Νέος προπονητής

Αποστολέας Θέμα: Νέος προπονητής  (Αναγνώστηκε 45042 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Νέος προπονητής
« Απάντηση #220 στις: Μαρτίου 10, 2016, 11:38:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εχει παρει εξαλλου κουταλια απο το .....γλυκο και ξερει! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #221 στις: Μαρτίου 10, 2016, 11:40:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Λοιπόν εγώ θα πω τί έχω ακούσει.
Από φίλο συνοπαδό που είναι εγγεγραμμένο μέλος αυτού του φόρου και παρότι τον έχω θερμοπαρακαλέσει να γράψει κατά καιρούς αυτός δεν... έχω κατά καιρούς ακούσει τα παρακάτω... (υπ όψει λέει πως έχει πληροφόρηση εκ των έσω)
1. Δεν πάει άλλο θα φύγει ο Τούντορ αλλά ο Σαββίδης δεν θέλει να επαναλάβει το ίδιο λάθος ... μάλλον θα την πληρώσει ο Φρανκ μια και αν μείνει παραπάνω θα στοιχίσει περισσότερο...
2. Ο Άρνεσεν δεν δείχνει να έχει καλή συνεργασία με τον ΙΤ, τον έχει ξεμπρωστίασει πολλές φορές με τις μεταγραφές .... ένα δεκάρι ζήτησε και τπτ.
3. Μπορεί ο ΦΑ να πιέζει τον ΙΤ στο σύστημα και σε παίκτες που θα χρησιμοποιήσει

Λίγες ημέρες μετά ο ΦΑ ήταν παρελθόν και ο ΙΤ γύρισε σύντομα στο αγαπημένο του 3-5-2 με τον Σάμπο να μπαίνει στον πάγο...

Για τον Μίχελ είχε πει ότι ο ΙΣ δεν εμπιστεύεται κανένα και ψάχνει το αλτερ εγκο του στην Ελλάδα - γιαυτό και οι επιτροπές και ο ΝΒ κλπ- και το βρήκε στον Μίχελ... και μάλιστα ότι ο ΦΑ έβγαλε τα λεφτά του με τις μεταγραφές και δεν χρειαζόταν άλλο ::) ::) ::)

4. Ο Ιβιτς θα ήταν μια ιδανική λύση αλλά δεν θέλω να φύγει ο ΙΤ φέτος για να μην έχουμε μια από τα ίδια, τον Σάντος τον έχουν κλεισμένο από καιρό έχω μάθει αλλά προβληματίζονται λόγω Γιούρο αν θα προλάβει να στήσει την ομάδα για του χρόνου.... και ότι ο ΙΤ δεν θεωρούν ότι κάνει για προπονητής του ΠΑΟΚ και για του χρόνου....

Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα συζητούσαμε εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες.... δεν ξέρω ειλικρινά..... :( :( :( :( :( ??? ??? ??? ???
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #222 στις: Μαρτίου 10, 2016, 11:59:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Σαββιδης ειναι αλλοπροσαλος και απροβλεπτος.
Κανενας δεν ξερει τι σκεφτεται.
Δεν πιστευω οτι ο Σαντος εχει κλεισει απο καιρο.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μιλαμε για σοβαρο ανθρωπο που για να δουλεψει σε μια ομαδα ΘΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
Και αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σε θεση να εξασφαλισει τετοια πραγματα λογω αφερεγγυοτητας στα οσα λεει!!!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #223 στις: Μαρτίου 11, 2016, 12:58:49 πμ »

• Public Relations
  • 6358
Δεν ξέρω Τεο ειλικρινά δεν ξέρω, .... Μπερδεμένος, χαμένος, απογοητευμένος... πολύ κουρασμένος νιώθω............................. :( :( :( :( :(
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #224 στις: Μαρτίου 11, 2016, 07:04:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όπως τονίζει κατηγορηματικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τα σενάρια περί Αρβελάτζε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ραντεβού με κανένα προπονητή.

Όπως επισημαίνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η στήριξη στο πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ είναι δεδομένη και δεν σκοπεύουν να ανοίξουν θέμα νέου προπονητή.

Όσο δεδομένη ήταν η στήριξη στον Τούντορ, άλλο τόσο δεν έχουν σχέση τα σενάρια....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #225 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:21:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
You are not allowed to view links. Register or Login
Ο Σλοβάκος μάνατζερ και το «δεν υπάρχει θέμα»

Από thessports.gr:
"Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας μεταφέρει πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει ήδη προπονητή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Λούμπος Μίχελ το παραδέχθηκε σε συμπατριώτη του ατζέντη, αλλά δεν μπορεί να τον ανακοινώσει διότι εργάζεται σε ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «marca-sl.gr» αναφέρει χαρακτηριστικά πως ένας Σλοβάκος μάνατζερ (με έδρα τη Γερμανία) επικοινώνησε με τον Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να του προτείνει δύο περιπτώσεις προπονητών. Η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να έβγαλε είδηση. «Εχουμε κλείσει προπονητή για τη νέα σεζόν που δεν μπορούμε να τον ανακοινώσουμε, διότι αυτή την περίοδο εργάζεται σε άλλη ομάδα...».
Από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η απάντηση είναι: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...»."

Σε έναν πάει το μυαλό μου αλλά το θεωρώ ως σενάριο απίθανο.... ::) ::) ::) ::) ::)
Στην 1 στο 10000000 να ισχύει τότε και μόνο τότε καλώς έφεραν τον Ιβιτς....

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έρευνα αγοράς μπορεί να γίνεται, αλλά προπονητής ούτε έχει κλείσει, ούτε έχει βρεθεί. Αυτή την ώρα έχει την ευκαιρία του ο Ίβιτς».

« Απάντηση #226 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:30:52 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θα απαντησω με τροποποιημενες παροιμιες :  8)

- Καθε πραγμα στον καιρο του και προπονητης τον Μαρτιο...

- Ο Σαββας το'χει τουμπανο και ο Ιβαν κρυφο καμαρι...

- Αν κανει ο Μαρτης δυο νερα και ο Απριλης αλλο ενα , καινουργιος προπονητης στης Τουμπας την αρενα...

- Μαρτης, γδαρτης και προπονητοκαυτης....

- Ο Φλεβαρης και αν φλεβισει , τον Μαρτη νεος προπονητης στον παγκο θα καθισει...

- Λειπει ο προπονητης απο τη Σαρακοστη ?

- Απο Μαρτη υπηρεσιακο και απο Αυγουστο καινουργιο...

- Φυλαξε το συμβολαιο να μη στο φαει ο Μαρτης....

- Τις ηττες του Φλεβαρη , ο Μαρτης τις πληρωνει....

Αυτα....

Υ.Γ. Ο Σαντος δεν ειναι You are not allowed to view links. Register or Login ολο αυτο το κ@λοχανειο που υπαρχει στον ΠΑΟΚ σιγα μην ερθει....Δευτερον, ο Σαντος δεν θα καθισει να ασχοληθει με Πελκα , Μυστακιδη , Κατσε και τα συναφη...Ισως ουτε καν με Κλαους....Θελει ετοιμους πρωτοκλασσατους παικτες....Τριτον , θελει υπομονη το πλανο του...Τεταρτον, δεν σημαινει οτι με Σαντος εχεις εξασφαλισει κυπελλα, ΤΣ.Λ., ΟΥΕΦΑ,  καλες πορειες και στοχους του 6μηνου που ζηταει ο Ιβαν....  Απεναντιας, το αντιθετο συμβαινει μεχρι να φτιαξει και να στησει την ομαδα.... Σχεδον εχεις τα κλαρινα εξασφαλισμενα την πρωτη , μην πω, και τη δευτερη χρονια....

Με ιβαν και πλανα 3τιας που στο 6μηνο αναθεωρουνται αλλα και με τους αμπαλους στην κερκιδα που θα περιμενουν να δουν την ομαδα της τελευταιας χρονιας του Σαντος δεν υπαρχει περιπτωση ο πορτογαλλος να ερθει....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2016, 11:46:04 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #227 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:40:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν ξέρω πως έχει προκύψει το θέμα Σάντος.
Από έναν γελοίο και την μετροπορδ!
Έκαναν μία κρούση στον Σάντος και το έβγαλαν ότι είναι υποψήφιος.
Εγώ έχω προετοιμαστεί για κάποιον όπως ο παραπάνω...

« Απάντηση #228 στις: Μαρτίου 11, 2016, 09:45:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Οποιος και να ειναι τον Μαρτιο "θα παρει ποδι" γιατι ο Σαββιδης δεν εχει υπομονη...Τελεια και παυλα....Απο κοντα ακολουθουν και οι αμπαλοι....

Ας μην τρεφουμε πλεον αυταπατες...

Το εχω ξαναγραψει.....Το πλανο του Ροστοφ ακολουθουμε...Και μια και πιασαμε τις παροιμιες : " δεν μαθαινεις σε γερικο σκυλι νεα κολπα"...

Αυτο ξερει , αυτο κανει.....Σε φερνω και θελω 3ετες πλανο...Κερδισες ? Εισαι θεος και θα μεινεις για παντα στην Τουμπα...Εχασες ? Δεν εχεις το DNA , και σε στηριζω μεχρι να σε διωξω....

Στο μυαλο του υπαρχει συγχυση επι των ποδοσφαιρικων... Θελω 3τες πλανο, που θα αξιολογηθει την 1η χρονια αλλα στο 6μηνο θελω στοχους που αν δεν τους εκπληρωσεις φευγεις... Απο τα συμβολαια (1+2 χρονια) και μονο που κανει με τους προπονητες , καταλαβαινουμε πως σκεφτεται....

Και το θεμα δεν ειναι οτι το εκανε μια φορα.....Ειναι ο 3ος προπονητης που διωχνει...Και ταυτοχρονα εχει διωξει εναν επιτυχημενο διευθυνητη (Αγγελιδη στην Μακαμπι) , τον Φρανκ Αρνενσεν ακομα και τον Τσιτσιακοφ που ηταν και συμπατριωτης του και εχει εμπειρια απο ομαδες....

Δεν υπαρχει λυτρωμος...Το δογμα του ειναι τα "θελω ολα τωρα"...Και αυτη ειναι δυστυχως η μεγαλυτερη νικη του γαυρου απεναντι μας.... ;) Αλλα αυτο θελει ωρα για να αναλυθει....

Απο κοντα ΑΡΔ και αμπαλοι και "δενει το γλυκο"....

Υ.Γ. Μην λησμονεις τον Κετσπαγια και ως μεγαλο outsider τον Τετρατζε...  8) Και εχε υποψη σου οτι στην Ευρωπη μας εχουν παρει χαμπαρι και δυσκολα καποιος εγνωσμενης αξιας θα ερθει...Οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να χτυπησουμε πορτες σε προπονητες της παλαι ποτε κραταιας Σοβιετικης Ενωσης .... Ασε που θα ειναι και πιο ευκολο να τον σουταρεις....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2016, 10:30:08 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 11, 2016, 12:19:10 μμ »

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Θα απαντησω με τροποποιημενες παροιμιες :  8)

- Καθε πραγμα στον καιρο του και προπονητης τον Μαρτιο...

- Ο Σαββας το'χει τουμπανο και ο Ιβαν κρυφο καμαρι...

- Αν κανει ο Μαρτης δυο νερα και ο Απριλης αλλο ενα , καινουργιος προπονητης στης Τουμπας την αρενα...

- Μαρτης, γδαρτης και προπονητοκαυτης....

- Ο Φλεβαρης και αν φλεβισει , τον Μαρτη νεος προπονητης στον παγκο θα καθισει...

- Λειπει ο προπονητης απο τη Σαρακοστη ?

- Απο Μαρτη υπηρεσιακο και απο Αυγουστο καινουργιο...

- Φυλαξε το συμβολαιο να μη στο φαει ο Μαρτης....

- Τις ηττες του Φλεβαρη , ο Μαρτης τις πληρωνει....

Αυτα....

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Στο τοπικ με τα ανέκδοτα γρήγορα!!!!!
ΘΥΡΑ 4