14-12-2015Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες στο κέντρο και όχι τόσους πολλούς στην επίθεση: "Εχουμε αρκετούς παίκτες στο κέντρο και μας λείπουν παίκτες για το επιθετικό κομμάτι αλλά θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό".
Για το αν ΠΑΟΚ θα κινηθεί να αποκτήσει έναν δεύτερο επιθετικά με διαφορετικά στοιχεία από αυτά που έχουν οι φορ της ομάδας: "Ναι, ίσως"
Για το σύστημα 3-5-2 και αν θέλει μεταγραφές για να το "υποστηρίξει": "Κάθε προπονητής θέλει μεταγραφές και το ίδιο και εγώ".
6-1-2016 Για την καθυστέρηση στις μεταγραφές και ειδικά στην απόκτηση επιτελικού: "
Έχω μιλήσει εδώ και δύο μήνες για τις ανάγκες που αντιμετωπίζω στην ομάδα. Ξέρει τι πιστεύω Δεν εξαρτάται από μένα, είμαι προπονητής, δίνω τη συμβουλή μου και τη γνώμη μου για το τι χρειάζεται, αλλά είμαι εδώ για να προπονήσω.
Η πραγματικότητα είναι ότι απλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα δώσει τη λύση με μία ενέργεια. Βλέπω συζητάμε πολύ για το σύστημα. Μπορούμε να αλλάξουμε 10.000 χιλιάδες συστήματα. Φτάνει η μπάλα εκεί, αλλά θα είναι οι ίδιοι παίκτες να δοθεί η λύση. Σας το λέω όχι μόνο για να εξηγήσω γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε από την Καλλονή, αλλά γενικότερα
14-1-2016Για το αν περιμένει ένα "δώρο" στην μεταγραφική περίοδο: "Μόνο ο Θεός ξέρει"
Tι δεν καταλαβαινουμε ? Μετα φταιει ο Τουντορ , ο Αρνενσεν , το συστημα και φυσικα η λυση ειναι τον "μπ@υλο αχρηστε μαθητευομενε μαγε"....