Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"

Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"  (Αναγνώστηκε 41054 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"
« Απάντηση #330 στις: Ιουλίου 02, 2020, 07:02:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κεραυνοί» Μελισσανίδη κατά Ολυμπιακού: «Ήταν όλα μιλημένα και στημένα- Εργαλείο του ο Σαρρής»

«Θέλω να σας πω πολλά όχι μόνο με την κατάθεση που είχα κάνει. Είχα την πληροφορία ότι το Ολυμπιακός - Βέροια ήταν στημένο, το 3-0. Ο κ. Παναγόπουλος, το έχει καταθέσει αυτό. Εσείς το βάλατε και τον ερέυνησε. Ο στοιχηματισμός έφτασε τα 6 εκατ. Τόσα δεν παίζονται ούτε στο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα.

Το ομολόγησαν και οι παίκτες και ο Γεωργέας και ο προπονητής. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 40 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της ιδρύσεως του αθλητισμού, ο πρωταθλητής έβγαινε από τον Νοέμβριο, Ήταν όλα μιλημένα και στημένα, πιο στημένα δεν γινόταν.

Γενικά σας είπα, καταρχήν το ραντεβού στο Χιλτον... Μπορώ να δω τι γινόταν... Θα σας πω τι ξέρω, μπορεί να μην ξέρω για το 2010, δεν ήμουν στο χώρο, μπήκα το 2013. Για το 2012 γνωρίζω για τη συνάντηση στο Χιλτον, ο Μαρινάκης με τους παράγοντες της ΕΠΟ και ο σχεδιασμός πως θα φάνε τον Πιλάβιο για να βάλουν τον Σαρρή. Ο Σαρρής ήταν το εργαλείο τους

Συνενοηθηκανε αυτοί που πήγαν στο Χιλτον, ο Προύτζος, ο Σταθόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Σάββας δεν ξέρω αν ήταν στο Χιλτον, ο Σάββας κατήγγειλε ότι οι πίνακες ήταν μιλημένοι, παράνομοι.

Ήταν οι σύμβουλοι της ΕΠΟ εκείνη την εποχή. Αυτοί που πήγαν στο ραντεβού ήταν πρόεδροι Ενώσεων.  Δεν ξέρω αν ήταν επιλήψιμο. Εσείς θα το κρίνετε. Αυτόματα μετά μπήκε ο Σαρρής στην ΕΠΟ, έγιναν οι εκλογές αλλα ήταν ολα μιλημένα.

Όταν μιλάει ο Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του λέει να βάλει συγκεκριμένο διαιτητή... Όταν λέει ο Μαρινακης "αλλάξαμε την Εφέσεων και βγήκε όπως το θέλαμε" εγώ τι να σας πω. Οι κασέτες της ΕΥΠ τα λένε.

Με τον Ζωγράφο έγινε το μεγάλο έγκλημα, τότε έγιναν τα κανονικά εγκλήματα, είχαν βάλει τον Ζωγράφο που κάποια στιγμή μάθαμε ότι κάποιος τον χτύπησε. Τον πρώτο άνθρωπο που ειδοποίησε ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο Σαρρής. Και δηλώνει ο Ζωγράφος ότι τον απείλησε ένας άγνωστος και μετά μετά βγηκαν και είπαν ότι εγώ τον χτύπησα. Μου έκαναν μήνυση που αθωώθηκα.

Φτάσανε μέχρι τον Άρειο Πάγο για να γυρίσει η υπόθεση και να δικαστεί. Για τέτοια μαφία μιλάμε, κανονική μαφία.

Τέσσερις μέρες μετά καταθέτει εναντίον μου ο Μπουτζιόλης ότι τον απείλησα. Τον είχαν σε όλες τις επιτροπές της ΕΠΟ. Στην οργανωμένη αυτή σκευωρία κατέθεσαν οι ίδιοι μάρτυρες. Τώρα τα θυμηθηκα και σας τα λεω. Οι ίδιοι μάρτυρες στην ίδια συμβολαιογράφο, αθωώθηκα και στα 2. Ήμουν ένας από αυτούς που κυνήγησε την εγκληματική οργάνωση και την κυνηγάω και τωρα.

Ο Μπριάκος και ένας άλλος έκανε τους ορισμούς, ήταν όλοι μιλημένοι. Ο Ντάλας τον φέρανε για βιτρίνα, μπροστινός και να καλύπτει τα εγκλήματα που έκαναν. Δεν έκανε τίποτα. Ξέρω ότι  φωνάξαν τον Χάκετ,  έναν εγγλέζο διαιτητη, του έδειξαν τα παιχνίδια και είπε ότι ήταν στημένα.

Ξέρω ότι υπήρχαν πρόεδροι,παράγοντες που κατέθεσαν στις αρχές ότι το ποδόσφαιρο είναι βρομικά και μετά τον κηνυγήσανε, όλη η Ελλάδα το ήξερε, στημένα όλα, πιο στημένα δεν γινόταν.

Ο Ζωγράφος ήταν εργαλείο τους, κανονικός υπάλληλος, ήταν όλοι μια ομάδα, βάλε αυτό τον παρατηρητή, αυτό τον διαιτητή.  Δεν ξέρω ον'οματα. Και αυτοί θύματα ήταν. Οι παρατηρητές ήταν μιλημένοι και πηγαίνανε να καλύψουν τους διαιτητές που έκαναν τα χειρουργεία.

Διαβασα όλες τις κασέτες της ΕΥΠ. Τους παρακολουθούσε, τα διάβασε όλα. Και από τις κασετες τα έμαθα και από το σύστημα και από τους δημοσιογράφους. Ο Μαρινάκης μιλούσε, το ξέρω από τις κασέτες, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του είπε να βάλει διαιτητή, προπονητή στον Πανιώνιο, και προπονητές έβαζαν, τα λένε, η ΕΥΠ τα λέει όχι εγώ​».​​​​​​

Για τον Γραμμένο και αν τον στήριξε: «Εγώ δεν στρατολογώ. Υπήρχαν Ενώσεις που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και ήρθαν με τα υγιή στοιχεία. Εγώ δεν συναντήθηκα με καμία Ενωση. Τα δημοσιεύματα τα έγραφαν τα Μέσα τα δικά σας.  Έκανα καμια συνάντηση; Τρία χρόνια ο Γραμμένος, βγήκαν τρεις ομάδες, αυτό τα λέει όλα. Δεν κάναμε καμια χούντα όπως ήταν πριν».

Για συνάντηση με τον Σαββίδη: «Εγώ βλέπω ότι τα έχουν γυρίσει όλοι οι μάρτυρες. Δεν θυμάμαι τι είχα πει για τους διαιτητές στην κατάθεση μου στο ποινικό δικαστήριο. Με τον κ. Σαββίδη συναντήθηκα. Δεν θυμάμαι. Με καλάνε να με βραβεύσουνε. Μπορεί και να πήγα. Δεν θυμάμαι (για συναντήσεις με Ενώσεις).

Για τα ποσά για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια: «Αυτά τα ποσά που είπα ήταν στην Ελλάδα».

Για τον Μαρινάκη: «Με τον Μαρινάκη ήμουν 25 χρόνια φίλος και από τότε που πήρα την ΑΕΚ μου κήρυξε τον πόλεμο γιατί ήθελε να είναι αυτός και κανένας άλλος. Ο τραυματισμός Ζωγράφου ήταν στημένος και ήθελαν να με ενοχοποιήσουν και να με βγάλουν από τη μέση, όλοι αυτοί. Για συμμορία πρόκειται.

Το είπα ότι ο Μαρινάκης είναι κατίνα. Δεν πήγε στρατό, κανείς δεν ξέρει γιατί δεν πήγε. Γιατί απαλλάχθηκε; Έκρυψαν και τον φάκελο. Γι' αυτό είναι κατίνα, αρχικατίνα. Δεν ξέρω τι έγινε στο noor1 και δεν με αφορά. Που κολλαει αυτή η υπόθεση».

Για τον Ζωγράφο: «Αθωώθηκα γιατί ο Ζωγράφος έλεγε ότι τον έπαιρναν από ανώνυμο τηλέφωνο και όταν του ανοιξαν το απόρρητο, δεν βρήκαν  ανώνυμο τηλέφωνο και αθωώθηκα. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο και μετά με απόκρυψη για να τον ευχαριστήσω και να του δώσω συγχαρητήρια και του είπα ότι βλέπω μυστήριες διαιτησίες».

«Μιλούσα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ το 2014, η ιδιότητα μου ήταν ότι ήθελα να φτιάξω την ομάδα μου. Θεσμικά όμως, δεν ήμουν τίποτα, χορηγός και οπαδός. Με ποια ιδιότητα εσείς υπερασπίζεστε τον Μαρινάκη που του έχει απαγορευτεί να ασχολείτε με το ποδόσφαιρο. Τι μου λέτε για το στοίχημα, τα κουπόνια και ο ΟΠΑΠ. Τι είναι αυτά που λες τώρα κοπέλα μου, θα γελάει ο κόσμος.

Δεν υπήρξε κανένα κώλυμα, τι είναι αυτά που λέτε. Ή απόφαση της ΕΕΑ να μην είναι η ΑΕΚ στο κουπόνι. Αν ο πρόεδρος του ΠΑΟ πάρει 5 μετοχές του ΟΠΑΠ, δεν θα μπορεί να είναι...».

Ερώτηση για το επεισοδιο στο ΑΕΚ - Αρης: «Είμαι τιμωρημένος τι σχέση έχει, εδώ ο πελάτης σας είναι αποκλεισμένος από το ποδόσφαιρο, δια παντός. Είμαι παράγοντας, έχω εκνευρισμούς, αυτή την περίοδο είμαι τιμωρημένος αλλά τηρώ την τιμωρία μου. Σας είπα ότι μιλούσα με τον Σαρρή το 2014».

Για το αν έχει εμπάθεια: «Η σχέση μου με τον Μαρινάκη χάλασε γιατί το 2013 που πήρα την ΑΕΚ πίστευε ότι του χαλάσαμε τη μανέστρα και του την χαλάσαμε. Οι αντεγκλησεις συνεχίζονται, αυτή είναι η νοοτροπία του να μας πεθάνει όλους για να ζησει αυτός. Μαμά είπε στα 20 του, τα βρήκε όλα έτοιμα. Θα πεταχτούν τα κόκαλα του Λαμπράκη από τον τάφο. Οι κασέτες της ΕΥΠ μιλάνε, εγώ τι εμπάθεια να έχω».

Για τον Ζωγράφο και την επικοινωνία του με τον Μαρινάκη: «Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν είχε πάει στον Ζωγράφο η αστυνομία, κανείς...Ξέρω ότι πήγε ο Μαρινάκης με το Σαρρή. Το πρώτο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάρει τον Εισαγγελέα και την Αστυνομία και όχι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν έχω στοιχείο, από ρεπορταζ δημοσιογράφων. Ο Σαρρής είπε ότι τον ειδοποίησε η γραμματέας του Μαρινάκη και μαζί πήγαν να δουν το θύμα. Δεν γνωρίζω τίποτα για Χιου Ντάλας».

Για τον Παπακωνσταντίνου: «Δεν γνωρίζω τον Παπακωνσταντίνου. Δεν είπαν τίποτα για Σπάθα, τι να επιβεβαιώσω. Ο Σαρρής μίλησε με Μαρινάκη μία σίγουρα, σύμφωνα με τις κασέτες. Ξέρω ότι μιλούσε ο Μαρινάκης με τον Σαρρή για τον ποιον διαιτητή θα βάλουν σε έναν αγώνα. Του είπε "έχει μπει αυτός και είμαστε εντάξει". Μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και να λένε ποιος διαιτητής θα μπει; Μην τρελαθούμε. Δεν θυμάμαι ποιος είναι ο διαιτητής. Η κοινωνία σας έχει καταδικάσει. Όλη η Ελλάδα ξέρει».

Για το τι είπε στην ποινική δίκη: «Οι Ενώσεις και οι άνθρωποι που θέλαν το καλό του ποδοσφαίρου, ήθελαν ξεσκαρτάρισμα. Δεν ήρθα σε καμία επαφή με κανένα πρόεδρο, για πρόσεξε πως το λες. Ήταν τόση η μπόχα που δεν άντεχε άλλο ο κόσμος και σας πήρε το ποτάμι. 20 χρόνια το έπαιρνε ένας, με αυτή την ΕΠΟ, σε τρία χρονια το πήραν τρεις. Η ΚΕΔ τώρα είναι ξένη, η διαιτησία και βέβαια; βελτιώθηκε» .

Για τον Ντάλας: «Ο Ντάλας ήταν βιτρίνα, κανονική βιτρίνα. Που είναι στην ΚΕΔ τώρα, μεθυσμένος είσαι; Όταν λέει ότι ο Ντάλας είναι στην ΚΕΔ τώρα. Μόλις έφυγε η εγκληματική οργάνωση, έφυγε κι αυτός».

ΓΙα τον Γκιρτζίκη: «Δεν έχω να πω τίποτα για Γκιρτζίκη, ήταν και αυτός μέσα στην οργάνωση. Ο Καραμελίδης ήταν και αυτός στην ομάδα, τα μαγείρευε ολα. Παράπονα πάντα θα υπάρχουν για διαιτητές. Εκεί όμως, μιλάμε για εγκληματα, άλλο παράπονα και άλλο εγκλήματα».

Ρε τον λαθρέμπορα.....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #331 στις: Ιουλίου 02, 2020, 08:37:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ευτυχως ειπε την αληθεια ο λαθρεμπορας γιατι με τους αλλους κοντεψαμε να τρελαθουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #332 στις: Ιουλίου 02, 2020, 08:42:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξέσπασμα Αλαφούζου με ρουκέτες κατά Ολυμπιακού: «Ξεφτίλιζε τους πάντες, έδερνε δημοσιογράφους - Μιλάμε για συμμορία!»

«Δεν θυμάμαι ολα που κατέθεσα στον Ανδρεάδη, θυμάμαι την ουσία των περιστατικών. Κατά την εκτίμηση μου υπήρχε συστηματική εύνοια στον Ολυμπιακό, από το 2012 μέχρι πριν από 1-2 χρονια, σε σημείο ακραίο. Είχαν κεντρική κατεύθυνση.

Σφύριζαν υπέρ του Ολυμπιακού ανύπαρκτα πράγματα, όχι μόνο διαιτητική, πολλές εύνοιες, ακόμα περισσότερο κατά των ομάδων που δεν ήταν στο άρμα.

Εις βάρος του Παναθηναϊκού σε σημείο ακρότατο. Υπήρχε επιρροή στον διορισμό της ΚΕΔ, υπάρχουν οι κασέτες της ΕΥΠ όπου καταγραφονται πράγματα. Ο Μαρινάκης   είχε επιρροή στον Σαρρή.

Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου ο Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Κουρίδη της ΕΠΟ για ένα παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου, για να αλλάξει η απόφαση. Τα έχω ακούσει αυτά και μετά ο Βρέντζος έλεγε ότι κατάφερε να εξυπηρετήσει τον Τύρναβο νομίζω.

Εδώ έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος (εννοεί της απόφασης της Εφέσεων). Δεν έχω μνήμη να θυμάμαι με ποιους μιλούσε ο Μαρινάκης τότε στην ΕΠΟ. Ηρθε η ΟΥΕΦΑ και άλλαξε την ΕΠΟ πριν από 2 χρόνια, δεν είναι τυχαίο αυτό.

Δεν ξέρω συγκεκριμένα κάτι, ξέρω τα αποτελέσματα της Επιτροπής. Είναι συμπεράσματα με βάση την πραγματικότητα της καθημερινότητας του ποδοσφαίρου. Ισχύει ότι όποιος ελέγχει την ΕΠΟ ελέγχει και την διαιτησία. Φαντάζομαι ναι. Φέτος δεν ισχύει αυτό, αυτό οφείλεται στην ΟΥΕΦΑ, δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά, ήρθαν οι ξένοι.

Θυμάμαι παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε ένα φάουλ υπέρ του και 30 κατά. Αν δεν έκαναν τα χατήρια του Ολυμπιακού, κάθε κυριακή ήθελε να ξεφτιλίζει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακούς, το έχω μάθει από δημοσιογραφικές πηγές. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί υπάρχει και βία. Εχουν δειρει 3 δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ από τον Ολυμπιακό.

Εβλεπε το αποτέλεσμα, υπήρχε απολυτη αδιαφάνεια, δεν ξέρω ονοματα, η βαθμολογία των διαιτητών ήταν απαράδεκτη και προκλητική για κάποιο σκοπό, από εκεί και πέρα ποιος την έκανε.

Εβλεπε το αποτέλεσμα, υπήρχε απολυτη αδιαφάνεια, δεν ξέρω ονοματα, η βαθμολογία των διαιτητών ήταν απαράδεκτη και προκλητική για κάποιο σκοπό, από εκεί και πέρα ποιος την έκανε.

Δεν ξέραμε τις τιμωρίες, τα βλέπαμε από τους αγώνες που έπαιζαν. Παρατηρητές δεν θυμάμαι κάτι. Μας απασχολούσαν οι διαιτητές. Ξέραμε ότι δεν τους τιμωρούσαν οι παρατηρητές. Δεν θυμάμαι κανεναν παρατηρητή, καποιους διαιτητές συγκεκριμένα.

Ας πούμε ένα παιχνίδι του ΠΑΟ με την Ξάνθη με τον Σπάθα. Στημένη συμπεριφορά με τον τρόπο που σφύριξε εις βάρος του ΠΑΟ. Υπήρχε σκοπιμότητα. Απολύτως. Ήταν ακραίες διαιτησίες, διατεταγμένες αποστολές για να εξοντώσουν ομάδες.

Τα πάντα ήταν ελεγχόμενα και αδιαφανή. Το Τρίπολη - Ολυμπιακός με τον Σπάθα δεν θυμάμαι, θυμάμαι μόνο τον τελικό του Κυπέλλου. Τον Σπάθα θα τον θυμάμαι για πάντα για την άθλια, ακρότατη, στοχευμένη διαιτησία με την Ξάνθη. Είχε πρόθεση να δώσει συγκεκριμενες αποφάσεις, δεν έκανε σφάλμα, έκανε το σωστό για να αδικήσει την αντιπαλη ομάδα του Ολυμπιακού, δεν έχω στοιχείο, αλλά ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε.

Οι εισηγήσεις που πήρε ο Ντάλας ήταν τέτοιες για να τον ορισει. Προφανώς ήταν ασχετος ο Ντάλας. Αυτοί που διαιτητεύαν υπέρ του Ολυμπιακού ήταν διεθνείς και αυτοί που σφύριζαν κατά δεν γινόντουσαν ποτέ διεθνείς. Κλασσική περίπτωση πίεσης.

Τώρα ο Σπάθας δεν παιζει πουθενα, αυτοί που ήρθανε από ΟΥΕΦΑ και είναι ανεπηρέαστοι, τον κόψανε. Δεν ξέρω για παρατηρητές, τι έκαναν στα υπόγεια της ΕΠΟ δεν με απασχολούσε. Ο Σπάθας με είχε βγάλει από τα ρούχα μου, ήταν ελεγχόμενη η κατάσταση για τα πάντα στην ΕΠΟ, η κατάσταση ήταν τραγική, δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα.

Δεν συζητάμε για μεμονωμένα λάθη, μιλάμε για μια συμμορία... Ενα λάθος μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και να είναι ακρότατος. Συστηματικές ενέργειες όμως, κάθε Κυριακή, δεν είναι τυχαία λάθη. Η τιμωρία του Σπάθα τότε ήταν αστεία. Είχε κάνει τόσες πολλές απάτες που ήταν τραγικό, έπρεπε να πάει φυλακή. Δεν θυμάμαι άλλα παιχνίδια, έχουμε αδικηθεί τόσες φορές... Είχα κάνει όμως, ένα υπόμνημα. Θυμάμαι κάποιος αγώνας Βέροια - Ολυμπιακός ότι ήρθαν 4-5 παίκτες και είπαν ότι στήθηκε».

Για τους διαιτητές: «Δεν με απασχολούσαν οι παρατηρητές. Δεν έχω ασχοληθει με διαιτησία, για τον Ιωάννίδη αν ήταν πρόεδρος της ΠΕΦΟ Σπετσών, δεν το θυμάμαι. Εχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έφτασα στο σημείο να θέλω να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο. Εγώ έβλεπα μια συνέχεια ενεργειών, ανεξήγητες. Δε θυμάμαι τίποτα για το Βέροια - ΟΦΗ του 2014.

Η επιρροή στην ΕΠΟ γινόταν και ίσως γίνεται μέσω των ΕΠΣ. Συνίθιζαν διάφοροι παράγοντες να εξαγοράζουν προέδρους των ΕΠΣ για να βγάλουν πρόεδρο στην ΕΠΟ. Γινόταν και πριν το 2012. Ο ΠΑΟ κι ενώ είχε μια ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ, δεν το έκανε. Και ακολούθησε τα χνάρια του Κόκκαλη που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο»

Το οτιδήποτε μπορεί να του φαίνεται περίεργο δεν είναι αξιόποινο: «Εχω καταθέσει υπομνήματα παντου και δεν έγινε τίποτα. Και με εντυπωσιάζει και αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, δεν περίμενα να φτάσει εδώ...».

Για τον Σπάθα: «Το πρόβλημά μου δεν είναι το στοίχημα που έπαιζε ο Σπάθας αλλά οι ακρότατες διαιτησίες σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τότε ήρθαν οι ξένοι. Το 2018 και τον αλλάξανε. Για το στοίχημα με ρωτάτε; Όχι. Ήταν σύνολο πράξεων».

Ανοιξαν τα στόματα....

« Απάντηση #333 στις: Ιουλίου 02, 2020, 09:00:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στημένα και βλακείες...

« Απάντηση #334 στις: Ιουλίου 06, 2020, 09:24:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Βασάρας: «Μου έφεραν τους πίνακες γραμμένους και τυπωμένους- Δεν είχαν διάθεση για συζήτηση Μπριάκος και Δούρος»

Αναλυτικά ο Κύρος Βασάρας δήλωσε στην κατάθεσή του:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

«Το 2009-10 δεν ήμουν μέλος της ΚΕΔ. Το 2010-11 ήμουν μέλος της ΚΕΔ με Μπριάκο και Δούρο. Κάναμε τη διαδικασία και είδαμε έναν, έναν τους διαιτητές, πριν κάνουμε την επιλογή των διαιτητών. Το 2009 μας είχε πάει έξι ώρες, την επόμενη χρονιά δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ζήτησα να κάνουμε το ίδιο, να δούμε τον πίνακα, να τα συζητήσουμε. Όπως είπα, στη διαδικασία αυτή, δεν υπήρχε χώρος για συζήτηση. Τα δύο άτομα είπαν ότι αυτοί είναι οι πίνακες και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ήμουν παρών στη διαδικασία. Ήμουν στη μέση δύο παρατάξεων, μια ζωή ήμουν έντιμος. Όταν δύο αποχωρούν για να μην υπάρχει ψεγάδι πίεσης παραταξιακής, μείναμε 3 άτομα. Ήμουν σε δύσκολη θέση, δεν δέχθηκα να πάω πουθενα άλλου. Τους είπα να έρθουν να κάνουμε τις πίνακες, ήρθαν τα 2 μέλη και ξεκινήσαμε. Ήρθαν αυτοί εκεί, στην ΕΠΟ. Αν δεν συμμετείχα, δεν υπήρχε απαρτία. Ειπώθηκε από τον κ. Σάββα ότι έκανα κωλοτούμπα, εγώ ήμουν εκεί, κάθισα εκεί, εξέφρασα τις απόψεις μου. Εξέφρασα αντιρρήσεις για τεχνικά θέματα. Υπήρχαν τεχνικής φύσεως θέματα. Από αυτούς που σήμερα είναι κατηγορούμενοι, δεν διαφώνησα για κανέναν.

Το 2011 για παράδειγμα, μου πρότεινε ο Μπριάκος έναν διαιτητή που δεν είχε τα προσόντα για τον πίνακα. Έπρεπε να δούμε λοιπόν, έναν έναν τους διαιτητές. Δεν υπήρχε διάθεση όμως, να συζητήσουμε στη συνάντηση με τους άλλους δύο. Δεν είπα ποτέ ότι οι πίνακες είναι παράνομοι. Ήμουν ένας από τους 3 που διαφωνούσε. Δέχθηκα ότι δεν θέλησαν να συζητήσουν, ανόητο τελείως. Το 2010 η συμπεριφορά τους δεν ήταν παρόμοια. Δεν ξέρω τι άλλαξε. τις 20 Αυγούστου μου δόθηκε η λίστα των διαιτητών που αναρτήθηκε και στις 13/8 και την υπέγραψα. Οι πίνακες βγήκαν με πλειοψηφία, δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν ήθελα ποτέ να δημιουργήσω πρόβλημα στην ΕΠΟ. Τους υπέγραψα στις 20/8.

Οι διαιτητές - κατηγορούμενοι ξεκίνησαν από χαμηλά και ανέβηκαν από κάποιους άλλους ανθρώπους της ΚΕΔ. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, δεν τους είχα παρακολουθήσει, ξέρω ότι κανένας από αυτούς στη διάρκεια των αξιολογήσεων δεν είχε πρόβλημα. Και στις δικές μου αξιολογήσεις από καλοκαίρι 2011 μέχρι Γενάρη 2012 δεν μου δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα και είχαν πάρα πολύ καλές διαιτησίες. Έκανα ορισμούς το μισό της σεζόν 2011-12. Ποτέ δεν δέχθηκα κανένα τηλεφώνημα να βάλω κάποιο διαιτητή ούτε μου είπε κάτι, κάποιος από την ΚΕΔ. Ποτέ δεν ειπώθηκε ότι αυτοί οι πίνακες ήταν προεργασία του Σαρρή και του Σάββα, η προεργασία θεωρώ ότι είχε γίνει ανάμεσα σε Δούρο και Μπριάκο. Τρεις φορές η ΕΠΟ έστειλε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχα κάποια ιδιότητα στην ΕΠΟ. Μπορεί να είναι και μοναδικό γεγονός στον κόσμο, μια Ομοσπονδία να ζητάει από έναν άνθρωπο που την τίμησε, να φύγει από την ΕΠΟ γιατί δεν είχε ιδιότητα».

Στην συνέχεια, η πρόεδρος τον ρώτησε για τον Χιου Ντάλας με τον Κύρο Βασάρα να απαντάει: «Του δόθηκαν οι ορισμοί των αγώνων, είχε τον έλεγχο για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Δεν μου έχει πει τίποτα, αν πιέστηκε πουθενά στους ορισμούς. Ήταν 15γουστος αλλά το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε 22-23 άρα οι πίνακες έπρεπε να βγουν έγκαιρα. Δεν είχαμε περιθώριο να πάμε μετά τις 13 Αυγούστου. Ο Σαρρής είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι γιατί δεν θα πρέπει να δείχνει ότι θα είχε επιρροή στους πίνακες εν όψει και των εκλογών. Ο Πιλάβιος μας είπε ότι δεν θα είναι ο Σαρρής. Μίλησα με τον Σάββα και μου είπε ότι δεν θα συμμετάσχει και αυτός και αποχώρησε και μείναμε οι 3. Ο Δούρος είχε οριστεί υπεύθυνος για την κατηγορία και έπρεπε να ελέγξει τα προσόντα του. Εκείνο το διάστημα δεν είχα επαφή με τη βάση δεδομένων, γνώριζα ότι γνώριζα μονο από αυτά που έβλεπα. Δεν ήξερα τα προσόντα τους. Τους έφεραν γραμμένους και τυπωμένους και δεν μπήκαμε στη διαδικασία να συζητήσουμε.΄Αν υπήρχε θέμα με κάποιον διαιτητή, αυτόματα θα ενημερωνόμασταν και θα έπρεπε να βγει από τους πίνακες. Απ' ότι θυμάμαι δεν είχαν μεγάλες διαφορές οι πίνακες με την προηγούμενη χρονιά. Ο κ. Ντάλας είναι από τους κορυφαίους διαιτητές της εποχής του, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας τη ΟΥΕΦΑ, αντιπρόεδρος, ασχολείται με εκπαίδευση και ορισμό παρατηρητών. Από τους κορυφαίους στο χώρο. Εχω συναντηθεί πολλές φορές από τότε. Ποτέ δεν μου είπε ότι δέχθηκε πίεση, τηλέφωνο, ότι δέχθηκε απειλή, ή ότι πιέστηκε για κάποιον ορισμό. Το διάστημα που έκανα ορισμούς, ο Σπάθας και ο Γιάχος έπαιρναν ορισμούς γιατι η απόδοση τους ήταν πολύ καλή.

Είχαν μεγάλη εμπειρία, είχαν τα προσόντα, ο Σπάθας έγινε διεθνής. Τους παρακολουθούσα και τους δύο. Έγιναν διεθνείς άρα όταν κρίνονται από πάρα πολλούς, θεωρώ ότι ήταν αντικειμένική άποψη. Ο Ντάλας ήρθε να κάνει μια δουλειά, προσπάθησε, έδωσε το ερέθισμα σε διαιτητές να γίνουν καλύτεροι, δεν θεωρώ ποτέ ότι ηταν βιτρίνα. Ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι είχε κάνει ορισμούς κατά παραγγελία».

«Θεωρείτε ότι υπήρχε κάποια υπόγεια διαδικασία στην επιλογή των διαιτητών;», ρωτήθηκε από την έδρα ο Βασάρας και απάντησε: «Τι σημαίνει υπόγειες διαδικασίες, όταν θέλεις να σκεφτείς κάποια πράγματα σκέφτεσαι. Ύποπτο τι; Το θέμα είναι πολύ απλό. Δεν είπα ποτέ ότι υπήρχαν υπόγειες διαδρομες, μη έντιμοι ανθρωποι μέσα στους πίνακες, ή άνθρωποι μη νόμιμοι...».

«Μπορεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ να παρεμβαίνει σε ορισμούς διαιτητών;», ήταν η επόμενη ερώτησε που δέχθηκε για να δώσει την εξής απάντηση: «Αν υπάρχει μια συζήτηση και υπάρχει ένα θέμα για συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο, λόγω βαθμολογίας, και ο πρόεδρος της ΚΕΔ "βάλτε τοπ διαιτητές", αυτό δεν είναι παρέμβαση.  Ποτέ όσο έκανα ορισμούς, δεν μου είπε κανείς να βάλω κάποιον συγκεκριμένο διαιτητή...  Οι πίνακες ήταν εκτυπωμένοι, πως να ξέρω αν είχαν αλλαγές αφού ήταν εκτυπωμένοι. Πάνω στο χαρτί δεν υπήρχε κάποια σημείωση. Οι διαφωνίες μου είναι γραμμένες, σε καμιά από αυτές δεν αναφέρομαι σε κανέναν από τους διαιτητές που σήμερα είναι κατηγορούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του Σπάθα».

Τέλος, απαντώντας στον δικηγόρο του Η. Σπάθα, Βασίλη Καπερνάρο, ο Βασάρας είπε: «Όλο το χρονικό διάστημα που ήμουν στην Επιτροπή, δεν είχα κανένα πρόβλημα με Σπάθα. Ποτέ δεν ήρθε στην αντίληψη μου κάποιο ψεγάδι για εσκεμμένη μειωμένη απόδοση του. Δεν εχω παρακολουθήσει τον αγώνα Αστέρα - Ολυμπιακού, γνωρίζω ότι έγινε συζήτηση, στην Ελλάδα πάντα γίνεται συζήτηση. Όλοι ακούνε, στη δική μου αντίληψη δεν υπέπεσε κάτι μεμπτο για να μπορώ να κατηγορήσω κάποιο διαιτητή. Ο κ. Σάββας μας είπε ότι η άποψη του ήταν οι διαιτητές να βγουν μετά τις εκλογές. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ Π@ΤΑΝΑΚΙ ΒΑΣΑΡΑ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #335 στις: Ιουλίου 09, 2020, 10:08:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κούγιας: «Μελισσανίδης και Αλαφούζος έχουν στόχο να εξοντώσουν τον Μαρινάκη!»

«Τα πρόσωπα της υπόθεσης τα γνωρίζω όλα. Έχω ζήσει πολύ την βρομιά του ποδοσφαίρου που προσπαθείτε να ξεβρομίσετε.

Μόλις έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την οργάνωση, το ίδιο βράδυ ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από 2 αυτοκίνητα και άρχισε και με κλοτσούσε ένας Δημήτρης Μελισσανίδης...

Οποιοσδήποτε βρίσκετε απέναντι στην εγκληματική οργάνωση παθαίνει αυτά...», (δείχνει φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη).

Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν τον εκάστοτε ισχυρό του ποδοσφαίρου. Τον Κόκκαλη, τον πατέρα, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, τώρα τον Σαββίδη.

...Θα πω αυτά που θέλω εγώ. Η οργάνωση δρα για το Στοίχημα, ο Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των ενώσεων.

Από το 96 δρα μια εγκληματική ομάδα, επικεφαλής ο Θωμάς Μητρόπουλος, Συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη. Οι απόψεις μου είναι οι ίδιες από τότε που έχω ποδοσφαιρική ομάδα. Το ίδιο διάστημα, με απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου...

Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές είναι νταβατζηδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Έχω καταγγείλει την εγκληματική οργάνωση από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν τους πλήρωνες, δεν θα μπορούσες να προαχθείς σαν ομάδα...

Θα σας δείξω που είναι η εγκληματική οργάνωση. Δείχνει φωτογραφία από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κέντρο ο Μελισσανίδης, δίπλα του ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Βακάλης της ΕΠΟ, ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Από το περιεχόμενο των κασετών αποδεικνύεται ότι έστηναν παιχνίδια. Ο Πιλάβιος φαίνεται στις κασέτες να μιλάει με τον Πατέρα για ορισμό κασετών...

Το 2011 με κάλεσε ο Πατέρας και μου είπε ότι έχει τα στοιχεία που ήθελα για να αποδείξω όσα λέω από το 1996. Πήγα στο γραφείο του και ήταν ο Αλαφούζος...

Ο Πατέρας είχε στο γραφείο του το Φώτη Παπαγεωργίου της ΕΥΠ και μπορούσε να ξέρει τα πάντα για τις απομαγνωτοφωνήσεις...

Κατέθεσα στον Κορέα αυτό που ζούσα εγώ ο ίδιος, τα πρόσωπα που αναδεικνύονται τότε είναι τα ίδια με τώρα.

Ο Μαρινάκης είχε αποσύρει 20 εκατ. από το κεφάλαιο του ΣΚΑΙ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και αρχίζει προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη

Ο Πιλάβιος έγινε υποχείριο στα χέρια τους. Εγινε καραμπινάτη εκβίαση, ο Πατέρας εκβίαζε τον Πιλάβιο. Κατάλαβα ότι χρησιμοποιούμαι από τον Πατέρα.Τότε είχε αρχίσει εις βάρος μου μια δίωξη. Ο Μπέος μου είχε κάνει μήνυση. Βρέθηκα κατηγορούμενος για χρήση κασετών  από υποκλοπή.

Λέω τις κρίσεις μου, τις απόψεις μου από αυτά που έχω πληροφορηθεί, ό,τι λέω είναι από τον Πατέρα.

... Οι συμπεριφορές εις βάρος μου έγιναν και πριν έρθει ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο.

Ειμαι στην Παναχαϊκή, μαθαίνουμε ότι ο Μελισσανίδης παίρνει το Σαρρή και θέλει συγκεκριμένους διαιτητές στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν το δέχεται, ούτε ο Ζωγράφος, τελικά το παιχνίδι αναβάλλεται.

To 2015 πήγα στον Ανδρεάδη, ότι είπα ήταν πραγματικότητα. Έφτασα σε σημείο να ακούγονται οι φωνές μου. Ξεσηκώθηκαν όλοι από τις φωνές μου για να καταθέσω αυτό που θέλω... Η κατάθεση μου το 2015 ήταν με ότι γνώριζα...

Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε, την πήρε δωρεάν. Η μοναδική ομάδα που πληρώνει λεφτά για να πάρει παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αλαφούζος και Μελισσανίδης ο σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη.

Σύμφωνα με αυτά που μου είχε πει ο Πατέρας, την κατάσταση την συντόνιζε ο Κουρίδης.

...Εκβίαζαν τον Πιλάβιο με την κασέτα που είχε ο Πατέρας. Μιλούσε ο Πατέρας με τον Πιλάβιο για ορισμούς.

Ο Πιλάβιος ότι μου είπε ήταν ψέματα... Ο Πιλάβιος τα έριχνε σε όλους τους άλλους για να αποφεύγει τις δικές του ευθύνες...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μου μετέφερε ότι «εξαιτίας αυτών που του έχεις κάνει (του Μαρινακη) σε μισεί».

Ο διαιτητής Ιωαννίδης δεν ξέρω αν είναι ελεγχόμενος. Εκείνο το χρονικό διάστημα Αμπάρκιολης και Κάμπαξης είχαν τραγικές διαιτησίες. Σε αδικούσαν, έκανες δήλωση, τη βάφτιζαν δυσφήμηση του ποδοσφαίρου και σου έριχναν πρόστιμα. Ξέρετε πόσα έχω δώσει σε πρόστιμα; 850.000 ευρώ

...Ενώ ο Μαρινάκης έκανε κουμάντο, εκείνη τη χρονιά η Παναχαϊκή πήρε πρωτάθλημα...

Το 2014 και 15 είναι στην ΕΠΟ; Εγώ αναφέρομαι στο 2012. Ο Κουρίδης μετά την αποχώρηση του από την ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε. Ο Δούρος παρά το ότι δεν με προστάτεψε, σαν πατριώτη του, όχι να με ευνοήσει, να με προστατέψει, να μην με αδικούν. Ο ίδιος δεν με αδικούσε. Αφού βάζαν διαιτητές που με αδικούσαν πήρε η μπάλα και αυτόν. Και μάλιστα, μετά από ένα παιχνίδι της Παναχαϊκής, πήγα στο σπίτι του στις 3 τα ξημερώματα. Του έσπασα την πόρτα, μπήκα μεσα...

Μου είπε ο Σάββας και ο Χατζηαποστόλου ότι την επιλογή Σαρρή την έκανε ο Μαρινάκης, εγώ μετέφερα αυτά που μου είπαν. Δεν έχω καποιο στοιχείο.  Τον Πιλάβιο τον επέλεξε ο Πατέρας. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων έχουν διασυνδέσεις...

Εμμένω ότι ο Μαρινάκης δεν είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν ευνοούμενος.

Οι πλαστοί πίνακες της ΕΠΟ έγιναν για έναν διαιτητή τον Βαλιώτη. Ο Σάββας ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔ, αφού δεν τα κατάφερε να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔ, προσπαθούσε να περάσει αυτόν τον διαιτητή. Ο Χρήστος Σάββας αφού δεν έγινε πρόεδρος της ΚΕΔ, προσπαθούσε να περάσει διαιτητές. Τους ξέρω τους αγώνες που είναι στο κατηγορητήριο. Είμαι στο ποδόσφαιρο 60 χρόνια, ξέρω τα πάντα...».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος τον ρώτησε για τις διαιτησίες ορισμένων αγώνων: «Εργοτέλης - Καλλονή, Βέροια - Ολυμπιακός: Εντοπίσατε κάποιο διαιτητικό όργιο σε αυτά τα παιχνίδια;». Ο Κούγιας απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα. Ούτε για το ΟΦΗ - ΠΑΟ. Ούτε για το Αστέρα Τρίπολης - Ολυμπιακός. Ούτε για το Ολυμπιακός -Ατρόμητος».

Για να συνεχίσει: «Όλοι οι διαιτητές αυτοί στις κατηγορίες που έπαιξαν έκαναν οργιώδεις διαιτησίες, Δημητρόπουλος, Κάμπαξης. Ο Δημητρόπουλος είναι εγκληματίας διαιτητής. Στη Γ' εθνική έχει κάνει όργια. Είναι πρόσωπο που δεν το εκτιμώ... Ο Ιωαννίδης χαίρει εκτιμήσεως γενικά. Σαν διαιτητής δεν τον γνωρίζω. Ένα παιχνίδι μας είχε παίξει, την Παναχαϊκή, με την Καλλιθέα. Ο Σπάθας είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής της τελευταίας 20ετίας. Πληρώνει ότι ο πατέρας του ήταν στενός συνεργάτης του Θωμά Μητρόπουλου. Είναι ένας καταπληκτικός διαιτητής. Πληρώνει τον πατέρα του ο οποίος πατέρας του έχει πυροβοληθεί. Αν λεγόταν Παπαϊωάννου θα ήταν ακόμη διεθνής διαιτητής. Ο πατέρας του ήταν υποκείμενο. Ο Αμπάρκιολης είναι επικίνδυνος διαιτητής. Κακός διαιτητής και πολύ κακός χαρακτήρας.

Όταν ήρθε στο προσκήνιο ο Μελισσανίδης είχε διαφορές με τον Μαρινάκη, για θέματα εκτός ποδοσφαίρου. Ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης που ήρθαν και κατέθεσαν εδώ, πήραν τους υπαλλήλους τους και τους έκαναν μάρτυρες. Ο Μελισσανίδης  τον Γεωργέα, τον πήρε ο Γρηγορίου από το χέρι και τον πήγε να καταθέσει. Αντίδικος της Βέροιας ήταν ο Λίβας. Ο Ολυμπιακός και η Βέροια αθωώθηκαν και μετά από λίγες μέρες τον πυροβόλησαν γιατί διέψευσε σαν δικηγόρος της Βέροιας. Για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος, μοναδικός μάρτυρας είναι ο Φύσσας. Τότε που τα κατέθεσε ο Αλαφούζος, ο Φύσσας δούλευε στον ΠΑΟ. Τώρα που τον έδιωξαν, λέει τα ίδια; Δεν λέει τα ίδια. Όταν είχα καταθέσει μισούσα τον Μαρινάκη γιατί μου είχαν μεταφέρει ότι ήταν δημιουργός όλων των προβλημάτων μου.

Κατέθεσα τότε αυτά που από πληροφορίες πίστευα για τον Μαρινάκη. Μετά κατάλαβα ότι αυτοί που μου τα έλεγαν αυτά για τον Μαρινάκη, τον είχαν στοχοποιήσει. Δεν είπα κάτι ψευδές, είπα την αλήθεια από αυτά που γνώριζα. Εκ των υστέρων όμως, κατάλαβα ότι χρησιμοποιήθηκα, πλανήθηκα. Οι δικαστές που παρέπεμψαν τον Μαρινάκη, έκαναν το καθήκον τους και η πρόεδρος εδώ που έκανε την εισήγηση της. Με είχαν πείσει ότι ο Μαρινάκης μπορεί να σταματήσει το κυνηγητό μου. Τελικά, δεν μπορούσε να βοηθήσει... Εκείνο το διάστημα μιλούσαν με τον υπουργό τον Ιωαννίδη, τον ιδιαίτερο του τον Αγραφιώτη, τον Γιαννακόπουλο. Βλέποντας ότι με χρησιμοποιούν με μοναδικό στόχο τον Μαρινάκη, προσπάθησα να του εξηγήσω ότι έπεσα θύμα πλάνης. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Απέφυγε να έρθει μαζί μου. Έδειχνε ενοχλημένος γιατί θεωρούσαν ότι χρησιμοποιήθηκα σκόπιμα από Αλαφούζο και Πατέρα για να εξοντωθεί. Οι σχέσεις μου αποκαταστάθηκαν το 2014 για έναν παίκτη, για τον Πλέγα. Ήταν να πάει στον Παναθηναϊκό αλλά ο Φύσσας δεν τον ήθελε. Μου παρουσίασε ένα μάνατζερ που μου είπε ότι έχει συμφωνήσει  με τον Παναθηναϊκό. Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεργαστώ με Αλαφούζο, με κοροϊδευε. Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα και τον πήρε ο Μαρινάκης, τότε έσπασε ο πάγος μαζί του.

Πριν λίγες μέρες με πήρε ο Αλαφούζος, μου έστειλε μήνυμα ο Μπουτσικάρης, οτι με θέλει ο Αλαφούζος. Μου λέει "χαθήκαμε". Μου είπε να πάω στο σπιτι τιυ στην Εκάλη, για ένα οικογενειακό του πρόβλημα, μιλήσαμε 3 ώρες. "Σε θέλω" μου λέει "ξέρεις, με τον Βαγγέλη πια είμαστε φίλοι" . Αυτό πριν από 1.5 μήνα. Αυτά εν μέσω κορωνοϊου. Mου είπε "θα σου βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν μπορώ να φύγω από Nova, τώρα έχουν συμμαχία Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης"

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι μόνες ομάδες που δίνουν χρήματα για να πάρουν παικτες. ΑΕΚ και ΠΑΟ περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι και να τους πάρουν. Η σκοπιμότητα τις αλλαγής των καταθέσεων Αλαφούζος και Μελισσανίδη είναι να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης μπας και επιβιώσουν αυτοί.

Ο Σπανός δεν μπορεί να στήσει ποτέ παιχνίδι, ούτε θέλει. Εμάς την ΑΕΛ, τον Πανιώνιο, τον Αρη μας έχουν βάλει σε ένα γκρουπ και λένε ότι είμαστε μαζί. Ο Σπανός είναι σαν και μένα, δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα χάσει και με τη Ρεάλ Μαδρίτη να παίξει, δεν θέλει να χάσει...

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος διέκοψε το Παναχαϊκή - Ολυμπιακός για να τιμωρηθεί η Παναχαϊκή. Στην Πάτρα έγινε το παιχνίδι, ήταν μόνο Ολυμπιακοί. Μην ανακατεύεσαι για τον Δημητρόπουλο, είναι μια από τις χειρότερες διαιτητικές προσωπικότητες. Είχε τραγική βαθμολογία σε εκείνο το παιχνίδι. Ο βαθμός του ήταν για παραπομπή. Τιμωρήθηκε με πολύ μεγάλη τιμωρία».

ΠΟΣΟ ....ΣΟΥΖΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ Π@ΤΑΝΑ?

« Απάντηση #336 στις: Ιουλίου 14, 2020, 07:27:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σπανού: «Θα εμμείνω στην έκθεσή μου για τον Ολυμπιακό»

Η δίκη της συμμορίας συνεχίζεται, με την εισηγήτρια του υποβιβασμού του Ολυμπιακού, Παναγιώτα Σπανού, να καταθέτει ότι εμμένει στην αρχική έκθεσή της.
Σίγουρη πως το αποδεικτικό υλικό ήταν αρκετό για να προτείνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε η Παναγιώτα Σπανού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της «Συμμορίας» στο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Θα εμμείνω στην έκθεση μου, το αποδεικτικό υλικό συνελέγη από την ποινική διαδικασία. Ο βαθμός απόδειξης που απαιτείται είναι η σφοδρή πιθανολόγηση. Τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία θεωρήθηκαν επαρκή και από το δικαστικό τμήμα για να πάει η υπόθεση σε ανακριτική διαδικασία. Ορισμένοι ανασκεύασαν τις αρχικές τους καταθέσεις, άλλοι όχι...»

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ!

« Απάντηση #337 στις: Ιουλίου 14, 2020, 08:10:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Κοιτατε, μηπως η τροπολογια για μη υποβιβασμο αποσκοπουσε αλλου.... 8)

Παντως χαρα στο κουραγιο της...Η γυναικα ειναι αξια συγχαρητηριων....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #338 στις: Ιουλίου 14, 2020, 08:45:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η τροπολογια ηταν μονο για περιπτωσεις "πολυιδιοκτησιας" οχι για στημενα κτλ.
Η ποινη του υποβιβασμου ισχυει.

« Απάντηση #339 στις: Ιουλίου 14, 2020, 10:49:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ναι ισχυει αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας.
Κατσε να δουμε πρωτα αν θα βγουν ενοχοι απο το δικαστηριο. ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!