Frank Arnesen

Αποστολέας Θέμα: Frank Arnesen  (Αναγνώστηκε 36325 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Frank Arnesen (Sports director)
« Απάντηση #290 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 10:37:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Κυριος με ολη την σημασια της λεξεως...Αλλα που να το καταλαβουν οι μπετοβλακες .....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #291 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 11:48:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Αγγελιδης δεν μιλησε, πιστευω ουτε εσύ θα μιλησεις.
Και επεται συνεχεια!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #292 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 12:47:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

O Φρανκ Άρνεσεν θα είναι από σήμερα στην Ολλανδία, αποχωρώντας από την Θεσσαλονίκη και την Καλαμαριά όπου έμενε τους τελευταίους μήνες. Ο Δανός, τέως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πλέον, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Arena Press" χωρίς όμως να μπει σε ανάλυση των λόγων που τον οδήγησαν στο διαζύγιο με την 'ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: 

Για το πώς σχολιάζει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και την πρόωρη διακοπή της: "Πρέπει να τελειώσουν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου μου, οι οποίες ελπίζω να ολοκληρωθούν σήμερα (σ.σ.χθες). Γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Μπορώ να πω, όμως, ότι φεύγω φιλικά, χωρίς κακά συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ. Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι στον ΠΑΟΚ. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα, μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα θέλεις και πρέπει να το αποδεχτούμε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ, στον κ. Σαββίδη, στους παίκτες, στους οπαδούς της ομάδας, στα στελέχη, στο προσωπικό της και σε όλο το κλαμπ, κάθε επιτυχία".

Για το αν έχει μέλλον η ομάδα του ΠΑΟΚ: "Ναι, απολύτως. Έχει νέους παίκτες και πάντα οι νέοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν. Με υπομονή και σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει λαμπρό μέλλον, με πολλούς απ' αυτούς τους νέους παίκτες στη σύνθεσή του".

Για τη  κριτική που δέχεται ο Τούντορ: "Δεν θέλω να μπω σ' αυτή την συζήτηση. Του εύχομαι κάθε επιτυχία. Όλοι ξέρουν ότι εγώ τον επέλεξα, ήμουν πάντα δίπλα του, αποδεχόμουν τις απόψεις του και τον υποστήριζα, εύχομαι και από το κλαμπ να έχει ανάλογη αντιμετώπιση".

Για την άποψη που εκφράζουν ορισμένοι ότι δεν δούλεψε με την καρδιά του στον ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να υπεισέρθω σ' αυτά. Μία φορά τα είπα, δεν χρειάζεται να επανέλθω. Ό,τι είχα να πω, το είπα".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους, τους εύχομαι τα καλύτερα και να χαρούν επιτυχίες της ομάδας. Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο φέτος και να το πανηγυρίσουν. Τους εύχομαι πολλές επιτυχίες για την συνέχεια και να ξέρουν ότι αυτή η ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον. Και για μένα ήταν τιμή που ήμουν στον ΠΑΟΚ".

Στο καλό κ.Αρνεσεν....
Δυστυχώς η αμπαλίαση που μας δέρνει δεν γιατρεύεται...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #293 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 12:56:20 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα, μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα θέλεις και πρέπει να το αποδεχτούμε.

Tι να σου πω ? Αξεχαστη εμπειρια....Αγαπητε Φρανκ σε παρακαλω να μας διαφημισεις στο εξωτερικο ...Κυριως να τονισεις την προσηλωση της διοικησης και των οπαδων σε ενα πλανο που θα μας κανει καποτε ομαδα....

Μην ξεχασεις να αναφερεις οτι πληρωνουμε καλα και στην ωρα....

« Απάντηση #294 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 07:47:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
εύχομαι και από το κλαμπ να έχει ανάλογη αντιμετώπιση"

Γι αυτο να εισαι ησυχος Φρανκ.
Ερχεται απο πισω σου. facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #295 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 09:35:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καλεί» Άρνεσεν!

Ο Φρανκ Αρνεσεν και το βαρύ βιογραφικό του είναι υποψήφιος για ένα σημαντικό ρόλο στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που έχει περάσει από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα και με την Daily Mail, εξετάζεται ως μια πιθανή επιλογή των «κόκκινων διαβόλων», που όπως φαίνεται θέλουν  να αλλάξουν αρκετά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ».

gazzetta.gr

Σιγα με τους αμπαλους, που θελουν αυτον τον αποτυχημενο! facepalm

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.dailymail.co.uk/sport/article-3453600/Ex-Chelsea-sporting-director-Frank-Arnesen-chasing-role-Manchester-United.html

« Απάντηση #296 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 03:16:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Hamburger Morgenpost» έδωσε ο Φρανκ Άρνεσεν, στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο ίδιος προέτρεψε τον Ιβάν Σαββίδης να βάλουν άμεσα τέλος στη συνεργασία τους. Παράλληλα, μίλησε για λάθη που έκανε στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Θα έρθετε ξανά στο Αμβρούργο;

Ναι, σίγουρα σύντομα, Το κάνω κάθε χρόνο. Τώρα έχω ξανά λίγο περισσότερο χρόνο....

Γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία σας με τον ΠΑΟΚ;

Ήμουν εκεί οκτώ μήνες και είναι κάπως όπως στην αγάπη. Στην αρχή όλα είναι τόσο καλά, βλέπεις μόνο τα καλά πράγματα. Αλλά, σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις διαφορετικές ιδέες. Και έτσι πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου στην πορεία.

Αλλά μόλις μετά από οκτώ μήνες;

Ο σύλλογος και εγώ απλά είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Κι αυτό είναι κάτι που από την αρχή το είχα ως ενδεχόμενο στη σκέψη μου. Γι' αυτό είχα κάνει μεν ένα τριετές συμβόλαιο, αλλά με οψιόν να μπορώ να φύγω μετά τον πρώτο χρόνο αν δεν ταιριάζαμε. Αυτό το καταλάβαμε. Και έτσι είπα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου: "Ελά, ας βάλουμε ένα τέλος. Αφού ούτως ή άλλως θα βάλουμε ένα τέλος. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερις μήνες να βρει έναν νέα αθλητικό διευθυντή.

Από τότε που πήγατε στο Αμβούργο το 2013, τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ήσυχα για σας επαγγελματικά. Ένα μικρό πέρασμα από την Ουκρανία, μετά το τέλος της συνεργασίας σας στην Ελλάδα. Μήπως σκέφτεστε να τα παρατήσετε;

Καθόλου. Είμαι ακόμη ζεστός. Θέλω να δουλέψω και είμαι ανοιχτός σε όλα. Αλλά είμαι καθαρός. Στο μέλλον θα αποδεχθώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν.

Εχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας οι απολύσεις;

Σίγουρα έκανα λάθη στον ΠΑΟΚ. Αλλά, απόλυτα ειλικρινά, κάνω ό,τι μπορώ, Και δεν ξεχνώ. Όταν ήμουν στο Αμβούργο κρίθηκα μάλλον αυστηρά.

Σας έφθειρε αυτό;

Όχι, αλλά παρατηρώ ότι ο Ρενέ Αντλερ, ο Ίβο Ιλίσεβιτς και ο Αρτιομς Ρούντνεβ, τους οποίους εγώ είχα φέρει στην ομάδα, είναι ακόμη εκεί. Αυτό λέει κάτι.

Ο Ρούντνεβς έχει πάλι ενεργοποιηθεί. Πόσο ψαχτήκατε γι' αυτόν;

Αυτό είναι σπουδαίο. Είναι ένας φανταστικός τύπος που ποτέ δεν τα παρατά. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινε και επανήλθε. Ήταν πολύ μακρύ διάστημα τα δύο χρόνια για να προσαρμοστεί στο Αμβούργο. Αυτό είναι ενοχλητικό γι' όποιον ασχολήθηκε. Ο Ρούντνεβς είχε πάντα το επίπεδο να παίξει στο Αμβούργο. Το καλοκαίρι τον ήθελα στην Θεσσαλονίκη. Τον ήθελα πολύ. Αλλά ο Ρούντνεβς μου είπε: "Φρανκ, αγαπώ το Αμβούργο. Δεν θέλω να φύγω, θέλω αν διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα". Έτσι δεν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Για μας ήταν μεγάλο κρίμα. Αλλά τώρα μπορώ να πω ότι για τον Ρούντνεβς ίσως ήταν η σωστή απόφαση.

« Απάντηση #297 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 06:39:46 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ

Αλλά μόλις μετά από οκτώ μήνες;

Ο σύλλογος και εγώ απλά είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Κι αυτό είναι κάτι που από την αρχή το είχα ως ενδεχόμενο στη σκέψη μου. Γι' αυτό είχα κάνει μεν ένα τριετές συμβόλαιο, αλλά με οψιόν να μπορώ να φύγω μετά τον πρώτο χρόνο αν δεν ταιριάζαμε. Αυτό το καταλάβαμε. Και έτσι είπα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου: "Ελά, ας βάλουμε ένα τέλος. Αφού ούτως ή άλλως θα βάλουμε ένα τέλος. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερις μήνες να βρει έναν νέα αθλητικό διευθυντή.

Mε δυο κουβεντες....Καταλαβε ο ανθρωπος περι τι κ@λοχανειου ειχε να κανει και εφυγε...Ειδικα οταν ειδε οτι δεν υπηρχε ξεκαθαρο μπατζετ στη διαθεση του, δημιουργουσε ο ιδιοκτητης εμποδια για την επιτευξη μιας μεταγραφης , άλλα τους ειπε στην αρχη της χρονιας περι "στοχων" και αλλα προεκυψαν , ειδε και τον κυρ-Νικο "φαντη Μπαστουνι" μπροστα του , δεν ηθελε και πολυ ...

« Απάντηση #298 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 07:09:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το λάθος είναι μάλλον το ότι ήρθε, αλλά τι να πει...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #299 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 07:27:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εμας η μονη φιλοσοφια που μας ταιριαζει ειναι αυτη του Ζησακου, που εχει εκτιμηση και ο Ιβαν. facepalm
Οποτε αναμενομενο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2016, 07:28:45 μμ από jim »
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!