«Ήταν όλα φανταστικά»Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Ιδανικό το ντεμπούτο αυτό για εμένα, μεγάλη μέρα και για την ομάδα που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όλα ήταν φανταστικά»..
Για το πως ήρθε αυτή η νίκη: «Αρχίσαμε καλά, το συναίσθημά μας ήταν καλό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κάναμε ένα καλό ματς κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα είναι καλή κι είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς».
Για την υποδοχή του στην ομάδα: «Όλοι με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Το γήπεδο κι ο κόσμος είναι φανταστικά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, φαίνεται και στο γήπεδο. Όλοι μας νιώθουμε καλά, είμαστε μαζί κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Για το αν οριστικοποιήθηκε η πρόκριση: «Υπάρχει ακόμα το ματς στη Δανία. Πρέπει να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο για να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Κάθε ματς έχει τη δική του δυσκολία και στόχος φυσικά είναι η συμμετοχή στους ομίλους».
Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Στην μητέρα της γυναίκας μου, η οποία βρίσκεται σε κώμα».
Αν εγκλιματιστει και αλλο το παλικαρακι θα κενταει!