«Δεν μου λείπει κάτι στον ΠΑΟΚ»Ο Βούλγαρος επιθετικό, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με την Βέροια.
Ο πολύπειρος στράικερ, είπε:Για το γκολ που πέτυχε: "Νιώθω καλά αλλά νιώθω καλά για την νίκη γιατί έχει σημασία πως αυτοί είναι που μένουν".
Για το με τι θα είναι ευχαριστημένος στο εξής: "Το να παίζει καλά η ομάδα. Επίσης το να είσαι υγιής είναι καλό για να βοηθάς και θέλω όλοι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν και να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό θα είναι πολύ καλό".
Για την συνεργασία του με τον Αθανασιάδη: "Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο".
Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και αν νιώθει ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ: "Πώς να μην είμαι ευχαριστημένος όταν βλέπω την θάλασσα και τον ήλιο κάθε μέρα; Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίζεις καλά πάντα. Οταν κερδίζεις όλα είναι καλά, όταν χάνεις όλα είναι χάλια. Πολλές φορές πρέπει να παίζεις έξυπνα. Ακόμη και αν δεν είσαι καλός, πρέπει να ξέρεις να πάρεις το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η διαφορά των καλών ομάδων από τις υπόλοιπες ομάδες".
Για το αν οι συμπαίκτες του τον μαθαίνουν καλύτερα: "Με τον καιρό μαθαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα. Σε αυτό το νέο σύστημα που παίζουμε, αγωνίζομαι ως δεκάρι και όχι στη θέση που αγωνιζόμουν τα προηγούμενα χρονια. Ετσι έχω τον ρόλο να δημιουργώ περισσότερο. Το θέμα είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς όπως έγινε σήμερα, ανεξάρτητα αν παίζουμε καλά ή όχι".
Καλος σημερα, επαιξε και 90 λεπτα που μας σκοτιζαν τα @@ ολοι!
Αλλα ηταν καλος!