Μεταγραφές Ιανουαρίου 2015

Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2015  (Αναγνώστηκε 42261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2015
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 10:31:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μιλα ρε τα τζιγερια θα μας βγαλεις παλι? :grin1:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 11:39:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ότι ξέρω, λέω my friend  :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 06:22:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με το μυαλό στις μεταγραφές ο Βρύζας

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου», με την έγκριση φυσικά και του Άγγελου Αναστασιάδη, «τρέχει» για να καλύψει τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας και δη τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Βρύζας παρ' ότι έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Μινσκ, δεν αποκλείεται να κάνει ένα ταξίδι για να κλείσει τον παίκτη στον οποίο θα καταλήξει. Προτεραιότητα ως γνωστόν είναι αυτήν τη στιγμή η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ακολουθεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή.

gazzetta.gr

« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 27, 2014, 08:47:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έπεισε τον ΠΑΟΚ ο Παπαγιαννόπουλος

Ο ομογενής άσος πέρασε από δοκιμαστικό στάδιο τις προηγούμενες μέρες και φαίνεται ότι «κέρδισε» τον Άγγελο Αναστασιάδη που εμφανίζεται θετικός στην απόκτηση του παίκτη για την ενίσχυση των μετόπισθεν του «δικεφάλου».

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, αφού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα «μέτωπα», με τον Ζήση Βρύζα να αναζητά παράλληλα τον περιφερειακό επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. 

gazzetta.gr

Αμα ο Αγγελος ειπε οκ, κατι θα ξερει! ;)

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 09:58:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μπόρχες "βλέπει" ο ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση παικτών έχει αρχίσει για τον ΠΑΟΚ και όπως αναφέρει μερίδα του Τύπου μία περίπτωση που απασχολεί έντονα την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ είναι αυτή του Σέλσο Μπόρχες.

Ο 26χρονος μέσος της ΑΙΚ Στοκχόλμης που είχε διακριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα έχει δεχθεί πρόταση από την ΠΑΕ, σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ωστόσο η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Ο 26χρονος μέσος (παίζει στις 8έσεις “8” και “10”) θέλει να φύγει από τη σουηδική ομάδα, ωστόσο, τα χρήματα που απαιτούνται δεν κρίνονται πάρα πολλά, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι

Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει δηλώσεις πρόσφατα ότι θέλει να πάει σε πρωτάθλημα που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί στην καριέρα του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίπεδο της ελληνικής Λίγκας τον προβληματίζει.

Για τις συγκεκριμένες θέσεις στη λίστα του Βρύζα υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

sport24.gr

Είχε ξαναπασχολήσει νομίζω και το καλοκαίρι...

« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 10:36:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Περιμένουμε να μας καλέσουν"

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αμυντικός με καταγωγή από τα Γιάννινα, δοκιμάστηκε από τον Αγγελο Αναστασιάδη και, πλέον, δηλώνει έτοιμος να πετύχει με τον Δικέφαλο, εφόσον, φυσικά κλείσει η συμφωνία.

"Ηρθα μία εβδομάδα στον ΠΑΟΚ και έκανα προπονήσεις, ήταν ωραία εμπειρία. Ολα τα παιδιά και οι προπονητές με υποδέχθηκαν με θερμό τρόπο", είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σημείο που βρίσκονται οι επαφές του με τον ΠΑΟΚ: "Ο εκπρόσωπός μου έχει συζητήσει κάποια πράγματα με την ομάδα και περιμένουμε να μας καλέσουν. Μιλάω με την άδεια της Ασιρίσκα. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στα τέλη Δεκέμβρη και η Ασιρίσκα δεν θα έχει κάποια αξίωση".

Οσον αφορά το πως ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε και ξεκίνησε το "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών, δήλωσε: "Και από τον ΠΑΟΚ με παρακολουθήσαν εδώ και καιρό, αλλά και ο ατζέντης μου είχε αρχίσει κάποιες επαφές με την ομάδα".

Σχετικά με το αν μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Δικέφαλο, εάν, φυσικά, συμφωνήσει: "Αυτό ελπίζω, θέλω να πετύχω εφόσον έρθω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να βοηθήσω".

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος πολύ δυνατό σύνολο: "Παρακολουθώ πάρα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα με φανατικό κόσμο. Εχω δει πολλά βίντεο με τις εκδηλώσεις των οπαδών του.Εχω έρθει και στην Τούμπα μία φορά πριν από τέσσερα χρόνια".

Τέλος, για τις θέσεις που παίζει, επεσήμανε: "Είμαι στόπερ. Αυτή είναι η βασική μου θέση, έχω παίξει όμως και αμυντικό χαφ".

Εμπιστοσύνη στην εμπειρία του Άγγελου.
Αυτό τίποτε άλλο...

« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 05:07:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Άμα τον προβληματιζει το επιπεδο, χ#σε με! :(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 11:38:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Κοσταρικανό μέσο της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Σέλσο Μπόρχες, σύμφωνα με τον οποίον είναι πραγματικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, δείχνοντας ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για το "Δικέφαλο".

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλσο Μπόρχες στο Sport24.gr:
- Σέλσο, εδώ στην Ελλάδα, κάθε μέρα γράφεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή σου. Είναι πραγματικό αυτό το ενδιαφέρον ή απλά φήμες;

"Από όσο γνωρίζω, δηλαδή από ο,τι μου έχουν πει οι εκπρόσωποί μου, ναι. Είναι υπαρκτό, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου."

- Θα σε ενδιέφερε η προοπτική να έρθεις στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟΚ;

"Αυτό που μπορώ να πω τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ότι εξετάζουμε όλες τις προτάσεις με την ομάδα και τους εκπροσώπους μου. Σε κοινή συνεννόηση, θα αποφασίσουμε, ποια ομάδα φαντάζει ως το καλύτερο επόμενο βήμα για την καριέρα μου. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες."

- Μαουρίσιο Ράιτ, Ρόναλντ Γκόμες, Μαουρίσιο Σολίς, Ουάλτερ Σεντένο, Τζόελ Κάμπελ και Μέιρον Τζορτζ. Υπάρχει περίπτωση να είσαι ο επόμενος Κοσταρικανός που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μίλησες με κάποιον από τους παραπάνω για το ελληνικό πρωτάθλημα; Τι γνωρίζεις;

"Επαφή έχω κυρίως με τον Τζόελ, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος και μου έχει πει τα καλύτερα για τη χώρα σας και σε κάθε αναφορά του, μου την παρουσιάζει με τα πιο όμορφα λόγια. Και ο Μέιρον, μου έχει πει τα ίδια."

- Σέλσο, τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

"Ξέρω, ότι είναι μία ελληνική ομάδα πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Με συνεχείς παρουσίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, φέτος μάλιστα είναι και πολύ δυνατή. Ότι βρίσκεται κάθε χρονιά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος σας και ότι παλεύει για το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω, ποιος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας."

- Θυμάσαι το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας;

"Βεβαίως και το θυμάμαι, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν και τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε σε κάποιο σημείο, το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και δώσαμε λίγη ακόμη συνέχεια, στην περιπέτειά μας στη Βραζιλία."

Δειχνει καλο παικτακι, ας ερθει και βλεπουμε! 8)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 12:16:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ινδιανε ξερεις κατι (οχι ονομα) αριθμο παικτών,θέσεις κλπ?
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 10:26:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
2-3, για τερματοφύλακα δεν ξέρω όμως τι θα γίνει...
Πάντως ο Μπόρχες δεν φαίνεται να έρχεται ...

Ο Μπόρχες όμως δεν θα έρθει στην Ελλάδα, μιας και οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ του παίκτη Πάτρικ Μερκ δεν είχαν αίσιο τέλος. Όμως τόνισε ο Μερκ στην εφημερίδα «Goal News», υπήρξαν συζητήσεις, αλλά όχι και συμφωνία. «Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Σέλσο δεν θα συνεχίσει στην ΑΙΚ. Έχουμε πάρει αυτήν την απόφαση μετά από συζήτηση με τη διοίκηση. Δεχθήκαμε κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη έχουμε απαντήσει αρνητικά. Οι συζητήσεις μας με τον ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί», ανέφερε.