"Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"
Ο Στέφανος Αθανασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο ραδιόφωνο του Alpha Θεσσαλονίκης 96,5 και μίλησε στην εκπομπή «Βραδινές συνομωσίες» για Μουντιάλ και ΠΑΟΚ.
Μπορεί ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» να «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής, αλλά πιστεύει και εύχεται να φτάσει ψηλά: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό σύνολο, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω, ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά’, τόνισε πριν μιλήσει για τα φαβορί του Μουντιάλ: «Οι παραδοσιακές δυνάμεις, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία μπορούν να κάνουν τη διαφορά…».
Όταν η κουβέντα πήγε στον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης ο Κλάους πόνταρε στους… σίγουρους: «Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι», ψήφισε, αν και όπως είπε: «σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση πολλά εξαρτώνται και από την πορεία που θα κάνει κάποια ομάδα».
Και φυσικά από την συζήτηση, παρουσία στο στούντιο και δύο πολύ καλών του φίλων του Γιάννη Μπάκου και του Γιάννη Μιγδαλά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΠΑΟΚ. «Αυτό το διάστημα προσπαθώ να γεμίσω τις μπαταρίες και να είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα της χρονιάς», είπε ο Κλάους.
«Έχει έρθει ένας νέος προπονητής, θα ξεκινήσουμε λογικά τέλη Ιουνίου μια δύσκολη, όπως πάντα, χρονιά με πολύ πίεση και μακάρι στο τέλος να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους, που θα έχουμε βάλει για τη νέα χρονιά», πρόσθεσε ο φορ του ΠΑΟΚ, που διακριτικά απέφυγε να πει το παραμικρό για το θέμα του νέου συμβολαίου του.
Ο ίδιος περιμένει τον ΠΑΟΚ να τον καλέσει για να μιλήσει γιατί μέχρι σήμερα, παρότι ήταν να υπάρξει μια συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
Θυμήθηκε, πάντως, την κίτρινη κάρτα του Μάνταλου, στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που του στέρησε την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου. «Πριν ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είχα στο μυαλό μου να μην δω κάρτα. Παρότι μέσα στον αγώνα έγιναν πάρα πολλά έλειπα από όλα. Κι όμως είδα την κάρτα στις καθυστερήσεις και δεν το πίστευα…».
Και στον επίλογο της κουβέντας ο Κλάους ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται ποτέ μου να αφιερώσω ένα γκολ στην αγαπημένη μου. Αυτά με τις καρδούλες και τα σχετικά μηνύματα με τα χέρια είναι για άλλους, όχι για μένα…»!
Ο Κλαους επιβαλλεται να μεινει στον ΠΑΟΚ και τα επομενα χρονια