Φάτε μάτια ψάρια και...

Αποστολέας Θέμα: Φάτε μάτια ψάρια και...  (Αναγνώστηκε 118955 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Φάτε μάτια ψάρια και...
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 03, 2014, 02:02:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θα αντιπαρελθω ολα αυτα τα δυσμενη σχολια και σημερα θα σας "γνωρισω" με τη φιλη την Ναταλι Γκουλμπις (Natalie Gulbis) η οποια ασχολειται επαγγελματικα με το γκολφ....

Οφειλω να ομολογησω οτι η γνωριμια μου με τη Ναταλι (πριν απο χρονια τυχαια εξω απο ενα σουβλατζιδικο στην Αστορια ) ηταν η αιτια να μυηθω στα αδυτα αυτου του υπεροχου αθληματος...Ενα αθλημα με το οποιο ασχολουμαι συστηματικα τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα...

Η φιλη μου λοιπον η Ναταλι ειναι 31 ετων , καταγεται απο την αγαπημενη μου χωρα την Λετονια, εχει πολιτογραφηθει αμερικανη υπηκοος και ασχολειται επαγγελματικα με το γκολφ.  Σας την παρουσιαζω....

Οι τρεις τελευταιες φωτογραφιες (μερος της γνωστης προσωπικης συλλογης)  ειναι οταν την πετυχα στη Συρο προπερσι το καλοκαιρι.... Της αρεσουν πολυ τα συριανα λουκουμια, η ιππασια και το μυδοπιλαφο...

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 03, 2014, 08:30:12 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 05, 2014, 09:18:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αυτά είναι!!  smilepaok smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 05, 2014, 11:15:41 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Εκτακτως σημερα να σας πω οτι μολις γυρισα απο το παρτυ της Εκατερινα της φιλης μου στον Σκορπιο... Το νεο δεν ειναι οτι ημουνα εκει αλλα οτι υπαρχει ειδηση ποδοσφαιρικου περιεχομενου....

Σας εχω ξαναγραψει οτι η κορη του ειναι φανατικη οπαδος του αρεως, φαν του Κολτσιδα και του Χαριστεα και εχει δυο αλογα στη κατοχη της τα οποια τα εχει ονομασει "Λαμπρο Γραντα" το ενα και το αλλο " Β' Εθνικη" , ενω και κουτσομπολιστικα περιοδικα την εφεραν να ειναι ερωτευμενη με το Σαουριδη....

Εχθες λοιπον σε καποια στιγμη τοσο η Εκατερινα οσο και ο Ντιμιτρι (ο πατερας ) με πλησιασαν ενω επινα ενα υπεροχο malt ιρλανδεζικο ουισκι (χωρις παγο, παντα) και μου ανακοινωσαν οτι σκεφτονται να αγορασουν τον αρη...Οχι τον πλανητη αλλα την ομαδα της Θεσ/νικης που κοσμει για 3η φορα στην ιστορια της το πρωταθλημα της Β' Εθνικης....

Το νεο ηταν οτι αφου την αγορασει θα την αποσυρει απο το ελληνικο πρωταθλημα και θα την βαλει να παιζει στο Μονακο με την ομωνυμη ομαδα , ωστε η δευτερη να ειναι παντα σε φορμα .... Θα χρησιμοποιησει τον αρη δηλαδη για τα οικογενειακα διπλα με τη Μονακο...

Εγω του εξηγησα οτι ο "λαος του αρη" θελει να καμαρωσει την ομαδα της καρδιας του ξανα στο υπεροχο ελληνικο πρωταθλημα και μαλιστα σε ρολο πρωταγωνιστη...  Ο Ντιμιτρι μου εξηγησε οτι θα πληρωσει και θα την ανεβασει απευθειας στην Σουπερ Λιγκα και μαλιστα απο την επομενη χρονια η εδρα του αρεως θα μεταφερθει στο Σκορπιο....

Οταν τον ρωτησα αν σκοπευει να φτιαξει γηπεδο τυπου Μονακο στο Σκορπιο , γελασε και μου ειπε οτι οι παικτες του αρεως ειναι συνηθισμενοι στα χωραφια τοσα χρονια και επειδη απαγορευεται να αλλαξει το "υφος" του ιστορικου νησιου, η ομαδα θα παιζει στο γηπεδο που καποτε επαιζαν πασουλες ο Αριστοτελης Ωνασης με τον αειμνηστο γιο του Αλεξανδρο....

Υποσχεθηκε οτι θα κανει τροποιησεις  (θα βαλει χλοοταπητα) γιατι τωρα εχει εγκαταλειφθει και εχουν βαλει κατι ντοπιοι μελισσια...   

Η Εκατερινα περιττο να σας πω ποσο ενθουσιαστηκε και μαλιστα οταν ο πατερας της ανακοινωσε στον κοσμο οτι η αγορα του αρη Θεσ/νικης ειναι το επισημο δωρο του για τα γενεθλια της κορης του , εκεινη απο την χαρα της πηδησε πανω μου και αρχισε να κλαιει απο τη συγκινηση.... Σε σημειο μαλιστα που μου εριξε απο τα χερια ενα πανακριβο κρυσταλλινο ποτηρι οπου απολαμβανα το  8ο κατα σειρα malt ιρλανδεζικο ουισκι 25 ετων ....

Διπλα μου ηταν επισης ο Φαλκαο καθως και αλλοι παικτες της Μονακο οι οποιοι φαινοντουσαν διατεθειμενοι να μεταγραφουν στον αρη την επομενη χρονια....

Και ενα τελευταιο κουτσομπολιστικο..... Λενε  ολοι οτι η Μπιγιονσε δεν παρευρεθηκε στη δεξιωση γιατι ηταν στην Αμερικη....Μεγας παπας.... Η Μπιγιονσε δεν ηρθε γιατι εμαθε οτι τελικα στη δεξιωση θα ηταν η Μαρινελλα η οποια και τραγουδησε τον υμνο του αρη καθως και τη γνωστη μ@λακια των '80ς "Με το γκαλη , το Γιαννακη και τα αλλα παιδια "

Αυτα λοιπον.... Ας σας δειξω και μερικες φωτογραφιες απο την εκδηλωση για να χαρειτε και εσεις οι κοινοι θνητοι .....

Σε αυτο το μικρο καραβακι εμεινα εχθες ....

Εδω σε αλλη μια φωτο...Ειναι αυτη η μικρη μπλε μ@λακια....

Εδω βλεπετε κατι γνωστες μου ενω εγω ειμαι στο βαθος αριστερα και πινω ακριβο malt ιρλανδεζικο ουισκι 25 ετων (χωρις παγο , το ειπαμε)

Εδω διακρινομαι καθαρα που πηγα στο αλλο το σκαφος γιατι ειχαν καποιο προβλημα οι τουαλετες στο προηγουμενο σκαφος και με μετεφεραν αρον-αρον στο μεγαλο....

Εδω επισης διακρινομαι καθαρα στο πληθος οταν μαζευτηκαμε για να παιξουμε κατι μ@λακισμενα παιχνιδια της Εκατερινα στην προβλητα μαζι με αλλους χλιμιτζουρες και διαφορα Milf και ξεκ@λα....

Και τελος , εδω ειμαι εγω συνοδευομενος με μια πασιγνωστη φιλη (γι'αυτο και η φωτο ειναι κομμενη) κατα τη διαρκεια της επισημης δεξιωσης ....

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2014, 11:51:06 πμ από Telis Stallone »

« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 05, 2014, 11:51:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Απο σενάριο πας καλά.Δε το γυρνάς και ταινια να σε "θαυμάσουμε" και παλι κυριε Τέλη μας? smoking
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 05, 2014, 11:52:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τύφλα να χει ο Φώσκολος (Θεός 'χωρέστον)  :grin1:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 05, 2014, 11:54:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
And the goes to ...........TELIS  smilepaok smilepaok smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 05, 2014, 11:56:43 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Απο σενάριο πας καλά.Δε το γυρνάς και ταινια να σε "θαυμάσουμε" και παλι κυριε Τέλη μας? smoking

Δεν μου ειπες τη γνωμη σου για την φιλη μου που ειναι αθλητρια του γκολφ....  Εκτος αν σιχαινεσαι το συγκεκριμενο σπορ :grin1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2014, 12:04:53 μμ από Telis Stallone »

« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 05, 2014, 02:17:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Όπως δηλωσα και παραπάνω προτιμώ την ..κολύμβηση :grin1:
Και επειδή είσαι καλό παιδί θα σου πώ κι ένα μυστικό.Ειχα παει κι εγώ στο
πάρτι του Ριμπο (ετσι τον φωνάζουμε οι κολλητοί του) ,μαζι με τη φίλη μου

αλλα ο στριμμένος ο μπάτλερ του δε την αφησε να αποβιβαστει στο κοτερο
γιατι λέει παραβίαζε το πρωτόκολλο ενδυμασίας.Τελικά την πήγα για shopping (εξού και η φωτό)
για να πνίξει τον πόνο της.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 05, 2014, 03:04:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εγώ πάλι είπα να πάω για ένα ποτάκι με μια φίλη και πήγαμε μπουζούκια...
Κάποια στιγμή σε μια ζεμπεκιά του Γονίδη σηκώθηκε και έγινε χαμός από λουλούδια (δεν θυμάμαι πόσα της πέταξα  ::) )

Η υπόλοιπη παρέα 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 05, 2014, 07:39:52 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
@ Μοικ...

Αυτος με τα μουσια στο βαθος ο Τζαβελας ειναι ? :grin1: Κατα τα αλλα, συμπαθητικο τσιμπ@υκι η φιλη σου οπως και τα αλλα δυο τα καργι@λια.... Να τις χαιρεσαι και να προσεχεις .... Ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου ...Μονο αυτο μπορω να σου πω...

@ Κατ...

Καλα σας εκανε ο Μπατλερ.... Αν η φιλη σου ειναι επιπεδου "Αγ. Βαρβαρας" τοτε δεν σου φταιει κανενας μπατλερ.... Παντως καλα εκανες και την πηγες για ψωνια...Με αυτα τα σκισμενα δεν ειναι να κυκλοφορει κοριτσι πραγμα..... Και απο οτι διακρινω καπου στο Δενδροποταμο πρεπει να εισαστε... Να προσεχεις παντως με αυτες τις φιλες σου....Ειναι και αυτη - οπως και οι αλλες απο πανω - πολυ χαμηλου επιπεδου....

Υ.Γ. Οταν εγραψες "Ριμπο" νομιζα οτι σε καλεσε ο Ριβαλντο σπιτι του .... :grin1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2014, 08:46:22 μμ από Telis Stallone »