27. Γιάννης Μυστακίδης

Αποστολέας Θέμα: 27. Γιάννης Μυστακίδης  (Αναγνώστηκε 22235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 27. Γιάννης Μυστακίδης
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 07, 2017, 07:18:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Eιδική μάσκα η οποία βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των μυών αλλά και στην καλύτερη αιμάτωση....
Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο στην αποκατάσταση και όχι μόνο!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 08, 2017, 03:45:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καπως ετσι ε? :)) :)) :)) :)) :))

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #182 στις: Αυγούστου 19, 2017, 04:17:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
HE'S COMING!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #183 στις: Αυγούστου 20, 2017, 05:09:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παλικαρι απο τα λιγα! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2017, 09:25:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Όταν θα νιώσω εγώ έτοιμος...»

Για το πότε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση: «Όταν νιώσω εγώ έτοιμος. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε μερικά επαναληπτικά τεστ, τα οποία θα δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχουμε κάνει. Από εκεί και πέρα θα μου δώσει το ιατρικό επιτελείο το οκ, προκειμένου να μπω με την υπόλοιπη ομάδα» .

Για την δουλειά που κάνει και το επιτελείο που είναι δίπλα του: «Με βοηθάνε πολύ όλοι στην ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο, ο κ.Τσιρέλας, ο Βασίλης Καναράς, που ήταν από την πρώτη μέρα δίπλα μου, όλοι η ομάδα είναι δίπλα μου. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κοιτάω μπροστά, να περιμένω την μέρα που θα επιστρέψω και θα είμαι ακόμα καλύτερος από ότι ήμουν» .

Για το πως πέρασε όλο αυτό το διάστημα: «Όταν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τους συμπαίκτες σου που σε στηρίζουν, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο φαίνεται. Είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή, αλλά καθημερινά προσεύχομαι και λέω ότι τα δύσκολα πέρασαν. Η λύση είναι μόνο η δουλειά και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για την επόμενη μέρα» .

Για το αν έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας: «Σίγουρα είμαι πιο ώριμος. Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω πάνω στις ατέλειές μου και πιστεύω ότι αυτή την φορά έχουμε δουλέψει σε πολύ καλό βαθμό» .

Για το πως είδε την ομάδα στην αρχή της σεζόν: «Η ομάδα είχε πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει η ομάδα να δέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήδη στο προηγούμενο ματς, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Αυτό πρέπει να είναι το παράδειγμά μας και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να ψάξουμε την ουσία, η οποία είναι οι τρεις βαθμοί. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι πλέον οι κύριοι στόχοι μας και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Αρχής γενομένης από την Κυριακή, πρέπει να στοχεύσουμε στην νίκη και τίποτα άλλο» .

Για τον υψηλό ανταγωνισμό: «Αυτό μας κάνει μόνο καλύτερος και κανείς δεν έχει να χάσει από αυτό. Όλοι όσοι έχουν έρθει, πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και καλά παιδιά. Το μόνο που μένει είναι να δέσει η ομάδα» .

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια και μας δυσκολεύει πολύ. Πέρυσι μάλιστα κατάφερε να μας κερδίσει στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης που έπαιζε εκεί τότε είχε, πραγματικά, κατεβάσει ρολά. Πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δυνατό σύνολο. Θα πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μας στεναχωρεί που παίζουμε χωρίς κόσμο, είναι μία πραγματική… μαχαιριά. Χωρίς τον λαό του ο ΠΑΟΚ είναι μισός. Πρέπει να παίξουμε και γι αυτούς, και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όσα παιδιά θα παίξουν» .

Κάποιοι τον έχουν ξεχάσει....αλλά θα επιστρέψει πολύ δυνατός.

« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2017, 09:49:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μαζι με τον Λημνιο θα αφησουν εποχη, αν τους αφησουμε και δεν τους χαντακωσουμε! ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 02, 2017, 01:57:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  paokara

« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 04:00:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΓΕΡΑ ΡΕ !!!! :paokeisai:

« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 01, 2017, 03:53:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ξεπερνάω τα όρια μου»

Για την κατάσταση του:

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ καλά το γόνατο μου και τους ευχαριστώ όλους, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το ιατρικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές... Ο προπονητής μου βλέπει την εξέλιξη μου και αυτός θα κρίνει πότε θα παίξω. Σίγουρα όμως όταν θα είμαι έτοιμος δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τραυματισμό μου, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό. Νιώθω πολύ καλά, ίσως για το αυριανό μας να μην είμαι έτοιμος, αλλά μέσα στην επόμενο εβδομάδα θα είμαι πιστεύω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ να πω ότι θα παίξω».

Για την πορεία της ομάδας:

«Η ομάδα το τελευταίο διάστημα βάσει αποτελεσμάτων δεν πάει καλά. Αντίθετα αγωνιστικά είναι σε καλό ρυθμό.  Το επίπεδο, όπως το ζω κι εγώ από την μέρα που μπήκα στις προπονήσεις, είναι πολύ υψηλό. ‘Όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα άσχημα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Χτίστηκε ουσιαστικά μια νέα ομάδα, με λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα, τα οποία δεν χρειάζεται να συζητάμε. Από δω και πέρα δεν πρέπει να κοιτάμε τα λάθη, αλλά χρειάζεται να εστιάζουμε στα θετικά. Εμείς σαν Έλληνες και πιο παλιοί στην ομάδα μιλάμε συνέχεια με τους ξένους, ώστε να τους περάσουμε την σωστή νοοτροπία. Πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε κάθε παιχνίδι μόνο για την νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά και ο κ. Σαββίδης, που έχει προσφέρει τόσα πολλά, αξίζουν μόνο νίκες».

Για τις εντάσεις που δημιουργούνται εντός ομάδας:

«Οι παίκτες ακόμη γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα της ομάδας, ότι αλλάζουν συχνά οι παίκτες και είναι λίγο δύσκολο να βρεθούμε στο γήπεδο, αλλά θα το βρούμε μέσα από προπόνηση και την καθημερινότητα. Κάθε μέρα περνάμε 5-6 ώρες όλοι μαζί. Όλα αυτά, είναι κομμάτι της ομάδας και πρέπει να υπάρχουν, για να γνωριστούμε καλύτερα και οι ξένοι παίκτες να γνωρίσουν τον ΠΑΟΚ κι εμάς. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Όλοι παίρνουμε τα θετικά αυτής της συζήτησης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στον ΠΑΟΚ, καθημερινά, πρέπει να κερδίζεις και να κάνεις χαρούμενο τον κόσμο. Η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα της και να κερδίζει έστω και με μισό μηδέν».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες. Κόντρα στον Πανιώνιο, ένα δικό μας παιχνίδι καταφέρναμε να το χάσουμε. Ότι έγινε έγινε, δεν πρέπει να ζούμε στο παρελθόν.  Αύριο πολύ είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και πρέπει να είναι η αρχή για τα "διπλά", που είναι πολύ σημαντικά για τη συνέχεια. Όταν δεν παίζεις και είσαι έξω, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Έχω στενοχωρηθεί πολύ παραπάνω, έχω πιάσει τον εαυτό μου να βρίζω παίκτες, που φυσικά δεν το έκανα ποτέ. Είναι πολύ διαφορετικό και τα βλέπεις πιο εύκολα από έξω τα πράγματα. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, που δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει βρεθεί στον ΠΑΟΚ».

Για την επιστροφή του και το πόσο διαφορετικός είναι πλέον:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στηρίζει καθημερινά. Προσωπικά, βλέπω ότι έχω ωριμάσει, καταφέρνω να ξεπερνάω τα όρια μου. Εκεί που λέω δεν μπορώ, συνεχίζω κι ας πονάω. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. κάθε πρωί προσεύχομαι να ξυπνήσω και να μην πονάω και είμαι πολύ χαρούμενος` πλέον. Με κάνουν χαρούμενο τα απλά πράγματα πλέον. Σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Δουλεύω πολύ σκληρά πριν και μετά από κάθε προπόνηση, με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές, ώστε να κερδίσω όλο αυτό το χαμένο έδαφος. Οι γονείς και τα αδέρφια μου, μου δίνουν μεγάλη δύναμη και κοιτάζω κάθε μέρα να κερδίζω κάτι, να γίνομαι καλύτερος και να βλέπω τι έχω καταφέρει».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Εγώ το κοιτάζω από έξω, γιατί δεν παίζω. Είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα, όλοι χάνουν βαθμούς, είναι ανταγωνιστικό κι ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να βλέπουμε γεμάτα και τα γήπεδα της Α' Εθνικής, γιατί βλέπουμε για παράδειγμα να συμβαίνει αυτό στη Β΄. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, όπως είπα μόνο νίκες. Όχι λόγια μόνο πράξεις».

Για το που του αρέσει να παίζει:

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Μου αρέσει να παίζω, να βοηθάω την ομάδα, να κάνω ασίστ και να σκοράρω».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Στην Ξάνθη όταν πηγαίνουμε αντιμετωπίζουμε πάντα ένα πολύ καλό σύνολο. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά την ομάδα και θα μας βοηθήσει αυτό. Έχει δώσει πολλές πληροφορίες. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να είμαστε και λίγο τυχεροί. Χρειαζόμαστε τύχη και θετική ενέργεια από όλους».

Εκανε μεγαλη προσπαθεια το παλικαρι να γυρισει.
Του χρωσταει κατι ο Θεος!

« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 07, 2017, 06:55:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 23, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Χρόνια Πολλά παικταρά και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! :)