ΠΑΟΚ -Αστ.Τρίπολης 27/2, 19:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ -Αστ.Τρίπολης 27/2, 19:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 3704 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ -Αστ.Τρίπολης 27/2, 19:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 09:19:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Η ομάδα δουλεύει σκληρά"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για τον αγώνα με τον Αστέρα και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά:

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κυριαρχήσουμε από τα πρώτα λεπτά. Θυμάμαι τον αγώνα στην Τρίπολη όπου είχαμε κάνει ένα από τα καλύτερα ημίχρονα αλλά δεν το επαναλάβαμε και στο δεύτερο. Όποια παιδιά κληθούν να αγωνιστούν θα βγάλουν την ενέργειά που χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη".

Ο Κροάτης αναφέρθηκε και στη διαχείριση που έχει κάνει στο ρόστερ: "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανείς παίκτης της ομάδας δεν μπορεί να είναι παραπονεμένος και να θεωρεί ότι δεν έχει πάρει την ευκαιρία του. Όπως και εγώ από την πλευρά μου θεωρώ ότι δεν έχω επιτρέψει να υπάρχει η αίσθηση ότι δε θεωρώ σημαντικούς όλους τους παίκτες μου. Σαφώς και υπήρξαν δύσκολες καταστάσεις αλλά η δική μου ευθύνη είναι να προστατεύω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά και να διορθώσεις τα λάθη σου. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά".

Τέλος μίλησε και για τα όσα κράτησε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Κρατώ ότι οι παίκτες μου έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με περασμένα ματς. Γίναμε πιο επιθετικοί. Αυτό που θέλω να δουλέψουμε είναι να μην περιοριζόμαστε σε μια ανούσια κατοχή μπάλας αλλά να είναι δημιουργική. Αυτό απαιτεί ενέργεια. Στην ομάδα υπάρχουν νέοι παίκτες και επομένως μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το στυλ παιχνιδιού αλλά πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να περνάμε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας όσο προχωρά η σεζόν"
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 09:21:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλω να βοηθήσω την ομάδα"

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι εξέφρασε τη χαρά του για το ότι αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Είμαι χαρούμενος και δουλεύω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να πάμε καλύτερα από εδώ και πέρα στη σεζόν".

Δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό: "Είναι θετικό για μένα γιατί υπάρχουν καλοί παίκτες και βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Η προπόνηση είναι διαφορετική για μένα, η εμπειρία είναι μεγάλη αφού ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου και καθημερινά θέλω να γίνομαι καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες και δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα παίξω αμέσως. Αυτό που ήθελα ήταν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των προπονήσεων και να διεκδικήσω τις ευκαιρίες μου".

Σχολίασε και την αναμέτρηση του Σαββάτου: "Θα είναι καλό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και εμείς πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι".

« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 09:44:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα δείξουμε ένα πρόσωπο όμως αυτό της Λεωφόρου"

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε στην κάμερα του Novasports λίγο πριν το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στάθηκε στην καλή εμφάνιση στην Λεωφόρο και έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στους Αρκάδες.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:«Μου άρεσε ο τρόπος που πήγαμε να παίξουμε εκεί. Ο ένας πάλευε για τον άλλον και είχαμε μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, το ένα στην κόντρα και το άλλο εξαιτίας της πίεσης του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά. Αυτό ήταν το άσχημο. Αντιδράσαμε όμως παρά τα δύο γκολ και αυτό είναι το θετικό που μένει για εμάς» .

Για το αν έχει αλλάξει κάτι πριν το παιχνίδι στην Λεωφόρο ή αν αυτό οδηγεί σε αλλαγές στην εικόνα της ομάδας:«Πρώτα από όλα πιστεύω ότι θέλουμε όλοι μας να αλλάξουμε την εικόνα μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Επίσης όταν παίζεις σε ένα γήπεδο όπως του Παναθηναϊκού με όλους εναντίον σου είσαι πάντα σε εγρήγορση. Νομίζω ότι και το Σάββατο θα έχουμε καλή απόδοση».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την θέση που καλείται να καλύψει:«Χρειάστηκα χρόνο. Κόντρα στον Ηρακλή σύμφωνα και με τις οδηγίες των γιατρών δεν μπορούσα να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Ένιωθα πολύ κουρασμένος εξαιτίας της αποθεραπείας μου.

Στην Λεωφόρο ένιωσα πολύ καλύτερα και όπως θα είδατε και εσείς αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός. Είμαι σε καλό δρόμο και ελπίζω κόντρα στον Αστέρα να είμαι διαθέσιμος για 90λεπτο. Όσο για την θέση μου, έπαιζα πάντα σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα. Αυτή την περίοδο αλλάξαμε και πάλι σχήμα και θεωρώ πως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Έχω εξοικειωθεί. Θα αγωνιστώ όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα και η γνώμη του για τον αντίπαλο:
«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στον πρώτο γύρω κερδίζαμε στο ημίχρονο και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ. Στην τελική όμως θέλουμε την νίκη. Πρέπει να αυξήσουμε την διαφορά από αυτούς. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο» .

Αυτο θελουμε. 8)

« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 09:22:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θέλουμε νίκη σήμερα και με μισό μηδέν...
Μόνο αυτό...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 02:05:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
   Καλό ποδόσφαιρο προβλέπω και άνετη νίκη απόψε !!! Όχι, δεν θα κάνουμε ούτε fair play, ούτε συντήρηση δυνάμεων εν όψει π@υστόγ@υρου!!! "Χρωστάμε" πολλά στο "κάτω απ το αυλάκι" παράρτημα του και σήμερα θαρρώ ότι ήρθε η ώρα να τους τα ξεχρεώσουμε όλα μαζεμένα!!!

Άιντε ρε Π.Α.Ο.Κ.ΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!  paokflag

Τελικό 4-0...γιατί... :paokeisai: ...λλλέμεεε!!!
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 02:09:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ρε γ@μω τον γαμο μου μεσα! >:( >:( >:( >:(

αλλα ας κερδισουμε και δε βαριεσαι! :D

« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 02:17:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μην σκας Τεο  :grin1:, θα ειμαστε εμεις για σενα  smilepaok
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 02:19:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Που να σε πιασει κοψιμο και εσενα και μην μπορεις να πας! smoking

« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 02:24:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Αρκάδες.

#23 αγώνες έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο έδρες μα τον Δικέφαλο να έχει 7 νίκες, 6 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας μετρά 10 νίκες.

#11 από αυτές τις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος έχει 5 νίκες – 4 ισοπαλίες και 2 φορές ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη από την Τούμπα. Οι νίκες της ομάδας της Αρκαδίας σημειώθηκαν μήνα Μάρτιο, το 2008 και του 2012.

#211 λεπτά έχει να σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με τον Στόχ να είναι ο τελευταίος που σκόραρε σε αγώνα των δύο ομάδων. Από τότε οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές την περσινή σεζόν, αλλά τόσο το ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και αυτό για τα Play Offs τελείωσαν με λευκές ισοπαλίες.

#3 ισοπαλίες έχει στα τελευταία του εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ και η τελευταία νίκη του Δικεφάλου ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2013 με 2-0 χάρη στα γκολ του Μιγκέλ Βίτορ . Αυτή είναι και η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ σε αναμετρήσεις με την ομάδα της Αρκαδίας, αφού ακολούθησαν ακόμη οκτώ ματς που δεν έχει νίκη (3 ισοπαλίες – 5 ήττες).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160226-facts-figures-gia-to-paok-asteras-tripolis/

« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 04:16:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μιας και δεν θα παω γηπεδο  >:(, εριξα κατι ψιλα στον Μακ (7,5) να σκοραρει το 1ο γκολ  paokara

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
https://www.sportingbet.gr/offers/kouponi-super-league.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_58763b_18209c_31476d_