Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 2966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 11:23:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πραγματικά δεν ξέρω τί να περιμένω πια ακόμα και από το συγκεκριμένο παιχνίδι.... :( :( :( ::) ::) ::) :-\ :-\
Άσε που δεν προλαβαίνω όλο το Α' ημιχρόνιο λόγω δουλειάς.... >:( >:( >:(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 07:58:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έστω και δύσκολα θα κερδίσουμε.
Αυτήν την αίσθηση έχω....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 08:37:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αρκει να εχουμε και λιγη τυχη, οχι πολυ λιγη. :-\
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 11:07:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα"

Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησηςμε την Καλλονή. Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για την επανενεργοποίησή του το τελευταίο διάστημα: "Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που είμαι με την ομάδα και παίζω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι".

Γιατί δεν είχε προσφέρει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα:  "Ο κόουτς αποφασίζει, εγώ από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι καλά για να είμαι έτοιμος. Αυτός αποφασίζει αν θα είμαι στην ομάδα, στην ενδεκάδα".

Για τη θέση που του ταιριάζει: "Η θέση μου είναι στο κέντρο, πάντα εκεί έπαιζα, Μερικές φορές, όμως, όταν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών άλλων παικτών και ο προπονητής με χρειάζεται να παίξω δεξιά ή αριστερά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τη Γκαμπάλα και τον αποκλεισμό από το Europa League: "Έχει τελειώσει η Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα, να επικεντρωθούμε σ' αυτή τη διοργάνωση και να κερδίσουμε".

Για την δύσκολη κατάσταση στην ομάδα τελευταία και τι φταίει: "Η ομάδα έχει να κερδίσει 5, 6 ματς. Όμως, προσπαθούμε μέσα από κάθε προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε στο σύστημα του προπονητή και θέλω να πιστεύω ότι τη Δευτέρα στην Καλλονή θα κερδίσουμε".

Για την άποψη που έχει για την Καλλονή: "Κάθε ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να νιώσουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Αν η ομάδα κερδίζει τότε αυτό θα είναι ψυχολογική τόνωση και όλα θα πάνε καλά για μας".

Ειναι καλος, μεενα μου αρεσει, πρεπει να παρει και αλλα παιχνιδια.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 12:53:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Το αποτέλεσμα συνέπεια της εμφάνισης»

Λίγες ώρες μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής του Europa League, που σήμανε και την εξάλλειψη των όποιων, μαθηματικών ελπίδων είχαν απομείνει στον ΠΑΟΚ, η κάμερα του «novasports.gr» συνάντησε τον Ιγκορ Τούντορ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και συζήτησε μαζί του για το τί συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, για το πως ήρθε αυτή η αρνητική εξέλιξη, το πώς αντιμετωπίζεται, με τον Κροάτη τεχνικό να δίνει τη δική του εξήγηση για την αρνητική αλλαγή που έχει υποστεί η ομάδα του σε σχέση με το ξεκίνημά της, να τοποθετείται για το θέμα της πειθαρχίας σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα και να καταθέτει τις σκέψεις του για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας, στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον αποκλεισμό στο Europa League: "Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Η Γκαμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, τύχαμε με την Κρασνοντάρ που είναι καλή ομάδα και την Ντόρτμουντ. Κοιτάμε το μέλλον. Είδα σημαντικά πράγματα στο ματς με την Γκαμπάλα. Ανυπομονώ για το  επόμενο ματς με την Καλλονή".

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στο ματς με την Γκαμπάλα: "Μου άρεσε η αυτοθυσία, τα τρεξίματα, το κουράγιο και η ψυχολογία. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και την Δευτέρα περιμένω να σκοράρουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει εδώ και πολύ καλό καιρό: "Υπάρχει ψυχολογικό μπλοκάρισμα στην ομάδα. Πρέπει να δούμε το κομμάτι των χαμένων ευκαιρία, Με τον Παναθηναϊκό με τις πρώτες ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Αυτό με την Γκαμπάλα δεν το κάναμε. Τα στοιχεία που δουλέψαμε πάντως βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις".

Για τον τομέα της πειθαρχίας μετά την φωτογραφία του Αθανασιάδη με τις... μπαλαρίνες και τα νεύρα του Μπερμπάτοφ όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Γκαμπάλα: "Το θέμα με τον Κλάους ήταν θετικό και ωραίο αστείο που κάναμε στην ομάδα. Στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ, ξέρουμε πως οι παίκτες λειτουργούν κάπως εγωιστικά και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους εκείνη την στιγμή. Βέβαια στην πορεία καταλαβαίνουν πως ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει 11 παίκτες και όχι μόνο έναν. Αυτό που έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θα συνεχίσει να είναι για την διάρκεια της σεζόν. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγινε".

Για την συνέχεια: "Είδα διαφορετική νοοτροπία απέναντι στην Γκαμπάλα και περιμένω να το δω και την Δευτέρα".

Για το ματς με την Καλλονή: "Είναι ομάδα έδρας που είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας εμφάνιση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 06:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αποστολή για Μυτιλήνη

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αυριανού ματς εναντίον της Καλλονής στη Μυτιλήνη.Με απόντες λόγω προβλημάτων τους Μπερμπάτοφ , Κίτσιου , Χαρίση , Βίτορ και Κόστα , ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα, η οποία αποτελείται από τους:

Όλσεν , Γλύκο , Σκόνδρα , Μαλεζά , Τζαβέλλα , Κωνσταντινίδη , Κοροβέση , Λέοβατς , Σάμπο , Κάτσε , Τζιόλη , Τσίμιροτ , Γκολάσα , Ροντρίγκες , Μακ , Πέλκα , Μυστακίδη , Αθανασιάδη , Ζάιρο .Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7:30 με πτήση τσάρτερ για τη Μυτιλήνη.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151129-i-apostoli-gia-mitilini/

« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 06:34:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για το εκτός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής αναφερόμενος και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρίν Λέοβατς:

Για το αν είναι καλά και το πώς νιώθει καθώς έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών:

«Ήμουν άτυχος στη σεζόν, επέστρεψα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά και προπονούμαι καλά».

Για το πώς προέκυψε ο τραυματισμός του:

«Εχει να κάνει με την κούραση γιατί είχα μια γεμάτη σεζόν με την Ριέκα, έπειτα υπήρχε η Εθνική. Μετά όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα ήταν σε φάση προετοιμασίας. Κάπως έτσι προέκυψε ο τραυματισμός μου καθώς δεν είχα χρόνο ξεκούρασης».

Για το ματς με την Καμπάλα:

«Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Κρασνοντάρ ξέραμε πως δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Μπήκαμε στο ματς για να παίξουμε για τον κόσμο και για το πρεστίζ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, όμως υπήρχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας».

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα:

«Ολες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Είμαστε σε μια κακή περίοδο τώρα. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλύτερα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας».

Για το αν υπάρχει κάποιο μήνυμα αισιοδοξίας:

«Εγιναν αλλαγές το καλοκαίρι, με νέους παίκτες και νέο προπονητή και γίνεται μια νέα αρχή. Χρειάζεται χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το ματς με την Καλλονή:

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εύκολα ματς και πρέπει σε κάθε ματς να μπαίνουμε με την νοοτροπία πως παίζουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν προσέξεις, μπορείς να χάσεις οποιαδήποτε ματς».

« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 07:36:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Ιγκορ Τούντορ στη σημερινή προπόνηση έδειξε σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού. Με δεδομένες τις απουσίες πέντε παικτών που οι περισσότερες είναι στην άμυνα, θα δούμε τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή ο Τζιόλης ως κόφτης και μπροστά του οι Κάτσε και Σάμπο.  Οι Λέοβατς και Ροντρίγκες θα είναι στις πτέρυγες και στην επίθεση οι Μακ και Αθανασιάδης.

gazzetta.gr

Θα ήθελα Ζαιρο μέσα αντί Λεοβατς...

« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 07:46:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ινδιάνε, όχι στον Ζάιρο, είναι ευέξαπτος και οι λέσβιοι  :grin1: θα κάνουν το παν για να τον εκνευρίσουν. !!!
Πάμε για ουζάκι με σαρδέλα αύριο!!! ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 11:08:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κατά την άφιξη στη Μυτιλήνη, παιδιά από την ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου υποδέχτηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Πιστευω ο Ζαιρο θα παιξει!