Παναγιώτης Κατσούρης - 09/02/1998

Αποστολέας Θέμα: Παναγιώτης Κατσούρης - 09/02/1998  (Αναγνώστηκε 8474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Παναγιώτης Κατσούρης - 09/02/1998
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 12:53:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 στον τόπο του δυστυχήματος (Θέρμη, περιοχή Hyatt) για όλους όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του».

18 ολοκληρα χρονια! :'(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 10:08:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στο μήνυμα του ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναφέρει:

«Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του  οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεκαοκτώ χρόνια πριν, είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε σεβόμενοι τις αρχές μας και προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Στη μνήμη όλων ο Παναγιώτης παραμένει να είναι ένα παλικάρι, το οποίο πρόλαβε να τιμήσει τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του, έβλεπε τη ζωή να του προσφέρεται, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παγίδα και το ραντεβού με το θάνατο το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998. 

Το πνεύμα του, όμως, ζει. Κι οδηγεί ανθρώπους πιστούς στην ιδέα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου να τη μεταλαμπαδεύουν στις επερχόμενες  γενεές».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 10:15:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 02:10:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Δεκαοκτώ χρόνια μετά και η μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη παραμένει ζωντανή. Ο πατέρας του Βαγγέλης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και όντας συναισθηματικά φορτισμένος εξέφρασε το παράπονό του.

«Ο Παναγιώτης μου ήταν ένα καλό παιδί που αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ήθελε να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ, είχε εκτιμήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι με ακούει τώρα από εκεί ψηλά, και ξέρω ότι και αυτός θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του».

Το παράπονο του Βαγγέλη Κατσούρη ήταν ότι γνώριζε τις δυσκολίες που περνούσε στη Θεσσαλονίκη ένα νεαρό παιδί το οποίο ένιωθε ότι ίσως και να τον αδικούσαν οι προπονητές του, αλλά τον άφησε στον ΠΑΟΚ γιατί κι ο ίδιος ο Παναγιώτης δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα.

«Κάθε μέρα τον σκέφτομαι. Ήμουν ο πατέρας και ο φίλος του. Αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και έλεγε ότι δεν πάει πουθενά. Απλά το παιδί ήταν άτυχο γιατί δεν έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης ήταν στεναχωρημένος γιατί δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, δεν του έδιναν ευκαιρίες. Αυτός ήταν ο καημός του. Επειδή ακριβώς δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, πήγαινε και έπαιζε μπάλα στα γηπεδάκια γιατί αγαπούσε τον αθλητισμό.

Αν τον είχα πάρει από τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα ίσως να μην γινόταν αυτό. Στεναχωριόταν που δεν έπαιρνε ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ αλλά μου έλεγε «δε φεύγω θα μείνω εδώ και θα παίξω». Ίσως για αυτό να έφυγε από τη ζωή. Γιατί δεν τον πήρα από τον ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη του κόσμου και δεν το ξεχνάτε. Το παράπονο μου είναι ότι δεν είχα μετακομίσει οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη για να τον ακολουθήσω. Αλλά ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η οικογένειά του και ήταν σε καλά χέρια»

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο να χανει ενας γονιος το παιδι του!!
Παντως βγαζει πικρα και παραπονο  :(

« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 04:39:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Κατσούρη... Το ετήσιο μνημόσυνο για τον εκλιπών που στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/2).

Το μνημόσυνο το έκανε ο Πατέρας Χρήστος (γνωστός για τα ΠΑΟΚΤσήδικα αισθήματά του) και έγινε παρουσία πολυμελούς αντιπροσωπείας της ομάδας.

Το παρών έδωσε ο Ιγκορ Τούντορ και όλο το τεχνικό τιμ ενώ από τους παίκτες βρέθηκαν οι Αθανασιάδης, Κάτσε, Σαββίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Πέλκας Κοροβέσης και Τζιόλης.

Επίσης στο μνημόσυνο ήταν οι Άρνεσεν και Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο Κώστας Φωτιάδης που είναι συνεργάτης της ΠΑΕ, ο Ηλίας Γεροντίδης που είναι μέλος της διοίκησης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης που έχει αναλάβει την επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ και των οργανωμένων οπαδών.

Η Εφη Παπαδοπούλη, γνωστή οπαδός του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε για να είναι όλα άψογα στο μνημόσυνο ενώ ο Πατέρας Χρήστος είπε: "Ο Παναγιώτης ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν τον έχω ξεχάσει, τον έχω πάντα στην ψυχή μου και τιμώ κάθε χρόνο την μνήμη του. Θέλω η ομάδα στο εξής να έχει μόνο νίκες και να τις αφιερώνει στον Παναγιώτη.

Κυριάκος: "Θα είναι πάντα αθάνατος, δεν θα τον ξεχάσουμε"

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε: "Ήταν καταπληκτικό παιδί ο Παναγιώτης και έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουνε για να μείνει αθάνατος είναι να τον τιμούμε και να διοργανώνουμε το τουρνουά στο όνομά του που γίνεται κάθε χρόνο. Και αυτό το κάνουμε. Θα είναι πάντα αθάνατος. Ο ΠΑΟΚ δεν τον ξεχάσει ποτέ".

« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 08:36:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οτι και να πεις τωρα, τι νοημα εχει, το παλικαρακι εφυγε αδικα!
Ο Θεος να συγχωρεσει την ψυχουλα του! :'(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 10:11:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
ΑΘΑΝΑΤΟΣ :'(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 11:29:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ! :(
ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 02:18:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.2 στις 14:00 στον τόπο του δυστυχήματος.

« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 11:12:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μερα που ξημερωνει!  :'(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!