Δεν ξέρω να γράφω σεντόνια αλλά θέλω να μεταφέρω την εμπειρία μου, τώρα γιατί εδώ .... απλά εδώ μου φάνηκε πιο ταιριαστό.
Έχω ένα χάλια ΣΚ που γίνεται χειρότερο όταν στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ - Χαλκηδόνα, και μετά από ένα υπέροχο πρώτο μέρος αναγκάζομαι να αφήσω επειγόντως το γήπεδο- καφέ και την παρέα!!
"Νίκο η μικρή ανέβασε 39.5 πυρετό έλα αμέσως" και φεύγω για πάω σπίτι και να δώσω το αντιφλεγμονώδες – αντιπυρετικό – παυσίπονο που πριν καμιά ώρα είχα αγοράσει στην κόρη μου.
Τα πράγματα χειροτερεύουν καθώς παρακολουθώ από οθόνης υπολογιστή πλέον την οπισθοχώρηση μέχρι ισοφάρισης της αγαπημένης μου ομάδας μόνος και από οθόνη υπολογιστή!!!
Το βράδυ ύπνος μηδέν, νεύρα ξενύχτι… κλπ…
Οι δημοσιεύσει στα φόρουμ παίρνουν και δίνουν , «Φύγε… « «Στήριξη… « ΑΡΔ…» μπ@@δέλο… τραυματισμοί κόλαση και ένας Tudor φευγάτος. Μέχρι και για κωλοδάχτυλο τον κατηγόρησαν….
Όλα στραβά όλα μαύρα, χαρά για τους Gay που μας υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή….
Εφιάλτες ξυπνούν!!!
Και εκεί που πάω να χαρώ με το σκουλήκι … δεύτερη κατραπακιά γ@μημένη ψυχολογία … βρίσκομαι να διορθώνω γραπτά στις 3 τα χαράματα…. Που να περάσει μετά κανείς…
Δευτέρα γεμάτη νεύρα … και μια λακκούβα που μου στέλνει το λάστιχο στο διάολο γ@μημένο 40άρι προφίλ κωλόδρομοι της χαβούζας και όλα στραβά …. >:(Αρχίζει και η σύσκεψη και δεν έχω δίκτυο …. Ας πάρω τον κολλητό μου στη Σαλονίκη!!!
«Τι γνώμη έχεις ;… διαβάζω Tudor φεύγει…. Στραβά όλα» μερικές λέξεις που ψελλίζω και αρχίζει μια ημίωρη διαλογική συζήτηση για Α.Α. , ΑΡΔ, κυρ Νίκο, τρυπήματα, συνομωσίες κλπ….
«Ηρέμησε, σκέψου και διάβαζε λιγότερο τα φόρουμ» μου απαντά, «Εδώ ο κόσμος στηρίζει. Ήμουν μέσα στην Τούμπα, …. Ακούω…. Μιλάω….»
«Αν δώ σήμερα τον Tudor να υποβάλει παραίτηση και τον ΙΒΑΝ να του την αρνείται τότε θα πιστέψω και ένα ενδεχόμενο διπλό στο τηγάνι» απαντάω…….
«Εγώ θέλω και μια μεταγραφή, έστω τον Τσάβεζ» μου λέει
Η συνέχεια επί της οθόνης...............