Igor Tudor (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Igor Tudor (Coach)  (Αναγνώστηκε 56767 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Igor Tudor (Coach)
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 22, 2015, 11:26:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δηλαδη εφυγε και ο Ουσταμπασιδης? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 22, 2015, 06:09:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Εμείς το φαβορί»

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ παρακολούθησε ζωντανά την κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και σχολίασε αποκλειστικά στο paokfc.gr το αποτέλεσμα της κληρωτίδας.

Αναλυτικά αναφέρθηκε στα εξής:

«Νομίζω ότι για την ομάδα μου υπήρχαν καλύτερες επιλογές στην κληρωτίδα από αυτό το ζευγάρι, καθώς ειδικά η κροατική ομάδα είναι υπολογίσιμη. Για την Μπρόουτον δεν έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες αλλά την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ξέρω πολύ καλά. Έχουν έναν καινούριο πολύ καλό προπονητή, τον Άντε Τσάτσιτς και παραδοσιακά βασίζονται σε νέους, ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Έχουν ήδη 10-15 μέρες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και σε σχέση με εμάς που θα τους αντιμετωπίσουμε μετά από 3 εβδομάδες προπονήσεων, θα έχουν καλύτερο ρυθμό. Ακόμη και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερους ποδοσφαιριστές και θα βρούμε τον τρόπο να περάσουμε, πρέπει να το κάνουμε! Απέναντι στην Λοκομοτίβα έχω κερδίσει το κύπελλο Κροατίας πριν δυο χρόνια ως προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ και γενικότερα δεν έχω ηττηθεί απέναντί τους. Αν είναι τελικά η Λοκομοτίβα ο αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί«.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20150622-emeis-to-favori/
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 23, 2015, 10:44:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ερχεται για να μείνει...

Μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί εβδομάδα από την ανακοίνωση συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ιγκορ Τούντορ, ωστόσο η χρονική στιγμή κατά την οποία επιτεύχθηκε είχε ως λογική συνέπεια την έλλειψη χρόνου προς πάσα κατεύθυνση.

Μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί εβδομάδα από την ανακοίνωση συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ιγκορ Τούντορ, ωστόσο η χρονική στιγμή κατά την οποία επιτεύχθηκε είχε ως λογική συνέπεια την έλλειψη χρόνου προς πάσα κατεύθυνση.

Λίγες ημέρες μετά αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να ετοιμαστεί για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη αλλά παράλληλα να προετοιμάσει τα των συνεργατών του βλέποντας και το έμψυχο ρόστερ της ομάδας του για να πάρει, σε συνάρτηση με τον Φρανκ Αρνεσεν, τις αποφάσεις του.

Παράλληλα, ετοίμασε το έδαφος για τους τέσσερις συνεργάτες του, ενώ πληροφορήθηκε και τον πρώτο αντίπαλο της νέας του ομάδας στην απαρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της για τη νέα σεζόν. Τα περισσότερα από αυτά ολοκληρώθηκαν κι από αύριο αναμένεται στην Ελλάδα, πιθανόν με τους ανθρώπους που επέλεξε για να προετοιμαστούν για την πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή.

novasports.gr

Αντε με το καλο! :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 24, 2015, 10:52:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Λέκο χαρακτήρισε πρόκληση τη νέα σελίδα στην καριέρα του ως βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης υποστήριξε ότι έψαχνε δουλειά πρώτου προπονητή, αλλά δέχθηκε... μετά χαράς την πρόταση που του έγινε από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, δήλωσε ανυπόμονος να πιάσει δουλειά, ενώ αποκάλυψε ότι θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη χωρίς την οικογένειά του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be»:

«Εξεπλάγην όταν με ζήτησαν για βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Εγώ έψαχνα για δουλειά πρώτου προπονητή, όμως ακόμα δεν έχω το δίπλωμα που να μου επιτρέπει να καθίσω σε πάγκο ομάδας μόνος. Ο ΠΑΟΚ μού παρουσίασε μια μεγάλη ευκαιρία και την αποδέχθηκα.

Δεν πηγαίνω στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να... απολαύσω τον καιρό. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν Ρώσο ιδιοκτήτη που θέλει να επενδύει συνεχώς στην ομάδα και ο στόχος που βάζουμε είναι η κορυφή. Ξέρω ότι στο γήπεδο μπορεί να δημιουργηθεί τρομερή ατμόσφαιρα από 30.000 οπαδούς μας και ξέρω ότι έχουμε ν' ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι κορυφαίες ομάδες. Μαζί με την ΑΕΚ παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και πραγματικά ανυπομονώ για τα μεγάλα ματς».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι ζόρικο και ξέρω ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι φανατισμένοι με τις ομάδες τους».

Για τις μεταγραφές και τη διαμόρφωση του ρόστερ:
«Ο κ.Άρνεσεν έχει πολλές επαφές και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε και θα μας βοηθήσουν. Θα κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη, όμως ήδη υπάρχουν κάποιοι εξαιρετικοί και με εμπειρία ποδοσφαιριστές, όπως ο Μαντούρο που έχει παίξει στον Άγιαξ τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια, ο Νομπόα από τη Βενεζουέλα και ο Σαλπιγγίδης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή ανάμιξη και θα δούμε από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τι θα κάνουμε».

Για την οικογένειά του:
«Αφήνω τη γυναίκα και τα παιδιά μου πίσω... Έχουν τη ζωή τους στο Ζάντχοβεν και δεν θέλω να το αλλάξω...».

novasports.gr

Το έβαλα εδώ καθότι βοηθός... 8)

« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 24, 2015, 11:14:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αμα μεγαλε στηριζεστε στον Μαντουρο και στον κοντο, καληνυχτα!
Ουτε παρελαση βλεπω να βγαζετε!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 24, 2015, 11:37:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ουστ ρε απαισιόδοξε! :grin1:

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 24, 2015, 12:18:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλα ενταξει ασε να ειμαι εγω απαισιοδοξος!
Με τον κοντο και τον Μαντουρο! >:(

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 24, 2015, 12:20:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Τούντορ"

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν η αιτία αποχώρησης του Φράνκο Αντριάσεβιτς από τη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνική εφημερίδα και αναφέρθηκε στις πιθανές αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ του Κροάτη, πρώην προπονητή του.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, την περίοδο που πήρε μεταγραφή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Λοκομοτίβα), έδωσε συνέντευξη σε Κροατική εφημερίδα, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην προπονητή του στην Χάιντουκ.

«Πέτυχα τέσσερα γκολ σε τρία ματς, αλλά ο Τούντορ με έβαλε ξαφνικά στον πάγκο χωρίς να καταλάβω την αιτία. Δεν μου εξήγησε ποτέ τον λόγο της περιθωριοποίησής μου, ούτε μου έδειξε σε dvd τα λάθη που έκανα, όπως θα έπραττε κάθε προπονητής απέναντι σε έναν παίκτη του» τόνισε ο Αντριάσεβιτς, ενώ θυμήθηκε πως «όταν χάσαμε στο επόμενο ματς έλεγε ότι έφταιγα εγώ» και αναρωτήθηκε « το γιατί είχε τόσο αντιεηαγγελματική συμπεριφορά εναντίον μου ο Τούντορ, τελικά μόνο αυτός το ξέρει».

Η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ αναβίωσε την κόντρα του Αντριάσεβιτς με τον Τούντορ. «Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Τούντορ» δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αrena Press», ο 24χρονος διεθνής Κροάτης μεσοεπιθετικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Είναι προφανές ότι στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα θέλει να πάρει «ρεβάνς» από τον συμπατριώτη του προπονητή, ο οποίος στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του στην Χάιντουκ.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και χωρίς καμία αμφιβολία αποτελεί το φαβορί, εάν τον αντιμετωπίσουμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Σε κάθε περίπτωση, προσέχουμε χο επόμενο Βήμα μας. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλό μας, την Μπρόουτον, και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία και στο πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Ουαλία».

Για το αν γνωρίζει ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ;

«Όχι, δεν γνωρίζω ακόμα ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ» Τι έχεις ακούσει για την έδρα του ΠΑΟΚ, την Τούμπα; «Δεν γνωρίζω το πώς είναι να παίζεις στην Τούμπα, αλλά έχω ακούσει ότι η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Ανυπομονώ, γι' αυτό το ματς, στην Τούμπα, πάρα πολύ. Οι Έλληνες σίγουρα ξέρουν να δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για το πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνει στην ομάδα του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Έχουμε την θαυμάσια ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στα 100 χρόνια της ιστορίας μας. θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με αρκετή τύχη μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να πάμε με αισιοδοξία στην ρεβάνς της Ελλάδας, θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε την ζωή του ΠΑΟΚ και εάν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως μπορέσουμε να προκαλέσουμε μία αναστάτωση στον ΠΑΟΚ».

Άντε βρε άμπαλε! :grin1:

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 24, 2015, 12:51:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Κατσε ρε μαστορα να περασεις τους Ουαλους και μετα βγαζεις το κομπλεξ σου!
Τι ειν τουτος ρε? :))

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 25, 2015, 11:23:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"O Τούντορ έχει λίγες πιθανότητες να πετύχει στον ΠΑΟΚ"

Μία ενδιαφέρουσα ανάλυση φιλοξενεί ιστοσελίδα “vecernji.hr”  με τίτλο: “Να γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας του Τούντορ στον ΠΑΟΚ είναι λιγοστές”. Τα επιχειρήματα του συντάκτη της είναι συγκεκριμένα και σίγουρα αποτελούν τροφή για συζητήσεις.

Αρχικά τονίζεται πως “ο Ιγκόρ Τούντορ πάει στη Θεσσαλονίκη για το επόμενο βήμα της προπονητικής καριέρας του, μετά από ένα σχετικά πετυχημένο πέρασμα από την Χάιντουκ. Εκεί παρουσίασε καινοτόμες τακτικές, αλλά και ορισμένα κενά διαστήματα σε συγκεκριμένα ματς. Επιπλέον, είχε πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες”.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην “κουλτούρα του ΠΑΟΚ” τον οποίο χαρακτηρίζει “ένα οικονομικά υγιές κλαμπ που θέλει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να κερδίζει σταθερά τίτλους”. Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην αγαπημένη συνήθεια του Σαββίδη τα τρία προηγούμενα χρόνια να αλλάζει προπονητές τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Και μάλιστα προπονητές, με καλό όνομα είτε στην Ελλάδα (Δώνης, Αναστασιάδης), είτε βαρύ βιογραφικό από το εξωτερικό (Στέφενς).

Πάμε τώρα και στις δυσκολίες που θα βρει μπροστά του ο Τούντορ. Όπως αναλύει η “vecernji.hr”:

-Το “δυνατό όπλο” του Τούντορ είναι η σχέση του με τους παίκτες, όπως αποδείχθηκε στην Χάιντουκ, αλλά αυτό είναι αμφίβολο αν ισχύσει στην Ελλάδα. Στην Κροατία ο Τούντορ θεωρείται θρύλος και εύκολα έπειθε τους παίκτες. Στον ΠΑΟΚ, όμως, παρότι πέρασε από τη Γιουβέντους και την εθνική Κροατίας “θα αντιμετωπίζεται από τους παίκτες, ως ένας από τους προπονητές που αλλάζουν στον πάγκο της ομάδας. Και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι θα εμπνεύσει από την πρώτη στιγμή τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όπως συνέβη με αυτούς της Χάιντουκ”.

-Στην Χάιντουκ οι στόχοι δεν ήταν τόσο υψηλοί και υπήρχε μεγαλύτερη ανοχή σε αρνητικά αποτελέσματα και λάθη δικά του. Στον ΠΑΟΚ δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

-Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες ήδη φτασμένους με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους ήδη διαμορφωμένες και δύσκολα ο Τούντορ θα μπορέσει να τις αλλάξει και λίγοι είναι οι νεαροί. Επιπλέον, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Τούντορ θα έχει το ελεύθερο να φέρει μία ολόκληρη νέα ομάδα, καθώς υπάρχει ήδη ένας διαμορφωμένος κορμός.

-Ο Σαββίδης έχει επιδείξει μηδενική υπομονή και δεν είχε πρόβλημα να διώξει έμπειρους και φτασμένους κόουτς. Ο Τούντορ μπορεί να ποντάρει στο επικοινωνιακό του χάρισμα και την προσωπικότητά του.

-Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεμάτο από κρούσματα βίας και στημένων αγώνων και ομάδες με σοβαρά προβλήματα που δεν μπορούν να πληρώσουν τους παίκτες τους. Και επιπλέον, όλοι ξέρουν τον πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια (Ολυμπιακός) πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Καταλήγει στο ότι όλες αυτές τις παραμέτρους τις γνωρίζει ο Τούντορ που παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι αποφασισμένος να το παλέψει. Κι αν τα καταφέρει θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

contra.gr

Έχει πάντως μία βάση το δημοσίευμα