ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 23/9 20:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 23/9 20:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 3540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 23/9 20:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2015, 10:41:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ρίχνει Μπερμπάτοφ στη μάχη

Ο Βούλγαρος δεν βρίσκεται ακόμη σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, κάτι που φάνηκε και στο Αζερμπαϊτζάν και είναι και απόλυτα φυσιολογικό, μιας και φέτος δεν έχει ακολουθήσει προετοιμασία. Ωστόσο, η ποιότητα που διαθέτει είναι αδιαμφισβήτητη και γι' αυτόν το λόγο, σύμφωνα με τη Live Sport, ο Τούντορ φέρεται να σκέφτεται να παίξει το πιο δυνατό χαρτί του από την αρχή στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (23/9) με την ΑΕΚ.

Αυτό που είναι ακόμη άγνωστο, είναι ο παρτενέρ του 34χρονου επιθετικού στη γραμμή κρούσης του Δικέφαλου. Ο Τούντορ θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε Μακ και Αθανασιάδη για την άλλη θέση στην επίθεση.

gazzetta.gr

Βλέπω να βάζει γκολ στην κούλα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2015, 07:30:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και εγω το πιστευω.Θελω μαζι με Κλαους και Μακ δεξια  >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 10:35:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τον Κολοβέτσιο και τον  Τζανετόπουλο, εχει η κουλα σεντερ μπακ!
Μεγαθηρια ε?  :)) :)) :))
Και μου λετε οτι θα βαλει γκολ ο Μιτκο?
Ρε εκκλησια κλεβετε!!! :grin1:

Ο Δέλλας φέρεται να καταλήγει στο 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σύμφωνα με τις έως τώρα δοκιμές, ο Μπουονανότε θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Βάργκας στη μεσοεπιθετική γραμμή.

novasports.gr
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 06:36:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ντεμπούτο για φανέλα και χορηγό με ΑΕΚ

Με νέα φανέλα, η οποία θα φέρει μάλιστα και χορηγό στο μπροστινό της μέρος, αναμένεται να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Και ο χορηγός θα είναι ....

« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 11:21:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Και θα συνδυαστει με νικη!
Ηδη τα εισιτηρια εχουν φυγει τα περισσοτερα.
Τα περασουν δυσκολα τα χανουμια!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 12:41:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χωρίς εκπλήξεις στην Τούμπα η ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (23/9).

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Έλληνας κόουτς είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που επέλεξε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ ατομικό συνεχίζουν και οι Πεταυράκης, Φαγέ και Μπακάκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

Η προπόνηση της Τρίτης (22/9) θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

contra.gr

Από σήμερα θα έρθουν?
Τόσο πολύ βιάζονται?

« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 01:02:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
PAOK Action – Βοηθάμε τον μικρό Οδυσσέα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον της ΑΕΚ (23/09, 20:300) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον 10χρονο Οδυσσέα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή με σύνοδο βαρεία νοητική υστέρηση. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150921-paok-action-voithame-ton-mikro-odussea/
Να βοηθήσουμε τον μικρούλη... :)

« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 07:54:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα είναι ένα ντέρμπι που έχει λείψει πολύ και από εμάς και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα του. Ξέρουμε όλοι ότι η Τούμπα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα με την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σκεπτικό μας, ότι δηλαδή πρέπει να πάμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι στο ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας αυτά είναι τα πιο εύκολα ματς για έναν προπονητή. Δεν πρέπει να πει πολλά.

Οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να προετοιμαστούν όταν έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε σ' αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει προπονητή, αλλά έχει και αρκετούς παίκτες από πέρυσι. Ακόμα όμως προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα επειδή παίζει ένα διαφορετικό σύστημα απ' αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εμείς προετοιμαστήκαμε όλο αυτό τον καιρό και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Το μυστικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε οι παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Στη συγκέντρωση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές μας σε όλο το ματς. Το παραμικρό λάθος μπορεί να το πληρώσεις. Πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντί σου παίκτες που έχουν την εμπειρία και την κλάση να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως ο Μπουονανότε, ο Μπερμπάτοφ, ο Βάργκας και άλλων είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει όλα αυτά να τα δούμε στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω πολύ στα παιδιά. Πιστεύω στην ομάδα μου και νομίζω ότι πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

novasports.gr

Μαλιστα! >:D

« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2015, 11:33:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε ότι οι παίκτες του θα ψάξουν μόνο τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 20:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα θα ήθελε να διορθώσουν οι παίκτες του σε σχέση τον αγώνα με την Γκαμπάλα: "Είναι λίγο επαναλαμβανόμενες οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακόμη και στα καλύτερά μας παιχνίδια εγώ ψάχνω να βρω τι δεν πήγε καλά για να το διορθώσουμε. Μόνο έτσι πας μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε κι άλλο. Θέλω στο επόμενο ματς να δω έναν καλό ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ποτέ στους τρεις μήνες που είμαι εδώ δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι όταν αγωνιστήκαμε σαν ΠΑΟΚ".

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η έννοια ντέρμπι, με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Για τον προπονητή κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός. Στο ντέρμπι η διαφορά είναι για τους παίκτες. Για τον προπονητή μετράει το τελευταίο αποτέλεσμα, κανείς δεν θυμάται τι έκανε πιο πριν, όλα τα ματς είναι τελικοί. Θέλω να κυριαρχήσουμε, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είδα την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη".

Για την προσέγγιση που έκανε στα ντέρμπι ως παίκτης: "Σαν παίκτης είχα μία διαφορετική προσέγγιση σε αυτά τα ματς. Στα ντέρμπι έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια, είναι διαφορετικό το κίνητρο. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου νομίζω ότι θα είμαστε καλοί".

Για το γεγονός ότι η Τούμπα θα είναι γεμάτη: "Είναι σημαντική η υποστήριξη του κόσμου. Εμείς θέλουμε με τα τρεξίματα, την τακτική μας και την φαντασία μας να τους ανταποδώσουμε την ενέργεια που μας δίνουν".

VIDEO

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
https://www.facebook.com/264359340423579/videos/vb.264359340423579/450861208440057/?type=2&theater

« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2015, 07:09:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα βρεθεί στο γήπεδο της «Τούμπας» για να παρακολουθήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ πλάι στον Ιβάν Σαββίδη!

Έλα και σύ ρε γατάκι, έλα...