"Δουλεύουμε καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι" Αναλυτικά τα όσα είπε: Για το πώς νιώθει ο ίδιος: «Το βασικό για μένα είναι ότι άρχισα την προετοιμασία από την αρχή αφού πέρσι χρειαζόμουν χρόνο για να μάθω την ομάδα. Τώρα την ξέρω, και όλα είναι πιο εύκολα για εμένα».
Για το τι τον ενοχλεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η οργάνωση είναι το πιο περίεργο. Για παράδειγμα τρεις εβδομάδες πέρσι δεν δώσαμε αγώνα επειδή μπερδεύτηκαν για το πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου με αποτέλεσμα να αργήσουν τα πλέι οφ. Κατά τα άλλα υπάρχουν καλές ομάδες και καλά γήπεδα»
Γιατί αργήσαμε να δούμε τον καλό Λέοβατς: «Όταν άλλαξαν το σύστημα άλλαξαν τα πάντα για μένα και την ομάδα. Μέχρι την αλλαγή του συστήματος υπήρχε πρόβλημα. Μετά δουλέψαμε περισσότερο και συνεχίζουμε και τώρα τη δουλειά για να πάμε ακόμη πιο ψηλά τον ΠΑΟΚ».
Για το ότι είχε συνεχώς τραυματισμούς πέρσι: «Πολλά παιδιά είχαν τραυματισμούς και ελπίζω να πάμε καλά γιατί ειδικά οι παίκτες που είχαν περισσότερο από έναν αισθάνονταν άθλια. Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ χωρίς να ξεκουραστώ. Έπαιξα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ριέκα, αγώνες πρωταθλήματος και αμέσως μετά άρχισα να παίζω με τον ΠΑΟΚ. Με δυο μέρες διακοπών όλα αυτά και είναι λογικό να έπαιξε ρόλο και η κούραση».
Για το αν έχει αλλάξει κάτι φέτος στην ομάδα: «Το ότι έχει στελεχωθεί και με άλλα άτομα που μας βοηθούν ανά πάσα στιγμή μετά και πριν την προπόνηση και έτσι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά μπορεί να δουλεύει όπως θέλει και όπου χρειάζεται».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχουν γίνει στην προετοιμασία: «Νομίζω ότι έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Κάναμε πολλά πράγματα, αν και είμαστε κουρασμένοι αλλά παράλληλα και χαρούμενοι για τη δουλειά που γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμό και δουλεύουμε καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι».
Για τη φιλοσοφία του Ιβιτς: «Η φιλοσοφία δεν αλλάζει αφού ο προπονητής είναι ο ίδιος. Αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που δίνουν ποιότητα στην ομάδα και εμπειρία , θα μας βοηθήσουν αλλά δεν νομίζω ότι το στυλ του παιχνιδιού μας έχει αλλάξει σε σχέση με αυτά που δείξαμε στα πλέι οφ».
Για το πόσο τον βοήθησε ο Κοβάσεβιτς που αναλαμβάνει τον τομέα θεραπείας των μυικών τραυματισμών: «Πριν τα πλέι οφ ο Ιβιτς μου ειπε να πάω εκεί. Για μια εβδομάδα στο Βελιγράδι δούλεψα καθημερινά με προπονήσεις και θεραπείες τέσσερις και πέντε ώρες και με βοήθησε. Έτσι έπαιξα όλους τους αγώνες των πλέι οφ χωρίς να νιώσω πόνο αν και ήμουν κουρασμένος. Σίγουρα θα βοηθήσει».
Για το αν Μάτος και Τζάλμα προσφέρουν ταχύτητα στον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει μια ομάδα να είναι γρήγορη και ειδικά στην επίθεση. Πιστεύω ότι και οι δυο αυτοί παίκτες μπορούν να το προσφέρουν αυτό στον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».
Για το ότι δεν έπαιξε στο Εuro: « Σίγουρα στεναχωρέθηκα που δεν πήγα αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα γιατί το είχα ανάγκη με την οικογένεια μου. Κάθε παίκτης θέλει να πάει σε ένα τέτοιο τουρνουά αλλά ελπίζω στο Παγκόσμιο να είμαι εκεί μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ».
Για το αν επιλέγει αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάθε ομάδα έχει ποιότητα. Δεν μπορείς να πεις ότι μια ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη από τον ΠΑΟΚ. Εμείς με τον κόσμο μας στην Τούμπα δεν έχουμε να φοβηθούμε καμιά ομάδα. Οποια είναι να έρθει ας έρθει. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να ετοιμαστούμε να δώσουμε δύσκολους αγώνες. Φυσικά χρειάζεται πάντα και η τύχη. Πρέπει όμως να το πιστέψουμε και να τα δώσουμε όλα. Εχουμε ποιότητα ως ομάδα και όλα μπορούν να γίνουν»
Για τον Γιαννούλη: «Είναι καλός παίκτης, γρήγορος και δουλεύει πολύ καθημερινά».