«Μπόνους για εμάς o ο αγώνας»Ο Άντε Κάσιτς υπογράμμισε πως η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει εμπειρίες στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στον Ιγκόρ Τούντορ, με τα καλύτερα λόγια. Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα από τη Σπλιτ:
Για τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Έχουμε μία ελκυστική ομάδα απέναντί μας, ίσως οι παίκτες μου να είχαν εκεί το μυαλό τους. Είναι ένα ματς μπόνους για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο και να μάθουμε ό,τι μπορούμε από αυτά τα δύο ματς. Οι παίκτες μου είναι νεαροί, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε μόνο να μάθουμε".
Για την παρουσία του Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Ελπίζω και πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στην Ελλάδα. Είναι καλός κόουτς, όπως οι περισσότεροι από τους Κροάτες τεχνικούς, οι οποίοι έχουν μάθει να δουλεύουν σε δύσκολες καταστάσεις και φέρνουν καλά αποτελέσματα. Χρειάζονται μόνο ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι είναι. Είμαι χαρούμενος που ο Τούντορ βρήκε δουλειά σε μία τόσο καλή λίγκα, όσο η ελληνική".
novasports.gr
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...