PAOK - Krasnodar 22/10 22:05 OTETV2 ( Pregame)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Krasnodar 22/10 22:05 OTETV2 ( Pregame)  (Αναγνώστηκε 3490 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Krasnodar 22/10 22:05 OTETV2 ( Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 05:24:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τι ειχαμε τι χασαμε!
Και ο Γλυκος δεν ειναι κατι φοβερο αλλα με τον αλλον η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!
Για τον Μαλεζα και τον Σκονδρα, το περιμενα πως θα γινει!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 06:47:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αλλαγή διαιτητή στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ

Ο Στέφαν Γιοχάνεσον που αρχικά είχε οριστεί ως άρχων του ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην Τούμπα για λόγους υγείας και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε τον συμπατριώτη του, Αντρέας Έκμπεργκ, που αρχικά ήταν πέμπτος διαιτητής του αγώνα, να διευθύνει το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρέας Έκμπεργκ, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι 30 ετών (02.01.1985) και σφυρίζει παιχνίδια για την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του από το 2009.O νεαρός ρέφερι πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του σε ομίλους του Europa League, στην αναμέτρηση της Σιόν κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, με τους Ελβετούς να επικρατούν με 2-1, σε μία αναμέτρηση που τα πήγε περίφημα και άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Βρίσκεται στις λίστες της FIFA από το 2013, σφυρίζοντας αρχικά σε παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων, όντας μάλιστα ο άρχοντας του τελικού του Euro U17 το 2014 μεταξύ Αγγλίας και Ολλανδίας, ενώ έχει εμπειρία και από προκριματικά Champions League.Την θέση του ως πέμπτος διαιτητής αναλαμβάνει ο συμπατριώτης του Μίχαελ Λερτζέους, με την εξάδα να διαμορφώνεται αναλυτικά ως εξής:Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ

Βοηθοί: Φρέντρικ Νίλσον / Μάγκνους Σιόλμπλομ

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Μοχάμεντ Αλ-Ακίμ / Μίχαελ Λερτζέους

Τέταρτος: Στέφαν Χάλμπεργκ

Υπενθυμίζουμε ότι παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος, Ζόραν Πέτροβιτς και παρατηρητής της UEFA ο Λετονός Τζάνις Μεζέσκις.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151020-allagi-diaititi-sto-paixnidi-kontra-stin-krasnodar/
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 08:27:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ωχ!!!  ΜΠΑΤΣΟΣ!!!!!! :o :o :o :o
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 09:28:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στα @@ μας οι  C:-) και οι καμερες ρε! smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 12:01:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι περισσότερες αλλαγές θα είναι στην άμυνα, με τον Παναγιώτη Γλύκο να παίρνει την θέση του Ρόμπιν Όλσεν. Από τον πάγκο θα δουν το παιχνίδι και Κόστα και Τζαβέλλας με τους Μαλεζά και Σκόνδρα να αγωνίζονται στην άμυνα. Στο κέντρο ο Τούντορ έκρινε πως αν δώσει ένα ακόμα 90λεπτό στον Τζίολη θα τον επιβαρύνει ακόμη περισσότερο ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έτσι θα δούμε τους Σάμπο και Κάτσε με τον Πέλκα να παίζει μπροστά τους. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή θα είναι στην επίθεση με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει βασικός δίπλα στον Μακ.   

gazzetta.gr

Αυτός ο Σαμπο θα μας βγάλει τα συκώτια.
Προτιμώ Χαρίση.

« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 10:09:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάντερ Ερμόκιν, τιμ μάνατζερ της ρωσικής ομάδας, μίλησε στον Arena FM 89.4:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, περιμένουμε μια τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ αλλά και τους οπαδούς του. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις συνθήκες του αγώνα».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα ή απουσίες για τη ρωσική ομάδα: «Δεν έχουμε καμία απουσία, ερχόμαστε πλήρεις στην Θεσσαλονίκη».

Για τους Ρώσους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη: «Θα έρθουν, αλλά δεν θα είναι πάρα πολλοί, θα είναι καμιά 50 άτομα. Αλλά θα έχουμε και κάποιους Ρώσους που μένουν στην Ελλάδα και θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα την παρακολουθήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, στο 3-3 με τον Ηρακλή. Ξέρουμε τον Μπερμπάτοφ, ποιος δεν τον ξέρει άλλωστε, είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας».

Για τα εισιτήρια που ζήτησε ο ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρουμε πόσους φιλάθλους περιμένουμε αλλά ο ΠΑΟΚ ζήτησε 1500 εισιτήρια και θα του τα δώσουμε».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Τα δυο αυτά παιχνίδια θα κρίνουν το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση καθώς ξέρουμε όλοι ότι το αφεντικό στον όμιλο είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ».

« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 12:30:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Αγώνας που θα επηρεάσει την κατάταξη του ομίλου"

Την άποψή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ κατέθεσε ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Κράσνονταρ, Άρι Ντα Σίλβα στην επίσημη ιστοσελίδα της Κράσνονταρ, δίνοντας έμφαση
στην κρισιμότητα του αυριανού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Κάθε παιχνίδι για μας, σε κάθε διοργάνωση είναι σημαντικό. Όμως, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Το αποτέλεσμά του μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας θέση στον όμιλο. Είχαμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε μετά το τελευταίο παιχνίδι μας ρωσικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας σίγουρα θα μας πει τι λάθη κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε στην Ελλάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Η αποστολή της Κράσνονταρ αναμένεται στις 13.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

contra.gr

Ούτε γκολ δεν θα βάλετε... 8)

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 02:02:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας κανόνας, ο οποίος λέει ότι είσαι τόσο καλός όσο έπαιξες στο προηγούμενο παιχνίδι σου. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Σίγουρα παραμένει λίγο το τελευταίο παιχνίδι στο μυαλό μου γιατί αν σκοράρεις τρεις φορές, χάσεις πέναλτι, άλλες 3-4 ευκαιρίες για γκολ και ο αντίπαλος σε τρεις ευκαιρίες σκοράρει τρία γκολ και δεν κερδίζεις, τότε είναι λίγο δύσκολο, αλλά ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Είναι αυτά που είπα και στους ποδοσφαιριστές μου χτες στα αποδυτήρια.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην επηρεαστείς από αυτά, αλλά να δουλέψεις πιο σκληρά πιο στοχευμένα και οι ποδοσφαιριστές μου και εγώ με τους συνεργάτες μου θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να δουλέψουμε πιο σκληρά. Μπορούμε να επικαλεστούμε πολλές δικαιολογίες, αλλά το σημαντικό είναι να δουλεύεις σκληρά και να γίνεσαι καλύτερος. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου και στη δουλειά που έχουμε κάνει και θεωρώ ότι αύριο και την Κυριακή θα είναι δύο καλά παιχνίδια για εμάς».

Για το αν θα προχωρήσει σε ροτέισον: «Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές γιατί για εμάς το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό. Κάποιοι σημαντικοί για εμάς ποδοσφαιριστές δε θα αγωνιστούν αύριο. Θα υπάρξει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, θα αγωνιστεί ο Γλύκος. Ο λόγος που επαναλαμβάνω γίνεται αυτό είναι γιατί για εμάς το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παρατάξουμε μία καλή ομάδα. Θα παρατάξουμε μία καλή ομάδα για να κερδίσουμε, κάτι που θέλουμε μιας και αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Θα είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό, πιο δυνατό από εμάς».

Για την πίεση για θετικό αποτέλεσμα: «Η πίεση είναι κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας γενικότερα στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ που υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα και την επιτυχία. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί έξτρα ότι χρειαζόμαστε βαθμούς. Έχουμε μέχρι στιγμής μία ισοπαλία εκτός με την Γκαμπάλα και μία εντός με την Ντόρτμουντ που για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Τώρα παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει τη φήμη και το όνομα της Ντόρτμουντ, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Αν κάποιος δει την αξία των ποδοσφαιριστών της Κράσνονταρ θα δει ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των δικών μας παικτών. Είδα το παιχνίδι της Κράσνονταρ στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ ήταν μοιρασμένο παιχνίδι 50-50 και η Κράσνονταρ έπαιξε σαν ίσος προς ίσο με την καλύτερη για εμένα ομάδα στη διοργάνωση. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει αύριο τη νίκη γιατί δεν παίζουμε κόντρα σε ένα μεγάλο όνομα, αλλά η Κράσνονταρ έχει καλή ομάδα και παίκτες».

Για τα δυνατά σημεία της ρωσικής ομάδας: «Έχουν ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι μία καλή και δυνατή ομάδα. Χρησιμοποιούν 4-3-3 για σύστημα με πολλές αλλαγές στην γραμμή επίθεσης. Είναι μία πολύ επιθετική ομάδα που κάνει έντονο πρέσινγκ και δημιουργεί ευκαιρίες και κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Δε θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αντίπαλο, είναι θέμα συζήτησης για εμάς στα αποδυτήρια».

Για τυχόν προβληματισμούς που έχουν "γεννηθεί" έπειτα από τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ: «Είμαι προβληματισμένος γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα χάσαμε 4-5 βαθμούς που αξίζαμε, πληρώνοντας ατομικά λάθη μας. Από εκεί και πέρα γενικότερα στα παιχνίδια που έχουμε παίξει συνολικά από την αρχή του καλοκαιριού στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, θεωρώ ότι μόνο σε 1-2 παιχνίδια η ομάδα μου δεν ήταν στο 100% που θα έπρεπε και τα έχασε δίκαια. Στα υπόλοιπα δουλέψαμε καλά κάναμε αυτό που θέλαμε και είμαι περήφανος για αυτό που έχει παρουσιάσει η ομάδα μου μέχρι στιγμής και για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί με την ποιότητα που έχουν δουλεύουν στο 100% και προσπαθούν κάθε φορά για το καλύτερο.

Αν αναλογιστούμε ότι σε 16 παιχνίδια μόνο σε 1-2 δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, τότε είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η απογοήτευση που υπάρχει είναι γιατί πάντα υπάρχει στον ΠΑΟΚ η πίεση και όλοι εδώ πέρα θέλουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά είμαι υπερήφανος για αυτά που παρουσιάζει η ομάδα μου στο γήπεδο».

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 02:52:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί»

O Στέλιος Μαλεζάς μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε δυο αγώνες.

Στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και σε όλο αυτό το διάστημα που δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, δούλευε σκληρά στις προπονήσεις.

Για το αν στα ματς με την Κράσνονταρ κρίνεται η πρόκριση: "Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έχουμε στην Τούμπα. Εμείς πρέπει να πάρουμε την νίκη. Σε αυτό και μόνο το ματς πρέπει να είναι το μυαλό μας".

Για το αν η ισοπαλία με τον Ηρακλή μπορεί να τους επηρεάσει: "Στο τελευταίο ματς ήταν κακό για εμάς και ως αποτέλεσμα αλλά και με τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία. Το καλό είναι ότι παίζουμε σύντομα και έτσι οφείλουμε να ξεχάσουμε το περασμένο ματς. Άλλωστε επαγγελματίες είμαστε και οφείλουμε να το κάνουμε".

Για το ότι η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ και για το αν είναι προσωπικό στοίχημα η παρουσία του στο ματς: "Από την στιγμή που δεν επαιζα δεν είναι σωστό να σχολιάσω τα γκολ που δεχόμαστε. Εγώ είμαι επαγγελματίας και θέλω να αποδείξω και στον εαυτό μου και στον προπονητή μου ότι μπορώ να αγωνίζομαι. Επαγγελματίας είμαι, δουλεύω σκληρά και οφείλω να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο".

Μπες ρε Στελάρα μέσα αιντε...

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 07:31:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλουμε το λιγότερο τέσσερις βαθμούς"

Πανέτοιμη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι η Κρασνοντάρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας Ολεγκ Κονόνοφ:

"Η ομάδα μας είναι σε μάχιμη κατάσταση. Ξέρουμε ότι αυτά τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικά. Ολοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι εκτός του Περέιρα ο οποίος είναι εκτός δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν θέλω να αναφέρω κάποια δυνατά και αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα, έχει πάρει πολλές νίκες στην Ευρώπη και είναι μόνιμα στο Γιουρόπα Λιγκ".

Ρωτήθηκε τι θυμάται από τα ματς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ. ήταν προπονητής της ουκρανικής ομάδας): "Θυμάμαι ότι τότε στην Τούμπα ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και χάσαμε 2-0. Εμείς παίξαμε καλά, στο δεύτερο ματς ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε. Ο ΠΑΟΚ θυμάμαι ήταν έμπειρη ομάδα με καλούς ξένους παίκτες, κάτι που ισχύει και σήμερα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Μπερμπάτοφ, κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη μεταγραφική πολιτική".

Τόνισε ότι:

"Εμείς το λιγότερο που θέλουμε να πάρουμε στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι τέσσερις βαθμοί".

Σημείωσε επίσης: 

"Εμάς μας ενδιαφέρει σε τι θέση θα είμαστε στο τέλος και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίξουμε. Είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορούμε να διαγράψουμε το Γιουρόπα Λιγκ γιατί είμαστε ένας νέος σύλλογος και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Κατέληξε λέγοντας:

"Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, προσπαθούμε να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο και να εφαρμόζουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σε κάθε ματς και στο ρωσικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

Ο Κονόνοφ αποκάλυψε τέλος ότι αύριο θα παίξει βασικός ο 38χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας, Αντρί Ντικάν, γι' αυτό, άλλωστε, ήταν και δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντικάν από την πλευρά του υπογράμμισε:

"Αισθάνομαι πολύ καλά παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα για αρκετό καιρό. Έχουμε ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ. Και σε εμάς αύριο στην ενδεκάδα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Με 3  facepalm βολευεστε? :grin1: