Η επιστροφή του ΗΓΕΤΗ στην Τούμπα αφήνει σημάδια αισιοδοξίας για το μέλλον.Γιατί αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι υγιής αλλά η ομάδα άρρωστη.
Άρρωστη από νοοτροπία, άρρωστη από προσωπικότητες, άρρωστη από ΗΓΕΤΕΣ που θα εμπνεύσουν ξανά τον ΠΑΟΚτσήδικο ΛΑΟ!Το π@στικο παιχνίδι που έπαιξαν κάποιοι στον Γκαρσία τελικά δεν τους βγήκε αν και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει πιο γρήγορα αντανακλαστικά και να κινηθεί πιο γρήγορα, όχι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Ο Γκαρσία είναι για εμένα προσωπικά η τελευταία ελπίδα να γεννηθεί κάτι καλό από τις στάχτες και τα αποκαϊδια αυτού του ΠΑΟΚ που βλέπουμε.
Μιας ομάδας που παίζουν 2-3 και οι υπόλοιποι χαλαρά να περάσει η ώρα...Το μόνο που εγώ προσωπικά θα του ζητούσα είναι να μεταδώσει την ψυχή και το πάθος στους παίκτες για την νίκη.
Ψυχή και πάθος που έβγαζαν παίκτες της πλάκας όπως ο Τσιρίλο π.χ και δεν βλέπουμε από πρωτοκλασάτους και ακριβοπληρωμένους παίκτες...Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι αξιοποίησαν παίκτες που αγωνίστηκαν και έβαλαν στην σφραγίδα τους στην ομάδα, γιατί όχι να μην το κάνουμε και εμείς?
Ακόμα και ο Κοντρέρας ή ο Λίνο θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, όπως έγινε με τον Σνάουτσερ στην Ακαδημίες ή τον Ίβιτς ( αν και το καβάλησε αυτός το καλάμι).
Ο Γκαρσία θα αντιμετωπιστεί σαν ένας που πληρώνεται για να κάνει την δουλειά του.
Πλέον δεν χωρούν συναισθηματισμοί όσο και αν δεν γίνεται με τον συγκεκριμένο, αυτό θα πρέπει να κάνουμε για το καλό του συλλόγου.Να τον κρίνουμε σαν επαγγελματία και όχι σαν τον Γκαρσία γιατί έτσι δεν θα μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε σε τυχόν λάθη που θα γίνουν.Να μην βάλουμε μπροστά την προσωπολατρεία και χάριν αυτής τα συγχωρούμε όλα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό...Αυτό που ελπίζουμε είναι ότι με την εμπειρία και τις παραστάσεις που είχε σαν παίκτης να κάνει το καλύτερο δυνατό για να αλλάξει η εικόνα αυτού του ΠΑΟΚ!
Ξέρει τι ακριβώς θέλουμε, ξέρει τι ακριβώς ζητάμε....Τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν καιρώ..
ΥΓ. Έχω όμως και μία ένσταση. Δεν πάει πολύς καιρός που άφηνε υπονοούμενα ότι θέλουν να τον φιμώσουν, ότι δεν υπάρχει Τζακ στην διοίκηση κτλ..
Τι έγινε και άλλαξε το σκηνικό γιατί με τον Τζακ θα συνεργαστεί πλέον.
Επειδή μόνο κωλοτούμπας δεν είναι και το έχει αποδείξει, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει...
YΓ.2 Για την ομάδα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, όποιος έχει μάτια βλέπει, δεν δίνω ούτε 1% να κερδίσει τον βάζελο. Μακάρι να τους ξεφτιλίσουμε και να βγω εγώ ο μ@λκας, αλλά κάτι τέτοιο δεν δείχνει η ομάδα...