PAOK - Dortmund 1/10, 22:05 OTETV1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Dortmund 1/10, 22:05 OTETV1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 7463 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Dortmund 1/10, 22:05 OTETV1 (Pregame)
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 03:31:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Μοϊκαν:" Για σας απο paokforum και θελουμε να σας παρουμε μια  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνεντευξη για το θεμα "Φατε ματια ψαρια"" >:D :whistiling:

>:D >:D >:D >:D

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 03:33:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου αρχικά ρωτήθηκε αν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία για τέτοια παιχνίδια λέγοντας τα εξής: "Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε ξεκινήσει μία συγκεκριμένη δουλειά. Εμείς θα μείνουμε πιστοί σε αυτά που δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτά να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, ειδικά μετά και από αυτούς που αφήσαμε στην Γκαμπάλα. Πρέπει όμως να είμαστε αντάξιοι για αυτό το παιχνίδι και να το χαρούμε. Με λίγα λόγια να είμαστε έτοιμοι για αυτό.".

Για το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ: "Την έχω αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στο παρελθόν και είναι μία μεγάλη ομάδα και αν δεν έχουμε συγκέντρωση δε θα καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πιστεύω. Υπάρχουν προβλήματα και για αυτούς και θα προετοιμαστούμε για αυτά για να χτυπήσουμε εκεί".

Για τις απουσίες των Γερμανών είπε: "Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ της Ντόρτμουντ και το ότι έρχεται με πέντε λιγότερους παίκτες παρότι είναι καλό για εμάς, δε λέει και πολλά πράγματα. Υπάρχουν εξίσου καλοί παίκτες για να αγωνιστούν. Γι' αυτό το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν αποτελεί για εκείνον κίνητρο η Εθνική ομάδα: "Αν δεν ήταν κίνητρο για εμένα η Εθνική τότε τι θα ήταν; Με στεναχωρεί αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό όλοι μας. Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά είναι θέμα του προπονητή. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, με έχει βοηθήσει πολύ η δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα και ελπίζω να ξανά είμαι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας".

"Παίζουμε με το φαβορί τη διοργάνωσης. Διαθέτει τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στο Europa League και θα φτάσει στον ημιτελικό ίσως και στον τελικό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα συγκριθούμε με αυτούς τους παίκτες".

Για την προσέγγιση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα: "Δε είναι εύκολο να αλλάξεις την φιλοσοφία σου, μπορεί να μπερδέψεις την ομάδα. Το καλό είναι να προσαρμοστείς και να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές, ίσως με κάποιον παίκτη που παίζει καλύτερα αμυντικά. Στο τέλος της ημέρας, όμως, μετράει μόνο η ομάδα. Δεν μπορείς να παίξεις μόνο άμυνα. Μπορούμε να δουλέψουμε στην προπόνηση λίγο παραπάνω στην άμυνα αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να είμαστε επιθετικοί. Θα διεκδικήσουμε τις ευκαιρίες μας. Η προσέγγιση μας δεν αλλάζει επειδή λείπουν πέντε παίκτες της Ντόρτμουντ. Είναι βέβαια κάτι καλό για εμάς, αν είχα και εγώ την δυνατότητα να επιλέξω το ίδιο θα έκανα".

Για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του σε τέτοια παιχνίδια: "Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Τέτοια παιχνίδια αρέσουν σε όλους. Για τους προπονητές είναι πιο εύκολα γιατί όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι σε τέτοιους αγώνες δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις να χάσεις τρεις βαθμούς. Όταν έχεις να παίξεις με παίκτες όπως ο Μικιταριάν είναι πάντα δύσκολο".

« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 07:01:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Την Πέμπτη η πόλη του Π.Α.Ο.Κ. γιορτάζει και οι δρόμοι πλημμυρίζουν με ασπρόμαυρα χρώματα. Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον λαό στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 16.30 από το γήπεδο της Τούμπας προς το Μακεδονία Παλλάς. Πρέπει να είμαστε στην αναχώρηση της ομάδας και να τους συνοδέψουμε πίσω στο γήπεδο όλοι μαζί, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξη μας.

Σημείο εκκίνησης από την Τούμπα στις 16.30

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 07:04:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Γερμανοί «χούλιγκαν» της Ντόρτμουντ μόλις έχουν πατήσει πόδι στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζονται για το πέταλο της Τούμπας...

sdna.gr

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 07:16:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όλοι μαζί διαφημίζουμε τον ΠΑΟΚ

Η Τούμπα ετοιμάζεται για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Υποδεχόμαστε την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Όλοι έχουμε ευθύνη της διάδοσης των αρχών και των αξιών της ομάδας μας και της Θεσσαλονίκης. Όλοι μας πρεσβεύουμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ, την φημισμένη Τούμπα, μια από τις πιο εντυπωσιακές έδρες στην Ευρώπη, την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Δεν επιτρέπουμε το άναμμα και τη ρίψη πυρσών και βεγγαλικών στον αγωνιστικό χώρο, ούτε άλλου αντικειμένου. Δεν επιτρέπουμε την ανάρτηση πανό με υβριστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν επιχειρούμε είσοδο στο γήπεδο. Δεν πετάμε σε καμία περίπτωση αντικείμενα στην πλευρά των φιλοξενούμενων οπαδών. Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε μαζί! Η υποστήριξη της ομάδας θα γίνει και πάλι με μοναδικό τρόπο, που κάθε φορά οδηγεί τους φιλοξενούμενους να διαδίδουν μετά την επίσκεψή τους στο σπίτι μας. Καμία αντιπαράθεση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς, καμία ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία! Θέλουμε να ταξιδεύουμε παντού με τον κόσμο μας και το αντάλλαγμα είναι η υψηλού επιπέδου φιλοξενία στους αντιπάλους!

Όλοι μαζί διαφημίζουμε τον ΠΑΟΚ!

« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 07:20:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Στην προπόνηση  έδωσε το παρόν και ο Γιώργος Σαββίδης, παρακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του σπουδαίου αγώνα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Τούντορ, αναμένεται να έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Σάμπο θα πάρει τη θέση του Πέλκα και ο Μπερμπάτοφ του Αθανασιάδη. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστούν οι: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο, Κωνσταντινίδης, Ροντρίγκες, Μακ και Μπερμπάτοφ.

3 αμυντικά χαφ? :o

« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 07:39:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Προτιμώ να κερδίσω την Μπάγερν"

Ο έμπειρος μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην αρχική του τοποθέτηση κατέθεσε την άποψή του για το πώς εκτιμάει τον ΠΑΟΚ: "Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τότε θα έχουμε την ευκαιρία για τη νίκη".

Για το ότι έχει ξαναπαίξει με το Μπερμπάτοφ και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:  "Έχουμε παίξει μαζί. Πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό και άνθρωπο, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε ομάδα δεν είχαμε κάποια επικοινωνία".

Για τις δύσκολες εβδομάδες για αυτόν αφού στην αρχή δεν έπαιζε: "Δεν ήταν απλό για μένα. Είμαι 10 χρόνια επαγγελματίας παίκτης και προσπαθώ κάθε μέρα να πείσω τον προπονητή μου με την απόδοσή μου".

Για τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μπάγερν: "Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και αφού τελειώσει, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε από την Παρασκευή στο παιχνίδι με τη Μπάγερν το οποίο περιμένει όλη η Γερμανία".

Για το ποιο από τα δύο παιχνίδια θα ήθελε να κερδίσει περισσότερο: "Θα επέλεγα το παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλει να την κερδίσει".

Για το τι κάνει ξεχωριστή την Τούμπα και την ανέφερε συγκεκριμένα: "Γνωρίζω την ατμόσφαιρα, είναι φανατική ατμόσφαιρα. Έχω Έλληνες φίλους και ξέρω ότι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα νομίζω θα φέρει ένα καλό παιχνίδι".

Για το τι τον προβληματίζει από τον ΠΑΟΚ:
"Έχουμε ανάλυση βίντεο σήμερα. Ο προπονητής θα μας παρουσιάσει την ομάδα του ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό είναι να επιβάλλουμε εμείς το δικό μας ρυθμό στον αγώνα".

Εμείς να δεις!!!! >:D >:D

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Για τη λίστα της UEFA: "Κάποιοι από την ομάδα των νέων δε μπόρεσαν να μπουν στην ομάδα. Πήραμε κάποιους άλλους που εντυπωσίασαν σε κάποια φιλικά".

Για τους παίκτες που δεν πήρε στην αποστολή: "Αυτό το θέμα δεν πρέπει να αναλύεται πολύ. Προτεραιότητα αποτελεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο με τη Μπάγερν, η οποία σε αντίθεση με εμάς έπαιξε την Τρίτη. Κάποιοι παίκτες ίσως δικαιούνταν ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούν και κάποιοι άλλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Γνωρίζω ότι πολλοί μας προσάπτουν ότι δεν παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά. Χαίρομαι πολύ που είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιους παίκτες να δείξουν την αξία τους".

Για τον ΠΑΟΚ: "Πρόκειται για μια ομάδα με πολλή ενέργεια, με πολύ πάθος με τη βοήθεια του κοινού, η οποία εντός έδρας παίζει επιθετικά και αυτό περιμένω να το δω".

Για τον λόγο που άφησε εκτός του Παπασταθόπουλο που ξέρει την Τούμπα: "Ο Παπασταθόπουλος τις τελευταίες 68 ημέρες έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Δε μπορούσα να τον κουράσω άλλο. Οι παίκτες που είναι εδώ έχουν σημασία και όχι οι παίκτες που λείπουν. Δεν υποτιμάμε τον ΠΑΟΚ. Χρειάζομαι φρέσκια ομάδα και αυτή τη φρέσκια ομάδα θα βάλω κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κερδίσουμε".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Φυσικά και δεν έχει σχέση με τον Μπερμπάτοφ πριν από 8 χρόνια, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που με την πάροδο του χρόνου, ίσως να έγινε εξυπνότερος. Το θαύμαζα όταν έπαιζε στη Λεβερκούζεν, έχει ασυνήθιστη αύρα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ξέρω και τους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ που έπαιξαν στο παρελθόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά δε μπορώ να γνωρίζω πως έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου".

Κατέληξε δε λέγοντας: "Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, έχω αντιμετωπίσει πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Ξέρω τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα, ξέρω τι μας περιμένει και βλέποντας το γήπεδο, μπορεί κανείς να διαισθανθεί κανείς τι μας περιμένει. Μικρός έβλεπα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι έτσι μπορώ να θεωρηθώ κάτι σαν οπαδός της ομάδας".

« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 09:26:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με Βίτορ στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Το δύσκολο κομμάτι, της σωματικής και πνευματικής ξεκούρασης και προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και τώρα υπάρχει η αναμονή για το… εύκολο. Την πρόκληση ν’ αγωνιστείς με μια κορυφαία ομάδα όπως είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία με τις κάμερες να βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο προκειμένου να καταγράψουν πλάνα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και των συμπαικτών του. Ο Ίγκορ Τούντορ δεδομένου του σκληρού προγράμματος δε θέλησε να πιέσει πολύ τους ποδοσφαιριστές του  και το πρόγραμμα αφιερώθηκε στη διαχείριση δυνάμεων και την τακτική προσέγγιση του αγώνα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κροάτης τεχνικός ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα συγκεντρωθούν στην Τούμπα το πρωί της Πέμπτης (01.10) και θα καταλύσουν στο Makedonia Palace. Σε αυτούς βρίσκεται και ο Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έμεινε εκτός λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή είναι οι: Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Μαλεζάς , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Σκόνδρας , Κάτσε , Σάμπο , Τζιόλης , Χαρίσης , Μακ , Πέλκας , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ .

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/me-vitor-stin-apostoli-o-paok/

« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 10:16:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Γερμανοί «χούλιγκαν» της Ντόρτμουντ μόλις έχουν πατήσει πόδι στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζονται για το πέταλο της Τούμπας...

sdna.gr

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

χαχααχχχα
Αντε ρε γ@μηστε τους, πολυ αξια τους δωσαμε!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 11:06:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ