ΧΩρις να θελω να κανω το συνηγορο της διοικησης παγια θεση μου ειναι οτι οι ανακοινωσεις περα απο το χαρτι και το μελανι που ξοδευεται δεν εχουν καμμια ισχυ και - ειδικα στην Ελλαδα- δεν ειναι σε θεση να προκαλεσουν καμμια ανατροπη ή εστω μια υποτυπωδη αλλαγη.....
Και εξηγουμαι...
Φευγει ο Σαρρης και ερχεται ο Μποροθρυλος στα πραγματα.... Εστω οτι ο ΠΑΟΚ χαλαει τον κοσμο και βγαζει ανακοινωσεις απο το πρωτο παιχνιδι και παει λεγοντας....Θα γινει ή μαλλον θα ειχε γινει τιποτα ? Βρεθηκαν οι υποτακτικοι του ψευτο-πρωταθλητη και το προγραμμα τελειωσε...
Η κινηση του χοντρου να διωξει τον Μιτσελ μετα απο ενα νικηφορο - μαλιστα - παιχνιδι με μια αδιαφορη ομαδα και μεσα στο Καραισκακη ηταν χαρακτηριστικη.... Το μηνυμα το εδωσε παντου:
Αναλαμβανω εγω , χωρις εξοδα για μετεγγραφες και τα συναφη , να φερω το πρωταθλημα στο λιμανι....Ο προεδρος κανει κουμαντο και με τις πλατες του παιρνουμε τα πρωταθληματα.... Ουτε παικτες ουτε ο φλωρο -λαος εχει λογο....
Καλη και πετυχημενη συνταγη αλα Κροκους...
Τα δειγματα γραφης εγιναν αμεσως αντιληπτα:
Πεναλντυ της συνομοταξιας των πιθηκοειδων και στοπαρισμα με το χερι και 1-0 στο 10 λεπτο.... Δεν δικαιολογω την μηδενικη αντιδραση μας σε κανενα σημειο αλλα τα μηνυματα ειναι ξεκαθαρα....
Παμε στα χθεσινα...Ο φοβος και ο τρομος της ξανθης , η ομαδα που μοιρασε 4αρες εχθες δεν μπορουσε ουτε να τρεξει.... Και ο Καγκουρογλου φανταζε σαν τον νεο Φαν Μπαστεν....
Στην Ελλαδα της παραγκας , της χειραγωγουμενης δικαιοσυνης σε ολους τους τομεις , στην χωρα που εχουν αποκαλυφθει πραγματα και θαματα για το ελληνικο ποδοσφαιρο , δεν κουνιεται φυλλο....
Το εχω ξαναγραψει..Με το 1/10 των αποκαλυψεων που εχουν γινει εδω , στην Ιταλια αφαιρεσαν πρωταθλημα και εριξαν τη Γιουβε στην Β' Εθνικη ..Χωρια τις υπολοιπες ομαδες....
Ποια ειναι η λυση και ο τροπς αντιδρασης ? Πραγματικα δεν ξερω ..Παντως οι ανακοινωσεις και οι καταγγελιες - ειδικα στην Ελλαδα- ειναι ανευ λογου....
Ειπαμε οτι για να παρεις πρωταθλημα δεν αρκει να κερδιζεις μονο εσυ , πρεπει να χανει και ο αλλος....Και αν για ολους τους αλλους ειναι φυσιολογικο να χασουν καποια ματς - ειτε εντος , ειτε εκτος - για τον ψευτο-πρωταθλτη ειναι αδιανοητο....
Υ.Γ. Περιμενω να δω κληρωση στο κυπελλο κουλα -γαυρος....Στο ματς με τον Ατρομητο , ο κορακας εδωσε ρεσιταλ υπερ του τιγρη ...