«Θα είμαι στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια!»Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολούθησε από τη σουίτα της Τούμπας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, εκπροσωπώντας την οικογένειά του, αφού ο Ιβάν είναι στο εξωτερικό.
Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει ότι μόλις ολοκληρωθεί το θέμα με τα χρέη, ο μεγάλος γιος του Σαββίδη θα έχει ενεργό ρόλο στον «δικέφαλο». Το gazzetta.gr τον συνάντησε έξω από το γήπεδο και εκείνος μίλησε για το μέλλον του.
«Είμαι εδώ και μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και προσπαθώ να ενημερώνομαι για όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας, προκειμένου να ενημερώνω με τη σειρά μου τον πατέρα μου που το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στη Ρωσία»
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν θα έχει ρόλο στο Δ.Σ, απαντώντας: «Δεν είμαι σε θέση να σας ενημερώσω αν θα συμμετέχω άμεσα τουλάχιστον στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αλλά είναι δεδομένο ότι από εδώ και πέρα θα ασχολούμαι περισσότερο ενεργά με την ομάδα. Και αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω για πολλά χρόνια. Είναι σίγουρο ότι θα είμαι στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια στο μέλλον».
Θα πρέπει να ανοίξουμε τόπικ και για το Σαββιδάκη τώρα?