Επειδη μπηκε το καλοκαιρι και ενοψει των αγωνιστικων υποχρεωσεων του ΠΑΟΚ ας ποσταρω καμμια σοβαρη γυναικα γιατι το εχετε ριξει ολο στα ψ@λιδια και στις πατσαβουρες ....
Η κυρια λοιπον που θα δειτε πιο κατω ειναι η
Lauren Thompson , αμερικανιδα υπηκοος , γεννημενη στις 29 Ιουλιου του 1982... Επειδη ως γνωστον ειμαι λατρης του αθλητισμου τα τελευταια χρονια παρακολουθω ανελλιπως το Golf Channel , οπου ενημερωνομαι για τα αγωνιστικα δρωμενα στο ευγενες αθλημα του γκολφ.... Η εν λογω κυρια ειναι δημοσιογραφος με εξειδικευση στο γκολφ....Σας το συστεινω ανεπιφυλακτα (μπας και ξεστραβωθειτε λιγο) και σταματηστε να ασχολειστε με τον Τζαβελα και τον Γλυκο....
Επειδη τυγχανει να την γνωριζω μου εχει εκμυστηρευτει ( τρωγωντας στο εστιατοριο "O GAMIAS" στο L.A , της γνωστης αλυσιδας εστιατοριων "Babis Malaperdas and Sons) οτι ειναι φαν του Αλιχανιδη της ομαδας πολο του ΠΑΟΚ, λατρευει το κουνελι μαγειρεμενο με ολους τους τροπους και επισης εχει ερθει ινκογνιτο στην Θεσ/νικη.... Απολαυστε την...
Εδω την βλέπετε μπροστα να κραταει ενα μπαστουνι του γκολφ και απο πισω της ενα επισης ωραιο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων...
Εδω ειχαμε κανει μπαρμπεκιου στην παραλια στο L.A...
Στις 3 παραπανω φωτο ειναι οταν με φιλοξενησε σπιτι της και επεμενε να μου δειξει την συλλογη απο τα μαγιο της...
Αυτη ειναι μια σπανια φωτογραφια απο το ταξιδι της στη Θεσ/νικη οπου βουτηξε στην πισινα του Ποσειδωνιου λογω της μεγαλης της αγαπης για το πολο του ΠΑΟΚ....
Eδω ειναι παλι απο το Ποσειδωνιο ενω με περιμενει να της φερω ενα φραπε γλυκο με γαλα...
Και εδω μια φωτο αφιερωμενη σε ολους του φιλους του PAOK FORUM...