Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 12:18:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σαν να είμαι στην Τούμπα»

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και αποδέχθηκε την πρόσκληση του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ προκειμένου για να παρακολουθήσει μαζί τους την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ενώ ένιωσε σαν να βρίσκεται σπίτι του, λέγοντας πως: «ένιωσα την ατμόσφαιρα της Τούμπας μολονότι βρισκόμαστε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά».

Μάλιστα τη Δευτέρα ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το «παρών» και στην κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στον δεύτερο όροφο του ιδιόκτητου Ποντιακού σπιτιού «Κομνηνοί» στην Αστόρια.

smilepaok smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 11:20:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα έρθει η μέρα που θα χαρείτε»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν περίμενε μια τόσο ζεστή υποδοχή από τους φίλους του «Δικεφάλου», που ζουν στην αμερικανική μεγαλούπολη, αλλά αγαπούν παθολογικά την ομάδα.

Οι ομογενείς ΠΑΟΚτσήδες του ζήτησαν «να μην απογοητευτείς από τίποτα και από κανέναν, πρόεδρε…», ενώ ο ίδιος απάντησε: «Ουσιαστικά, εσείς, οι ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς, μας οδηγείτε, μας βάζετε σ’ έναν σωστό δρόμο ώστε να πάμε πιο μπροστά. Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα έρθει εκείνη η ημέρα, που θα σας δώσουμε χαρά…».

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το καλωσόρισμα των ΠΑΟΚτσήδων της Νέας Υόρκης, τους ευχαρίστησε με μια σύντομη ομιλία στην οποία οι αντιδράσεις και οι επευφημίες τον συγκίνησαν.

Σήμερα στις 15:00 (22:00 ώρα Ελλάδας) οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα υποδεχθούν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στη λέσχη του συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οχι εμεις θελουμε τωρα Ιβαν!
Ετσι δεν κανεις εσυ?
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 11:21:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Γουσταρω ρε Σαββιδη τωρα που εισαι στην Αμερικη να βγεις και να ανακοινωσεις επεκταση του συμβολαιου του Τουντορ μεχρι το 2020.....Θα τους ξερανεις ολους....  :)) :)) :))
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 11:41:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 smilepaok

« Απάντηση #174 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 05:54:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Υπαρχει ανακονωση απο τον ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ για τον Σαββιδη και την επισκεψη εκει λογω Συνδεσμων, σε αντιθεση με εδω που εκανε συναντηση με μ@λ@κ@ Κοντονη!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #175 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 08:51:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Τωρα ρε Σαββιδη να σε ρωτησω κατι....Δηλαδη εδιωξες τον Αρνενσεν και εστρωσε η ομαδα ? Δηλαδη το προβλημα ηταν η παρουσια του Δανου ?  facepalm

Και αν - λεω αν- φτασουμε μεχρι τελικο και το σηκωσουμε , παει να πει οτι το προβλημα ηταν ο Φρανκ ?

Παντως προλαβαινεις ακομα να του ζητησεις συγγνωμη και να τον επαναφερεις τον Δανο ....

Γιατι αν καμαρωνεις για τα αποτελεσματα ειναι και εργο του Δανου .....

Υ.Γ. Ρε συ Ιβαν ειναι προτιμοτερο να φερεις 2-3 παλικαρια απο τις ΗΠΑ που πηγες και να τα βαλεις στην ΠΑΕ...Εχουν περισσοτερη υπομονη και σιγουρα αγαπανε πραγματικα την ομαδα σε σχεση με αυτους τους κοπριτες που εχουν μαζευτει γυρω σου και σε λιβανιζουν....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #176 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 09:24:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ"

Στον χαιρετισμό που έκανε στον ξεκίνημα της εκδήλωσης ανέφερε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι υπάρχετε! Για το γεγονός ότι χθες μπορούσαμε να δούμε μαζί το ματς. Είναι έτσι τα πράγματα, που εγώ ταξιδεύω πολύ στον κόσμο γενικά και κάθε φορά που με ρωτούν τι σου λείπει, εγώ απαντάω η οικειότητα του σπιτιού. Εγώ χθες αισθάνθηκα αυτή τη ζεστασιά. Ένιωσα ότι είστε τυχεροί, γιατί χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, θέλαμε μια ψυχολογική στήριξη. Για αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι μπορούν".

"Θέλουν να φύγει ο Σαββίδης, αλλά θα με θάψουν με στολή ΠΑΟΚ"   Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και σε μία μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ.

Είπε συγκεκριμένα: "Τα προβλήματα με ένα κομμάτι του κόσμου μπορούν να δημιουργούνται με στόχο να νευριάσει και να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Θέλω να πω κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε από την ζωή και εγώ κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου με τον ΠΑΟΚ αλλά εγώ θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ".

Για το θέμα των χρεών στο οποία ο ΠΑΟΚ πλέον είναι "καθαρός", τόνισε: "Στην Ελλάδα 100% είμαστε η μοναδική ομάδα... Στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία και στην Πορτογαλία, όλες οι ομάδες κάτι χρωστάνε. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Ίσως γι' αυτό το λόγο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα ήθελαν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ".

Πήρε, εξάλλου,το χειροκρότημα των φίλων του "Δικεφάλου" 'όταν είπε... "ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να έχει... κάκαλα".

Γήπεδο στην Τούμπα ή αλλού; Εξαρτάται από τον κόσμο

Ακόμη, ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε τον προβληματισμό του για το νέο γήπεδο και το αν πρέπει να γίνει ολική ανακατασκευή της Τούμπας ή να χτιστεί αλλού και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση θα παρθεί με βάση τι θέλει ο κόσμος.

Αναλυτικά: "Θα συμβουλευτώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε γωνιά της γης. Τι με ανησυχεί; “Όποιος λέει ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε Τούμπα. Όταν λέμε Τούμπα, μιλάμε για το μέρος που χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έκανα το γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ.

Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε να χτίσουμε την καινούρια Τούμπα, να νιώθουμε την ενέργειά της. Εγώ τη νιώθω. Ακόμη κι όταν με βρίζουν, δεν με πειράζει. Όταν έρθει η ώρα, θα ακούσω τον κόσμο.Σήμερα είμαι σε ένα δίλημμα. Ή πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας ή πρέπει να εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλη θέση. Το ερώτημα είναι, τι κάνουμε; Αλλά και οικονομικά. Θεωρώ ότι αυτό τον στόχο είναι πιο εύκολο και πιο καλό να τον πετύχουμε σε καινούριο μέρος.

Στο χωριό που γεννήθηκα, στη Σάντα, ακόμη κι όταν πουλούσαν μια αγελάδα, πήγαιναν να δουν σε ποιο στάβλο θα πάει η αγελάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νέα Τούμπα θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα νιώθουμε άνετα. Θα συμβουλευτώ εσάς, όλους τους φιλάθλους, θα γίνει μια μεγάλη διαδικασία λήψης της γνώμης του κόσμου κι αυτό, που θα θελήσετε εσείς, αυτό θα κάνω κι εγώ”.

Ολοι αυτο θελουμε ρε Ιβαν!
Το θεμα ειναι να δειξεις υπομονη στην ομαδα!

« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 10:41:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλω το Κύπελλο, αλλά όχι με τις μεθοδολογίες άλλων"

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στην ανάγκη ο ΠΑΟΚ να μάθει από τα λάθη του τα προηγούμενα χρόνια και να προσπαθήσει να πάρει το Κύπελλο, μίλησε για μία μερίδα κόσμου που αποτελεί εσωτερική καταστροφική δύναμη για τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του χρησιμοποιώντας μεθοδολογία άλλων ομάδων με τη διαιτησία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το μήνυμα που στέλνει στους Πόντιους και το τι σημαίνει Πόντος για εκείνον: "Στη συνάντηση που είχα με τους προέδρους των Ποντίων και του Ποντιακού ελληνισμού είπα ότι είχα εξαιρετικά συναισθήματα, γιατί έχω δει έναν πραγματικό ποντιακό ελληνισμό στην Αμερική. Με τις παραδόσεις, τις πραγματικές που έχετε διατηρήσει. Μπορώ να απαντήσω με μία λέξη, ο Πόντος είναι τα πάντα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά για εμένα είναι τα πάντα. Καμαρώνω γιατί είμαι Πόντιος, είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω αυτή την ανατροφή. Και από τα παιδικά μου χρόνια έχω συνηθίσει να ακούω τα ίδια πράγματα".

Για τον μεγάλο στόχο του στη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του ΠΑΟΚ φέτος:"Συμπληρώνουμε 90 χρόνια τεράστιας ιστορίας, πάντα ήθελα να είμαι αντάξιος αυτής της ιστορίας, αλλά εκείνο το τμήμα που θα γραφεί με την δική μου συμμετοχή θα είναι η ιστορία των πιο λαμπρών επιτυχιών και νικών. Θέλω σε αυτή την ιστορία, ο ΠΑΟΚ να γίνει μεγάλη ομάδα με μεγάλα ευρωπαϊκά στάνταρ. Στην ζωή μου έχω δύο αξίες. Τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων που επί επτά χρόνια έκαναν διαπραγματεύσεις για να πάρουν μία ομάδα. Υπάρχουν λύπες, όμως αυτό είναι το νόημα της ζωής. Το πιο σημαντικό είναι αυτές οι λύπες να μην με απομακρύνουν από τον στόχο μας. Ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός, ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι νοσταλγία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων".

Για το αν πείσμωσε περισσότερα μετά από όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και τις αντιδράσεις του κόσμου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή: "Εγώ νομίζω ότι οι φίλαθλοι με δοκιμάζουν. Εγώ θα ήθελα να μοιράσω τους φιλάθλους σε δύο κατηγορίες. Οι φίλαθλοι οι πραγματικοί, οι οποίοι κοιμούνται και ονειρεύονται με το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κάνουν ποτέ ενέργειες που θα καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ. Και υπάρχει ένα άλλο τμήμα που αποτελούν μία εσωτερική καταστροφική δύναμη. Κανένας δεν μπορεί να είναι πάνω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ, αλλά ούτε καμία ξεχωριστή ομάδα των φιλάθλων.

Αν θα αναγκασθώ να ξεκαθαρίσω, θα αναγκαστώ να το κάνω. Αν αυτή η ομάδα ανθρώπων θέλουν να δουν την δύναμη μου, θα την δουν. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τους φιλάθλους του. Όλη η περιουσία, όλα όσα έχει ο ΠΑΟΚ είναι η δύναμη και η αγάπη των φιλάθλων. Και δεν πρέπει να είναι εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν έχω αλλάξει την κατεύθυνση, Είχα όμως στεναχωρηθεί, όχι επειδή κάποιος φώναξε στην κατεύθυνση μου πως έκανα λίγα ή δεν έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω. Εάν αισθανθούμε ότι στην Τούμπα δεν αισθανόμαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουμε την διεύθυνση. Αλλά από την ομάδα με απαράδεκτες συμπεριφορές θα περάσουμε στη ομάδα με μεγαλοπρέπεια και μεγαλείο. Όσα χρόνια κι αν κάνω λάθη, θα τα διορθώνω και θα προχωράω μπροστά".

Για τη φράση του έξω από το Καραϊσκάκη ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξουν οι Έλληνες: "Θα ξεκινήσω από το παράπονο για τους Έλληνες. Είναι τεράστιο θέμα. Εγώ το είπα σκεπτόμενος και συνειδητοποιώντας πως με καταλαβαίνουν. Η ερώτηση που μου είχαν θέσει τότε, τι πρέπει να αλλάξουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εγώ είπα πως πρέπει να αλλάξουμε τους Έλληνες.

Και σήμερα το λέω, ότι μέχρι την στιγμή που ο Έλληνας θα αλλάξει την στάση του απέναντι στον εαυτό του αλλά και απέναντι στο πρόβλημα, δεν θα έρθει κανείς από έξω για να λύσει αυτά τα προβλήματα. Για αυτό είπα ακριβώς πως πρέπει να αλλάξουμε τους Έλληνες". 

Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: "Από  τους τρεις στόχους μας έμειναν δύο υλοποιήσιμοι. Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε για το Κύπελλο. Βεβαίως για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο δώρο θα είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Και εγώ θα το επιδιώξω αυτό. Ο δεύτερος στόχος είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος, εγώ δεν αλλάζω ποτέ τους στόχους μέχρις ότου υπάρχει θεωρητική δυνατότητα επίτευξης τους. Εγώ νομίζω πως έχουμε κάθε δυνατότητα και κάθε λόγο να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο.

Δεν θα ήθελα με τίποτα να χρησιμοποιήσω τους ίδιους κανόνες και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες με την διαιτησία.
Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι πολύ ευτυχισμένος, όχι επειδή κερδίσαμε τον Αστέρα που το είχαμε ανάγκη. Πολύ περισσότερο πριν το ματς του κυπέλλου. Πολύ περισσότερα γιατί θα είχαμε κάνει δύσκολο τον επόμενο στόχο μας αν δεν κερδίζαμε".

Για τις επαφές του με τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη: "Όταν ήρθα στην Νέα Υόρκη την Παρασκευή είχα πει ότι θα ήθελα πάρα πολύ να δω το παιχνίδι με τους φιλάθλους. Είχα μία τόσο ζεστή υποδοχή από τους φιλάθλους και σε μία φάση αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου, σα να είμαι στην Τούμπα. Και αυτό το τονίζω, επειδή δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα και απόλυτα πως η Τούμπα είναι το σπίτι μου. Και βεβαίως πιστεύω ότι η αγάπη που τρέφουν οι φίλαθλοι για την ομάδα δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο σύλλογο.

Και όταν βλέπαμε το ματς μαζί και ο διαιτητής σταματούσε το παιχνίδι με οφ σάιντ, οι φίλαθλοι μου έλεγαν πως δεν είμαστε άλλη ομάδα και σωστά έκανε ο διαιτητής και σταμάτησε. Και μου άρεσε πολύ η έκφραση ενός φιλάθλου στην Νέα Υόρκη που είπε πως ένας δικός μας ήταν ένα στρέμμα…οφ σάιντ. Καταλαβαίνω πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα προχωράμε σε αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να αντιστοιχώ σε όλους τους ποιοτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Για αυτούς που δημιουργούν προβλήματα θα διεξάγουμε την διαδικασία κάθαρσης".

« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 11:47:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ποια λαθη του παρελθοντος εμαθες ρε Ιβαν, θα με τρελανεις?
Που ειδωξες οποιον ανθρωπο ηξερε 2 δραμια παραπανω μπαλα απο εσενα?
Δηλαδη πες οτι κανεναν απο τους "στοχους" δεν πιασουμε, τι εγινε ειμαστε αποτυχημενοι?
Κοιταξε να κανουμε ομαδα σωστη με σχεδιο και χωρις καραγκιοζιλικια και ασε την Τουμπα και τα υπολοιπα για μετα.
Ο κοσμος δεν παταει στο γηπεδο λογω του ιδιου εργου καθε χρονο, δεν το εχεις καταλαβει?
Ποιος Τουντορ και ποιος Αρνεσεν!
Καθε χρονο κανεις τα ιδια λαθη.
Βγαλε μια ανανεωση στον Τουντορ, να καταλαβω οτι οντως εμαθες απο τα λαθη του παρελθοντος!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 01:53:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΕΜΕΤΟΣ! >:(

Πάει το γλύψιμο σύννεφο σήμερα από την δήλωσή του για την φανέλα της ομάδας όταν πεθάνει.
Όχι που δεν θα το εκμεταλλέυοταν οι σκ@τορουφιάνοι....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"