"Έχει ποιότητα φέτος ο ΠΑΟΚ"Ο Στέλιος Πόζογλου βρέθηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει, για την φετινή εικόνα της ομάδας, αλλά και για την μεταγραφή Μπερμπάτοφ.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αρχικά είπε τα εξής: "Τα καλύτερα συναισθήματα έχουμε εδώ, η αγάπη του κόσμου μας χαροποιεί, μας δίνει κουράγιο για να μπούμε στο γήπεδο δυνατοί".
Για το χαμένο έδαφος που έχασε λόγω τραυματισμού είπε: "Έχουν έρθει πολλοί παίκτες, αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα παλέψω για την θέση μου. Πρέπει να δουλέψω πολύ, χρειάζομαι και λίγο τύχη».
Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Φέτος είμαστε καλά, μπορεί να μην έχουμε συνοχή αλλά με την ποιότητα που υπάρχει θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».
Για την μεταγραφή του Μπερμπάτοφ είπε: «Δεν το περίμενα ποτέ να έχω έναν τέτοιο συμπαίκτη. Είναι μία κλάση ανώτερος σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σίγουρα θα μας βοηθήσει. Έχω φανταστικές εντυπώσεις από τις πρώτες προπονήσεις, είναι ένας παίκτης είδωλο που σε ανεβάζει επίπεδο»