Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"

Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"  (Αναγνώστηκε 41049 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2014, 08:48:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Κακοηθειες ειναι ολα αυτα...Δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραγματα στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2014, 11:55:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Outsider

• Silver Member
  • 350
Μυρίζομαι αρχείο και μηνύσεις από χοντρό και σια για συκοφαντική δυσφήμιση κλπ...

« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 03:18:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επειδή διεφυγε σε καποιους μαλλον χθες είχαμε μια "εγκληματικη" ενεργεια εναντιον του Ζωγραφου του πρωην διαιτητη που είναι αναπληρωτης προεδρος της ΕΠΟ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ  :whistiling: ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, είχαν στήσει καρτέρι στον Κολωνό, στον διεθνή παρατηρητή και συνεργάτη του Σκωτσέζου Χιου Ντάλας, υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών στην Super League, του επιτέθηκαν και φέρεται να τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, που ανέλαβε αναπληρωτής προέδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στις 3 Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Καλύβα, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Και όλα αυτά, ενώ την Παρασκευή (14/11) το απόγευμα ξεκινάει στην Αθήνα, το διήμερο σεμινάριο των διαιτητών της Super League, παρουσία μάλιστα, του ίδιου του Σκωτσέζου, Χιου Ντάλας.

Παράθεση
ΥΓ. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαρινάκης δίνει το «παρών» μετά τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ κατά του πρώην διαιτητή κι αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου κι αναμένεται να κάνει δηλώσεις μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Τι συμπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 03:34:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα κάνει και δηλώσεις!!
Πονόψυχος ο χοντρός!  :)) :)) :)) :)) :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 04:51:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αποχωρώντας ο κ. Μαρινάκης έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει μια δολοφονική ενέργεια σε ένα πρόσωπο της ΕΠΟ, στον κύριο Ζωγράφο που είναι μέλος της ΚΕΔ. Είχα ηθική υποχρέωση να έρθω στο ΔΣ και να καταγγείλω με ονοματεπώνυμα γι’ αυτά που με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου, για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και έχει άμεση σχέση με τον ξυλοδαρμό του κυρίου Ζωγράφου και την κατάστασή του. Είμαι διαθέσιμος να με καλέσουν οι αρχές, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, αλλά και να πάρουν τα πρακτικά από το σημερινό ΔΣ και να πράξουν ανάλογα. Δεν είναι όμως μόνο οι τελευταίες τρεις ημέρες, είναι κι αυτά που έγιναν πέρυσι στη Γ’ Εθνική, γίνονται φέτος στη Football League και έρχονται του χρόνου στη Superleague . Πρέπει να μας προβληματίσουν όλους. Θέλω να πω κάτι άλλο. Πριν δυόμιση χρόνια σ έναν φούρνο στην Καλαμάτα υπήρξε ένα ατυχές γεγονός. Με ανώνυμες καταγγελίες τότε οι εισαγγελείς είχαν δώσει εντολή να ανοίξουν το τηλέφωνό μου και των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Θεοδωρίδη και Βρέτζου, μας άκουγαν καθημερινά, δεν ξέρω για πόσο διάστημα, είχε γίνει έρευνα σε όλο της το μεγαλείο. Όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και καλά έκαναν , με αυτή την υπόθεση. Πρέπει με τον ίδιο ζήλο και τώρα όλοι αυτοί, αρχές και ΜΜΕ , να αντιμετωπίσουν τις κτηνωδίες του τελευταίου διαστήματος.

Να γίνει λοιπόν έρευνα και θα βγουν συμπεράσματα για το ποιοι είναι νοικοκύρηδες και ποιοι τυχοδιώκτες. Είτε είναι λαθρέμποροι στο επάγγελμα, είτε κάποιοι που έχουν μάθει να απειλούν ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και να φτάνουν σε ξυλοδαρμούς και δολοφονικές ενέργειες, ώστε να τους φιμώσουν, να τους φοβίσουν και να πετύχουν το σκοπό τους. Δεν μπορούν οι τυχοδιώκτες να διώξουν τους νοικοκύρηδες. Δεν θα το επιτρέψω εγώ, δεν θα το επιτρέψει κανένας. Σε 15-20 ημέρες θα δώσω μια συνέντευξη τύπου, γιατί ως τώρα δεν έχω μιλήσει για το τι έχω κάνει αυτά τα χρόνια, για το τι έχουμε πληρώσει σαν Ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι που μιλάνε για διαφάνεια. Πως ξεκίνησαν , τι φόρους έχουν πληρώσει ή δεν έχουν πληρώσει, τι έχουν κάνει. Θα προτιμούσα όμως να μην τα λέω μπροστά σε κάμερες , αλλά στις αρμόδιες αρχές που πρέπει να ασχοληθούν».

pamesports.gr

Μιλαει ποιος αυτος που ειναι μπλεγμένος σε συνομιλίες της εγκληματικής οργάνωσης με ύποπτα παιχνίδια και άλλα περιστατικά!!Μιλάει αυτος που το πλυντηριο παει συννεφο, που καραβια βουλιαξαν σε μια νυχτα μεσα η μηπως ειναι ψεματα αυτα?
Ο νοικοκυρης  facepalm!!!! Ρε αντε στο δι@ολο χοντρε!

ΥΓ. Ο εμπρησμος στην Καλαματα ηταν ατυχες γεγονος, οχι εγκληματικη ενεργεια!!! :o :o :o

« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 05:44:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Μπάκας.

Αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί από οπαδούς, αλλά και στο χθεσινό συμβάν του ξυλοδαρμού του κ. Ζωγράφου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για το αν έμαθε από ποιον ήταν πληρωμένοι στο ξυλοδαρμό του τόνισε:

«Ναι από τον τότε πρόεδρο της ομάδας που υποτίθεται μου έδωσε λεφτά και δεν τα πήρα. Τότε έγινε μια δωροδοκία πριν από ένα ματς και δεν τα δέχτηκα έγινε ο ξυλοδαρμός».

Για ποια ομάδα μιλάει προσέθεσε

«Την ΑΕΚ με τον Καρρά τότε για πρόεδρο. Είναι ολόκληρη ιστορία, έχει διαπιστωθεί εδώ και επτά χρόνια. Ο δεύτερος από τους μπράβους βρέθηκε, γιατί ο πρώτος είχε σκοτωθεί μετά το δικό μου συμβάν και τον είχα πυροβολήσει μόνο και μόνο για να μην ομολογήσει από ποιον πήρε τα λεφτά. Ήταν θέμα ωρών τότε για να τον πάνε στην ασφάλεια. Ο δεύτερος βρέθηκε τυχαία μετά από δέκα-δώδεκα χρόνια και ομολόγησε πλέον ότι συγνώμη, μεροκάματο βγάλαμε, αλλά εμείς δεν ξέραμε τίποτα».

Για το ότι η διαιτησία του έκανε κακό όπως φαίνεται είπε:

«Έχω και καλές εμπειρίες, αλλά και κακές. Μέχρι τώρα έχω τηλέφωνα από ανθρώπους μου με εκτιμούν και με σέβονται και το δυσάρεστο συμβάν είναι αυτό του ξυλοδαρμού».

Για τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου υπογράμμισε:

«Εγώ κάποτε είχα πει ότι θα θρηνήσουμε θύματα με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην είναι σήμερα ή αύριο, αλλά θα είναι. Τι περιμένουμε από αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Άλλοι κάνουν λάθη στο γήπεδο και άλλοι την πληρώνουν».

Για το αν ο Ζωγράφος είναι θύμα της όλης κατάστασης υποστήριξε:

«Δεν θα τον χτυπήσουν μόνο για να κάνει ζημιά, αλλά για να καταλάβουν και οι επόμενοι ότι ξέρετε εμείς κάνουμε κουμάντο».

Για το ποιοι μπορεί να τον χτύπησαν διευκρίνισε:

«Μόνο ο Ολυμπιακός είναι; Μην ξεχνάμε ότι εδώ και 15 μέρες ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία του Σπάθα, ασχέτως αν είναι μπροστά οικονομικά και επιφανειακά σαν κυβερνών στο ποδόσφαιρο».

Για το ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο βαθμός του Σπάθα απάντησε:

«Περιμένουν πρώτα την απόφαση του αρχιδιαιτητή και μετά θα βάλουν τον βαθμό».

Στη συνέχεια ο κ. Μπάκας προσέθεσε:

«Είχα βγει στην εκπομπή Derby και όταν είχε βγει ο πρόεδρος από την Αθήνα και είχε πει ότι οι επόπτες έχουν την ευθύνη, είχα πει ότι Σπάθας ήθελε να φύγει και το έκανε εσκεμμένα. Διότι υπάρχει τώρα ο έλεγχος του πόθεν έσχες. Σε ένα χρόνο πήρε τρεις φορές το τζόκερ. Δεν γίνεται αυτό και γι’ αυτό ήθελε να φύγει».

Για το αν πιστεύει πως έχει μέλλον η Ελληνική διαιτησία είπε:

«Θέλω να πιστεύω πως θα έχει».

Για το τι πιστεύει ότι μπορεί να σκέφτεται ο Ζωγράφος, μιας και έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση ανέφερε:

«Οι βοηθοί έμειναν μέσα στο ταξί και ο ένας έλεγε ότι είναι ΑΕΚ. Οι επόπτες στο παιχνίδι ήταν Θεσσαλονικείς και δεν πήγαν να καταθέσουν όταν έπιασαν τους δύο. Τους είχα βρει σε ένα εστιατόριο στο αεροδρόμιο όταν εγώ πήγα να δω αν είναι αυτοί που με χτύπησαν ή όχι, τους είχα βρει στο μαγαζί που ήταν και τους ρώτησα αν πήγαν και μου είπαν πως είχαμε δουλειές, σεμινάρια».

Καλος κ@ριολης και αυτος!

« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 08:13:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Καλα το ξηγηθηκαν τα χανουμια....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 09:13:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Βλέπω ο χοντρός αναθάρρησε και από εκεί που ήταν χ#σμένος, βγαίνει και μιλάει για νοικοκυριά και..."καθαρότητες"... facepalm
Απειλεί κιόλας για ...αποκαλύψεις!
Γι αυτό η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠ#ΡΔΕΛΟ, για κάτι τέτοιους!

« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 09:41:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απάντησε στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο και πέρασε στην... αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για «άνθρωπο σε κατάσταση πανικού» και προαναγγέλλοντας δικαστήρια!

Αναλυτικά:

«Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.

Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.

Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση,

να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο,

να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους.

Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο.

Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια.»

Πολύ ωραία ανακοίνωση από τον τίγρη αλλά και αυτός ας μην μιλάει.Πολύ θα ήθελε να πάρει τα σκήπτρα για τον μαιμου δικέφαλο!
Δεν είναι λουλούδι για μύρισμα... :whistiling:

« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 10:20:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της έχουν πρωτοστατήσει στον αγώνα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα το χθεσινό θλιβερό γεγονός, το οποίο δεν μπορούν να καπηλεύονται πρόσωπα ελεγχόμενα από τη Δικαιοσύνη.

Εγκαλούμε την Κυβέρνηση για την εγκληματική ανοχή που έδειξε τόσα χρόνια στην εξελισσόμενη σήψη του ποδοσφαίρου. Ανοχή, όπως έχουμε ήδη δηλώσει, σημαίνει πλέον συνενοχή.

Καλούμε δε τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της και να αποτρέψει την επικείμενη παραγραφή αδικημάτων".

Ουστ ρε σιχάματα και σεις!