9. Απόλλωνας Τσόχλας

Αποστολέας Θέμα: 9. Απόλλωνας Τσόχλας  (Αναγνώστηκε 9427 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 9. Απόλλωνας Τσόχλας
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 22, 2016, 10:26:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και τι δεν εχει κανει το παλικαρι φετος.
Γενικα τον βλεπω πιο ωριμο, αν και κανει και τα λαθακια του, αλλα βοηθαει περισσοτερο απο τοτε που ηρθε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 22, 2016, 10:38:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ηγέτης μεν .... αλλά πάικτης με ταβάνι δε!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 23, 2016, 11:37:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν διαφωνω, αλλα προτιμω να το πιανει σε καθε παιχνιδι απο το να ειναι εξαφανισμενος και χθες το εκανε ξανα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 03:48:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΓΕΡΑ ΡΕ! 8)

« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 26, 2016, 11:50:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
350 ασιστ στην B.L  smilepaok

« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 18, 2016, 08:45:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι, είναι θέμα επιλογών. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλά. Πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά στο τέλος ήμασταν άτυχοι και χάσαμε. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα επιστρέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά χάσαμε».

Καλό παιχνίδι απόψε....αλλά  :(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 03, 2017, 11:07:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι πολύ στεναχωρημένος για να βάλω πρόσημο»

«Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Τελειώσαμε άδοξα τη χρονιά, μια χρονιά που πιστεύαμε ότι θα καταλήξει καλύτερα. Είμαστε όλοι πολλοί στεναχωρημένοι. Σήμερα, ο Άρης έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και άνοιξε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και χάσαμε. Είμαι πιο στεναχωρημένος γιατί είχε πολύ καλά παιδιά φέτος. Ήμασταν καλύτεροι από πέρσι και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για το που οφείλεται η εικόνα της ομάδας του: «Τέσσερα ματς με τον Άρη, ήταν στον ίδιο ρυθμό. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια άστοχα σουτ ή στις βολές. Ήταν καλός ο Άρης σήμερα, έβαλε κάποια σουτ, ξέφυγε και μετά ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Όταν γυρίζαμε, πάλι έβαζε μεγάλα σουτ. Δεν ξέρω αν ήταν από το άγχος ή όχι».

Για τη βιασύνη που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο όταν πήγε να κάνει την ανατροπή: «Το σκέφτηκα κι εγώ. Ότι είχαμε παραπάνω χρόνο, ότι θα έπρεπε να ηρεμήσουμε, δεν τελείωνε το ματς. Δεν ήμασταν ήρεμοι εκεί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό μας στοίχισε σίγουρα».

Για τη δική του παραμονή στην ομάδα με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Με τιμάει πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πρόσημο που βάζει σε αυτή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί πιστεύω ότι μας άξιζε, ότι είχαμε καλύτερη ομάδα. Είχαμε πολλές ατυχίες και τραυματισμούς. Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή, που κάμαμε αλλαγές, που δεν το συνηθίζουμε. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάναμε κάποια καλά ματς. Αυτό μας στοίχισε κάποια άλλα ματς εδώ, λόγω κούρασης. Παλέψαμε εδώ για την τέταρτη θέση και είχαμε ατυχίες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για να βάλω πρόσημο. Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και πιστεύω ότι η ομάδα ήταν καλή φέτος, είχαμε καλά παιδιά.

Θεωρώ μεγάλο κέρδος που έβγαλε ένα παιδί 19 χρονών, βασικό στην Α1. Το εμπιστεύτηκε ο προπονητής και η ομάδα. Θεωρώ ότι ο Αντώνης στο μέλλον μπορεί να στελεχώσει και την Εθνική ομάδα. Τον στήριξε όλη η ομάδα και έδειξε τις δυνατότητες του και είναι και αυτό μέσα στα θετικά».

Πολυ μετρια χρονια, με λιγο χρονο συμμετοχης σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.
Αν μεινει ο Σουλης πιστευω πως θα δεν θα συνεχισει!
Ιδωμεν.

« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 28, 2017, 01:51:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Απόλλωνα Τσόχλα για 2 ακόμη χρόνια. Ο έμπειρος γκαρντ, που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2013, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι και το 2019.
Ο Απόλλων Τσόχλας γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1983, έχει ύψος 1μ.89 και  αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Γλυφάδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αργυρούπολη, τον Α.Σ. Κεφαλονιάς και τον Δούκα, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Α2. Το 2009 μετακόμισε στην Κρήτη, όπου αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι το 2013 με τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια τον Μάρτιο του 2015. Σε αυτή την τετραετία στο «PAOK Sports Arena» έχει αγωνιστεί σε 189 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 124 για την Basket League, τα 59 στην Ευρώπη και τα 6 για το Κύπελλο Ελλάδος.
Στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ σουτάρει με 46.6% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και με 81.5% στις ελεύθερες βολές. Με τις επιδόσεις του στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος έχει σημαντική θέση στη σχετική λίστα των παικτών στην ιστορία του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα είναι:

9ος στις συμμετοχές με 124
7ος στις ασίστ με 271
10ος στα εύστοχα τρίποντα με 118
17ος στα κλεψίματα με 67
21ος στους πόντους με 669

*Τα στοιχεία αφορούν τις επιδόσεις των παικτών του ΠΑΟΚ από καθιερώσεως του επαγγελματικού πρωταθλήματος, δηλαδή, από το 1992 και μετά…

Απόδοση με σκαμπανεβάσματα έχει, πρέπει να την σταθεροποιήσει και να την ανεβάσει....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 28, 2017, 05:44:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Με τιμά η εμπιστοσύνη της ομάδας»

Μετά και την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε στο paokbc.gr και αναφέρθηκε σε όλα όσα περιμένει για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και αυτά που τον συνδέουν πολύ έντονα πλέον με την ομάδα.

«Η εμπιστοσύνη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε, με τιμά ιδιαίτερα και σαν αθλητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας της ομάδας, σε χρόνια δύσκολα, τα οποία όλοι μας ελπίζουμε να γίνουν πιο εύκολα στην πορεία και ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε: «νομίζω ότι έκλεισε ένας πολύ μεγάλος και πολύ ωραίος κύκλος, η ομάδα γυρίζει πλέον σελίδα και από την πλευρά μου περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, να δουλέψουμε με το νέο προπονητή, έναν νέο άνθρωπο, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι σημαντικό που η ομάδα κάνει προσπάθεια να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό».

Για τα επόμενα δύο χρόνια και τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος πρέπει να είναι πάντα να πας καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Τα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ κάναμε εξαιρετική πορεία και είχαμε δύο επιτυχημένες σεζόν, ιδιαίτερα το 2015 πλησιάσαμε πολύ και στο στόχο του Κυπέλλου. Τα δύο επόμενα χρόνια δεν ήταν τόσο καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, να μπούμε ξανά στην τετράδα, να έχουμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο να δούμε πως θα κάνουμε το καλύτερο. Για όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, επιμονή και υπομονή».

Για το τι αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο… «Ο ΠΑΟΚ είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν. Είναι αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι που είναι στη διοίκηση, είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα, είναι και ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό που θέλουμε είναι παρουσιάσουμε καλό μπάσκετ, ελκυστικό και να είναι και ο κόσμος στο γήπεδο, να δούμε όμορφες εικόνες, να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Να κάνουμε κι εμείς την δική μας προσπάθεια και να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά αγωνιστικά».

Για να γινουν και αυτα πρεπει και ο ιδιος να ειναι πλεον πιο ουσιαστικος και βελτιωμενος.
Γιατι με βαση οσα ειδα περσι, δεν το βλεπω!
Καλη τυχη, πρεπει να πεισμωσει.

« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 28, 2017, 09:47:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πιστευω και οσα εχω δει τοσα χρονια απο κοντα πως δεν εχει κατι αλλο να δωσει.
Αλλα ας οψεται το γ@μημενο το χρημα!
Μακαρι με τον κοουτς να κανει την υπερβαση!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!