Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"

Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"  (Αναγνώστηκε 41077 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2015, 11:57:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ντοκουμέντο: Οι 20 σελίδες του κατηγορητηρίου Μαρινάκη!

πέντε κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο (μέχρι σήμερα) πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλύονται πράξη προς πράξη.

Η "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαΐδη ανέφερε χθες ένα σημαντικό μέρος εξ αυτών και το SDNA, το site των μεγάλων αποκαλύψεων, το βγάζει σήμερα όλο στην επιφάνεια για λόγους προστασίας του κοινωνικού αγαθού που λέγεται ποδόσφαιρο και το οποίο εδώ και χρόνια είναι παραδομένο και έρμαιο στις ορέξεις εγκληματικών οργανώσεων.

Όλα όσα διατυμπανίζει σύσσωμο το υγιές φίλαθλο κοινό εδώ και χρόνια αποκτούν σάρκα και οστά, όχι μέσω φημών και δημοσιευμάτων, αλλά από τα χέρια ενός αδέκαστου δικαστικού λειτουργού - του Γιώργου Ανδρεάδη και προγενέστερα του Αριστείδη Κορέα - που έψαξε σε βάθος την υπόθεση και την αποτύπωσε σε κείμενο 20 σελίδων.

Είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να καταφέρει κανείς να βγάλει το ρεζουμέ όλων των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται ο Μαρινάκης. Ανατινάξεις φούρνων, επηρεασμός προέδρων και παραγόντων της ΕΠΟ, εξαφανίσεις διαιτητών, απολύσεις δημοσιογράφων, έλεγχος των media, παράνομα κέρδη από συμμετοχή στο Champions League, διαπλοκή με κορυφαία στελέχη της UEFA, παρεμβάσεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας, ηγετική θέση στην εγκληματική οργάνωση είναι μόνο ορισμένα από όσα βαραίνουν σαν κατηγορίες το αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το SDNA - με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα φίλαθλο που ζητά εδώ και χρόνια κάθαρση - φέρνει σήμερα στο φως για λόγους δημοσίου συμφέροντος ολόκληρο το κατηγορητήριο. Προκειμένου αφενός ο πεντάκις κακουργηματικά κατηγορούμενος να μην κριθεί με βάση αποσπάσματα των κατηγοριών και αφετέρου ο κόσμος να καταφέρει να διαβάσει τι ακριβώς περιλαμβάνεται στο δικαστικό έγγραφο και να βγάλει με σαφήνεια τα συμπεράσματα του. Πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου.

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2015, 12:01:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Αυτα σε σοβαρα κρατη...Εντω στο Ελλαντα, κυριο Μαρινακη ειναι καλο επενντυτη που παλεβει γκια καλο του ελληνικος ποντοσφαιρου....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 01, 2015, 02:44:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ομολογία - βόμβα για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Άλλη μία κατάθεση-βόμβα έρχεται να βάλει μπουρλότο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάθεση αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που διεξήχθη τον Γενάρη του 2013, για τον οποίο ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, θεωρεί ότι είχε στηθεί και στο πλαίσιο αυτό έχει απαγγείλει κατηγορίες στους Γιώργο Αρβανιτίδη, Γιώργο Λαναρή, Βαγγέλη Μαρινάκη και σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς άσκησε ποινική δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία στο εν λόγω παιχνίδι και στον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Γκιγέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός παίκτης κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του κ.Ανδρέαδη στις αρχές του Σεπτέμβρη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Η είδηση-βόμβα που προκύπτει από την απολογία Πέρεθ είναι ότι ο Ισπανός επιβεβαίωσε στο ακέραιο και μέχρι τελείας τα όσα έχουν καταθέσει στον ανακριτή ο Νίκος Γεωργέας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης και ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Με λίγα λόγια ο Πέρεθ ομολόγησε στον ανακριτή ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς τα είχαν καταθέσει οι τρεις προαναφερθέντες κι ότι το ματς στήθηκε στο ημίχρονο για να λήξει με σκορ 3-0. Πρόκειται για ομολογία-βόμβα διότι αυξάνει σε τέσσερα τον αριθμό τα πρόσωπα τα οποία έχουν καταθέσει πως το επίμαχο παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο. Μία εξέλιξη που είναι καθοριστική για τη συνέχεια της υπόθεσης αυτής.

Μ' αυτά και μ' αυτά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης έφτασαν τους 35 κι αυτό θα είναι και το τελικό νούμερο που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει ολοκληρώσει το έργο του κι αναμένεται ως τα τέλη του Οκτώβρη να παραδώσει τη δικογραφία στον εισαγγελέα εφετών ο οποίος και θα κάνει την πρότασή του για το ποιοι από τους κατηγορούμενους θα παραπεμφθούν σε δίκη.

sdna.gr

Αφού δεν τους γ@μ@νε το σπίτι ολο, τι να πω...
Βγάζουν και γλώσσα οι "οπαδοί" με τα κόκκινα στρινγκ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2015, 02:53:10 μμ από m01can4 »
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 03:17:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το πόρισμα Κορέα οδήγησε στην ήττα Μαρινάκη από τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε άνετα χθες από την Τούμπα με 2-0, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε μια μάλλον σημαντικότερη νίκη επί του αντιπάλου του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο εκδίκασε τη μήνυση του Ολυμπιακού εναντίον του Δικεφάλου σχετικά με την ανακοίνωση που είχε βγάλει τον Μάρτιο του 2014 μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Παρότι σε αυτή την ανακοίνωση υπήρξαν πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως η πιο σκληρή ανακοίνωση όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική εναντίον του. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι είχαν προχωρήσει και σε προσωπική μήνυση κατά του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, στη δίωξη που άσκησε δεν δέχθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν τον παρέπεμψε σε δίκη.

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό είχαν πάρει πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη υπόθεση, γι΄ αυτό και το δικαστήριο βρέθηκε για να καταθέσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος. Γεγονός που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη νομική ήττα των ερυθρολεύκων, καθώς αυτό που ουσιαστικά αποδείχθηκε ήταν ότι η καταγγελία ενός «εγκλήματος», έστω και με σκληρά λόγια, δεν μπορεί να τιμωρηθεί από κανένα δικαστήριο. Πολύ περισσότερο όταν το συγκεκριμένο «έγκλημα» αποδεικνύεται καθημερινά.

Είναι προφανές ότι οι καταγγελίες του ΠΑΟΚ περί «συστήματος» το οποίο «ελέγχει» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν είχαν γίνει για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά για ουσιαστικούς, όπως αποδείχθηκε με όσα ζήσαμε στην πορεία των ανακρίσεων για την περίφημη «εγκληματική οργάνωση».

Αξιοσημείωτες είναι κάποιες ατάκες που αντάλλαξαν η πρόεδρος του δικαστηρίου με τον Γιάννη Βρέντζο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η πρόεδρος είπε, μεταξύ άλλων, στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν βλέπω τίποτα δυσφημιστικό στην ανακοίνωση. Λέει ότι υπάρχει σύστημα που το ελέγχει ο Μαρινάκης. Πού είναι το μεμπτό; Είναι κακό να υπάρχει σύστημα;».

Ο Γιάννης Βρέντζος απάντησε πως «όσοι είναι στο ποδόσφαιρο, όλοι καταλαβαίνουν τι εννοούν», ωστόσο η πρόεδρος επέμεινε: «Θα μπορούσε να υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα που να τα ελέγχει όλα αυτά, διαιτητές και Ομοσπονδίες;».

«Δεν ξέρω», απάντησε ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ κάπου εκεί παρενέβη ο δικηγόρος της πλευράς του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος εμφάνισε το περίφημο πόρισμα Κορέα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και ρώτησε σχετικά τον κ. Βρέντζο: «Αμφισβητείτε τη γνησιότητα του πορίσματος; Όχι το αν ισχύουν όσα λέει, αλλά αν αμφισβητείτε το ίδιο το πόρισμα...». Ο κ. Βρέντζος απάντησε πως δεν το αμφισβητεί!

Το συγκεκριμένο πόρισμα, βέβαια, αναφέρει πως όντως υπάρχει «σύστημα» και πως επικεφαλής της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και με βάση αυτό, η πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε πως δεν στοιχειοθετείται καμία κατηγορία συκοφαντικής δυσφήμισης από πλευράς ΠΑΟΚ...

Ουσιαστικά πρόκειται για μια απόφαση που δεν είναι απλώς μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά ενδέχεται να αποτελέσει πρόκριμα για αρκετές άλλες παράλληλες υποθέσεις που εκκρεμούν σε νομικό επίπεδο...

sdna.gr

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ

« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 06:57:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οι μονο που κανουν πως δεν ξερουν τιποτα ειναι οι γαυροι.
Ολοι οι υπολοιποι ξερουμε τα παντα και με λεπτομερειες!
Για την ωρα πηραν τα @ μας, να δουμε που θα φτασει η υποθεση!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 11:00:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αποκάλυψη-φωτιά στη «Δίκη». Κοτσώνης σε δικαστή: «Θέλει να σε δει ο πρόεδρος...»

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε δύο νομίμως –όπως τονίστηκε στην εκπομπή- υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του προφυλακισμένου για εμπόριο ναρκωτικών Αμίλιου Κοτσώνη με δικαστή!

Ο πρώην υπεύθυνος προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, εμφανίζεται να συνομιλεί, τον Ιούλιο του 2012, με τον εφέτη Αθηνών Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος ήταν ο εισηγητής της υπόθεσης που αφορούσε το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του 2011 στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι συνομιλίες που φέρονται να καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, «τινάζουν στον αέρα» το βούλευμα του Συμβουλίου, το οποίο είναι παραπεμπτικό για 84 κατηγορούμενους και απαλλακτικό για 53, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι αυτό γιατί εγείρει μείζον ζήτημα ηθικής τάξεως!

O Κυριάκος Θωμαΐδης σχολίασε χαρακτηριστικά πως είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι ο δικαστής Τζιμπλάκης δεν αυτοεξαιρέθηκε από την υπόθεση. Διότι οι συνομιλίες που παρουσιάστηκε να έχει πραγματοποιήσει δείχνουν ιδιαιτέρως φιλική σχέση με το τότε μεγαλοστέλεχος του Ολυμπιακού, ενώ φέρεται να του προτείνεται και συνάντηση με τον «δικό μας πρόεδρο»!

Και ο γνωστός δημοσιογράφος Κ. Τσαρούχας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, κάλεσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη να παρέμβει άμεσα και να διατάξει έρευνα για το θέμα.

Πάντως, οι εν λόγω συνομιλίες που αποδίδονται στον Κοτσώνη δεν περιελήφθησαν στις δικογραφίες που αφορούν τις υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια.

O Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κατηγορηθεί για το σκάνδαλο των χειραγωγημένων παιχνιδιών «Koriopolis» (δικογραφία Πόπης Παπανδρέου) από τον Ιούνιο του 2011 και οι συνομιλίες καταγράφηκαν από την ΕΥΠ τον Ιούλιο του 2012. Η απαλλακτική εισήγηση του δικαστή Τζιμπλάκη στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έγινε τον Ιούλιο του 2015...

Οι δύο συνομιλίες που παρουσίασε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» είναι οι εξής:

Πρώτη συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη-Γιάννη Τζιμπλάκη, Εφέτη Αθηνών

Γ.Τ. «Ναι.

Α.Κ. Γιαννάκη μου, τι έγινε;

Γ.Τ. Γεια σου Αιμίλιε, καλά εσύ;

Α.Κ. Καλά είμαι.

Γ.Τ. Τι κάνεις;

Α.Κ. Καλά είμαι αγόρι μου.

Γ.Τ. Πώς πάει η δουλειά, έχει δουλειά;

Α.Κ. Κάτι πάει να γίνει τώρα.

Γ.Τ. Μακάρι να αλλάζουνε τώρα τα δεδομένα

Α.Κ. Κάτι πάει να γίνει.

Α.Κ. Τι έγινε ρε φιλαράκι μου;».

Δεύτερη συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη-Γιάννη Τζιμπλάκη, Εφέτη Αθηνών

«Γ: Ναι

Κ: Έλα, Γιάννη μου.

Γ: Έλα τι γίνεται;

K: Καλά είμαι.

Γ: Καλά είσαι; Εκείνη την ώρα είχαμε δικαστήριο, δεν είχα τελειώσει.

Κ: Το κατάλαβα, ρε παιδί μου. Γιατί σε έπαιρνα και πριν και το είχες κλειστό.

Γ: Ναι, ναι, ναι. Όχι, είχαμε ακόμη συνέχεια.

Κ: Να σου πω, είχαμε να βγάλουμε τα τρία διαρκείας.

Γ: Έλα μωρέ.

Κ: Θα πρέπει να συνεννοηθείς σε ποια ονόματα θέλεις να τα βγάλουμε.

Γ: Ε!

Κ: Εκτός του δικού σου.

Γ: Να ρωτήσω πάλι τον Γρηγόρη;

Κ: Ναι.

Γ: Θα τον ρωτήσω αύριο που θα είμαι στο γραφείο.

Γ: Θα τον ρωτήσω.

Κ: Και θέλει να σε δει και λίγο ο πρόεδρος.

Γ: Ο πρόεδρος ο δικός μας;

Γ: Ναι.

Κ: Θέλει να σε δει.

Γ: Ναι

K: Ε! Θα σου πει.

Γ: Εντάξει.

Κ: Αύριο πώς είσαι ;

Γ: Έχω δικαστήριο πάλι. Αύριο και την Παρασκευή, από Δευτέρα είμαι ελεύθερος.

Κ: Εντάξει.

Γ: Θα σε πάρω εγώ αύριο το βράδυ ή την Παρασκευή να σου πω.

Κ: Ωραία.

Γ: Να σου πω για τον Γρηγόρη.

Κ: Εντάξει.

Γ: Εντάξει ;

Κ: Εντάξει

Γ: Οπότε θα μιλήσουμε αύριο. Δεν έχω κανένα άλλο νέο για εκείνο κάτω, το άλλο, για σένα.

Κ: Εντάξει τα τελευταία νέα είναι αυτά που μου έχεις πει.

Γ: Ναι, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Κ: Ναι, απλώς θέλει να σε δει για να συζητήσετε μαζί ένα θέμα που θέλει.

Γ: Εντάξει, εντάξει, εντάξει, Αιμίλιε θα σου πω.

Κ: Επειδή πρέπει να τα βγάλω τα άλλα, πρέπει να μου πεις, πού, πώς κλπ.

Γ: Εντάξει, θα συνεννοηθώ εγώ με τον Γρηγόρη και θα σου πω. Πιστεύω αύριο να είναι κάτω, να τον δω. Εντάξει ;

Κ: Εντάξει, Γιάννη μου.

Γ: Εντάξει, Αιμίλιε.

Κ: Να είσαι καλά.

Γ: Γεια».

Πρώην συνεργάτης του Μαρινάκη, νυν βασικός κατηγορούμενος σε πολύ σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών, κανονίζει ραντεβού του προέδρου του Ολυμπιακού με δικαστικό λειτουργό ο οποίος αφού τον αποκαλεί "ο δικός μας πρόεδρος" αργότερα τον απαλλάσει για τα στημένα του Koriopolis.

egv den katalavailei ti thelei apo to proedro? facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 04:41:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι τρεις διάλογοι του ντέρμπι που έκρινε καθαρούς ο Τζιμπλάκης!

Οι νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ για την περίφημη υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, έφεραν πολύ κόσμο του ποδοσφαίρου ενώπιον της δικαιοσύνης. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, προφυλακίστηκαν. Μεταξύ τους, και ο νυν Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις συνομιλίες που επαναφέρει στην επιφάνεια το SDNA.

Προφανώς, ο Μπέος ...δεν μιλούσε μόνος του. Στην πρώτη από αυτές, αμέσως μετά το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 της 19ης Φεβρουαρίου 2011, συζητά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στις άλλες δύο συνομιλεί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλο.

Εν προκειμένω, οι άκρως αποκαλυπτικοί διάλογοι -που αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»- του Εφέτη Αθηνών, Γιάννη Τζιμπλάκη, με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν κατηγορούμενο στην υπόθεση του ναρκοπλοίου «Noor1», Αιμίλιο Κοτσώνη, συνδέονται άμεσα με την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου, περισσότερο γνωστής ως σκάνδαλο «Koriopolis».

Ποιος είναι ο Εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης; Ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο παρέλαβε τη δικογραφία και εξέδωσε το βούλευμα για το «Koriopolis». Η εισήγηση Τζιμπλάκη ήταν απαλλακτική για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Τζιμπλάκης δεν έκρινε επιλήψιμους τους απολύτως αποκαλυπτικούς διαλόγους του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Αχιλλέα Μπέου και του Θανάση Κανελλόπουλου αναφορικά με το πλέον σκανδαλώδες ντέρμπι των τελευταίων χρόνων, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (2-1, 19/2/2011).

Ας θυμηθούμε τις τρεις συνομιλίες:

Μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 (19/1/2011), ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα Μπέο (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση Κανελλόπουλου.

Α.: Ελα, συγχαρητήρια.
Β.: Ετσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92'.
Α.: Ακου να σου πω όμως...
Β.: Ητανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
Α.: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά εβδομάδα, 10 μέρες.
Β.: Ετσι, έτσι.
Α.: Μ' ακούς;
Β.: Εντάξει.
Α.: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Β.: Τι εννοείς, ποιους απ' όλους;
Α.: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα (εννοεί τον διαιτητή, Δημήτρη Καλόπουλο και το β' βοηθό, Σπύρο Τρύφωνα).
Α.: Μ' ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
Β.: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε.

Στις 22.46, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει (εννοεί τον Καλόπουλο) έστω και τέταρτο..., να μην τους περάσει ρε παιδάκι μου, είναι σημαντικό για σένα αυτό».

Ο Μπέος συνομιλεί για το ντέρμπι με Θανάση Κανελλόπουλο και αναφέρουν τα εξής:

Α.: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος;
Θ.: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.
Α.: Ε;
Θ.: Το ματς το είδες;
Α.: Το γκολ του Τσιμπούρη οφ σάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
Θ.: Για ξαναπέσ' το.
Α.: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ. (...)Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ, γ... τα, άκου τι σου λέω.
Θ.: Κοίταξε, στα δύο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη, γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήταν 10 παίκτες.
Α.: Πιο μπροστά από την μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά, είναι σε θέση οφσάιντ.
Θ.: Στο γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε... ήταν γ... τα.
Α.: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
Θ.: Ναι.
Α.: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
Θ.: Τι πρόβλημα όταν λες;
Α.: Θα του την πέσουνε, αδελφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μην τους δείρουνε, δεν καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
Θ.: Τους τρεις λες, έτσι;
Α.: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.

Στις 23.07, ο Θανάσης Κανελλόπουλος τηλεφωνεί στον Αχιλλέα Μπέο. Στη συνομιλία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μαρινάκης επηρέασε τους διαιτητές του ντέρμπι και πρέπει μετά να τους προστατέψει.

Α.: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δύο. Να στείλει δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δύο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.
Θ.: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήταν του συνδέσμου Κερκύρας;
Α.: Κερκύρας, ναι. Ναι, Τρύφωνας.
Θ.: Να σου πω, έχουν σχέση με τον Μπανανά;
Α.: Με ποιον;
Θ.: Με τον Μπανανά έχει σχέση αυτό;
Α.: Δεν το ξέρω. Δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να 'χει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου, πολύ τραγικός στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά γ...τα
Θ.: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ο Παναθηναϊκός.
Α.: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή δηλαδή πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
Θ.: Παίζει... είναι ο Νταμπώσης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες, λένε οι δημοσιογράφοι, ότι λένε ό,τι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6.00/6.30 οπότε περνάει πειθαρχική.
Α.: Αν γίνει αυτό γ...το, γιατί δεν μπορεί κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει και μετά να τον στέλνεις... δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...
Θ.: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ό,τι και να κάνει ο Νταμπώσης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...
Α.: Μετά, ρε παιδί μου, είναι και μ...οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ο ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχ' τη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις, το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, άι γ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου, δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;
Θ.: Ε, βέβαια.
Α.: Και δεν του δείχνει. Αντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελλο, πάει τώρα.
Θ.: Θα το δούμε πως θα το...τέρα έτσι λένε τώρα τι βαθμό θα του βάλω τώρα. Πάντως κι αν δεν του βάλει τιμωρία, θα του βάλει αργία 15-20 μέρες.
Α.: Καθόλου δεν πρέπει να του βάλει, άμα θέλει να δείξει δύναμη τώρα ο Βαγγέλης καθόλου δεν πρέπει να του μπει τιμωρία. Πρέπει την άλλη εβδομάδα να τον βάλει 4ο, 4ο κάτω...

Γελάνε και τα τσιμέντα!!!!!

« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 05:44:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ενταξει απο ενα σημειο και μετα υποτιμαται η νοημοσυνη μας!
Δηλαδη τι αλλο να πουμε? >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 11:24:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Τίποτε άλλο!

« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 09:26:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δεν υπαρχει σωτηρια...Δεν θα κουραστω να το επαναλαμβανω...Με το 1/10 των δικων μας αποκαλυψεων , αφαιρεθηκε πρωταθλημα απο τη Γιουβε , επεσε στη Β' εθνικη , της εφυγαν παικτες , της απαγορευσαν να κανει μετεγγραφες και απο κατι αλλες "ομαδουλες" (βλ. Μιλαν , Λατσιο , Παρμα κλπ) αφαιρεθηκαν απο 18 εως 10 βαθμοι στο επομενο πρωταθλημα....

Και εχεις τα ορκ του πειραια να καμαρωνουν για τις νικες τους....Ειναι σαν καμαρωνει ο κλεπταποδοχος για την πραματεια του....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών