Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48845 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 01, 2016, 10:56:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Μεταφέρω άποψη συνοπαδού από άλλο φορουμ και λυπάμαι που δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν έχω πετύχει να γράφει και εδώ!! Αλλά αυτά που γράφει είναι αυτά που συμπτωματικά στροβιλίζουν στο μυαλό μου τελευταία, με εκφράζουν απόλυτα και δεν ξέρω αν θα τα διατύπωνα καλύτερα.... Απολαύστε τον :

"την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας αυτός την κράτησε ΚΑΙ με τα λεφτά του σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο,γιατί θυμάμαι ότι αν αργούσε λίγο ακόμα να εμπλακεί όχι παίχτες,και την ίδια μας την μάνα θα πουλούσαμε και ακόμα χρεωμένοι θα είμασταν.Εκτός αν θεωρείται αξιοπρέπεια να κάνουμε πίπες σε πολιτικούς για να μην μας σκίσει το κράτος,η εφορία,το ΙΚΑ,επειδή είμασταν πολύ αξιοπρεπείς ως διοίκηση και έφαγαν λεφτά από τον ΠΑΟΚ πρόεδροι,αντιπρόεδροι,ταμίες,οπαδοί,μάνατζερ,βετεράνοι,και ειδικά σε εποχές που είχαμε ανάγκη το κάθε ευρώ.
Αξιοπρέπεια....όλοι από το κουφάρι του ΠΑΟΚ τρώγανε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ήταν αδύναμος να προστατέψει τις σάρκες του...ποιός τον προστάτεψε? Οι σύνδεσμοι,οι οπαδοί? Οι παλαίμαχοι? Ας γελάσω καλύτερα.
Και πράγματι ακόμα τρώνε μάνατζερ από τον ΠΑΟΚ,ακόμα τρώνε πολλοί από τον ΠΑΟΚ,ακόμα περισσότεροι αυτοί που προσπαθούν να βυζάξουν την αγελάδα,η οποία σαφώς και δεν είναι ιερή και πρέπει να της γίνεται κριτική,αλλά ομοίως θα γίνεται κριτική και στον κόσμο και στους οπαδούς,γιατί και αυτοί δεν είναι άγιοι και έχουν και αυτοί(εμείς δηλαδή) ευθύνες για το κατάντημα της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.
Μήπως δεν υπήρχαν οπαδοί που βλέπανε τον ΠΑΟΚ σαν επάγγελμα πρώτα και μετά ως ιδέα? Δεν υπήρχανε χαρτζηλικάκια σε οπαδούς και δημοσιογράφους για να κρατάνε τα μπόσκα και το στοματάκι κλειστό? Εκτός και αν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Ποιός από όλους αυτούς που τα έχουν κάνει π..άνα κατά καιρούς με τα επεισόδια έχει πληρώσει έστω και ένα ευρώ από την τσέπη του για τα πρόστιμα,το κλειστό γήπεδο και όλα τα άλλα που βαραίνουν τον ΠΑΟΚ? ΑΥΤΌ ΘΑ ΛΕΓΌΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. πληρώνω τις μαλακίες μου μόνο μου,όχι άλλος τα σπάει και άλλος πληρώνει.
Και ναι, και εγώ είμαι προσωπικά κατά του κοντονή στο θέμα της απαγόρευσης της λειτουργίας των συνδέσμων.Το θεωρώ κάργα αντισυνταγματικό και θίγει πρωτίστως το δικαίωμα της ελευθερίας των ΕΛΛΗΝΩΝ .Γιατί πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Σαββίδη? όποιος θέλει μπορεί πολύ άνετα εφόσον θίγονται ατομικά του δικαιώματα να προσφύγει στην δικαιοσύνη,είτε ατομικά είτε συντονισμένα για αυτό το θέμα.Δύσκολο είναι?
Εν ολίγοις φυσικά και έχει κάνει μεγάλα λάθη ο Σαββίδης που έχουν αντίκτυπο και στην ομάδα,αλλά πρώτον τα πληρώνει πανάκριβα και ο ίδιος,και κατά δεύτερον δεν κοροιδεύει κανέναν. Προδομένος ένοιωσα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από διοικήσεις,ιδίως όταν έμαθα ότι τα οικονομικά επί διοίκησης ζαγοράκη ήταν για τα ανάθεμα.
Τώρα δεν νοιώθω.Μπορεί και εγώ να εκνευρίζομαι πολλές φορές ,αλλά προδοσία δεν νοιώθω.Και αφού δεν την νοιώθω,δεν θα βρίσω τον Σαββίδη ούτε τρικλοποδιές θα του βάλω.Θα πάω στο γήπεδο και θα στηρίξω.Κάτι που το κάνουν λίγοι πλέον,χειρότεροι από τις γριές έχουμε καταντήσει,σε κάθε ευκαιρία βρίζουμε τους παίχτες της ίδιας μας της ομάδας.Πόσο αξιοπρεπές είναι αυτό?
Πότε στηρίχθηκε ο Σαββίδης αλήθεια από τον κόσμο?
Πότε στηρίχθηκε άλλο τμήμα οικονομικά? Το μπασκετάκι που μετράει και το ευρώ με τζαμπατζήδες τιγκάρει σε 2 παιχνίδια τον χρόνο,καλά που υπάρχουν και 1000 και στηρίζουν την ομάδα.
ο υπέροχος γεμάτος αξιοπρέεια κόσμος του ΠΑΟΚ...ποιός? βγείτε στα ράδια να ακούσετε τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ τι δηλητήριο,τι χολή,φαρμάκι βγάζει και τι μαλακίες λέει κάθε μέρα και μετά συζητάμε σε νέα βάση τον όρο αξιοπρέπεια.Στο γήπεδο δεν χρειάζεται,τα ξέρετε.Στο καφενείο με τα βρισίδια που ακούγονται από μικρούς και μεγάλους με την υποψία μαλακίας κανενός ποδοσφαιριστή μας είναι ή για να δέρνεσαι όλη την ώρα ή για να σηκώνεσαι να φύγεις.
Υπομονή....τι είναι αυτό? κάποιοι δεν είχαν ποτέ υπομονή,κάποιοι άλλοι τους τελείωσε μετά το revolution,κάποιοι πολύ απλά δεν είχαν σκοπό να κάνουν ποτέ. Και κάποιοι λίγοι κάνουν όντως.μειοψηφία όμως.
Αυτά
"
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 02, 2016, 01:44:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Εύγε...μόνο αυτό !!!  :paokeisai:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #192 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:21:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μακαρι να σκεφτοταν ολοι ετσι αλλα δυστυχως!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #193 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:43:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δυστυχως αυτα ειναι "ψιλα γραμματα" για τους περισσοτερους.... Το προβλημα του ιβαν παραμενει διαχρονικα η ελλειψη υπομονης του και τιποτε αλλο.....

Και το "δυστυχως" παει γιατι αυτο παρατηρειται μονο την ποδοσφαιρκη του ενασχοληση και οχι στις υπολοιπες δραστηριοτητες του...

Απο εκει ομως μεχρι του να γινομαστε μηδενιστες υπαρχει αβυσσος.....

Σωστος ο τυπος λοιπον αλλα ο μεσος οπαδος που θα βγει στα ραδιοφωνα, τον απασχολει γιατι δεν παιζει ο Μπερμπατοφ και γιατι δεν εκανε καζουρα φετος στον περιπτερα που ειναι ηρακλης....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #194 στις: Μαρτίου 02, 2016, 06:30:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Διευκρινίσεις για όσα ειπώθηκαν στη Νέα Υόρκη

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης κι αναφέρθηκε στην ομάδα του, καθώς και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας «ονειρεύομαι τη διάλυση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου».

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε διευκρινίσεις προς τους συνεργάτες του αναφορικά με τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, τονίζεται από τον περίγυρό του πως ασφαλώς και δεν εννοούσε τις αθηναϊκές ομάδες, αλλά τη νοοτροπία που διαχωρίζει το κέντρο από την περιφέρεια. Μάλιστα, έχει διαπιστώσει ότι το κέντρο είναι ασύδοτο και ανεξέλεγκτο ενώ ποδοσφαιρικά η περιφέρεια είναι πιο ανεξάρτητη και αγνή.

Αυτό που θέλει να πετύχει είναι να σταματήσει αυτή η ασυδοσία του κέντρου. Να εξισωθούν όλες οι ομάδες κάτω από πλαίσιο ισονομίας και να γίνουν αυτάρκεις. Καμία σχέση η δήλωσή του με τις αθηναϊκές ομάδες και προς θεού δεν επιθυμεί τη διάλυση καμιάς εξ αυτών!

Επιπροσθέτως, για το «να αλλάξουν οι Έλληνες» που είπε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» διευκρίνισε πως «το σωστό είναι να αλλάξουμε οι Έλληνες, γιατί κι εγώ είμαι Έλληνας κι η δήλωση αφορούσε στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και συμμετέχουμε στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του προς τον κόσμο «αν εσείς θέλετε εγώ φεύγω», ο Σαββίδης δείχνει διατεθειμένος να ακούσει και να σεβαστεί την άποψη του συνόλου του κόσμου, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική ενώ επιθυμεί να την ερευνήσει.

Όχι όμως, μόνο μίας μερίδας που τον προσεγγίζει με θυμό μετά από κάποιο δύσκολο ματς
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #195 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:40:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε πριν από λίγο από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης που δήλωσε αποφασισμένος να μην βρεθεί ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του ημιτελικού…

«Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους. Δυστυχής δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση στο ποδόσφαιρο. Αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, προκάλεσε όσα είδαμε σήμερα στην Τούμπα και δεν αρέσει σε κανέναν. Είπα στη Νέα Υόρκη κάτι που δεν κατάλαβαν. Πρέπει να βάλουμε ένας τέλος στο ποδόσφαιρο στης Αθήνας. Πρέπει να κοιτάξουμε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να διώξουμε διαιτητές όπως ο σημερινός. Απαιτώ να απομακρύνουν από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που δεν είναι νόμιμοι. Να παραιτηθεί αμέσως ο Γκιρτζίκης.

Χαιρετίσμστα στον κ. ΜΑρινάκη που είναι στο Λονδίνο. Αν δεν σταματήσει να κάνει όσα κάνει, να φύγει από το ποδόσφαιρο. Το σημερινό παιχνίδι πρέπει να ξαναγίνει με ξένο διαιτητή. Δεν θα πάμε στην Αθήνα για τον επαναληπτικό αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο άμεσα. Δεν θα αλλάξω την απόφαση μου. Προειδοποιώ τους διαιτητές. Μην παίζετε με την φωτιά. Κάντε στην άκρη. Είναι ποινικά αδικήματα αυτά που κάνετε στο ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά στον ΠΑΟΚ σήμερα. Η πολιτεία που είναι; Γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη; Πόσο θα κάνουμε υπομονή;

Δεν ντράπηκαν μπροστά σε 30.000 κόσμο να κάνουν ότι έκαναν. Δεν φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι ούτε τον Θεό ούτε τον διάολο. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Αισθάνθηκα ότι ντρέπομαι που ασχολούμαι με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ντρέπονται στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν. Δεν θα ανεχτώ να τρώω τα αποφάγια της Αθήνας. Να έρθουν ξένοι διαιτητές για όλα τα ντέρμπι. Αν δεν έχει λεφτά η ΕΠΟ για ξένουν, αναλαμβάνει τα έξοδα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το λέω επίσημα. Δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μας κοροϊδεύουν. Δεν δικαιολογώ τους φιλάθλους μας αλλά είμαστε άνδρες και δεν αντέχουμε σε ορισμένα πράγματα. Η πολιτεία πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών που με την συμπεριφορά τους προκαλούν βία. Χαιρετίσματα ξανά σε όσους καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν μείνει μόνος θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες για την διάλυση του κατεστημένου στο ποδόσφαιρο. Δεν θα περιμένουμε τον Οκτώβριο. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από την Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους».

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 02, 2016, 10:42:28 μμ από nikolasf4 »
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #196 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:59:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #197 στις: Μαρτίου 03, 2016, 01:11:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!

Ναι...και βγάλε τα αδέρφια μας απ την φυλακή, τώρα κιόλας Ιβάν!!!  pano

Δεν φταίνε σε τίποτα απολύτως σήμερα...και λίγα έκαναν απόψε!!!
  :paokeisai:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #198 στις: Μαρτίου 03, 2016, 09:25:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ειναι αργα πλεον,η ζημια εγινε.Δυστυχως ακουμε τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο αλλα τιποτα δεν αλλαζει και τιποτα(παλι) δε θα γινει.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #199 στις: Μαρτίου 03, 2016, 09:54:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Εχω την αποψη οτι η ζημια θα γινοταν....Ο τυπος ο συγκεκριμενος μετα την διακοπη με τον βαζελο ηρθε  σε ρολο καιμικαζι....Ο χοντρος μετα το φιασκο του πρωταθληματος που ουτε τα κοκκινα ορκ δεν καθισαν θελει οσο τιποτε αλλο το κυπελλο....

Σε μια επιδειξη δυναμης απεναντι στον Μελισσανιδη.....Απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να συγχιζομαστε....Παρακαλουθουμε εδω και και 20 χρονια διαλογους με διαιτητες , προεδρους, στησιματα υπερ του γαυρου , παραρτηματα, εμποριο ναρκωτικων με καραβια , περιεργες εξαφανισεις μαρτυρων και ολοι ειμαστε λες και βλεπουμε επεισοδια του "Τολμη και Γοητεια"....

Ή παρεμβαινει αμεσα στην ΟΥΕΦΑ και νομικα ή τιποτε αλλο.... Και φυσικα δεν κατεβαινεις στον επαναληπτικο...Τι να κατεβεις να κανεις ?

Να δωσεις αλλοθι στους αλητες ?

Μια μεταγραφη λιγοτερη....

Ας κατσουν να παιζουν με τον Παππα και τα @ρχιδια μου.... Το εχουμε ξαναπει...Με το 1/10 των αποκαλυψεων που εχουν γινει στην Ελλαδα , στη γειτονικη Ιταλια αφαιρεσαν πρωταθλημα απο τη Γιουβε , το εδωσαν στην Ιντερ , την εριξαν στην Β' Εθνικη , της απαγορευσαν να κανει μεταγραφες και εριξαν και κατι "ψιλα" τυπου -15 στην Μιλαν (του πρωθυπουργου Σιλβιο) , -10 σε κατι Σαμπντορια , Λατσιο και τα συναφη....

Και ολα αυτα την εποχη που η Ιταλια επαιζε μουντιαλ στη Γερμανια το οποιο και σηκωσε στο τελος...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2016, 10:01:57 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών