"Περισσότερη συγκέντρωση"«Δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι η νίκη στα φιλικά. Ειδικά σε αυτά τα πρώτα φιλικά, πρέπει να δούμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και να δούμε αν μπορούμε να τα κάνουμε σε δύσκολα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους» τόνισε αρχικά.
Για τα δυο διαφορετικά πρόσωπα που είχε η ομάδα: «Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Θεωρώ ότι λίγο ίσως στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήρθε και η κούραση. Ωστόσο πρώτα από όλα πρέπει να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην κούραση που θα έχουμε. Πάνω στην κούραση πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και αυτά που έχουμε δουλέψει, να τα βγάζουμε κι εκεί. Όχι μόνο όταν είμαστε ξεκούραστοι».
Ερωτηθείς για τη νέα ομάδα: «Νομίζω θα είναι πιο αθλητική. Θα τρέχει πιο πολύ, θα βγάζει περισσότερη ενέργεια».
Για το πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ σήμερα: «Η ομάδα του Ρεθύμνου, είναι αρκετά αθλητική. Πάει αρκετά στα επιθετικά ριμπάουντ, οπότε σίγουρα πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες με αθλητικούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, να το δουλέψουμε και να είμαστε καλύτεροι και σε αυτό τον τομέα. Σίγουρα, σήμερα ήμασταν λίγο κακοί στα αμυντικά ριμπάουντ».
ΨΥΧΑΡΑ...