5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Αποστολέας Θέμα: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας  (Αναγνώστηκε 13610 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας (Δανεικός στον Ατρόμητο)
« Απάντηση #120 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 03:17:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Απλά αισθάνομαι δικαιωμένος και για μένα και για τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου"

Για την εξαιρετική φετινή παρουσία του Ατρομήτου: «Όλα τα παιδιά είμαστε καλοί παίκτες, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα από όλους, το δείχνουμε στο γήπεδο, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και τα καταφέρνουμε μια χαρά».

Για το πού το πάει ο φετινός Ατρόμητος: «Υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν μιλάμε για πρωτάθλημα. Θα δείξει στην πορεία πού μπορούμε να φτάσουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι καλός και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Εννοείται ότι μέσα στους στόχους μας είναι και η εθνική ομάδα, όπως και το να παίξω στο εξωτερικό».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα δείξει. Θα τα βάλουμε κάτω, θα τα συζητήσουμε και θα δούμε».

Για το πόσο μπορεί να αντέξει στην κορυφή ο Ατρόμητος: «Πρώτα από όλα, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Όλα τα παιδιά, είτε παίζουν είτε όχι, είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα φτάσει πολύ ψηλά».

Για το αν η δίψα που έχει για ποδόσφαιρο αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις: «Με πήγε λίγο πίσω η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα στην ομάδα που με έδωσε δανεικός. Να αποδείξω ότι άξιζα, ότι έγιναν κάποια πράγματα λάθος».

Για το αν αισθάνεται πικρία για κάποια πρόσωπα από τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Απλά αισθάνομαι δικαιωμένος και για μένα και για τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Πίστευε πολύ σε μένα και του έλεγα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει σκαμπανεβάσματα. Θα πάω όσο πιο ψηλά μπορώ για σένα του έλεγα».

Για το αν νιώθει πως έκανε λάθη και ο ίδιος: «Εννοείται πως έχω κι εγώ ευθύνη. Δεν μπορείς να το σκέφτεσαι, όμως. Συνεχίζεις και κοιτάς μπροστά. Πήγα στον Ατρόμητο, μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να επιστρέψω εκεί που ήμουν».

ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 10, 2018, 08:20:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν έχω επιστρέψει ακόμη κάνω κάποιες έξτρα προπονήσεις. Είμαι στην Αθήνα για αυτές τις προπονήσεις λόγω της Εθνικής».

Για την χρονιά του με τον Ατρόμητο:
«Η ομάδα πήγε πολύ καλά και κατά συνέπεια και εγώ. Εγώ μετά από ένα χρόνο απουσίας βρήκα καλό ρυθμό και ήρθα στο επίπεδο που ήθελα. Πολύ θετική χρονιά. Όλα τα παιδιά δείξαμε πως έχουμε φιλοδοξίες.. Πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν και Έλληνες και είχαμε καλύτερη συνεννόηση μεταξύ μας. Μπορούσαμε να ήμασταν και ψηλότερα».

Για το ότι βρέθηκε ακόμη και να διεκδικεί τον τίτλο: «Κάναμε μια κοιλιά, το οποίο θεωρώ λογικό, ειδικά στην μέση η προς το τέλος της χρονιάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βγήκαμε όμως στην Ευρώπη, που ήταν ο στόχος της ομάδας στην αρχή της χρονιάς».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχουν λόγια. Η χαρά, η συγκίνηση, είναι φοβερά τα συναισθήματα. Όλα αυτά που περνάς για να φτάσεις ως την κλήση, είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου. Μετά από ένα χρόνο αποχής, με βοήθησε ο Ατρόμητος να επανέλθω εκεί που ήμουν. Ευχαριστώ όλο το τιμ του Ατρόμητου, που με έφερε και με πίστεψε».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Να τελειώσει το κύπελλο με το καλό και μετά θα κάτσουμε κάτω και θα το συζητήσουμε. Είναι στο μυαλό μου ο ΠΑΟΚ, ανήκω στην ομάδα. Από κει και πέρα αν μπορώ να παίξω και έξω γιατί όχι; Αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ και θέλω να παίξω στην ομάδα, για αυτό πήγα εξάλλου».

Για το αν θέλει να καθιερωθεί:
«Ξεκίνησα παίζοντας αρκετά παιχνίδια.. Μετά άλλαξαν τα πλάνα, αλλαγή προπονητή και τα γνωστά και δεν έπαιρνα παιχνίδια. Εννοείται πως θέλω και πιστεύω έχω δείξει ποιος είμαι. Θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Φιλοδοξίες έχεις πάντα, αλλιώς δεν πας μπροστά. Έκανα το όνειρο του πατέρα μου του συγχωρεμένου, πραγματικότητα, όταν πήγα στον ΠΑΟΚ. Στεναχωρήθηκε λίγο όταν έφυγα, αλλά τώρα επιστρέφω, πιστεύω με βλέπει από κει ψηλά και χαίρεται. Αυτός με έκανε να υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ. Εννιά ετών ήμουν όταν πήγα στο γήπεδο πρώτη φορά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν με χαροποιεί η εξέλιξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Σίγουρα ήταν αδικία, το συζητάω με τα παιδιά, έδειξε ότι είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και μπορούσε να το πάρει. Θα το έπαιρνε αν δεν γινόντουσαν αυτά τα σκηνικά».

Για τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: «Να παιχτεί ποδόσφαιρο θέλω πάνω από όλα και να μην διακοπεί το παιχνίδι! Να δείξει ποιος είναι καλύτερος και να το κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολύ καλά στοιχεία, είναι ισοδύναμες ομάδες».

Μακάρι να επιστρέψει και καθιερωθεί, αλλά δεν το πιστεύω...
Το θέλω πολύ όμως.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 10, 2018, 09:56:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελπιζω να μεινει. Ειδικα αν δεν ανανεωσει ο Μαλεζας.
Εκανε πολυ καλη χρονια, κληθηκε και στην Εθνικη, ας μεινει ειναι πολυ καλος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 17, 2018, 07:25:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έχω κρούση από το εξωτερικό, περιμένω τον ΠΑΟΚ»

Για το μέλλον του:
«Θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ακόμη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμη από την ομάδα, ανήκω στον ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό. Εγώ θέλω να κάνω προετοιμασία και να κερδίσω μία θέση στην ομάδα για τη νέα περίοδο».

Για τη σεζόν που τελείωσε:
«Φέτος ήταν μία πολύ καλή χρονιά και για μένα και για την ομάδα και για την ψυχολογία μου γενικά γιατί η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν καλή με όλα αυτά που είχα περάσει. Μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερα να κάνω τη χρονιά που έκανα φέτος. Δεν σταματάω εδώ, συνεχίζω. Ποτέ δεν σταματάει ένας ποδοσφαιριστής».

Για την πολύ καλή χρονιά των Ουάρντα και Γιαννούλη στον Ατρόμητο:
«Δεν είναι τυχαίο. Όλοι οι δανεικοί κάναμε μία πολύ καλή χρονιά. Και τα τρία παιδιά που ήμασταν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι του Ατρομήτου έκαναν φοβερή χρονιά. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή και από την ομάδα γενικότερα. Είχαμε και καλή ψυχολογία. Και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουμε κάτι από τη φετινή χρονιά, θα μας βγει σε καλό».

Για το αν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ:
«Όπως έχω ξαναπεί αυτές οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες. Και ο Ατρόμητος μέσα στις καλύτερες. Πίστευα ότι θα κριθεί το Κύπελλο στο ποιος το θέλει περισσότερο, επειδή δεν είχαν μεγάλη διαφορά. Ξεχώρισαν αυτές οι δύο ομάδες που τερμάτισαν και στις δύο πρώτες θέσεις».

Για το ότι στον ΠΑΟΚ έμειναν με την πίκρα για τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα:
«Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου. Έπρεπε να παιχτεί μπάλα και τίποτα άλλο. Ούτε δικαστήρια ούτε τίποτα. Εντάξει, δεν είναι και δουλειά μου να ασχολούμαι εγώ με αυτά, αλλά να παίζω ποδόσφαιρο. Έπρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο κανονικά, χωρίς να γίνουν όλα αυτά και ο καλύτερος στο γήπεδο ας έπαιρνε το πρωτάθλημα».

Για το πώς είδε την άμυνα του ΠΑΟΚ ως κεντρικός αμυντικός:
«Παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και οι παίκτες που έπαιζαν και ο προπονητής έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ήταν πολύ δεμένη η ομάδα και πήγε καλά. Δεν μου δημιουργεί άγχος το ότι πήγε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα. Εγώ έχω αποδείξει τι αξίζω και αντίθετα μου δίνει κίνητρο χωρίς να φοβάμαι. Χαίρομαι για αυτό. Έχω περάσει πολλά δύσκολα πράγματα στη ζωή μου, όπως και με τον θάνατο του πατέρα μου που με έριξε πάρα πολύ. Ποτέ δεν το βάζω κάτω. Πάντα συνεχίζω, δείχνω πόσο δυνατός είμαι και αυτό έδειξα και φέτος και δεν θα σταματήσω».

Για το αν χάρηκε το Κύπελλο του ΠΑΟΚ:
«Ήμουν στο γήπεδο και χάρηκα πάρα πολύ γιατί το άξιζε ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μπόρεσα να είμαι στη Θεσσαλονίκη ώστε να πανηγυρίσω γιατί ήμουν στην Αθήνα λόγω Εθνικής. Το χάρηκα πολύ όμως και ελπίζω κάθε χρόνο να γίνεται το ίδιο».

Για το αν ο τρόπος που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο ήταν απόδειξη ανωτερότητας:
«Ναι, ήταν και κακώς δεν πήρε και το πρωτάθλημα, όπως φάνηκε. Αυτό μάλλον ήταν και το κίνητρο για να δείξει στον κόσμο ότι τον έκλεψαν. Εδειξε ότι ήταν καλύτερος. Όσον αφορά τις προκλήσεις κάποιων παικτών της ΑΕΚ, δεν ήταν σωστές. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να κάνουν τα πάντα οι παίκτες. Όχι να μιλάνε και να λένε στον καθένα πράγματα που δεν γνωρίζουν απλά για τα μάτια του κόσμου και να δείξουν κάτι».

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Μιλάω με τα παιδιά. Όλοι τη χρονιά μιλούσα και με τους Έλληνες και με τους ξένους. Και τώρα στην Εθνική μιλήσαμε με αυτούς που ήταν. Χαίρομαι πολύ που δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας».

Για το κεφάλαιο Εθνική:
«Ηταν πολύ δύσκολο όταν πέρσι έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που με δουλειά έφτασα στην Εθνική. Είναι όνειρο ζωής για μένα και θέλω να συνεχιστεί».

Για το αν αυτή η χρονιά αποτελεί ορόσημο στην καριέρα του:

«Με βοήθησε πολύ και είναι καθοριστική. Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα καθορίσει και το μέλλον μου. Θα βγει κάτι καλό και τίποτα αρνητικό. Είτε θα είμαι στον ΠΑΟΚ είτε στο εξωτερικό, μόνο κερδισμένος θα είμαι».

Για το αν έχει δεχτεί κάποια κρούση από το εξωτερικό:
«Ναι έχω. Περιμένω τι θα μου πουν από τον ΠΑΟΚ. Εάν θα συνεχίσω, γιατί έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Εάν θα ανανεώσω, εάν θα με πουλήσουν, είναι πολλά. Δεν έχω ενημέρωση ακόμη, είμαι σε αναμονή. Θα έρθω Θεσσαλονίκη και θα δούμε».

Πόσο θέλω να μείνει αυτό το παλικάρι......αλλά δεν το βλέπω  :(

« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 17, 2018, 10:19:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Βαρελα, Κρεσπο,Μαλεζας, Μιχογεβιτς και.....Χατζηισαιας!
Για να μπει ο Χατζη πρεπει καποιος να δοθει δανεικος- να φυγει.
Βαρελα, Μαλεζας δεν, Κρεπο λογικα δεν, αρα μενει ο Μιχογεβιτς!!
Αλλα ο Χατζηισαιας θα δεχτει να κατσιε παγκο?
Δεν νομιζω και καλα θα κανει για εμενα.
Εξαλλου εχει προταση απο εξω οπως λεει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 17, 2018, 10:46:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Κι εγω πιστευω οτι μπορουσε να παρει ευκαιριες αλλα η ζωη τα φερνει αλλιως...
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 17, 2018, 11:51:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Μαλεζας βασικα ανανεωθηκε τιμης ενεκεν.
Δεν ξερω αν αυτο θα ειναι ο λογος που δεν θα συνεχισει στον ΠΑΟΚ! :( :(

« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 25, 2018, 11:25:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τον Δημήτρη Χατζηισαΐα φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τους οι Φούλαμ και Χαλ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Προφανώς δεν τον υπολογίζουμε..... >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 30, 2018, 08:43:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αυτο που ελεγες! ::)

« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 02, 2018, 10:58:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χαλ για Χατζηισαΐα

Η ιστοσελίδα hulldailymail.co.uk σημειώνει ότι ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στα υπόψη των «τίγρεων» για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Οι Αγγλοι αναφέρουν την εξαιρετική σεζόν που είχε ο υψηλόσωμος στόπερ με τον Ατρόμητο που του απέφεραν και την κλήση του στην Εθνική από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Επισης αναφέρεται ότι ο προπονητής της Χαλ, Ντάνιελ Αντκινς, ψάχνει απεγνωσμένα για στόπερ καθώς ο Μάικλ Ντόσον επιστρέφει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μάικλ Εκτορ επιστρέφει στην Τσέλσι ενώ οι Ανγκους ΜακΝτόναλντ και Οντρεϊ Μαζούχ θα μείνουν εκτός της προετοιμασίας λόγω τραυματισμών.

Ωστόσο, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα θα κάνει κίνηση μόνο αν ο ΠΑΟΚ ζητήσει ένα λογικό ποσό για τον παίκτη.

Για εμας παντως......δεν εκανε!!! facepalm facepalm