Ο Ταυλαρίδης στον ΠαναθηναϊκόΠαίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Στάθης Ταυλαρίδης καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Ατρόμητο για τη μεταγραφή του.
Αυτή θα είναι η μια από τις δύο προσθήκες στη θέση του κεντρικού αμυντικού που κάνει ο Παναθηναϊκός .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ταυλαρίδη έληγε σε 1,5 χρόνο και η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε λόγω της πίεσης που ο ίδιος άσκησε στη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου.
Ο Ταυλαρίδης είναι από μικρός οπαδός του Παναθηναϊκού και φέρεται να είπε στους διοικούντες τον Ατρόμητο: «Αυτό ήταν πάντα το μεγάλο μου όνειρο, να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να κλείσω εκεί την καριέρα μου». Μάλιστα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, χάρισε ένα σημαντικό μέρος από τις οφειλές που είχε ο Ατρόμητος προς τον ίδιο.
Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε βρεθεί και παλιότερα προ των πυλών του τριφυλλιού, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ήθελε έναν δυναμικό, ψηλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα.
Ο Ταυλαρίδης Θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα καθώς τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα είναι στη διάθεση του προπονητή των «πρασίνων».
pamesports.gr
Δεν τρελαινομαι δεν ξερω για εσας, καποτε στην Γαλλια που επαιζε ηταν δυνατος, τωρα οχι τοσο αλλα θα μου πεις για το ελληνικο καρναβαλι μια χαρα ειναι!