Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"

Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"  (Αναγνώστηκε 41051 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"
« Απάντηση #320 στις: Ιουνίου 18, 2020, 11:10:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Την Τετάρτη 24/6 η δίκη της «Συμμορίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #321 στις: Ιουνίου 19, 2020, 11:23:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πάρις Κουρτζίδης // PIPERATA.GR

Χθες αποκάλυψα στο You are not allowed to view links. Register or Login τις νέες δικαστικές περιπέτειες της παρέας του Πειραιά. Στα PIPERATA διαβάσατε και την ημερομηνία ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ στην ΕΠΟ της υπόθεσης κατά του αφεντικού τους. Σήμερα, πρωινιάτικα, δέχθηκα τηλ. κλήσεις από Τατζικιστάν! Μπα, τυχαίο θα'ναι. Ε;

O ξα του Φαταούλ Χακέ θα ήταν...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #322 στις: Ιουνίου 19, 2020, 03:49:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μαλλον λαθος  :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #323 στις: Ιουνίου 20, 2020, 12:00:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Την Τετάρτη 24/6 η δίκη της «Συμμορίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Εχει @ρχιδια καποιος να τους στειλει στο δι@ολο για οσα εχουν κανει?
Αυτο ειναι το θεμα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #324 στις: Ιουνίου 24, 2020, 06:50:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πρόταση - σεισμός: Να πέσει ο Ολυμπιακός, ισόβιος αποκλεισμός σε Μαρινάκη και 3 εκατομμύρια πρόστιμο!

Το μέλος της Επιτροπής δηλαδή, θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση, μεταξύ άλλων, του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο το 2015 για στοιχηματικούς λόγους, και στέλνει την ομάδα του Πειραιά και τον ιδιοκτήτη της στα σχοινιά. Μαζί τους και η ομάδα του Περιστερίου για την οποία υπάρχει παρόμοια εισήγηση για υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ πρόταση για ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο υπάρχει και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

Η εισήγηση - απόφαση από το απόγευμα της Τετάρτης 22/4 που έγινε γνωστή, προκάλεσε σάλο στην ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) κοινωνία, παρότι επιχειρήθηκε από τα μέσα της «Συμμορίας» να υποβαθμιστεί. Είναι όμως επίσημη, αφού βρίσκεται πλέον στα χέρα των κατηγορούμενων και ο Ολυμπιακός (μαζί με τον Ατρόμητο) είναι ένα βήμα πριν από τον υποβιβασμό και για να τον αποφύγουν θα πρέπει να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Άργησε αλλά πήρε εμπρός

Η Επιτροπή Δεοντολογίας μπορεί να άργησε, αλλά πήρε εμπρός. Έπειτα από μήνες έρευνας, καθώς είχε ενημερώσει τους κατηγορούμενους της υπόθεσης από τον περασμένο Νοέμβριο ότι ξεκινά την έρευνα της, κατέληξε στην εισήγηση σεισμό τόσο για την ομάδα του Πειραιά και τον ιδιοκτήτη της, όσο και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, τα 15 φυσικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός που είχαν σημαντικές θέσεις στο ποδόσφαιρο την τριετία 2012-2015.

Η Πρωτοδίκης Μαρία Σπανού, και είναι σημαντικό αυτό, δεν περιμένει την έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης της «Συμμορίας» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων από το οποίο δεν αναμένεται απόφαση πριν από τον Σεπτέμβριο, και στέλνει, μεταξύ άλλων, την ομάδα του Πειραιά και τον ιδιοκτήτη της, στο επόμενο στάδιο της πειθαρχικής διαδικασίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στο δικαστικό της τμήμα, ως κατηγορούμενη πλέον,  με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να αιωρείται πάνω από το κεφάλι τους.

Το SDNA την Πέμπτη 23/4, μάλιστα, αναφέρθηκε στο πρόσφατο δεδικασμένο της Ξάνθης στην υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης, από το οποίο προκύπτει ότι τα πειθαρχικά όργανα δεν δεσμεύονται από τη διαδικασία της υπόθεσης στο ποινικό σκέλος, που είναι σε εξέλιξη. Εκεί όπου να σημειωθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Τάκης Φύσσας στην κατάθεση του, δεν πήρε λέξη πίσω απ’ όσα είχε καταθέσει.

ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ Μ@ΝΟΠΑΝΑ.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2020, 06:54:21 μμ από m01can4 »

« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 24, 2020, 07:17:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Διεκόπη η δίκη της «Συμμορίας» λόγω τεχνικών προβλημάτων - Στις 29/6 Μελισσανίδης και Αλαφούζος

Οι ημερομηνίες κατάθεσης των μαρτύρων:

29/6 Μελισσανίδης, Αλαφουζος, Φύσσας.

1/7 Σάββας, Βρύζας, Κωστούλας

2/7 Κούγιας, Αγγελίδης, Βελλής

6/7 Βασάρας, Μώραλης, Παπαδάκος

ΨΟΦΟΣ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ!

« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 24, 2020, 07:53:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η υποθεση ειναι δεμενη ελεγε ο Μπαλτακος.
Ηξερε τι ελεγε για την εισηγηση του υποβιβασμου για τους π@τανας γιους.
Υπαρχουν στημενα παιχνιδια.
Αυτο το ξερουν ολοι, οπως και ποιο ειναι ο αρχηγος της Ε.Ο

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Π@ΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 25, 2020, 11:28:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Βόμβες» Γεωργέα: «Δεν γίνετε να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν...»

Ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» του βορρά, κατέθεσε ότι και ο πρώην προπονητής του στην ομάδα, Δημήτρης Καλαϊτίδης. Ότι μπήκε στα αποδυτήρια ο Γρηγόρης Λαναρής, τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, και είπε στους παίκτες… «είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι πρέπει να χάσουμε 3-0». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι κατά την άποψη του... «δεν γίνετε να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν... Κάποιοι έχουν συντελέσει..»

Συμπλήρωσε ακόμη, ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσεχε τον αγώνα για να μπορεί να πει ότι οι συμπαίκτες του είχαν μειωμένη απόδοση! «Μας είπαν ότι όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει. Για να έμειναν;» αναρωτήθηκε.

Τα πρεζόνια τέτοιο.... πιάσιμο θα καταλάβουν :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 25, 2020, 12:08:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Γεωργέας για Ολυμπιακός-Βέροια 3-0: «Ήταν όλα φανερά. Στον πάγκο γελούσαν με τους συμπαίκτες μου»!

Πρόεδρος: Σας ζητήθηκε να έχετε μειωμένη απόδοση;

Γεωργέας: Μάλιστα

Πρόεδρος: Υπήρξε μειωμένη απόδοση από κάποιον;

Γεωργέας: Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου συμβαίνει αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ζήτησα να με βγάλει έξω γιατί αλλιώς θα έτρωγα κόκκινη για να βγω. Ο Καλαϊτζίδης μου είπε “παίξε” και του λέω “άμα παίξω θα φάω κόκκινη, δεν θα κάτσω να φάω τρία γκολ”.

Εισαγγελέας: Όταν καθίσατε στον πάγκο, παρακολουθήσατε τον αγώνα με συγκέντρωση;

Γεωργέας: Όχι

Εισαγγελέας: Γιατί δεν τον παρακολουθήσατε αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά στο ημίχρονο;

Γεωργέας: Γι’ αυτό ακριβώς δεν το παρακολούθησα. Μόνο τα γκολ παρακολούθησα.

Εισαγγελέας: Περιγράψτε μου τις φάσεις

Γεωργέας: Δεν τις θυμάμαι. Το ένα ήταν πέναλτι, στο άλλο έγινε μια σέντρα, μια κεφαλιά και μπήκε γκολ. Γιατί με πιέζετε;

Εισαγγελέας: Γνωρίζατε ότι οι συμπαίκτες σας θα καθόντουσαν να χάσουν;

Γεωργέας: Όχι. Μας είπαν ότι όποιος δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό, μπορεί να βγει. Για να έμειναν; Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Δεν έδωσα σημασία.

Εισαγγελέας: Στον πάγκο στη φάση του 91’ έγινε κάτι;

Γεωργέας: Δεν άκουσα κάποιον ψίθυρο στον πάγκο. Στο ημίχρονο, ήμουν ο πρώτος που βγήκε μετά την είσοδο του Λαναρή.

Εισαγγελέας: Μετά τον αγώνα κάνατε κάποια συζήτηση γι’ αυτό

Γεωργέας: Στην προπόνηση μετά τον αγώνα, ναι. “Να μας το λέγανε, να μην κατέβουμε να παίξουμε” και τέτοια, να ήμασταν πιο ήρεμοι. Εγώ μόλις τον είδα, νόμιζα ότι θα μας πρότεινε κάποιο έξτρα πριμ.

Εισαγγελέας: Αντιδράσατε στον Λαναρή;

Γεωργέας: Του είπα “όποιος δεν θέλει;” και μου είπε “όποιος δεν θέλει, να βγει”.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι πιστεύετε πως όλο αυτό έγινε για στοιχηματικούς λόγους. Το διερευνήσατε;

Γεωργέας: Όχι.

Δικηγόρος Αρβανιτίδη (πρώην μεγαλομέτοχος Βέροιας): Γιατί δεν μπήκες να παίξεις στα ίσια;

Γεωργέας: Δεν ήθελα να κάτσω να φάω τρία γκολ. Μια μπλούζα να τράβαγα, θα έτρωγα δεύτερη κίτρινη και θα έβγαινα. Δεν είδα κανένα παίκτη να πηγαίνει να μιλάει στον Καλαϊτζίδη μετά το περιστατικό στα αποδυτήρια. Οι παίκτες στον πάγκο, γελούσαν με τους συμπαίκτες μου. Ήταν όλα φανερά.

Πρόεδρος: Εγώ θα είχα προσέξει τον κάθε παίκτη τι έκανε, στο β’ ημίχρονο. Εσείς είπατε ότι δεν προσέχατε στο β’ μέρος…

Γεωργέας: Δεν τα είπα όλα αυτά μετά. Δεν ήθελα να μπλέξω.

Δικηγόρος Αρβανιτίδη: Η ομάδα της καρδιά σας ποια είναι;

Γεωργέας: Η ΑΕΚ.

Δικηγόρος Αρβανιτίδη: Αν γίνγινόταν αυτό τότε γνωστό, εκείνη την περίοδο που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, το 2013, η Βέροια θα κινδύνευε με υποβιβασμό;

Γεωργέας: Μπορεί. Φοβήθηκα για την οικογένεια μου και γι’ αυτό δεν είπα τίποτα μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο ανακριτής και μου είπε να καταθέσω για ένα παιχνίδι. Δεν με απείλησε κανένας. Πήγα και κατέθεσα μετά από 20 μέρες με ένα μήνα. Δεν μου είπε από πού με βρήκε, μου είπε να καταθέσω. Δεν είπε από πού με ξέρει, ποιος ανέφερε το όνομα μου.

Δικηγόρος Αρβανιτίδη: Στην Επιτροπή Εφέσεων είπατε ότι ο Καλαϊτζίδης είπε στον ανακριτή να σας καλέσει.

Γεωργέας: Πριν πάω στον ανακριτή μίλησα με τον κύριο Μελισσανίδη, για ασφάλεια. Πήγα με δικηγόρο τον κ. Γρηγορίου που δεν μπήκε μέσα στην αίθουσα.

Κεσές (δικηγόρος παικτών Βέροιας): Οι εφημερίδες την επόμενη ημέρα έγραφαν ότι πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής. Μπορείτε να το δικαιολογήσετε;

Γεωργέας: Όχι.

Κεσές: Γιατί μετά το ματς δεν το είπατε σε κανένα;

Γεωργέας: Δεν ήθελα. Στον κουνιάδο μου το είπα… Εκεί δεν φοβόμουν γιατί ήταν συγγενής μου.

*Αυτή την ώρα καταθέτει για το ίδιο παιχνίδι ο Παντελής Καφές, ενώ προγραμματισμένο είναι να ολοκληρώσει την κατάθεσή του και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Θυμηθείτε εδώ τι είχε καταθέσει τον περασμένο Μάρτιο πριν το δικαστήριο διακόψει λόγω της πανδημίας.

« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 29, 2020, 07:42:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νέα διακοπή στην δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Για άλλη μια φορά ζητήματα… τεχνικής υφής ήταν αυτά που πήγαν πίσω τη διαδικασία. Για την ακρίβεια, αυτή τη φορά το ζήτημα ήταν «χωροταξικό», αφού η αίθουσα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν ήταν αρκετά μεγάλη για να καλύψει τις ανάγκες της διαδικασίας.

Η πλευρά του προεδρείου, ειπώθηκε ότι έχει εξασφαλιστεί η αίθουσα τελετών στο Εφετείο Αθηνών, εκεί όπου είχε διεξαχθεί η δίκη του «Koriopolis», για να μπορέσει να γίνει σωστά η ακροαματική διαδικασία. Με τη σύμφωνη γνώμη των κατηγορούμενων, των δικηγόρων και των λοιπών εμπλεκόμενων, αποφασίστηκε η δίκη να διακοπεί και να αρχίσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 18:00.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ  :)) :)) :)) :)) :))