Μεταφέρω άποψη συνοπαδού από άλλο φορουμ και λυπάμαι που δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν έχω πετύχει να γράφει και εδώ!! Αλλά αυτά που γράφει είναι αυτά που συμπτωματικά στροβιλίζουν στο μυαλό μου τελευταία, με εκφράζουν απόλυτα και δεν ξέρω αν θα τα διατύπωνα καλύτερα.... Απολαύστε τον :
"την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας αυτός την κράτησε ΚΑΙ με τα λεφτά του σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο,γιατί θυμάμαι ότι αν αργούσε λίγο ακόμα να εμπλακεί όχι παίχτες,και την ίδια μας την μάνα θα πουλούσαμε και ακόμα χρεωμένοι θα είμασταν.Εκτός αν θεωρείται αξιοπρέπεια να κάνουμε πίπες σε πολιτικούς για να μην μας σκίσει το κράτος,η εφορία,το ΙΚΑ,επειδή είμασταν πολύ αξιοπρεπείς ως διοίκηση και έφαγαν λεφτά από τον ΠΑΟΚ πρόεδροι,αντιπρόεδροι,ταμίες,οπαδοί,μάνατζερ,βετεράνοι,και ειδικά σε εποχές που είχαμε ανάγκη το κάθε ευρώ.
Αξιοπρέπεια....όλοι από το κουφάρι του ΠΑΟΚ τρώγανε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ήταν αδύναμος να προστατέψει τις σάρκες του...ποιός τον προστάτεψε? Οι σύνδεσμοι,οι οπαδοί? Οι παλαίμαχοι? Ας γελάσω καλύτερα.
Και πράγματι ακόμα τρώνε μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ,ακόμα τρώνε πολλοί από τον ΠΑΟΚ,ακόμα περισσότεροι αυτοί που προσπαθούν να βυζάξουν την αγελάδα,η οποία σαφώς και δεν είναι ιερή και πρέπει να της γίνεται κριτική,αλλά ομοίως θα γίνεται κριτική και στον κόσμο και στους οπαδούς,γιατί και αυτοί δεν είναι άγιοι και έχουν και αυτοί(εμείς δηλαδή) ευθύνες για το κατάντημα της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.
Μήπως δεν υπήρχαν οπαδοί που βλέπανε τον ΠΑΟΚ σαν επάγγελμα πρώτα και μετά ως ιδέα? Δεν υπήρχανε χαρτζηλικάκια σε οπαδούς και δημοσιογράφους για να κρατάνε τα μπόσκα και το στοματάκι κλειστό? Εκτός και αν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Ποιός από όλους αυτούς που τα έχουν κάνει π..άνα κατά καιρούς με τα επεισόδια έχει πληρώσει έστω και ένα ευρώ από την τσέπη του για τα πρόστιμα,το κλειστό γήπεδο και όλα τα άλλα που βαραίνουν τον ΠΑΟΚ? ΑΥΤΌ ΘΑ ΛΕΓΌΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. πληρώνω τις μαλακίες μου μόνο μου,όχι άλλος τα σπάει και άλλος πληρώνει.
Και ναι, και εγώ είμαι προσωπικά κατά του κοντονή στο θέμα της απαγόρευσης της λειτουργίας των συνδέσμων.Το θεωρώ κάργα αντισυνταγματικό και θίγει πρωτίστως το δικαίωμα της ελευθερίας των ΕΛΛΗΝΩΝ .Γιατί πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Σαββίδη? όποιος θέλει μπορεί πολύ άνετα εφόσον θίγονται ατομικά του δικαιώματα να προσφύγει στην δικαιοσύνη,είτε ατομικά είτε συντονισμένα για αυτό το θέμα.Δύσκολο είναι?
Εν ολίγοις φυσικά και έχει κάνει μεγάλα λάθη ο Σαββίδης που έχουν αντίκτυπο και στην ομάδα,αλλά πρώτον τα πληρώνει πανάκριβα και ο ίδιος,και κατά δεύτερον δεν κοροιδεύει κανέναν. Προδομένος ένοιωσα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις,ιδίως όταν έμαθα ότι τα οικονομικά επί διοίκησης ζαγοράκη ήταν για τα ανάθεμα.
Τώρα δεν νοιώθω.Μπορεί και εγώ να εκνευρίζομαι πολλές φορές ,αλλά προδοσία δεν νοιώθω.Και αφού δεν την νοιώθω,δεν θα βρίσω τον Σαββίδη ούτε τρικλοποδιές θα του βάλω.Θα πάω στο γήπεδο και θα στηρίξω.Κάτι που το κάνουν λίγοι πλέον,χειρότεροι από τις γριές έχουμε καταντήσει,σε κάθε ευκαιρία βρίζουμε τους παίχτες της ίδιας μας της ομάδας.Πόσο αξιοπρεπές είναι αυτό?
Πότε στηρίχθηκε ο Σαββίδης αλήθεια από τον κόσμο?
Πότε στηρίχθηκε άλλο τμήμα οικονομικά? Το μπασκετάκι που μετράει και το ευρώ με τζαμπατζήδες τιγκάρει σε 2 παιχνίδια τον χρόνο,καλά που υπάρχουν και 1000 και στηρίζουν την ομάδα.
ο υπέροχος γεμάτος αξιοπρέεια κόσμος του ΠΑΟΚ...ποιός? βγείτε στα ράδια να ακούσετε τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ τι δηλητήριο,τι χολή,φαρμάκι βγάζει και τι μαλακίες λέει κάθε μέρα και μετά συζητάμε σε νέα βάση τον όρο αξιοπρέπεια.Στο γήπεδο δεν χρειάζεται,τα ξέρετε.Στο καφενείο με τα βρισίδια που ακούγονται από μικρούς και μεγάλους με την υποψία μαλακίας κανενός ποδοσφαιριστή μας είναι ή για να δέρνεσαι όλη την ώρα ή για να σηκώνεσαι να φύγεις.
Υπομονή....τι είναι αυτό? κάποιοι δεν είχαν ποτέ υπομονή,κάποιοι άλλοι τους τελείωσε μετά το revolution,κάποιοι πολύ απλά δεν είχαν σκοπό να κάνουν ποτέ. Και κάποιοι λίγοι κάνουν όντως.μειοψηφία όμως.
Αυτά"