«Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής»Ο διεθνής τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα πήρε το βραβείο του (από ένα παιδί ΑΜΕΑ στο οποίο χάρισε και τη φανέλα του) και μίλησε τόσο για το διάστημα της απουσίας του όσο και για τη συνέχεια.
Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: "Ευχαριστώ για το βραβείο αυτό. Για μένα είναι ξεχωριστή αυτή η επιστροφή γιατί κατάφερα να αγωνιστώ και να επιστρέψω υγιής. Δεν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου αφού έχω και σοβαρότερους τραυματισμούς. Απλά είναι περίεργο να μένεις έξω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για μυικό τραυματισμό.
Όμως είχα ανθρώπους που με βοήθησαν και θέλω να τους ευχαριστήσω που με βοήθησαν να γυρίσω υγιής. Πολλές φορές ένας μυικός τραυματισμός είναι πιο δύσκολος και από χειρουργείο. Έτσι ενώ ένιωθα έτοιμος,είχα ενοχλήσεις και δεν ήθελα να ρισκάρω."
Μιλώντας για τον αγώνα επισήμανε: "Εμείς θέλαμε να παίξουμε στα ίσα το ματς και να κλείσουμε τη σεζόν θετικά. Εμείς διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, είχαμε φάσεις όπως και ο Πλατανιάς. Δεν ήρθε το γκολ και έτσι μείναμε στην ισοπαλία. Εμείς είχαμε μια δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε όμως πρέπει στα πλέι οφ να δώσει ο καθένας το 100% για να μπορέσει η ομάδα να έχει φιλοδοξίες του χρόνου".
Για τη δική του εμφάνιση είπε: "Είναι θέμα προπόνησης, αντίληψης παιχνιδιού και ηρεμίας. Εγώ πάντα νιώθω έτοιμος όταν μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ. Αυτό ένιωσα και τώρα, ένιωσα καλά και αμυντικά νομίζω ότι το πήγαμε καλά αφού ο Πλατανιάς είχε ελάχιστες φάσεις. Επίσης και άλλα παιδιά είχαν πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψαν".
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είπε: "Είναι η θέληση πάνω απ' όλα. Να δουλέψουμε να πάρουμε αυτό που πρέπει. Η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς και πιστεύω ότι στα πλέι οφ η δουλειά και το πλάνο του προπονητή θα βγει".
Να σαι καλα ρε παλικαρε και παντα υγιης!