Ο Ιβάν «κρατά» Σοφοκλή ως το τέλος!Ως γνωστόν, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η μοναδική ΚΑΕ της Α1, που διαθέτει διοίκηση Πρωτοδικείου, λειτουργεί διαφορετικά σε θέματα που αφορούν την οικονομική πολιτική της και αυτή η διαφορετικότητα, εκτός από αγωνιστικά θαύματα (τρίτη θέση στα τρία από τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα, με ελάχιστο μπάτζετ), έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σαββίδη.
Το SDNA αποκαλύπτει το τελευταίο περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε μετά τη δημόσια δέσμευση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 25 Νοεμβρίου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Eurocup στο κλειστό της Πυλαίας.
«Εγώ είμαι εδώ. Θα σας στηρίξω εγώ και θα φέρω παίκτες άμεσα!», είπε ενώπιον αρκετών παριστάμενων και πριν από λίγες ημέρες έγινε η σχετική συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας.Μόνο, που αντί για καινούργιους παίκτες,
διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφώνησαν ότι επείγει να μείνει ως το τέλος της σεζόν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης! Σύμφωνα με το συμβόλαιο, που έχει υπογράψει ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στην Α1 (μ,ό. 12,75 π. σε 23’47’’ συμμετοχής) και τρίτος σκόρερ στο Eurocup (μ.ό. 9,8 π. σε 20’ συμμετοχής), δεν θα πληρωθεί ούτε ευρώ ως τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά θα πάρει ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, εφόσον συνεχίσει να αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν.«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Σοφοκλή και να καλύψουμε κάποιες ακόμη εκκρεμότητες, ούτως ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει οικονομική δυσχέρεια ως το τέλος της σεζόν», ήταν η επιθυμία που μετεφέρθη στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εντυπωσιάστηκε για ακόμη μια φορά από την τιμιότητα και την ευθύτητα του Μπάνε Πρέλιεβιτς και των συνεργατών του.
Ο Σχορτσανίτης, συνεπώς, θα συνεχίσει στον Δικέφαλο, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ρόλο και την εμπιστοσύνη του Σούλη Μαρκόπουλου και μόνο αν προκύψει κάτι το πολύ εξαιρετικό, θα μπει στη λογική να το σκεφτεί.Το βασικότερο, πάντως, δεν είναι η εκπλήρωση μιας ακόμη επιθυμίας από την πλευρά του Σαββίδη, αλλά η σχέση εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με την ΚΑΕ από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Και αυτή η εμπιστοσύνη τον έχει κάνει να ενδιαφέρεται και να ασχολείται με το μπάσκετ, ώσπου να αποκτήσει εξ ολοκλήρου το μάνατζμεντ και της ΚΑΕ έχοντας στο μυαλό του τη… μεγάλη εικόνα, όπως αρέσκονται να λένε στον επιχειρηματικό κόσμο. Βάζοντας δηλαδή τα δύο τμήματα κάτω από την ίδια ομπρέλα!
Μακαρι !!!!!