Frank Arnesen

Αποστολέας Θέμα: Frank Arnesen  (Αναγνώστηκε 36324 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Frank Arnesen (Sports director)
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 02:40:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ετσι κάνουμε τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ»

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, που παραχώρησε στον «ΣΚΑΪ», ο Φρανκ Αρνεσεν ανάμεσα σ’ όλα όσα είπε αναφορικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ο ίδιος έχει, τα όσα συνάντησε στην Ελλάδα στους πρώτους μήνες της παραμονής του, μίλησε και για το πώς κινήθηκε το καλοκαίρι και το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

«Πρώτα απ’ όλα καθόμαστε μαζί με τους σκάουτερ της ομάδας και βλέπουμε ποιοι ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να αποκτήσουμε. Στη συνέχεια μιλάω με τον προπονητή, του λέω να δει τον παίκτη που μας ενδιαφέρει, αν που πει ναι προχωράμε, αν μου πει όχι δεν τον αποκτούμε. Το ίδιο ισχύει κι αν πω εγώ όχι. Πρέπει και οι δυο μας να πούμε ναι για κάποιον παίκτη», σχολίασε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Και τι γίνεται στη συνέχεια; Ο Αρνεσεν δεν δείχνει να φοβάται από την παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων, που με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, δημιούργησαν την «επιτροπή ποδοσφαίρου». «Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας, τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό άνθρωπο μέσα στην ομάδα. Εμείς οι τρεις πρέπει να είμαστε στην ίδια γραμμή», εξηγεί ο Δανός παράγοντας, ο οποίος προσωπικά αφήνει έξω από την όλη διαδικασία τους Βεζυρτζή, Μίχελ και Κούδα.

«Ενημερώνω για όλα τον κ. Σαββίδη, του αναλύω όλα τα οικονομικά δεδομένα, του εξηγώ γιατί θέλουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη και περιμένουμε το ναι ή το όχι του κ. Σαββίδη», προσθέτει.

Τώρα αν αυτός είναι ο πραγματικός τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στο κομμάτι των μεταγραφών θα φανεί πολύ σύντομα με το πώς θα κάνει, αν κάνει, ο «Δικέφαλος» κάποια μεταγραφή στις επόμενες 14 ημέρες.

Στα @@ του και καλα κανει!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 04:05:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπάρχει και Β μέρος... :))

Αναλυτικά οσα είπε ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: "Αν έχεις να δώσεις 50 ματς, δε γίνεται να παίζεις σε όλα το ίδιο καλά. Υπάρχουν παιχνίδια που είσαι μέτριος και άλλα που παίζεις απλά "φτωχά". Στην περίοδο που παίζεις "φτωχά", δεν πρέπει να χάσεις. Οπότε παρόλο που τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχουμε πάρει αποτελέσματα. Σε 12 ματς έχουμε χάσει μία μόλις φορά. Η μεγαλύτερη μου πρόκληση στον ΠΑΟΚ είναι να καταλάβουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα αλλά και όσοι είναι έξω από αυτήν, ότι χρειάζεται υπομονή. Δεν έχω εργαστεί ποτέ στη δική μου χώρα, οπότε αυτό που έχω μάθει είναι ότι πρέπει να μαθαίνεις πολύ προσεκτικά την κουλτούρα, τη νοοτροπία και πως είναι ο ΠΑΟΚ, για αυτό και άκουσα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας. Μου εξήγησαν τη νοοτροπία, την πίεση και να μην είμαι ανυπόμονος".

Για τη διαδικασία των μεταγραφών:
"Πρώτα συζητάμε με τους σκάουτερ τους υποψήφιους στόχους και μετά μιλάω με τον προπονητή και του λέω να δει τον παίκτη κλπ και αν μου πει όχι ποτέ δεν τον αγοράζουμε, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση που εγώ πω το όχι. Πρέπει να πούμε και οι δύο το "ναι" για να προχωρήσουμε. Μετά πρέπει να μιλήσουμε και με τον Τζακ (σ.σ Αγγελίδης), τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντική προσωπικότητα της ομάδας. Οπότε οι τρεις μας συμμετέχουμε σε αυτό το κομμάτι. Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ. Σαββίδης, του τα λέω όλα με κάθε λεπτομέρεια, θέλουμε αυτόν, με αυτά τα λεφτά και από εκεί και πέρα περιμένω ένα "ναι" ή ένα "όχι".

Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να φέρεις παίκτες από την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, καθώς δεν προτιμούν να έρθουν σε μια χώρα μικρότερη, στο δικό τους μυαλό. Οπότε πρέπει να σκεφτείς που μπορείς να βρεις παίκτες που να θέλουν να έρθουν και επίσης που μπορούμε να βρούμε ταλέντα τα οποία να είναι οικονομικά, αλλά να έχουν ισάξιο ταλέντο. Για αυτό ψάχνουμε στην Λατινοαμερικάνικη αγορά, στη βαλκανική και φυσικά στην ελληνική, η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή. Είμαστε ένας ελληνικός σύλλογος και πρέπει πρώτα να κοιτάμε τους Έλληνες παίκτες. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες, όχι χάρη σε μένα, αλλά χάρη στη δουλειά που έχει κάνει ο σύλλογος στο παρελθόν.

Είναι δύσκολο στην περίπτωση των νεαρών παικτών, οι οποίοι ήδη παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούν στην χώρα τους, να τους φέρεις δωρεάν. Αλλά το βλέπω ως επένδυση και αυτό εξηγούσα και στον κ. Σαββίδη, γιατί δεν θέλω να έρχονται οι παίκτες και να παίζουν για εκατό χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρχονται να μας βοηθούν για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να τους βλέπω να παίζουν σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων χωρών. Και αν το κάνουν αυτό θα πάρουμε τα χρήματα και θα επενδύσουμε ξανά".

Για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν:
"Ξέρουμε ποιους παίκτες θέλουμε να κρατήσουμε και ξέρουμε επίσης παίκτες που θέλουμε να αφήσουμε να φύγουν. Ποτέ δεν ξέρεις πρέπει να είσαι σε επιφυλακή, καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορεί να φύγουν ενώ τους θέλεις, αλλά υπάρχουν προσφορές που δεν μπορείς να απορρίψεις, έτσι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Ένα πράγμα στο οποίο δεν ελπίζω, είναι να χρειαστεί να πάω και να πάρω ξανά τόσο πολλούς παίκτες. Έχουμε δει ότι είναι δύσκολο όταν έρχονται πολλοί, νέοι παίκτες. Χρειάζονται χρόνο και προσαρμογή και αυτό μας κοστίζει βαθμούς. Ελπίζω λοιπόν πως έχουμε ήδη τον πυρήνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν και πως θα κάνουμε κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ".
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 08:47:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login

Είναι δύσκολο στην περίπτωση των νεαρών παικτών, οι οποίοι ήδη παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούν στην χώρα τους, να τους φέρεις δωρεάν. Αλλά το βλέπω ως επένδυση και αυτό εξηγούσα και στον κ. Σαββίδη, γιατί δεν θέλω να έρχονται οι παίκτες και να παίζουν για εκατό χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρχονται να μας βοηθούν για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να τους βλέπω να παίζουν σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων χωρών. Και αν το κάνουν αυτό θα πάρουμε τα χρήματα και θα επενδύσουμε ξανά".

Αυτό γράφω και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω απο καιρό.... Υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας με τον ΙΒΑΝ από την αρχή. Ο τελευταίος ήθελε άμεσα αποτελέσματα βάζοντας σε 2η μοίρα την επένδυση για το μέλλον. Τώρα ελπίζω κατάλαβε ο ένας τί σκέφτεται ο άλλος! ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 10:14:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ακριβως αυτο Νικολα.
Ο ανθρωπος ξερει τι κανει και πως να το κανει.
Τωρα ΠΑΟΚτσηδικα dna και @@ με λουλουδια ειναι για λαικη καταναλωση!
Αν τον αφησουν θα δουμε αποτελεσματα αλλα που να καταλαβουν καποια ζωα!

« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 12:09:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Φρανκ Άρνεσεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ήταν και το πιο αποκαλυπτικό!

Για τον Ιγκόρ Τούντορ:
«Νομίζω ότι τα πηγαίνει καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε καλύτερα τον Ίγκορ. Είμαστε κάθε μέρα σε επικοινωνία. Όταν δεν τα έχουμε πάει καλά, τότε με την εμπειρία μου μπορώ να τον βοηθήσω με όλα αυτά που γνωρίζω, γιατί ξέρω πώς είναι το ποδόσφαιρο, έχει σκαμπανεβάσματα και πάντα θα έχει. Το σημαντικό πράγμα που προσπαθώ να περάσω στον Ίγκορ είναι ότι δεν πειράζει να κάνει λάθη, αρκεί να μην τα επαναλαμβάνει. Πιστεύω ότι είναι καλός ακροατής και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δουλεύω μαζί του. Υπάρχει ένα πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό. Αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίξει και για το ποιος θα είναι στον πάγκο πρέπει να είναι ο προπονητής και κανείς άλλος. Ποτέ δεν επεμβαίνω. Δεν είναι η δουλειά μου να διαλέγω την ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να νιώθει άνετα και να έχει τη στήριξή μου, αυτή που νομίζω, αλλά και να μένω πίσω. Και πιστεύω ότι είναι ικανός να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Πρώτα απ' όλα πιστεύω ότι ο Μπερμπάτοφ ήρθε πολύ αργά, στις 2 Σεπτεμβρίου, δεν έκανε καθόλου προετοιμασία. Δεν είναι μικρός σε ηλικία, πλέον, έτσι ήμασταν πολύ προσεκτικοί τον πρώτο καιρό. Αυτό που περιμένεις από τον Μπερμπάτοφ είναι να σκοράρει και να δίνει ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, ούτε σε μας ούτε σε εκείνον. Μπορεί να δώσει τόσα πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του, την κλάση του. Αυτό φάνηκε όταν ήρθε εδώ με το πόσο γρήγορα μπορεί να παίξει. Δεν είναι ο πιο γρήγορος, αλλά παίρνει γρήγορες αποφάσεις στο παιχνίδι. Στα πλέι οφ και ελπίζω στα μεγάλα παιχνίδια στο Κύπελλο, εκεί είναι που χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Μπερμπάτοφ».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Το θετικό είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι, ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής και εγώ στο ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες στην ομάδα. Εκτός από ένα δεξί μπακ, εξαιτίας του γεγονότος με τον Κωνσταντινίδη και εξαιτίας του τραυματισμού του Κίτσιου, χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση αυτή. Αλλά, γενικά, πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν γίνει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές είπαμε ότι αν θελήσουμε να κάνουμε μια μεταγραφή θα είναι για κάποιον παίκτη, ο οποίος θα μας δυναμώσει αν αυτό είναι πιθανό. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην αγορά. Αλλά κάθε μέρα εμφανίζονται νέα ονόματα. Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιον παίκτη».

Για τις πωλήσεις παικτών: «Τον Μακ θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Μετά το συμβόλαιό του τελειώνει σε ένα χρόνο, οπότε είναι πιο πιθανό να συμφωνήσουμε μαζί του πως είτε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο είτε θα πουληθεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις προσφορές για τέσσερις παίκτες στο ρόστερ, τις οποίες προφανώς θα συζητήσω με τον κ. Σαββίδη.Στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που θα πει «ναι» ή «όχι». Μέχρι στιγμής έχω την αίσθηση πως δεν θα φύγει κάποιος από τους παίκτες που θέλουμε πολύ να μείνουν τον Γενάρη».

Για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και ποια θα ανανεωθούν: «Έχουμε μερικούς παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους αυτό το καλοκαίρι. Έχω προτείνει τις ιδέες μου στον κύριο Σαββίδη ήδη πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση μέχρι στιγμής για το αν θα ανανεώσουν ή όχι. Κάποιοι έχουν ήδη ανανεώσει. Ο Μυστακίδης έχει υπογράψει την ανανέωσή του, επίσης ο Πέλκας που ήταν πολύ χαρούμενος. Είχε μόνο 6 μήνες ακόμη συμβόλαιο και ανανέωσε για 3 χρόνια. Ο Κωνσταντινίδης, που μόλις ανανέωσε, δυστυχώς τραυματίστηκε αλλά θα επιστρέψει, είναι νέος και δυνατός. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις που είναι καλές για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά τα νέα σε ηλικία παιδιά, που δεν είναι και τόσο μικρά πια, καθώς παίζουν στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, καθώς θα μείνουν περισσότερο μαζί μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το σύλλογο. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και θέλει το καλύτερο για το σύλλογο. Αυτό είναι καλό. Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα ναι ή ένα όχι και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας και σιγά σιγά γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα».

Για το Champions League: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει καλούς παίκτες, καθώς αγωνίζεται στο Champions League. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό, καθώς ξέρουν ότι συμμετέχει στο Champions League. Επίσης, αν συμμετέχεις στο Champions League μπορείς να φύγεις από την Ελλάδα και να πας σε μεγαλύτερους συλλόγους. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Το Europa League είναι μια σημαντική διοργάνωση, ωστόσο το Champions League είναι ακόμα πιο σημαντική. Και αν κάνεις κάποια καλά παιχνίδια στη διοργάνωση αυτή, τότε οι ομάδες σε διεκδικούν. Αυτό είναι απλά γεγονός. Για αυτόν τον λόγο είναι πιο ελκυστικός (ο Ολυμπιακός) για τους παίκτες και επιπλέον έχει περισσότερα λεφτά, εξαιτίας αυτού. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Πρέπει να παλέψουμε με τον δικό μας τρόπο και να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε. Είμαστε ικανοί τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι, να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Champions League».

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΗΔΙΕΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 12:17:06 πμ από teododo »

« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 11:36:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. !!!

Με ανεση και ειλικρινεια μιλαει για τα παντα....Απο εκει και περα μου αρεσαν 3 σημεια...

1. Οτι γραφει στα @ρχιδια του ολους τους αχρηστους μαιντανους και δειχνει οτι το μοντελο λειτουργιας ειναι η συναινεση Ιγκορ-Φρανκ και εν συνεχεια Αγγελίδη. Ενω περιοριζει τον ρολο του Ιβαν σε αυτο που πραγματικα πρεπει να ειναι...Δηλαδη ο χρηματοδοτης μιας κινησης και μονο....

2. Για το πως πρεπει να λειτουργει μια ομαδα στο κεφαλαιο "επενδυση σε νεους παικτες και διαχειριση παικτων τυπου Μπερμπατοφ"....

3. Η μεγαλύτερη μου πρόκληση στον ΠΑΟΚ είναι να καταλάβουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ομάδα αλλά και όσοι είναι έξω από αυτήν, ότι χρειάζεται υπομονή

Βεβαια ο μεσος οπαδος θα σταθει στο αν θα παρουμε σεντερ - μπακ ή τι θα γινει με 10αρι... Το οτι αυτος ο ανθρωπος σου δινει μια προποπτικη να γινεις ομαδα και λεει ξεκαθαρα τα πραγματα δεν μας απασχολει ....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2016, 11:43:05 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 12:05:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα σταθεί επίσης και στον Όλσεν που δεν έκανε ή στο αν θα παίξει η όχι ο Μπερμπάτοφ...
Γ@μησε τους όλους ρε Φρανκ και κάνε την δουλειά σου.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 12:37:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Kαι φυσικα η μεγαλυτερη π@παρια που γραφεται και λεγεται ειναι οτι στο τελος της χρονιας θα τον κρινουμε....

Αν ειναι δυνατον να κρινεις εναν τεχνικο διευθυντη στο τελος μιας αγωνιστικης χρονιας....Και αν - υποθεση εργασιας- δεν κριθει καλος τι θα κανεις ? Θα τον διωξεις ?

Υ.Γ. Η αναφορα του στον Ιβαν στο αποκλειστικο ρολο της εγκρισης ή μη μιας μεταγγραφης μονο με οικονομικα κριτηρια , δειχνει και το ποσο σχετικο τον θεωρει με το αντικειμενο....

Ειναι σαν να το λεει εμμεσα: " Απο ποδοσφαιρο προεδρε δεν ξερεις που σου παν τα τρια".... Και δεν εχει αδικο....Αυτος και μονο πρεπει να ειναι ο ρολος του προεδρου-μεγαλομετοχου-ιδιοκτητη μιας ΠΑΕ....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 02:32:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Προκοπή δε πρόκειται να δουμε ποτε.Δυστυχως ο Ιβαν εχει μια τελειως λανθασμενη εικονα για το πως πρεπει να διοικειται ενας ποδοσφ. συλλογος.Ή μαλλον δεν εχει ιδεα. :(
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 06:55:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μαλλον το 2ο Κατ γι αυτο και σε οσα αναφερει δεν μιλαει καν για τις υπολοιπες γλαστρες.
Τι να πει ο ανθρωπος δηλαδη, οτι ο κυρ Νικος θα λεει αν κανει ο ΠΑΟΚ ηγ οχι βασει ΠΑΟΚτσηδικου dna?
Αλλα ξεκινανε και τελειωνουν στον αρχηγο και αν αυτος ειναι ασχετος, τοτε χ#στα!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!