21.Nikola Markovic

Αποστολέας Θέμα: 21.Nikola Markovic  (Αναγνώστηκε 3406 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Nikola Markovic
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 23, 2015, 06:24:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Nikola Markovic που θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην Ελλάδα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σίγουρα είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις. Πιστεύω μάλιστα ότι θα είμαι έτοιμος. Θα φανεί όταν θα μπω στο γήπεδο, αλλά όλο το καλοκαίρι προσπάθησα να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ακολούθησα ειδικό πρόγραμμα στη Σερβία με το γυμναστή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, οι παίκτες ξέρουν τον ρόλο τους και πάντα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο".

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4417
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Nikola Markovic
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 29, 2015, 03:17:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Nikola Markovic, ένα από τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, μίλησε στο You are not allowed to view links. Register or Login για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στο Ρέθυμνο στις 7 Οκτωβρίου 2015.

«Αυτή η περίοδος είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε σκληρά, να λειτουργήσουμε με σωστή νοοτροπία για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλη η ομάδα, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν σε αυτή την δύσκολη περίοδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα», τονίζει ο Nikola Markovic, που συνάντησε ένα νέο μεν περιβάλλον, αρκετά οικείο δε… «είναι ένα νέο περιβάλλον για μένα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο άγνωστο. Γνωρίζω όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη, έχω έρθει στην πόλη πολλές φορές, οπότε δεν είναι και τόσο άγνωστο και αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Περιμένω, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου πιστεύω, να έρθει και η ώρα των φιλικών αγώνων».

Αν και η προετοιμασία είναι ακόμη στα πρώτα στάδιά της, ο Nikola Markovic πιστεύει ότι… «πάντα θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη νωρίς, αν δεν ξεκινήσουν τα παιχνίδια ώστε να έχεις τα πρώτα συμπεράσματα δεν μπορείς να πει με βεβαιότητα κάτι, αλλά ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και ο κόουτς ακόμη περισσότερο και ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλές φιλοδοξίες».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στο Ρέθυμνο, ο Nikola Markovic τόνισε: «Σαφώς και είναι πολύ σημαντικό και πολύ θετικό να ξεκινάμε από το δικό μας γήπεδο και μαζί με τους φιλάθλους μας τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν. Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρουμε τίποτα για τον αντίπαλο. Και πάλι όμως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να γίνει πλεονέκτημά μας πραγματικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και αυτό το παιχνίδι, αλλά και τον πρώτο αγώνα για το Eurocup, μία εβδομάδα αργότερα».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4431
Περιμένουμε αρκετά από αυτόν φέτος...

Απ: 21. Nikola Markovic
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 09:29:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Πρέπει να δουλέψουμε για να βγάλουμε περισσότερα θετικά στοιχεία"

Για το φιλικό με τον Κόροιβο και για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης μίλησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος είπε:

Για την νίκη κόντρα στον Κόροιβο και για την προσωπική του απόδοση (σ.σ. πέτυχε 9 πόντους):
"Hταν το πρώτο φιλικό μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Δεν μετράει το αποτέλεσμα αλλά το πώς πατάμε και το πώς είμαστε στο γήπεδο. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για τον εαυτό μου... Γι' αυτό θα μιλήσουν οι προπονητές και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για το τι του άρεσε από το παιχνίδι:
"Ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην άμυνα και ο τρόπος με τον οποίο βοηθούσε ο ένας τον άλλον στην άμυνα. Αυτός είναι και ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και έτσι ανοίξαμε την διαφορά".

Για το ότι χρησιμοποιείται -και- στην θέση "5":
"Δεν είχα συνηθίσει να παίζω στην καριέρα μου ως «5». Από την άλλη αυτός είναι ο ρόλος τον οποίο μου έχει αναθέσει ο προπονητής, να βοηθήσω στο «5» και να κάνω το καλύτερο".

Για τον Τέπιτς:
"Είναι σπουδαίος παίκτης. Χρειάζεται χρόνο, όπως όλοι μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ".

Για τα θετικά στοιχεία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Κόροιβο:
"Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θετικά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψουμε για να βγάλουμε περισσότερα θετικά στοιχεία. Είμαστε μια εβδομάδα που είμαστε μόνο δύο εβδομάδες μαζί".

Απ: 21.Nikola Markovic
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 08:08:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ»

Για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του και τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της Α1.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία και τα φιλικά, τόνισε: «Ήταν ένα καλά οργανωμένο τουρνουά. Οι συνθήκες ήταν καλές. Νιώθω εξαιρετικά. Είμαστε ακόμη στην περίοδο της προετοιμασίας. Έχουμε ένα τουρνουά τώρα στην Μπρατισλάβα και μετά ένα στην Σμύρνη».

Ενώ, ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους της ομάδας: «Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλές. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα. Είμαστε στο επόμενο επίπεδο ομάδων μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να βρισκόμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων στο πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Eurocup την νέα σεζόν».

Μακαρι, αλλα θελουμε ενα καλο 5αρι! :-\
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 09:30:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Σκεφτόμαστε τον τελικό..."

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς μετά την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Ρέθυμνο είπε: "Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και όλοι ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η άμυνα καθόρισε το παιχνίδι. Είχαμε περισσότερη δύναμη στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν φυσιολογικός ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο, είναι ανέτοιμες ομάδες".

Για την εικόνα στο γήπεδο: "Σαφώς και περίμενα περισσότερους φιλάθλους στις κερκίδες, αλλά ακόμα και αυτοί που ήρθαν μας βοήθησαν. Γνωρίζω τη σχέση των φιλάθλων με την ομάδα, ξέρω ότι υποστηρίζουν πολύ την ομάδα και ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είναι στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αρκετές φορές έχασε το προβάδισμα: "Είναι κάτι φυσιολογικό για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Όταν παίζεις για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, είναι λογικό να κάνεις κάποια λάθη. Αυτή είναι η εξήγηση που δίνω".

Για ότι ο ίδιος χάνει πολλές βολές συχνά: "Δεν έχει να κάνει με εκνευρισμό. Είναι κάτι που με ακολουθεί και με ενοχλεί τα τελευταία χρόνια και δουλεύω για να γίνω καλύτερος στη συνέχεια. Το δουλεύω κάθε μέρα μετά την προπόνηση".

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που έχει τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά και κάποιους παίκτες που έχουν παραμείνει. Δε θα πάμε εκεί για να πετάξουμε λευκή πετσέτα. Θα πάμε για να δώσουμε την μάχη μας, να διεκδικήσουμε την νίκη και ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι".

Για την απόδοσή του: "Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μου σήμερα. Δεν έχω πρόβλημα να παίζω στο '4' ή στο '5', σημασία έχει και το τι είναι οι αντίπαλοι, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δυνατούς παίκτες ή πολύ αθλητικούς. Εγώ ανάλογα με το τι έχω να αντιμετωπίσω, θα κινηθώ με τον τρόπο που πρέπει".

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου: "Φυσικά και είναι στο μυαλό το δικό μου και όλης της ομάδας η πρόκριση στον τελικό. Θυμάμαι και πέρυσι που δεν ήμουν στον ΠΑΟΚ πως η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Θα παίξει ρόλο και η κλήρωση, εύχομαι να υπάρξει μια καλή κλήρωση και η ομάδα να είναι στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο".

Μπραβο ρε φιλε, πολυ καλο παιχνιδι, μπραβο! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 11:11:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Βαρομετρο του φετινου ΠΑΟΚ.
Μπραβο Νικο! pano
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 12:06:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελπιζω να ειναι ζεστος και το Σαββατο! :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 08:25:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Μεγάλο πλεονέκτημα ο Σχορτσανίτης"

Για την νίκη απέναντι στον Αρκαδικό αλλά και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκολα Μάρκοβιτς.

Συγκεκριμένα ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε:

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό: "Προφανώς χρειαζόμασταν κάτι κακό να συμβεί για να ξυπνήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο τους αφήσαμε να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό στην έδρα μας, ωστόσο στην συνέχεια δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Και αυτό έγινε ειδικά στην τρίτη περίοδο, όταν καθορίσαμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Για την μεγάλη διαφορά της αγωνιστικής ανόδου του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο:
"Η μεγάλη διαφορά είχε να κάνει με την ενέργεια, την προσπάθεια, την άμυνα και την θέληση για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει δείξει σταθερότητα στο παιχνίδι του: "Συμφωνώ… Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ισως επειδή είχαμε τον Μπάλαμπαν που έφυγε και τώρα έχουμε τον Σχορτσανίτη που προσπαθεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και ο οποίος είναι ένας κυρίαρχος σέντερ. Οπότε έχουμε σκαμπανεβάσματα, μάλλον επειδή αλλάξαμε δύο παίκτες και προσπαθούν να προσαρμοστούν, κυρίως ο Σχορτσανίτης που είναι μεγάλο πλεονέκτημα να τον έχουμε στην ομάδα".

Για το αν είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να προσαρμοστεί η ομάδα με τον Σχορτσανίτη:
"Είναι ένας διαφορετικός παίκτης αλλά νομίζω ότι είναι πιο εύκολο με αυτόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα. Τι μπορούμε να πούμε για την καριέρα του… Σημαίνει πολλά για εμάς όταν είναι στο παρκέ μαζί μας".

Για το αν ο ίδιος έχει προσαρμοστεί με τον Σχορτσανίτη: "Δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτό… Πολλές φορές ο κόουτς με βάζει είτε στο '4' είτε στο '5' και κάποιες μπορεί να μπερδεύομαι και εγώ. Ελπίζω να το διορθώσω αυτό".

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για τα πολλά και δύσκολα ματς τον Δεκέμβριο, μήνα κατά τον οποίο υπάρχουν αρκετά ταξίδια για τον ΠΑΟΚ: "Ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχει το παιχνίδι με την Ζολνόκι που πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει αλλά τελικά χάσαμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση".

« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 12, 2016, 09:02:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
17 ποντους με πολυ καλα στατιστικα και 8 ριμπαουντ οπως ειδα!
Μπραβο Νικολα! paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 12, 2016, 09:15:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Highlight τo κλέψιμο - κάρφωμα και από 5άρι με τον τρόπο που έγινε θύμισε NBA!!! paokara paokara paokara smilepaok smilepaok
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4