Μετά από σχεδόν 3 μήνες νομίζω πως πρέπει να πούμε 2 λόγια για το ποιοι είμαστε, πως δημιουργήθηκε όλο αυτό το φόρουμ και φυσικά ποιος είναι ο σκοπός του.
Πριν από πολλούς μήνες εγώ και ο
Outsider έχοντας και οι δύο αρκετές "ανησυχίες" για τα του ΠΑΟΚ και μιας ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια, είπαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα φιλοξενεί όποιον θα ήθελε να συμμετέχει
δημιουργικά και με σεβασμό σε μία συζήτηση για τον ΠΑΟΚ και ότι τον απασχολεί, αλλά και συνάμα κάνοντας και πλάκα για να περνάει ευχάριστα η ώρα μιας και η ύπαρξη των φόρουμ, sites κτλ είναι κυριότερα αυτός.
Στην όλη ιδέα προστέθηκε και ένας παλιός φίλος μου (
Teododo) και έτσι από τις 3 Απριλίου βρίσκεται στο διαδίκτυο το
paokforum.grΜέσα σε αυτούς τους 3 μήνες (μεθαύριο μπαίνουμε στον 4ο) η ανταπόκριση αρκετών φίλων ήταν μεγάλη. Και ως προς την περιήγηση στην σελίδα
(21.189 μοναδικές επισκέψεις μέχρι σήμερα) αλλά και ως προς τις εγγραφές και την συμμετοχή των μελών.
Βασικό μας μέλημα ήταν και είναι στο να παραμείνει- και νομίζω το καταφέρνουμε- το forum σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ανάλογο του επιπέδου που μας αρμόζει και φυσικά του ΠΑΟΚ.Χωρίς ειρωνείες προς άλλα μέλη, χωρίς ασύστολο μπινελίκι προς οποιονδήποτε. Δόξα τον Θεό στην εποχή που ζούμε βρίσκεις ότι θέλεις, από το πιο "υγιές" - που εκεί κατατάσουμε και θα παραμείνει το δικό μας forum, μέχρι το πιο αρρωστημένο.
Εμείς θεωρούμε πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και το κυριότερο, δεν βοηθούν πουθενά.
Όλα τα μέλη αντιμετωπίζονται ως φίλοι είτε είναι γνωστοί είτε όχι, και αυτό επιθυμούμε και εμείς γι αυτούς προς εμάς από την πρώτη στιγμή. Για ορισμένους είμαστε "γνωστοί" από κάπου αλλού για κάποιους άλλους όχι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Αυτό που μετράει είναι να υπάρχει σεβασμός στα μέλη και στις απόψεις τους.Και αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά είναι
οι απόψεις των μελών μας να "ακούγονται" όσο το δυνατόν πιο μακριά και όχι να δημιουργήσουμε "φίλους" κτλ για λόγους εντυπωσιασμού ή διαφήμισης (που δεν δημιουργήθηκε καμία διαφήμιση).Εξού και η επιλογή μας να μην δημιουργήσουμε λογαριασμούς στα social media άμεσα.
Στο Twitter έγινε πριν περίπου 3 εβδομάδες και στο Facebook πριν 5 μέρες!
Καθημερινά παρατηρούμε αρκετούς φίλους είτε από Ελλάδα, είτε από Ευρώπη είτε από Αμερική και Αυστραλία που περιηγούνται στην σελίδα.
Όπως και τα mail που δεχόμαστε με τις προτάσεις- παραινέσεις τους.
Τους ευχαριστούμε όλους που βοηθούν την νέα προσπάθεια (
είτε στο forum ως μέλη είτε στο Twitter σαν followers είτε στο Facebook) αυτή και μας ενθαρρύνουν να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα (που η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά στο μυαλό μας και θα φανούν στην πορεία, πρώτα ο Θεός
).
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να ανέβει ο ΠΑΟΚ ένα ακόμα σκαλοπάτι και μαζί με αυτόν θα "ανέβουμε" όλοι.
Όπως αναφέρω και στην υπογραφή μου
"Μην κάνεις φίλους αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα, αλλά αυτούς που θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις το επίπεδό σου"...Για σκεφτείτε το....
ΥΓ. Ένα επιπλέον ευχαριστώ στον
Nikolasf4 που βοηθάει και συνδράμει και αυτός προς το καλύτερο.