Δυστυχώς για εμένα απεβίωσαν κάθε ελπίδες από τις λιγοστές που είχα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ύστερα από πολλά χρόνια. Με έναν προβλέψιμο πλέον ΠΑΟΚ που δεν παίζει καθόλου μπάλα (μετά από το ματς με τους ακατανόμαστους στο τηγάνι) και εκνευρίζει με το παιχνίδι του ακόμα και τους ίδιους του τους φιλάθλους και οπαδούς , έρχεται αυτό το ματς να τα ισοπεδώσει όλα. Ο γαύρος πλέον έχει ξεφύγει με +5 και τους μόνο βαθμούς που ίσως χάσει θα είναι με εμάς όλους τους υπόλοιπους θα τους πάρει χωρίς ιδρώτα σε αντίθεση με εμάς.
Στα μεταγραφικά πετάμε (μάλλον πετάξαμε κύριε Ζ.Β. ) χαρταετό και αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα όπως πλέον με εκνευρίζει αυτό το παιδάκι που κυριολεκτικά για εμένα δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τις κινήσεις* του που κάνει στο γήπεδο.
Θα συνεχίσω σαφώς να πηγαίνω στην τούμπα και να δίνω το παρόν αυτό δεν αλλάζει αλλά είμαι πλέον πλήρως απογοητευμένος.
*σε μια φάση που κινηγούσε την μπάλα ο Τσανδάρης με έναν αντίπαλό του, αυτός την άφησε γιατί θα έβγαινε άουτ και γύρισε πλάτη και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω ενώ ο αντίπαλός του δεν την άφησε να βγει και συνέχισε το παιχνίδι και ο Κλάους του λέει ''κοίτα πίσω σου ρε πίεσε την πήρε την μπάλα'' και ούτε πήγε. Τι να πω.