Για όλους λένε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, για τον συγκεκριμένο φαίνεται πως ξεκίνησε και αργά ή γρήγορα ευτυχώς θα αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογό μας.
Εξαίρεση, τα λιγούρια οι κολλητοί του, οι γλίτσες, οι σαλιάρηδες και ότι άλλο θέλετε πείτε, που κάνουν όπως πάντα το άσπρο- μαύρο γιατί οι εντολοδόχοι τους ( ή οι εργοδότες τους) αυτά επιτάσσουν να αναφέρουν.
Αφού λοιπόν με π@στικο τρόπο, φάγαμε τον Μπόλονι, αφού φέραμε με τον ίδιο τρόπο τον Γιδονι, αφού προηγουμένως είχαμε κοροϊδέψει τον Άγγελο, αφού «καθαρίσαμε» με τον ίδιο πάντα τρόπο τον Γκαρσία ( που είπε ότι προτιμώ να μην μιλήσω γιατί θα γίνουμε κ#λος) και αφού χαιρετίσαμε με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα, όπως ο Λίνο, ο Λάζαρ, ο Βούκιτς, αγωνιούμε μήπως και τυχόν ο Αγγελίδης φανεί «λίγος» μπροστά στα τεράστια προσόντα του Βρύζα!!!
Μιλάμε έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια, γιατί αν αναρωτιέσαι τι θα γίνεις χωρίς τον Βρύζα, τότε είσαι τελειωμένος σαν σύλλογος.Εγώ ξέρω πως οι μεγάλοι σύλλογοι, ξεχωρίζουν και από την συμπεριφορά και τον τρόπο τους και κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι να έχει συμβεί με τον Βρύζα.
Όλοι με παράπονο, κανένας μια καλή κουβέντα, μα κανένας.
Δεν μιλάω δε για την στάση στην Λίγκα, πιο ανύπαρκτος πεθαίνεις!
Τελευταίο κρούσμα, το «δώσιμο» του Κλάους για τις συζητήσεις της ανανέωσης.
Δεν χρειάζεται νομίζω περαιτέρω εξήγηση.Όσο θυμάμαι πως παρακαλούσαμε τον Βρύζα να μην πάει στον λαγό για να έρθει σε εμάς, τρελαίνομαι…Και έχεις και τους ημιαμόρφωτους να γράφουν ότι η κίνηση Σαββίδη θα νικήσει την γραφειοκρατία και την …απόσταση!
Και όχι την ανυπαρξία, την αδιαφορία και την κοροϊδία που γίνεται τόσο καιρό ε?
Αλλά τι να πουν τα ρεζίλια αυτά?
Πότε είπαν την αλήθεια για την πουν και τώρα?
Ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουν, γιατί εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς.
Αλλά ξέρω έφταιγε ο Τσιστιακόφ και ο Βρύζας ήταν άμοιρος ευθυνών!Για να τελειώνουμε,
περιμένω προσωπικά πως και πώς να μας αδειάσει την γωνιά.Δεν επιθυμώ κανένα πόστο να έχει, ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε τίποτα.
Ας πάει στον λαγό, ας πάει όπου θέλει, φτάνει πια με τους άσχετους επειδή παίξανε κάποτε ποδόσφαιρο.Ούτε η ζωή τελειώνει σε αυτούς, ούτε φυσικά και ο ΠΑΟΚ.
Ήδη με τον έναν ηρεμήσαμε καθώς τον κάλεσε το «καθήκον» της Πατρίδας για το ευρωκυνοβούλιο!
Ένας ένας να παίρνουν σειρά...