Είναι δύσκολο να σου κρύψει ένας παίκτης την νοοτροπία του. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς μαζί του αλλά φαίνεται και στο γήπεδο".
"Είναι σημαντικά τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο αλλά μετράει πολύ και το συναίσθημα".
"Το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να δούμε από κοντά παίκτες. Τώρα όμως έχουμε χρόνο και θα λειτουργήσουμε έτσι".
"Όταν υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή συλλέγεις τις πληροφορίες αλλά πρέπει να δεις από κοντά για να νιώσεις αν σου κάνει"¨.
"Θέλουμε να παίξουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια για να δείξουμε σε όλους ότι δουλεύουμε σωστά και παράγουμε παίκτες".
"Αν εξελίξουμε απλά παίκτες χωρίς επιτυχίες δεν θα είναι καλό. Πρέπει να υπάρχει συνδυασμός".
"Θα δούμε την πρόοδο των παικτών αλλά και τους τραυματισμούς και μετά θα κινηθούμε για νέες μεταγραφές".
"Θέλω να έχουμε εμπειρία στον άξονα".
"Έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ μας"
"Δουλειά μου είναι να προετοιμαστώ για τον χειμώνα. Να βρω στόχους και αν είναι απαραίτητο να τους αποκτήσουμε".
"Οι νεαροί παίκτες που πήραμε έχουν εμπειρία".
"Δεν ξέρετε πως οι παίκτες διαχειρίζονται την πίεση. Ένας παίκτης χρειάζεται την πίεση".
Βελτίωση μέσω του ανταγωνισμού στην ομάδά".
"Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για μία μεταγραφή"
"Δουλειά μας να παρέχουμε σωστό περιβάλλον στους παίκτες ώστε να βελτιωθούν".
"Όταν αγοράζεις έναν νεαρό ποδοσφαιριστή τον υπογράφεις για 3-4 χρόνια ώστε να πάρεις από αυτούς και να τους πουλήσεις".
"Αν αρχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα, οι έμπειροι θα βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει".
"Αν θέλεις να κερδίζεις πρέπει να έχεις και έμπειρους παίκτες όσο και νεαρούς ταλαντούχους"
"Αν ο Τούντορ δεν είναι εδώ τον Μάρτιο θα είναι δική μου αποτυχία"
"Δεν μπορείς να παίξεις 50 παιχνίδια σε κορυφαίο επίπεδο"
"Δεν μπορείς να παίξεις 50 παιχνίδια σε κορυφαίο επίπεδο"
"Η θέληση μου είναι να παραμείνει ο προπονητής και την νέα σεζόν"
"Ο Κίτσιου που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα. Έχουν διάθεση και ταλέντο οι νεαροί και χαιρόμαστε που είναι στην ομάδα"
"Δεν είναι εύκολος στόχος να γίνουμε μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη αλλά το πιστεύουμε"
"Έχουμε πολλούς παίκτες στις μικρές εθνικές ομάδες"
"Αν δεν έχεις παίκτες από την Ακαδημία δεν υπάρχει ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε τίποτα άλλο".
"Έχουμε πολλά ταλέντα και εξαιρετικούς προπονητές στα Τμήματα Υποδομής και ένα εξαιρετικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα"
"Ξεκίνησα να δουλεύω πλέον και με την Ακαδημία και μου παρουσίασαν το πρόγραμμα τους σήμερα για δύο ώρες"
"Δεν ψάχναμε άλλον κεντρικό αμυντικό μετά την μεταγραφή Μαλεζά"
"Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να προπονούνται και να αγωνίζονται σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο"
"Γνωρίζω ότι ο κ.Σαββίδης θέλει να χτίσει νέο προπονητικό πριν έρθω εγώ. Θα ήταν ένα όνειρο"
"Γίνονται πολλές αλλαγές στην Νέα Μεσημβρία, θα στηθεί και ανεμοφράκτης".
"Ζήτησα από τον κ.Σαββίδη να επενδύσει στην Νέα Μεσημβρία"
"Όταν ήρθα εδώ συζητήσαμε για την Νέα Μεσημβρία και τις ανάγκες που υπάρχουν"
"Υπήρχαν ελλείψεις στο ρόστερ που βρήκα εδώ, αλλά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου οι νεαροί".
"Χρειαζόμασταν όλους αυτούς τους παίκτες και είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτό το ανταγωνιστικό ρόστερ"
"Μπορεί να χάσαμε ποιότητα από τους παίκτες που αποχώρησαν αλλά πήραμε παίκτες που θέλουν να παίξουν στην ομάδα".
"Είμαι ικανοποιημένος από τις πωλήσεις των παικτών".
"Είπαμε στον Λούκας να φύγει αλλά μόνο αν έφερνε τα σωστά λεφτά. Το ίδιο και με τον Νομπόα"
"Δεν είμαι ικανοποιημένος από την αποχώρηση του Λούκας. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Δεν ήθελε να μείνει"
"Δεν ξέρεις πάντα από που μπορείς να αγοράσεις παίκτες. Πήγαμε σε παίκτες από χώρες που θα ήθελαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ"
Έχουμε εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και είμαι πολύ ευχαριστημένους. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού μας"
"Δεν με φοβίζουν οι μυικοί τραυματισμοί. Είναι κάτι που συμβαίνει. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη"
"Είναι δύσκολο να αγοράσεις παίκτες από κάποια πρωταθλήματα. Είχαμε επαφές με 5 από την Ισπανία και πήραμε 1".
Εγώ θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Ξέρω τα πάντα για αυτόν και ξέρω τον τρόπο για να τον ενισχύσω. Ήταν η καλύτερη επιλογή"
Είναι ένας νέος προπονητής με φιλοδοξίες και ικανότητες, και ταιριάζει με την ελληνική νοοτροπία".
Μπορεί ο Τούντορ να είναι ρίσκο, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι".
"Μετά από συζητήσεις κατέληξα ότι ο Ίγκορ Τούντορ ήταν ο κατάλληλος και πιο κοντά στην νοοτροπία του Συλλόγου"
"Είχα πολλά ονόματα προπονητών στην λίστα μου πριν έρθω στον ΠΑΟΚ να μιλήσω από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας".
"Θεωρούσαμε ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Μπερμπάτοφ μέχρι την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ τον κύριο Σαββίδη"
"Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και είναι σημαντικός για όλο το πρωτάθλημα"
" Όταν ο Σαββίδης μου είπε για τον Μπερμπάτοφ, του απάντησα ποιος δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του"
Μπορείς να φτάσεις στο όριο του μεταγραφικό παραθύρου για να καταφέρεις να αποκτήσεις τους παίκτες που θέλεις"
"Ποδοσφαιριστές άνω των 28 ετών, πρέπει να αγοράζεις μόνο αν τους έχεις ανάγκη".
"Διαθέτουμε ένα ρόστερ γεμάτο παίκτες που ανταγωνίζονται έντονα"
"Στόχος μας ήταν να αγοράσουμε παίκτες με την σωστή τιμή και όχι απλά να ξοδέψουμε χρήματα"
"Αγοράζοντας έναν παίκτη, επενδύεις σε αυτόν, ώστε να πάρεις τίτλους μαζί του και μετά να τον πουλήσεις με περισσότερα χρήματα"
"Εγώ είχα να διαχειριστώ σωστά πολλά χρήματα, με έξυπνο τρόπο".
"Δεν γνωρίζω τα ποσά που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και δεν είναι δουλειά μου να τα επιβεβαιώσω".
"Είμαστε πολύ ικανοποιημένη από τον Τούντορ και το επιτελείο του".
"Δεν βλέπω να επηρεάζει τον Τούντορ η πίεση, είναι πολύ ήρεμος".
"Υπάρχει τρομερή πίεση από παντού για τον προπονητή"
"Μιλάω μαζί του συνεχώς, κάθε μέρα. Η δουλειά μου είναι παρέχω ότι χρειάζεται"
"Πρέπει να βοηθήσουμε τον Τούντορ να κάνει την δουλειά του"
"Ο Τούντορ είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής με πολύ ενέργεια".
"Θα πηγαίνουμε καλύτερα στην συνέχεια"
"Αλλάξαμε τον χλοοτάπητα για να βελτιώσουμε τις παροχές στους παίκτες μας ώστε να αποδώσουν".
"Μου έκανε αρνητική εντύπωση η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ελλάδα".
"Να βλέπω τους ποδοσφαιριστές να γίνονται καλύτεροι".
"Θέλω να δω πρόοδο".
"Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο".
"Στα Γιάννενα κάναμε το καλύτερο μας ημίχρονο και εν τέλει χάσαμε 3-1".
"Είμαι αισιόδοξος. Ο προπονητής βλέπει στον πάγκο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν".
"Χάσαμε τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα".
"Στόχος μας η κορυφή!"
"Προσθέσαμε παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες με τους τραυματισμούς"
"Η προετοιμασία ήταν δύσκολη καθώς είχαμε λίγο χρόνο"
"Και οι τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε είναι πολύ σημαντικές για εμάς"
"Ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαίος σύλλογος και πρέπει να βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο"
"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το σημείο που βρισκόμαστε. Θέλει χρόνο η ομάδα και θα της τον παρέχουμε"
Συνεργάστηκε όλος ο οργανισμός για να φτιάξουμε το ρόστερ"
"Δεν θέλαμε να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις"
"Κοινή απόφαση με τον Τούντορ ήταν να δούμε καταρχάς τους παίκτες που είχαμε"
"Όταν ήρθα δεν ήξερα πολλά. Μετά από μία εβδομάδα συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ καταλήξαμε στον Ίγκορ Τούντορ"
"¨Ηταν ένα δύσκολο και όμορφο διάστημα"
"Αναλύσαμε με τον Ίγκορ Τούντορ το ρόστερ μας και είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά"
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα πετύχαμε στην μεταγραφική περίοδο"