Περί PAOKFORUM...

Αποστολέας Θέμα: Περί PAOKFORUM...  (Αναγνώστηκε 2517 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Περί PAOKFORUM...
« στις: Ιουλίου 01, 2014, 12:00:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Μετά από σχεδόν 3 μήνες νομίζω πως πρέπει να πούμε 2 λόγια για το ποιοι είμαστε, πως δημιουργήθηκε όλο αυτό το φόρουμ και φυσικά ποιος είναι ο σκοπός του.
Πριν από πολλούς μήνες εγώ και ο Outsider έχοντας και οι δύο αρκετές "ανησυχίες" για τα του ΠΑΟΚ και μιας ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια, είπαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα φιλοξενεί όποιον θα ήθελε να συμμετέχει δημιουργικά και με σεβασμό σε μία συζήτηση για τον ΠΑΟΚ και ότι τον απασχολεί, αλλά και συνάμα κάνοντας και πλάκα για να περνάει ευχάριστα η ώρα μιας και η ύπαρξη των φόρουμ, sites κτλ είναι κυριότερα αυτός.

Στην όλη ιδέα προστέθηκε και ένας παλιός φίλος μου (Teododo) και έτσι από τις 3 Απριλίου βρίσκεται στο διαδίκτυο το paokforum.gr
Μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες (μεθαύριο μπαίνουμε στον 4ο) η ανταπόκριση αρκετών φίλων ήταν μεγάλη. Και ως προς την περιήγηση στην σελίδα (21.189 μοναδικές επισκέψεις μέχρι σήμερα) αλλά και ως προς τις εγγραφές και την συμμετοχή των μελών.

Βασικό μας μέλημα ήταν και είναι στο να παραμείνει- και νομίζω το καταφέρνουμε-  το forum σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ανάλογο του επιπέδου που μας αρμόζει και φυσικά του ΠΑΟΚ.
Χωρίς ειρωνείες προς άλλα μέλη, χωρίς ασύστολο μπινελίκι προς οποιονδήποτε. Δόξα τον Θεό στην εποχή που ζούμε βρίσκεις ότι θέλεις, από το πιο "υγιές" - που εκεί κατατάσουμε και θα παραμείνει το δικό μας forum, μέχρι το πιο αρρωστημένο.

Εμείς θεωρούμε πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και το κυριότερο, δεν βοηθούν πουθενά.

Όλα τα μέλη αντιμετωπίζονται ως φίλοι είτε είναι γνωστοί είτε όχι, και αυτό επιθυμούμε και εμείς γι αυτούς προς εμάς από την πρώτη στιγμή. Για ορισμένους είμαστε "γνωστοί" από κάπου αλλού για κάποιους άλλους όχι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Αυτό που μετράει είναι να υπάρχει σεβασμός στα μέλη και στις απόψεις τους.

Και αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά είναι οι απόψεις των μελών μας να "ακούγονται" όσο το δυνατόν πιο μακριά και όχι να δημιουργήσουμε "φίλους" κτλ για λόγους εντυπωσιασμού ή διαφήμισης (που δεν δημιουργήθηκε καμία διαφήμιση).Εξού και η επιλογή μας να μην δημιουργήσουμε λογαριασμούς στα social media άμεσα.
Στο Twitter έγινε πριν περίπου 3 εβδομάδες και στο Facebook πριν 5 μέρες!

Καθημερινά παρατηρούμε αρκετούς φίλους είτε από Ελλάδα, είτε από Ευρώπη είτε από Αμερική και Αυστραλία που περιηγούνται στην σελίδα.
Όπως και τα mail που δεχόμαστε με τις προτάσεις- παραινέσεις τους.

Τους ευχαριστούμε όλους που βοηθούν την νέα προσπάθεια (είτε στο forum ως μέλη είτε στο Twitter σαν followers είτε στο Facebook) αυτή και μας ενθαρρύνουν να κάνουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα (που η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά στο μυαλό μας και θα φανούν στην πορεία, πρώτα ο Θεός  8)).

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να ανέβει ο ΠΑΟΚ ένα ακόμα σκαλοπάτι και μαζί με αυτόν θα "ανέβουμε" όλοι.
Όπως αναφέρω και στην υπογραφή μου "Μην κάνεις φίλους αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα, αλλά αυτούς που θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις το επίπεδό σου"...
Για σκεφτείτε το.... :)

ΥΓ. Ένα επιπλέον ευχαριστώ στον Nikolasf4 που βοηθάει και συνδράμει και αυτός προς το καλύτερο.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Περί PAOKFORUM...
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 01, 2014, 10:15:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και στα 40 χρονια της ζωης μου εχω την διαθεση να προσφερω για αυτην την Ιδεα ειτε λεγεται forum ειτε οτιδηποτε.
Καποια στιγμη οπως ο ΠΑΟΚ προχωραει πρεπει και εμεις σαν ΛΑΟΣ να κανουμε ενα βημα μπροστα και να ακολουθησουμε.
Για να ολοκληρωσω, χαιρομαι που αυτο που θεσαμε ως στοχο το πετυχαμε αν και εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας.
Το επιπεδο και η νοοτροπια των μελων με κανει χαρουμενο  :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 01, 2014, 10:19:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Συμφωνω σε ολα... Παμε γερα ....

Και να προσθεσω κατι ακομα.... Ο ΠΑΟΚ που ολοι μας υποστηριζουμε ειναι ενα μερος της κοινωνιας με τεραστια απηχηση σε μεγαλα κομματια του πληθυσμου...Ολοι μας εχουμε οικογενειες , αντιμετωπιζουμε καθημερινα - αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο - πολλες δυσκολιες , φορτιζομαστε ψυχικα και συναισθηματικα .... Το φορουμ ειναι ενας ειδος υγειους εκτονωσης οπου μαθαινουμε 5-10 νεα για την ομαδα μας , ανταλλασουμε αποψεις ( χωρις να ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε παντα) και κανουμε και την πλακα μας με σκοπο να ξεσκασουμε ....

Το γραφω αυτο με σκοπο να αναδειξω οτι δεν πρεπει ενα φορουμ να γινει πεδιο πολιτικης αντιπαραθεσης , που εσχατως συχνα -πυκνα παρατηρειται....  Το να εχει καποιος την αποψη του και την ιδεολογικη του θεση ειναι σεβαστο....Αυτο που σιχαινομαι ειναι να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλο για την ορθοτητα των δικων του θεσεων του και ταυτοχρονα να θεωρει οσους πιστευουν κατι αλλο ως "προβατα" και λοιπες ηλιθιοτητες....

Δεν θεωρω οτι ειμαστε ξεκομμενοι απο την υπολοιπη κοινωνια αλλα - και αυτο ειναι προσωπικη αποψη 100%- δεν με απασχολει τι ειναι ο συνοπαδος μου , αν ειναι αντιμνημονιακος ή ψηφιζει ΝΔ , αν θεωρει τον εαυτο του επαναστατη ή βολεμενο αστο, αν ειναι ελευθερος επαγγελματιας ή δημοσιος υπαλληλος ....

Αυτο αφορα τον καθενα και οταν ερχεται η ωρα των εκλογων ας παει να κανει οτι θελει.... Ολοι την ιδια ομαδα βλεπουμε και με την ιδια ομαδα χαιρομαστε και στενοχωριομαστε....

Εγω γουσταρω - για να το πω ετσι απλα- να μπαινω εδω μεσα και να ανταλλασω 2-3 αποψεις και να κανω και την πλακα μου , να ξεσκασω λιγο απο την καθημερινοτητα μου....

Τωρα, το αν ο ενας ειναι φιλος των Μπονσαι και ο αλλος φιλος της γαρδενιας δεν θα το λυσουμε εδω....Δοξα τω Θεω υπαρχουν χιλιαδες φορα και διαδικτυακοι τοποι ωστε ο καθενας να εκτονωθει με οτι θελει....

Αυτο ας διαφυλαχθει....Ο νοων νοειτω....

paokflag paokflag paokflag

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2014, 11:08:42 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 01, 2014, 12:31:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγω είμαι από εκεινους που ο Μοικανος και ο Outsider ηταν γνωστοι από καποιο άλλο φορουμ.
Και είμαι τυχερος που συμπτωματικα πετυχα το φορουμ πανω στην δημιουργια του, ( είμαι από τα πρωτα μελη  :grin1: )
Τον Teododo δεν τον γνωριζω ακομα.
Αυτο που μου αρεσε ηταν ότι από την αρχη υπαρχει ένα επιπεδο και γινεται μια πλακα ταυτόχρονα χωρις παρεξηγήσεις κτλ
Ακομα και σε αυτους που δεν γνωριζω, δεχονται την πλακα και την δεχομαι

Εχω στειλει και μαιλ προς τους διαχειριστες για μερικες επισημανσεις  :)

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 01, 2014, 02:54:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ελα πείτε την αλήθεια ολοι για το "Φατε ματια ψαρια" μπαίνουμε εδω μέσα.. :P :grin1:

ΥΓ Το ξερω ειμαι αδιόρθωτος  . :-[
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 01, 2014, 07:30:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Τρεις λέξεις...
Η ΟΑΣΗ ΜΟΥ :)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 02, 2014, 02:03:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Για να μιλήσουμε και λιγο σοβαρα πριν κατι χρόνια σ ενα άλλο φόρουμ γνώρισα ενα τύπο που έγραφε αυτο ακριβώς που είχα στο μυαλό μου να ποστάρω.Κι αυτός "καταραμένος" αλλα σε άλλη θύρα όπως μου είχε πεί. :D οπότε τον συμπάθησα σφόδρα.Οταν πριν κατι μήνες μου πε οτι θα φτιάξει το δικό του δε μπορούσα να μή συμμετέχω.Εξάλλου θα την έβγαζα ξεκούραστα αφου θα γραφε αυτός αντί για μένα. :))

ΥΓ Ινδιάνε σου χα πει τοτε οτι η ιστορία θα χει "πολύ κουπί".Τώρα το βλέπεις και μόνος σου.Ελπίζω να μη πτοηθείς και να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο.

ΥΓ2 Χρωστάς κατι μπυρόνια αν θυμάσαι(συ είπας).Αν ανεβούν και τίποτα τσακάλια απο κάτω( ξεκολλάει ο άλλος απ το Mansion?) κανόνισε το.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 02, 2014, 06:14:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Φίλε, η ίδια η ζωή είναι ένα κουπί, όπως και ο ΠΑΟΚ, και αυτός κουπί είναι οπότε αυτά τα 2 ταυτίζονται... :)

Όσο έχω συνοδοιπόρους ανθρώπους που νιώθουν πραγματικά δεν φοβάμαι μιας και μιλάμε προσωπικά και πολλοί από αυτούς βρίσκονται εδώ μέσα.
Γλύφτης και συναναστροφές με ρουφιάνους το ξέρεις δεν έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται σαν μερικούς μερικούς γι αυτό και ορισμένα πράγματα δεν αναπαράγονται σε αυτό εδώ το φόρουμ. ;)

ΥΓ.Κάθε βοήθεια είναι  ευπρόσδεκτη από οποιονδήποτε...

ΥΓ.2 Τα μπυρόνια ισχύουν όρισε, μέρα, ώρα, τόπο "διεξαγωγής"  :grin1:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 03, 2014, 12:47:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Outsider

• Silver Member
  • 350
Συμφωνώ με κάθε λέξη του κειμένου. Με τον Χάρη γνωριστήκαμε στο παοκμανια όπου κάποια στιγμή ήμασταν και οι μοναδικοί αρθρογράφοι του. Η πορεία των πραγμάτων μας ξέβρασε σε τούτη την ακτή η οποία ελπίζουμε να μετατραπεί στη πιο λατρεμένη ασπρόμαυρη παραλία. 
Η βασική ιδέα ήταν του Χάρη. Εγώ απλά συμφωνούσα σε ό,τι έλεγε. Αυτός είναι ο ουσιαστικός δημιουργός του site. Εμένα με ανέφερε μάλλον "τιμής ένεκεν" από την παλιά συνεργασία και φιλία.
Πενηνταρίσαμε (εγώ) και μυαλό δεν βάλαμε. Μη πω ότι κάθε χρόνο και χειρότερα δηλαδή...
Που θα πάει αυτό το πράγμα;
Ακούμε ΠΑΟΚ και ρηγούμε...
Λέμε ΠΑΟΚ και συνερχόμαστε...
Όλα κυλούνε γύρω από την διαχρονική μας τρέλα.
Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και ευτυχώς, δηλαδή.
Έχω ήδη αφήσει παραγγελία όταν συμβεί το μοιραίο, τι πρέπει να γράφει στο μάρμαρο.
Γιατί και στα λιβάδια του ουρανού πάλι με τον ΠΑΟΚ θα ασχολούμαστε.
Καλή επιτυχία στο νέο μας site.
Α, και να κρατήσουμε το καλό επίπεδο επαφής. Μετράει.

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 03, 2014, 09:21:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login

Πενηνταρίσαμε (εγώ) και μυαλό δεν βάλαμε. Μη πω ότι κάθε χρόνο και χειρότερα δηλαδή...
Που θα πάει αυτό το πράγμα;
........................
Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα

Μ αρεσουν οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι :grin1:.Αυτο σκεφτόμουν κι εγώ προχθές.
Ειπα δε θα παρω διαρκείας φέτος στην ΠΑΕ αλλα το μυαλό μου όλο εκεί στριφογυρνάει,
δε μπορώ να ησυχάσω.Δεν υπάρχει ελπίδα όπως λές.Junkies καταντήσαμε. :-\
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.