Για τον τραυματισμό του: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας αλλά έχω βγει πιο ώριμος και πιο δυνατός. Δεν σταμάτησω να δουλεύω, νιώθω πολύ καλά και με τη βοήθεια των ανθρώπων μου κατάφερα να το ξεπεράσω. Με βοήθησε πολύ και η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό
Για το πως είναι να προσπαθείς να σκοράρει εναντίον του Πασχαλάκη: «Η αλήθεια είναι πως... δεν προσπάθησα και πάρα πολύ. Σαν επαγγελματίας έκανα το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε έναν φίλο και συμπαίκτη σου»
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Πρώτος στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξουμε στους ομίλους. Πολύ δύσκολα τα παιχνίδια με τη Βασιλεία αλλά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κάθε χρόνο και μπορεί να τα καταφέρει».
Για τη συγκατοίκηση με τον Κίτσιου: «Με βοηθάει συνεχώς, μιλάμε πολύ καθώς είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Απλά χάνει στο πινγκ πονγκ»
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πιστεύω πως θα το πάρει η Βραζιλία αλλά όταν υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορώ να μην υπολογίζω και την Πορτογαλία