71. Παναγιώτης Γλύκος

Αποστολέας Θέμα: 71. Παναγιώτης Γλύκος  (Αναγνώστηκε 29660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 71. Παναγιώτης Γλύκος
« Απάντηση #200 στις: Νοεμβρίου 21, 2016, 03:18:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γλύκος ως το 2019

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2019.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1986 και βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2007, έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Διανύοντας την 8η σεζόν του (μια χρονιά σε Ολυμπιακό Βόλου και ένα εξάμηνο σε Αγροτικό Αστέρα είχε δοθεί δανεικός) κάνει κατά γενική ομολογία την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Παναγιώτης Γλύκος δήλωσε στο paokfc.gr:

«Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας» .

Μπραβο του!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #201 στις: Νοεμβρίου 21, 2016, 05:02:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καπου πηρε το ματι μου σχολιο του στυλ "ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ ο Γλυκος"
Απορω ο τυπος αν καταλαβε τι διαβασε! facepalm
Τεσπα, μπραβο του γιατι το αξιζε, εκανε καλες εμφανισεις, μας γλιτωσε απο πολλα σε κακες εμφανισεις.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #202 στις: Νοεμβρίου 22, 2016, 10:10:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπιλ, μ@λ@κες και αμπαλοι υπαρχουν μπολικοι και δεν θα σταματησουν να υπαρχουν (τουλαχιστον στον ΠΑΟΚ)
Ο παικτης εχει αντιμετωπιστει με καχυποψια απο την αρχη.
Δεν διαφωνω οτι εχει κανει λαθη, αλλα ποιος δεν εχει κανει στο παρελθον?
Με λιγα λογια μπραβο του και μακαρι να συνεχισει να ειναι το ιδιο καλος παντα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #203 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 05:53:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Απέδειξα ότι δεν είμαι τυχαία στον ΠΑΟΚ»

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα μείνω τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και θα συμπληρώσω δώδεκα χρόνια στο σύλλογο. Ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής μου, η διοίκηση όλη η ομάδα μου έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία στην ομάδα τόσα χρόνια και τη δυνατότητα να ικανοποιήσω όλους όσοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν τόσα χρόνια»

Για τον ίδιο αυτό «είναι θέμα αυτοπεποίθησης.Από την αρχή της χρονιάς νιώθω πολύ καλά, η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου δίνει κίνητρο να δουλέψω και να προσπαθήσω για το καλύτερο».

Οσο για το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο;«Να είμαστε σοβαροί, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει  να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #204 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 07:58:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Μπιλ, μ@λ@κες και αμπαλοι υπαρχουν μπολικοι και δεν θα σταματησουν να υπαρχουν (τουλαχιστον στον ΠΑΟΚ)
Ο παικτης εχει αντιμετωπιστει με καχυποψια απο την αρχη.
Δεν διαφωνω οτι εχει κανει λαθη, αλλα ποιος δεν εχει κανει στο παρελθον?
Με λιγα λογια μπραβο του και μακαρι να συνεχισει να ειναι το ιδιο καλος παντα.

Σε πιθανο λαθος που θα κανει θα ακουσει οσα δεν εχει ακουσει τοσο καιρο!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #205 στις: Νοεμβρίου 27, 2016, 09:16:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Απ: 71. Παναγιώτης Γλύκος (C)
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 11, 2016, 10:28:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Γκολ ψυχολογίας για τη συνέχεια»

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς μας δυσκολεύει πάντα. Και πέρυσι καταφέραμε να νικήσουμε πολύ δύσκολα»

Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού είπε: «Μέχρι το 60’ δημιουργούσαμε φάσεις δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Από ένα στημένο ήρθε το γκολ, που έλυσε τα πόδια των παικτών και σκοράραμε κάποια γκολ που μας βοηθούν ψυχολογικά για τη συνέχεια».

« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 15, 2016, 09:59:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στην Γερμανία για θεραπεία ο Γλύκος

Ταξίδι… εξπρές στην Γερμανία έκανε ο Παναγιώτης Γλύκος του ΠΑΟΚ, καθώς παραμένουν οι ενοχλήσεις που έχει από την κάκωση και στον αγώνα που είχε γίνει με τον Ατρόμητο.

Για αυτό το λόγο ταξίδεψε στο Μόναχο, όπου έκανε την ανάλογη θεραπεία στην οποία είχε υποβληθεί πριν δυο μήνες και ο Μάριν Λέοβατς. Στην αυριανή προπόνηση θα βρίσκεται κανονικά, ωστόσο θα φανεί κατά πόσο θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα και ανάλογα με την πορεία της θεραπείας.

Μπα θα παιξει πιστευω!

« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 05, 2017, 01:22:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βολιώτης τερματοφύλακας:

Για αυτό το εντυπωσιακό σερί που τρέχει για τον ΠΑΟΚ και τα οφέλη του:
"Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γίνεται απ' όλους και δείχνει ότι αποδίδει στην πράξη και αν μη τι άλλο η ομάδα λειτουργεί καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχόμαστε γκολ και συνεχίζουμε να σκοράρουμε και το ζητούμενο για όλους μας είναι αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια.

Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάντα βάζουμε στόχο για το επόμενο και δεν κοιτάμε μακριά. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας, δουλεύουμε και έτσι θα έρθουν οι νίκες που είναι και το ζητούμενο για την ομάδα".

Για το αν φοβήθηκε ότι δεν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά: "Άξιζε τη νίκη η ομάδα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο με βάση την απόδοση που είχαμε. Έστω και στο τέλος του αγώνα καταφέραμε να σκοράρουμε και είναι σίγουρο ότι σε όλο τον αγώνα προσπαθήσαμε για να έρθει αυτή η νίκη".

Για το πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος ένας τερματοφύλακας που είναι θεατής σε ένα ματς: "Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου η ομάδα δεν απειλείται, ο τερματοφύλακας πρέπει να κάνει τα πάντα για να μένει ζεστός και κυρίως συγκεντρωμένος ώστε αν έρθει η στιγμή που ο αντίπαλος θα απειλήσει, να είναι σε θέση να ανταποκριθεί και να αντιδράσει θετικά. Είμαι καλά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό συνεχίζω να κάνω".

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια με βάση και τη φόρμα που έχει ο ΠΑΟΚ: "Το καλό είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μπορεί στο Πρωτάθλημα να έχουμε μείνει πίσω, αλλά όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή σε Κύπελλο και Ευρώπη είναι μπροστά μας και είναι εφικτοί. Θέλουμε να έρθουν και άλλες νίκες". 

Για τη μίνι-κρίση που πέρασε ο ΠΑΟΚ:
"Αυτά όλα είναι στο παρελθόν και τα έχουμε αφήσει πίσω".

Για το αν έχει επηρεάσει το θέμα Ροντρίγκες: "Είναι ένα άλλο θέμα αυτό και δεν μας έχει επηρεάσει. Εμείς οφείλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό κάνουμε".

Για το γεγονός ότι η αποχή από τους αγώνες λόγω της διακοπής δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ:"Δεν ήταν δύσκολο για εμάς να ξεπεράσουμε αυτό το διάστημα αποχής γιατί δουλεύαμε και στις διακοπές ατομικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν ήρθε μόνο η νίκη αλλά αυτή συνδυάστηκε και με καλή απόδοση".

Για τον γεμάτο αγώνες μήνα Ιανουάριο: "Θεωρώ ότι είναι καλό που έχουμε συνεχόμενους αγώνες ώστε να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό. Αλλωστε θα είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά να πάρουν ευκαιρίες και να βοηθήσουν την ομάδα".

« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 10:51:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη»

«Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς που έχουμε χάσει από άλλα ματς, είναι μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, έχουμε ακόμα ένα ματς που έχουμε να δώσουμε αυτό με τη Λάρισα και ευελπιστούμε να το πάρουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που καλά καλά να πατήσεις δεν μπορούσες.

Το πλάνο ήταν να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να σκοράρουμε. Αυτό ήρθε νωρίς και δεν περιμέναμε πολύ για να δημιουργήσουμε κι άλλες φάσεις και να έχουμε το άγχος. Δεν βοήθησε και το γήπεδο, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη και ήμασταν εμείς που το καταφέραμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική που ξέρουμε για να κλείσουμε τον επιθετικό, ήμουν και τυχερός και το έπιασα. Δεν μας αγγίζει κάτι τέτοιο, εμείς είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε το αβαντάζ στο Κύπελλο αλλά θέλει ακόμα 90 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο που είναι ένας απ’ τους στόχους μας».

Οντως εκεινο που εβγαλε ηταν καθοριστικο.
Δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν με το κ@λογηπεδο τους μετα!