Μεταγραφές Ιανουαρίου 2016

Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2016  (Αναγνώστηκε 25109 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2016
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 13, 2015, 06:58:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δεν τιθεται θεμα περι Οτσοα....Μισο παιχνιδι μονος του σου κερδιζει....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 11:48:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει μοιράσει ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών τα οποία παρακολουθούν οι σκάουτς του ΠΑΟΚ την ίδια ώρα που και ο ίδιος κάνει επαφές για την έλευση παικτών που θα λύσουν συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από τον ίδιο τον Δανό και τον Ίγκορ Τούντορ.

Η κύρια έρευνα γίνεται για επιτελικό μέσο και στόπερ, αφού οι δύο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου θεωαρούν ότι στην τελική πάσα και τα μετόσπισθεν παρατηρούνται τα μεγαλύτερα κενά.

Όπως έχει ζητήσει ο 37χρονος Κροάτης, ο Άρνεσεν ψάχνει ένα "ποιοτικό δεκάρι" και την ίδια ώρα έχει αρχίσει επαφές και με την πλευρά του Χαρμίτ Σινγκ, του 25χρονου Νορβηγού μέσου (με ινδικές ρίζες) που ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Μόλντε στα τέλη του 2015.

Ο Σινγκ έχει να δώσει δύο ακόμη επίσημα ματς με τη φανέλα της νορβηγικής ομάδας (στις 26/11 εντός έδρας με την Φενέρμπαχτσε και στις 10/12 με τον Αγιαξ εκτός, στο πλαίσιο του Europa League) και περιμένει να ολοκληρωθούν για να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, την ώρα που οι εκπρόσωποί του κρατούν κλειστά χαρτιά και δεν θέλουν να μιλήσουν για τις επαφές με τον Άρνεσεν.

Σκάουτινγκ στον Λαΐφη

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση κεντρικού αμυντικού, το ερχόμενο Σάββατο, σκάουτ του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο ΓΣΠ για να δει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση και εκτός από τον δανεικό και άκρως φορμαρισμένο, Ευθύμη Κουλούρη, θα ε΄χει την ευκαιρία να δει για μία ακόμη φορά τον Κώστα Λαΐφη, βασικό και αναντικατάστατο στο κέντρο άμυνας της ομάδας της Αμμοχώστου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κρούση προς την πλευρά του παίκτη και, λογικά, αυτό θα συμβεί αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ κάνει πρόταση για αγορά του παίκτη στην Ανόρθωση.

Αναμενουμε νεοτερα απο το μετωπο! :))
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 11:56:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Όπως προκύπτει, μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά από την Παρασκευή στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στον Αντράζ Σποράρ. Νέο δημοσίευμα από την Σλοβενία, επικαλούμενο «αξιόπιστες πληροφορίες» θεωρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακλόνητο φαβορί και ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πιο «καυτού», αυτή την στιγμή στη Σλοβενία, ποδοσφαιριστή.

«Άνθρωπος του ΠΑΟΚ έχει έρθει και παρακολούθησε από κοντά τον Σποράρ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό που είδε», γράφεται σήμερα στον σλοβενικό Τύπο, ενώ όπως τονίζεται η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ  θα ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν, «στη μάχη για την υπογραφή του μπήκε κι άλλη μια ομάδα…».

Πάντως, θεωρούν δέλεαρ για τον 21χρονο επιθετικό, που έχει 15 γκολ και 5 ασίστ φέτος με την Ολίμπια, τη μεταγραφή του σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Οι Σλοβένοι θεωρούν σίγουρο το ταξίδι ανθρώπου του ΠΑΟΚ στη Λιουμπλιάνα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για να δει από κοντά άλλη μια φορά τον νεαρό επιθετικό πριν προχωρήσουν οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων και του ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ δεν διέψευσαν το θέμα που ήρθε στη δημοσιότητα, καθώς ο Σποράρ είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν τσεκάρει οι σκάουτερ της ομάδας και υπό κάποιες συνθήκες μπορεί και να προχωρήσει η απόκτησή του.

Αυτό το διάστημα σε «πρώτο πλάνο» για τον Αρνεσεν είναι ο κεντρικός αμυντικός και ο επιτελικός μέσος. Εκεί ρίχνει το βάρος ο αθλητικός διευθυντής χωρίς να σταματάει η «κατασκοπεία» και η ανάλυση κι άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Σποράρ, από το εξωτερικό.

Κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του Κύπριου Παναγή (για τον οποίο δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον), η επιστροφή στη δημοσιότητα της περίπτωσης του Χατζηισαϊα από τον Πανιώνιο και το ενδεχόμενο παρουσίας ανθρώπου του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για τον Λαϊφη της Ανόρθωσης.

gazzetta.gr

Ίσως ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται λόγω ηλικίας.
Είναι μικρός και έχει περιθώρια εξέλιξης.
Τώρα για τον παίκτη όμως δεν έχω άποψη.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 08:38:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αυτος ο Σινγκ ειναι το ποιοτικο δεκαρι? ::)
Μακαρι.
Παντως οι επιλογες πρεπει να ειναι στοχευμενες για να μην πω 100% επιτυχημενες.
Δεν μας παιρνει για λαθη σε παικτες.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 12:30:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νορβηγοί και Σινγκ επιβεβαιώνουν για ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιτελικό μέσο και ο Χαρμίτ Σινγκ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο 25χρονος Νορβηγός με ινδικές ρίζες έχει συμβόλαιο με τη Μολντε το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους και ήδη το όνομά του συζητιέται σε διάφορους συλλόγους μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, όπως έχει αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες το Sport24.gr. Χαρακτηριστικά, η σελίδα "itromso.no" αναφέρει ότι αν φύγει από τη Μόλντε, ο Σινγκ θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σινγκ, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Μόλντε, ακόμη, όμως, δεν έχει ανταποκριθεί. "Μου αρέσουν και η πόλη και η ομάδα, έχω μιλήσει με τη διοίκηση της Μόλντε, αλλά δεν έχω εκφράσει τη δική μου θέση στην πρόταση για ανανέωση" τονίζει ο με δηλώσεις του ο Σινγκ και προσθέτει:

"Τώρα προτιμώ να είμαι αφοσιωμένος στα δύο επόμενα παιχνίδια, στο πλαίσιο του Europa League, με τη Φενέρμπαχτσε και τον Άγιαξ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Είμαι παίκτης της Μόλντε και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στα παιχνίδια αυτά. Στα μέσα Δεκέμβρη θα σκεφτώ για το μέλλον μου".

Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι αν μείνει στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μόνη ομάδα που τον ενδιαφέρει, καθώς είναι ένα ευρωπαϊκό κλάμπ που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει και σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Σινγκ αναφέρθηκε και στον ΌΛε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει αναλάβει χρέη προπονητή. Μίλησε με εγκωμιαστικό τρόπο για τη δουλειά του και αποκάλυψε ότι σε μία χαλαρή συζήτηση που είχαν, ο ίδιος θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Έμμεση επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ

Ο Χαρμίτ Σινγκ κλήθηκε να απαντήσει και στις πληροφορίες για κρούση από τον ΠΑΟΚ (σε ερώτηση για το ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Νορβηγίας), τις οποίες έμμεσα επιβεβαίωσε: "Έχω πει και στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τους συλλόγους από το εξωτερικό, ούτε θα μιλήσω για το ποιοι σύλλογοι θα ήταν οι κατάλληλοι για μένα. Θα εξετάσω μόνο πολύ συγκεκριμένες προσφορές στα μέσα Δεκέμβρη. Όταν ήμουν νεότερος, κατέστρεφα τη συγκέντρωσή μου, σκεπτόμενος λάθος πράγματα.Έμαθα από αυτό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ατζέντης του, Τζιμ Σολμπακεν, όταν ρωτήθηκε περί ΠΑΟΚ, απάντησε: "Έχουμε πολλές προτάσεις στα χέρια μας, θα δούμε ποια θα επιλέξουμε".

sport24.gr

« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 01:14:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω για το τυπάκι ας το ποστάρει... Δεν μου γεμίζει όμως το μάτι για "πάνω ράφι" :(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 17, 2015, 11:19:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ξέρω για ΠΑΟΚ»

Τα κατορθώματα Αντράζ Σποράρ, έχει 15 γκολ και 5 ασίστ φέτος με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον ΠΑΟΚ, όπως και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να επενδύσουν στον 21χρονο διεθνή επιθετικό.

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σποράρ με αφορμή την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον του Δικεφάλου.  Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής που δεν ήθελε να πει πολλά υποστήριξε τα εξής: «Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσω τον Γενάρη, αλλά ακόμα δεν ξέρω για που...».

Ο εκπρόσωπος του Σποράρ με δηλώσεις του στον Τύπο της Σλοβενίας υποστήριξε πως δεν υπάρχει ακόμα καμία επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ. «Πολλά ακούγονται, αλλά δεν έχω καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ όπως και η Ολίμπια. Ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τις υποχρεώσεις στην Ολίμπια. Θέλουμε μια φιλόδοξη ομάδα, αφού ο Σπόραρ μπορεί να δώσει πολλά».

Σήμερα σκόραρε κιόλας.... :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 19, 2015, 11:30:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Με κολακεύει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Ο Μιράλ Σάμαρντζιτς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που απασχολούν τον Φρανκ Άρνεσεν ενόψει Γενάρη. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα 'Metrosport', κάνοντας ουσιαστικά άνοιγμα προς την πλευρά του Δικεφάλου

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ακούω για τον ΠΑΟΚ. Με κολακεύει να διαβάζω ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται μαζί μου. Προσωπικά, βέβαια, δεν έφτασε κάποια πληροφορία σε μένα μέσω της ομάδας μου.

Ο,τι μαθαίνω είναι απ' όσα γράφονται. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι απτό για να σας απαντήσω. Θα δούμε".

Αν εισαι επιπεδου Κοστα, κατσε εκει που εισαι φιλος.

« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 19, 2015, 05:08:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ξανά στο προσκήνιο ο Μπέντνερ

Νέος επιθετικός, με «βαρύ» όνομα, στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που όμως δεν ψάχνει ακόμη για… επιθετικό!
Το όνομα του Νίκλας Μπέντνερ, λόγω και της παρουσίας του Φρανκ Άρνεσεν, συζητήθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι στην Τούμπα. Ηταν μια περίοδος, όπου ο Δανός επιθετικός εκδήλωνε τάσεις φυγής από τη Γερμανία, αλλά επέλεξε να παραμείνει στη Βόλσφμπουργκ.

Τώρα, η ιστοσελίδα 90min.com, κάνει λόγο για πέντε πιθανές ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν από τον Ιανουάριο να αποτελέσουν νέο προορισμό για τον Μπέντνερ, ο οποίος μετράει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Βόλσφμπουργκ.

Μια από τις ομάδες είναι κι ο ΠΑΟΚ κι ένας από τους νέους προορισμούς είναι και η Θεσσαλονίκη, όπου βρήκε «καταφύγιο» ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό. Ήδη το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εξέφρασε συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Δανό και θα μπορούσε να το επαναλάβει τώρα το χειμώνα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπέντνερ θα βρει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κάτι που σίγουρα δεν είναι και η χειρότερη προοπτική», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, όπου σημειώνεται ότι ο 27χρονος φορ μπορεί να ξαναβρεί τον εαυτό του σε ένα πρωτάθλημα με σαφώς λιγότερες απαιτήσεις από ότι η Μπουντεσλίγκα.

Πάντως, Αρνεσεν και Τούντορ δύσκολα θα βάλουν ψηλά στη λίστα περιπτώσεις επιθετικών, όπως πχ αυτές του Μπέντνερ ή του Σποράρ, όταν η ομάδα έχει μείνει με δύο στόπερ και είναι φανερή η έλλειψη ενός επιτελικού μέσου.

sport-fm.gr

Οτι ξεμεινε πανε να μας το φορτωσουν.  facepalm
Σε εμας ολοι θελουν να ξαναβρουν τον ευατο τους? :))

« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 19, 2015, 08:22:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Oυτε κεντρο αποτοξινωσης να ειμασταν .... :))
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών