52. Eriκ Sabo (Δανεικός στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ)

Αποστολέας Θέμα: 52. Eriκ Sabo (Δανεικός στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ)  (Αναγνώστηκε 9840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 52. Eriκ Sabo
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 10:09:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Κοίτα να παίζεις καλά και ο γιος σου θα γουστάρει έστω και από την κούνια musicrocker
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 11:04:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εγώ είχα γράψει ότι δεν ήταν για βασικός (4η επιλογή είχα γράψει) γιατί ήταν εκτός κλίματος και έκανε πολλά λάθη.
Αν παρατηρήσετε, διόρθωσε τα λάθη του αισθητά.
Δνε κάνει εκείνα τα χοντρά και ανόητα.
Σίγουρα έχει ένα μειονέκτημα.Φέυγει 1η φορά από την χώρα του αλλά μέσα στο παιχνίδι κάνει φοβερές κινήσεις.
Το έδειξε με τον βάζελο και γενικώς είναι αθλητής με προσόντα...
Θετικό το ότι σκόραρε και μάλιστα 3 φορές.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 11:22:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ειναι παλιο το κειμενο( 23/10), καπου το ειχα δει αλλα δεν το βρηκα, οποτε το βαζω στο τοπικ του!!

Κι' όμως σύντομα θα μιλάμε για αυτόν...

Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, άκουσα έναν ιδιοκτήτη ενός ρακάδικου, στο οποίο έτρωγα με κάτι φίλους να με ρωτάει. “Ρε φιλαράκι να σε ρωτήσω κάτι; Αυτόν τον ξένο Μπαλάφα ποιος τον έφερε στον ΠΑΟΚ;”. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου εξήγησε ότι ο... ξένος Μπαλάφας, είναι ο Σάμπο, πέθανα στα γέλια...

Το ίδιο βράδυ στην Τούμπα διαπίστωσα ότι ο... ξένος Μπαλάφας έχει περάσει στη συνείδηση των περισσότερων φίλων του ΠΑΟΚ ως τέτοιος. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που δεν γίνεται να... κρυφτείς αν είσαι ποδοσφαιριστής και δεν γίνεται και να... γλιτώσεις, να μην το καταλάβεις, αν το κοινό δεν σε γουστάρει.

Στα πρώτα 10 λεπτά έχεις αισθανθεί στο πετσί σου αν τους αρέσεις ή όχι. Ο Σάμπο δεν αρέσει και το αισθάνεται από το πρώτο λεπτό. Δίνει και δικαιώματα είναι η αλήθεια, αλλά είναι και τέτοιο το κοινό που απαιτεί πράγματα από τον παίκτη από το πρώτο λεπτό...

Στο ματς με την ΑΕΚ ήταν ο αδύναμος κρίκος και γρήγορα αντικαταστάθηκε. Ομως ο Τούντορ επιμένει με την περίπτωσή του. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ο Σλοβάκος. Και την δεύτερη φορά που πήγα στην Τούμπα για το ματς με την Ντόρτμουντ, πάλι βασικός ο Σάμπο, όπως και την τρίτη με την Κρασνοντάρ. Δεν άλλαξε κάτι. Είτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, είτε στο ματς με την Ντόρτμουντ που η Τούμπα ήταν κατάμεστη, είτε σε αυτό με την Κρασνοντάρ σε μισοάδειο γήπεδο, ο Σάμπο είναι το... πρόσωπο. Το γήπεδο περιμένει το πρώτο λάθος του, για να αγανακτήσει μαζί του και ο... ξένος Μπαλάφας το κάνει πάντα πολύ γρήγορα σαν να θέλει να προκαλέσει, να δώσει το “στίγμα” του. “Εδώ είμαι και σήμερα” λέει πάντα στο πρώτο δεκάλεπτο κάθε αγώνα και η Τούμπα σιχτιρίζει με την πάρτη του...

Τώρα ειδικά που δεν υπάρχει και ο Ολσεν να... μοιράζεται η γκρίνια, ο Σάμπο είναι αυτός που κανείς δεν θέλει να βλέπει, εκτός από τον Τούντορ, ο οποίος είναι φανερό ότι τον πιστεύει πολύ. Θα τολμήσω να πω ότι είμαι 100% με τον Κροάτη προπονητή σε αυτό και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί...

Ο Σάμπο είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπεις μέσα στο γήπεδο και δεν πιστεύεις στα μάτια σου. Οχι από το ένα ματς στο άλλο, όχι από το ένα ημίχρονο στο άλλο, όχι από την μία φάση στην άλλη, αλλά μέσα στην ίδια φάση, στην αρχή και στο τέλος της.

Στο ματς με την Κρασνοντάρ κάπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάμπο γίνεται το πρόσωπο του ματς. Κόβει με το κεφάλι μία σέντρα των Ρώσων, ελάχιστα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Γλύκου, αλλά δεν διώχνει απλώς, διώχνει και πασάρει ταυτόχρονα με το κεφάλι του... Αυτομάτως κάνει την κίνηση για να ξαναπάρει μπάλα. Ξεμαρκάρεται και την ξαναπαίρνει. Ξαφνικά διαπιστώνεις πόσο γρήγορος μπορεί να γίνει για το ύψος του, θαυμάζεις τον τρόπο με τον οποίο κάνει την μεταφορά παιχνιδιού (transition game), μένεις άφωνος με τον τρόπο με τον οποίο κουβαλά πολύ γρήγορα την μπάλα, έχοντας σε όλη την διαδρομή από την μία περιοχή στην άλλη, το κεφάλι ψηλά, (τούτος δω μοιάζει με γρήγορο Τσιάρτα σκέφτεσαι...), λατρεύεις τον τρόπο με τον οποίο... ψαρώνει όλη την άμυνα των Ρώσων με την κίνηση του σώματος ότι θα παίξει στα δεξιά με τον Ροντρίγκες που έχει ανέβει σφαίρα, βλέπεις τους Ρώσους να πέφτουν στην παγίδα και να φεύγουν όλοι προς την πλευρά του Ροντρίγκες και την κατάλληλη στιγμή ο Σάμπο αλλάζει κατεύθυνση και πετάει την μπάλα αριστερά, στον Πέλκα που έχει δει όλους τους παίκτες της Κρασνοντάρ να του αδειάζουν την γωνιά.

Ο Σάμπο όμως δεν κρύβεται, δεν σκέφτεται ότι έχει τελειώσει την δική του δουλειά και τώρα ας κάνει ότι καταλαβαίνει ο Πέλκας. Συνεχίζει να συμμετέχει στη φάση. Φρενάρει απότομα σαν γεννημένος φορ, για να δημιουργήσει το χώρο στον Πέλκα να του δώσει ξανά την μπάλα και να τελειώσει την φάση. Ο Πέλκας του την δίνει και ο Σάμπο, αφού έχει φροντίσει με το... απότομο φρένο να είναι αμαρκάριστος, είναι έτοιμος να βάλει ένα τελείως δικό του, σε δημιουργία και εκτέλεση, μοναδικό γκολ. Και τότε είναι που μένεις ξανά άφωνος... Τελείωμα αδιανόητα κακό. Σαν παιδαρέλι που δεν ξέρει πως να σουτάρει, πως να γείρει το κορμί του για να στείλει την μπάλα προς την εστία, τελείωμα σαν να μην είναι ποδοσφαιριστής, αλλά κάτι άλλο που βρέθηκε εκείνη την ώρα στο γήπεδο κατά λάθος...

Το κοινό ξεχνάει μονομιάς όλα τα προηγούμενα και στέκεται στο τελείωμα του Σλοβάκου και λογικά κιόλας. Η αγανάκτηση φτάνει σε τέτοια ντεσιμπέλ που νομίζεις ότι η Τούμπα δεν έχει 10 χιλιάδες κόσμο, αλλά 100 χιλιάδες. Νομίζεις ότι και οι διαφημιστικές ταμπέλες θα σηκωθούν να χτυπήσουν τον Σάμπο. Ο ίδιος βάζει το κεφάλι κάτω και επιστρέφει στο χώρο ευθύνης του...

Αλλη μία ευκαιρία να αλλάξει την άποψη του απαιτητικού κοινού, πήγε στα σκουπίδια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι βέβαιος, ότι κάποια στιγμή θα την αλλάξει. Δεν ξέρω αν θα είναι στο επόμενο ματς, τον επόμενο μήνα, ή στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά κάποια στιγμή θα την αλλάξει...

Δεν γίνεται ένα παιδί, με την δική του ποιότητα, με τα δικά του σωματικά προσόντα, με τα δικά του ατομικά χαρακτηριστικά, να περάσει στην ιστορία του ΠΑΟΚ ως ο... ξένος Μπαλάφας. Θα ήθελα να ξέρω τον χαρακτήρα του καλύτερα για να μπορώ να μιλήσω με απόλυτη βεβαιότητα, αλλά έστω κι' έτσι πιστεύω, ότι δεν γίνεται να μην παίξει αυτό το παιδί. Δεν γίνεται να μην σταματήσει αυτά τα... χαζά λάθη, τα οποία τα βλέπεις, τα ξέρεις δύο τρία δεύτερα πριν τα κάνει ότι θα τα κάνει και παρά ταύτα τα κάνει... Από την άλλη, διαπιστώνεις ότι σχεδόν όλα είναι λάθη που γίνονται πάντα στην προσπάθεια να παίξει σωστά, να παίξει με την μία, να βγάλει την δύσκολη πάσα, να δώσει τέμπο, να ανεβάσει τον ρυθμό...

Είναι πιθανό να έχω κάνει λάθος εκτίμηση, αλλά είναι ακόμη πιο πιθανό ο Σάμπο σύντομα, να γίνει ο νέος Τζιόλης, ο οποίος σήμερα είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που πρέπει να παίζει σε όλα μα όλα τα ματς, αλλά πριν ενάμιση χρόνο ήταν “το ορφανό του Euro που ήρθε για να το γηροκομήσουμε...”. Και δεν ήταν τέτοιο, “ορφανό” δηλαδή, μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τον Τύπο, που βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, σχεδόν τόσο, όσο και ο οπαδός...

Μ.Τσόχος

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 04, 2015, 10:25:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ναι το εγραψα και στο τοπικ του αγωνα.
Κατι εδειξε ο παικτης, οπως π.χ εδινε την πασα και αμεσως εκανε κινηση στο χωρο ειτε καθετα ειτε παραλληλα.
Αυτο δεν το κανουν ολοι.
Μαλλον ο συγκεκριμενος θελει παραπανω χρονο απο καποιους αλλους.

Παιρνει τον χρονο του και ανεβαινει διαρκως! :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 04, 2015, 11:00:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ρε τον ...ξενο Μπαλαφα. :)) :))
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:03:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ειδικά στις πρώτες εβδομάδες μου ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσω"

Απολαυστική συνέντευξη του Έρικ Σάμπο στην ηλεκτρονική έκδοση της "pravda".

Γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να σκοράρει: "Ήμουν σε νέο περιβάλλον, με νέους συμπαίκτες, άλλο σύστημα από αυτό που είχα συνηθίσει. Είχα ευκαιρίες και σε προηγούμενα ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα, μου έλειψε λίγη τύχη παραπάνω. Όταν πέτυχα το πρώτο γκολ, μου έφυγε η νευρικότητα, η πίεση από το γεγονός ότι δεν τα είχα καταφέρει μέχρι τώρα. Ξαφνικά, όλα έγιναν πιο εύκολα".

Για την εξέλιξη του ματς στα Χανιά: "Ο αντίπαλος σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ήταν πιο ενεργητικοί, εμείς λίγο εκνευρισμένοι καθώς αντιμετωπίζαμε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε. Όταν ισοφαρίσαμε παίξαμε πιο ήρεμα και ήμασταν καλύτεροι".

Για τα "μπράβο" των συμπαικτών του και του Τούντορ: "Μου έδωσαν συγχαρητήρια από το πρώτο γκολ που πέτυχα. Ο κόουτς ήταν χαρούμενος και με επαίνεσε, χάρηκε για τη νίκη".

Για το αν έκανε το δείπνο στον Μακ: "Το αντίθετο συνέβη. Το βράδυ με κάλεσε σπίτι του και ευχαρίστως αποδέχθηκα την πρόσκληση".

Για τον Ζάιρο που έχει περάσει από την σλοβακική Τρέντσιν και σκόραρε κι αυτός: "Ναι, και πέρα από αυτό έδωσε τις ασίστ σε δύο από τα γκολ μου και μία ακόμη σε ένα άλλο τέρμα που σημειώσαμε. Πραγματικά ξεχώρισε στο ματς".

Για τη δυσκολία στη γλώσσα και το αν αυτό τον φέρνει πιο κοντά στον Ζάιρο που πέρασε τρία χρόνια στη Σλοβακία: "Σέβομαι τον Ζάιρο γιατί προσπαθεί να μου μιλά στα σλοβάκικα. Ωστόσο, μέσα στην ομάδα οι περισσότεροι μιλάνε αγγλικά, είναι η κυρίαρχη γλώσσα και πρέπει να βελτιωθώ σ΄αυτό. Δεν είμαι και ο καλύτερος. Ειδικά στις πρώτες εβδομάδες μου ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσω, αλλά σιγά-σιγά, με τα αγγλικά, αρχίζω να μην έχω πρόβλημα".

Για το αν έχει συνηθίσει τον ελληνικό τρόπο ζωής: "Εμείς οι Σλοβάκοι ως λαός πάντα βιαζόμαστε. Οι Έλληνες, όμως, έχουν έναν πιο αργό, πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Αυτό που πιθανόν δεν θα συνηθίσω ποτέ είναι η βόλτα με το αυτοκίνητο. Με ανησυχεί. Οι Έλληνες στο τιμόνι ή πάνω στη μηχανή είναι καταστροφή. Κάνουν ανταγωνισμό, δεν έχουν πρόβλημα να ανέβουνστο πεζοδρόμιο. Είναι πάντα άγρια η βόλτα με το αυτοκίνητο".

Για το αν έχει αντιληφθεί την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Δεν αντιλαμβάνεσαι την κρίση. Όταν πας το βράδυ έξω, όλες οι βεράντες, τα ρεστοράν και τα μπαρ είναι γεμάτα. Στους Έλληνες αρέσει να περνάνε καλά. Αγαπάνε το καλό φαγητό και χαίρονται τη ζωή".

Για το αν οι Έλληνες (σ.σ. ο ίδιος εστίασε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ) πηγαίνουν στο γήπεδο: "Στο πρώτο παιχνίδι το στάδιο ήταν γεμάτο. Μετά ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο αριθμός των θεατών μειώθηκε. Τώρα έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια μας, παίζουμε με τον Πανιώνιο που είναι τρίτος και πιστεύω να γεμίσει το γήπεδο. Η χωρητικότητά του είναι περίπου 30.000 θεατές. Οι οπαδοί ζούνε το ποδόσφαιρο, νιώθω ότι το αγαπούν".

Για το αν τα τρία γκολ τον βοηθήσουν να κερδίσει θέση βασικού: "Το πιστεύω. Ο κόουτς κάνει συχνά ροτέισιον. Τώρα αρχίζουμε όλα ξανά. Ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε για το επόμενο ματς".

Για το αν η μόνιμη παρουσία στα ματς του ΠΑΟΚ τον βοηθήσει να πάρει μία θέση στην αποστολή της Σλοβακίας για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: "Σίγουρα, ωφελούνται όσοι παίζουν σταθερά. Ωστόσο, είναι απόφαση του προπονητή. Πρέπει να προσπαθήσω να παίζω καλά και μετά πιστεύω θα ανοίξει μία θέση για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος".

Για το τι θα προτιμούσε στην κλήρωση για τα τελικά του EURO 2016: "Θα ήθελα να είμαστε στον ίδιο όμιλο με τη διοργανώτρια Γαλλία και με την Τσεχία, δεν γίνεται όμως γιατί με τους γείτονες είμαστε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας".

Ρε τον ...ξενο Μπαλαφα. :)) :))

:) :)

« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 06, 2015, 12:22:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Fans’ Man of the Match ο Σάμπο

Μια μικρή… παρεμβολή στις pregame δραστηριότητες για να σας ενημερώσουμε για κάτι που πιθανότατα φαντάζεστε. Ο Έρικ Σάμπο αναδείχτηκε, με τη δική σας ψήφο μέσα από paokfc.gr, Fans’ Man of the Match του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων.

Ήταν μία εμφάνιση που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ο Σλοβάκος άσος, ο οποίος βρίσκεται ε σταθερά ανοδική πορεία και δείχνει ότι αρχίζει να προσαρμόζεται μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από τη Σπάρτακ Τρνάβα. Τα Χανιά ήταν η ομάδα που βίωσε το ξέσπασμα του Σάμπο. Με χατ τρικ και γενικότερα πολύ καλή παρουσία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, ο μέσος του Δικεφάλου ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του σε μια συνολικά εξαιρετική δημιουργικά βραδιά.Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans’ Man of the Match, ο Έρικ Σάμπο έλαβε τα εύσημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Συγκέντρωσε το 36,11% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τόσο τον  Τέρι Αντόνις , ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, απέδωσε εξαιρετικά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά και τον Ζάιρο , ο οποίος έκανε σεφτέ στα γκολ με τον ΠΑΟΚ και μοίρασε τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Μετά από ένα δύσκολο πρώτο διάστημα στην ομάδα, ο Σάμπο δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και πλέον ο Ίγκορ Τούντορ μπορεί να υπολογίζει ακόμα περισσότερο σε αυτόν.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151206-fans-man-of-the-match-o-sabo/

« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 10:27:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Προσαρμόστηκα και τώρα θα πάω καλύτερα"

Ο Έρικ Σάμπο γνωρίζει ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν και είναι αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα. Παράλληλα, είναι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δηλώνει:

Για την έως τώρα παρουσία του και το τι περιμένει από 'δω και πέρα: "Σίγουρα υπήρχαν αγώνες που δεν ήμουν καλός, όπως και σε κάποια παιχνίδια είχα καλή απόδοση. Όμως, ήρθα εδώ στον ΠΑΟΚ για να δουλέψω και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαι ακόμη καλύτερος. Ο καθένας, άλλωστε, θέλει να παίζει όσο γίνεται περισσότερα ματς. Για μένα είναι δύσκολο αφού για πρώτη φορά έπαιξα μακριά από την πατρίδα μου και είναι δεδομένο ότι το πρώτο εξάμηνο ήταν προσαρμογής για μένα για αυτό και πιστεύω ότι θα τα πάω καλύτερα στη συνέχεια".

Για το κίνητρο της παρουσίας στα τελικά του EURO με την εθνική Σλοβακίας: "Το πιο σημαντικό για να μπορέσω να πάω στο Euro είναι να παίζω ποδόσφαιρο, αφού μέσα από τον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Σλοβακίας. Γι’ αυτό και προσπαθώ καθημερινά".

Για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ και κυρίως γιατί βρίσκομαι σε μια οικογένεια αφού έτσι νιώθω την ομάδα καθώς υπάρχει άριστο κλίμα και όλοι είμαστε ενωμένοι και φίλοι στα αποδυτήρια".

Για το 2015 που φεύγει: "Για μένα είναι σημαντικός και ο ερχομός του γιου μου και το ότι πλέον η οικογένεια μου είναι εδώ. Έκλεισε καλά για μένα η χρονιά αφού πήρα και την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και έτσι είμαι ευτυχισμένος".

Για την άποψη που έχει για την ποιότητα της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ: "Η ομάδα είναι καλή, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι είμαστε πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από αυτές που διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Σε κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε καλά, αλλά υπήρχαν και αγώνες που ήμασταν εξαιρετικοί. Το ζητούμενο είναι στην νέα χρονιά να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα".

Για τον στόχο του Κυπέλλου: "Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι ανέφικτο να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από τη δεύτερη θέση. Έτσι, στο Κύπελλο μπορούμε και πρέπει να προχωρήσουμε στον θεσμό, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στον τελικό".

Μακάρι ρε φίλε...

« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 24, 2016, 11:43:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν είχα καλή σχέση με τον Τούντορ»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «trnavskyhlas» για την τον Τούντορ, αλλά και  για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. «Δεν είχαμε πολύ επικοινωνία ούτε είχαμε καλή σχέση. Ευτυχώς τα πράγματα άλλαξαν και ήρθε νέος προπονητής και με υπολογίζει ως δεξί μπακ εκεί που αγωνίζομαι και με την Εθνική Σλοβακίας πλέον. Αυτή η θέση μου ταιριάζει θα προσπαθήσω να επανέλθω στην ενδεκάδα».

Δεξι μπακ? :o
Τι λες ρε μεγαλε?
Τεσπα, μην παραξενευτεις αν στο τελος της χρονιας σου πουν να πρεις ποδι! 8)

« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 25, 2016, 02:23:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Μακάρι να μείνει...Τον πιστεύω πολύ...Πολυεργαλείο μπορεί να αποδειχθεί με τόσο αθλητικά προσόντα!!!
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!