Βλεπω οτι εχετε ξεφυγει ..Εγω προσπαθω να σας μυησω σε νεα αθληματα και να σας φερω σε επαφη με νεους αθλητες και αθλητριες και εσεις ποσταρετε φωτογραφιες με πασης φυσεως ξεκ@λα που γλυφουν και αν μη τι αλλο δεν προαγουν τον πολιτισμο...
Τελος παντων... Σημερα θα σας γνωρισω την φιλη μου ( ειμαστε και στο facebook) την δεσποινιδα
Ντομινικα Τσιμπούλκοβα (Cibulkova) απο τη Σλοβακια η οποια ειναι στο ΤΟΠ-20 των καλυτερων αθλητριων του τενις παγκοσμιως ....Να σας υπενθυμισω οτι μετα το κερλινγκ λατρευω μετα μανιας το τενις .....Δεν θα σας κουρασω περαιτερω αλλα θα σας δειξω καποιες απο τις φωτο που μου εχει χαρισει και μονο εδω μπορειτε να θαυμασετε...
Οπως διαπιστωνετε - και αν δεν μπορειτε σας το λεω εγω - εχει μια καταπληκτικη τεχνικη στο πως κραταει ( τη ρακετα ) στο δεξι χερι και στελνει το μπαλακι κατευθειαν στο αντιπαλο τερεν.... Θελω να την παρατηρησετε με προσοχη....
Και τελος μια προσωπικη φωτο ( ειναι αμεσως μετα το παιχνδι του ημιτελικου με τον γαυρο και το νικηφορο υπερ μας 1-0) οταν ειχε ερθει στην Ελλαδα και την ειχα φιλοξενησει ...