Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στη Σκύδρα και συγκεκριμένα σε σύνδεσμο, ο οποίος "φέρει" το όνομά του, προκειμένου να γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
"Οι αναμνήσεις και οι καλές στιγμές είναι αυτές που μας μένουν",
είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός, ωστόσο δεν παρέλειψε να ρίξει "καρφιά" στη διοίκηση λέγοντας: «Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ «κοιμούνται»
"Υπάρχει Βρύζας, υπάρχει Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης); Βλέπετε να υπάρχουν;"Επιπλέον, ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ επισημαίνοντας: "Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Όποιος έχει μυαλό βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συνέβη".
Για το "δικέφαλο" είπε: "Υπάρχει ο κόσμος αλλά όχι κάτι άλλο. Βλέπετε να υπάρχει κάτι άλλο; Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι. Αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου".
Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: "Πρώτα υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Δεν μου αρέσει να είμαι έξω από το γήπεδο και να κριτικάρω την ομάδα".
Ο ίδιος ακόμη σε "πηγαδάκι" με τον κόσμο, τόνισε: "Υπάρχει ένας μαφιόζος τύπος εκεί κάτω, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια".
Για το αν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκης είπε: «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».
Μεγαλος ΠΑΜΠΛΟ!