Φορώντας καπελάκι του ΠΑΟΚ, η Μαργαρίτα Μπερμπάτοβα, μητέρα του Ντίμιταρ, παρακολούθησε με… καμάρι τις προσπάθειες του γιου της στο χθεσινό παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ήταν το τρίτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά, μετά από αυτά με την ΑΕΚ και τη Βέροια. Μιλώντας στο metrosport.grμετά τον αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίησή της μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί και έχει «αγκαλιάσει» τον Ντίμιταρ.
«Είδα τρεις φορές τον ΠΑΟΚ, είχα έρθει με την ΑΕΚ, τη Βέροια και σήμερα ήταν η τρίτη φορά»
, μας λέει αρχικά και συνεχίζει:
«Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα, ο κόσμος. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Τούμπα ο Μίτκο οι φίλαθλοι του δείχνουν την αγάπη τους. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και θέλει να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και να φτάσουν κάπου καλύτερα. Με τη βοήθειά του να φτάσει ο ΠΑΟΚ πιο ψηλά».
Για το αν σκέπτεται από εδώ και πέρα να έρχεται συχνά στην Τούμπα: «Όταν μπορώ και έχω περιθώριο, θα έρχομαι συχνά. Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη πόλη για μένα, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Εύχομαι ο Μίτκο να βάζει συνέχεια γκολ και να μας δώσει χαρές».