22. Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Αποστολέας Θέμα: 22. Δημήτρης Κωνσταντινίδης  (Αναγνώστηκε 12298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

22. Δημήτρης Κωνσταντινίδης
« στις: Μαΐου 30, 2014, 08:33:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κερδισμένος από το δανεισμό»

Στον Libero 107.4 φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε, στη… χαμένη χρονιά του ΠΑΟΚ, αλλά και στο ενδεχόμενο συνεργασίας του «Δικεφάλου» με τον Αιγινιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις σκέψεις του στο κλείσιμο της χρονιάς: «Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μία γεμάτη χρονιά, ειδικά μετά από τον Ιανουάριο. Έπαιξα περίπου 20 παιχνίδια. Το πρωτάθλημα της β΄ εθνικής είναι τελείως διαφορετικό, βελτιώθηκα και πλέον είμαο έτοιμος για κάτι καλύτερο αυτή τη σεζόν».

Για τη Β΄ Εθνική: «Εμένα μου το έλεγαν πριν πάω στον Αιγινιακό, ότι η Β΄ Εθνική είναι τελείως διαφορετική. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν χρειάζεται να παίξεις μπάλα, θέλει τσαμπουκά και δύναμη. Ακόμη και τα γήπεδα είναι διαφορετικά, δεν είναι τόσο καλά. τα γήπεδα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δυσκολο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ ήταν πολύ ανταγωνιστικά».

Για το αν είναι καλοί οι δανεισμοί: «Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι, αν αγωνίζεται κάποιος μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να πάει κάπου και να μην αγωνιστεί είναι στο χέρι σου το αν θα αγωνιστείς».

Για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό: «Νομίζω είναι μία πάρα πολύ καλή και έξυπνη κίνηση. Είναι κρίμα τα παιδιά του ΠΑΟΚ να παίζουν δεξιά κα αριστερά. Είναι καλύτερο ο ΠΑΟΚ να έχει μία δικιά του ομάδα, να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει και η πρώτη ομάδα».

Για τον Αιγινιακό: «Είναι ένα υγιές σωματείο, με ένα μεγαλομέτοχο που αγαπάει πολύ την ομάδα. Προς το τέλος της σεζόν έγιναν κάποια λάθη αγωνιστικά. Τώρα αυτή η κίνηση που θα γίνει με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ καλή για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι μία κίνηση που θα εξασφαλίσει το μέλλον της».

Για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: «Ακόμα περιμένω, δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Πιστεύω θα είμαι στην προετοιμασία και μετά θα αποφασίσει ο προπονητής. Έχω άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στην ουσία αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ξαναχτιστεί μία νέα ομάδα από την αρχή. Δεν μπορέσαμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι όπως έγινε. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το χέρι μας, όλοι πρέπει να κοιτάξουν τις ευθύνες τους για το καλό του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να παίζουν ρόλο τα προσωπικά».

Για την αγωνιστική εικόνα του «Δικεφάλου»: «Σε αυτό το πρώτο εξάμηνο που ήμουν στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε κάποιο πλάνο. Όσο ήμουν εγώ, παίζαμε καθαρά με παίκτες που είχαν προσωπικότητα και εμπειρία. Περιμέναμε τον Βούκιτς να βάλει ένα φάουλ, μία κεφαλιά για να γυρίσει η κατάσταση. Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα, πιστεύω ότι στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα είχε καλούς ποδοδφαιριστές σε κακή ημέρα, αυτά συμβαίνουν. Ο Παναθηναικός είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Μπεργκ».

Για το γεγονός ότι είχε παίξει ως επιτελικός στο ματς με την Άλκμααρ: «Από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ είχα παίξει δύο φορές σε αυτή τη θέση. Ο κύριος Ίβιτς με χρεισιμοποίησε για 7-8 λεπτά σε αυτή τη θέση και μετά με είδε ο προπονητής και με έβαλε να παίξω. Με την Άλκμααρ ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον ΠΑΟΚ».

Για τα παιχνίδια που πήρε στη Β΄ ομάδα: «Πίστευα πως είναι καλό να πάρεις κάποια 90λεπτα και να πάρεις ρυθμό. Βέβαια το επίπεδο της Β΄ ομάδας δεν είναι το αναμενόμενο, αλλά το να παίζεις μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει».

Για το τι περιμένει για τη νέα σεζόν: «Νομίζω θέλω να κάνω μία γεμάτη χρονιά με τον ΠΑΟΚ, αυτό το εξάμηνο ήταν μία κακή παρένθεση. Εύχομαι να είναι δίκαιος ο καινούργιος προπονητής και κάθε παίκτης να πάρει αυτό που αξίζει. Όπου πήγε ο κύριος Αναστασιάδης ήταν κύριος και νομίζω αυτό θα κάνει και στον ΠΑΟΚ. Νομίζω το σωστό είναι να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα παιδιά από τα σπλάχνα, όπως έγινε φέτος στον Παναθηναικό, πρέπει αυτός να είναι το παράδειγμα. Όσα εκατομμύρια και να έχεις αν δεν βγάζεις κάποια παιδιά δεν γίνεται, αυτό κάνουν και οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως και ο Κλάους πήγε, γύρισε, καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ και τώρα είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 22. Δημήτρης Κωνσταντινίδης
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 30, 2014, 10:20:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Εχει κανεις εμπεριστατωμένη άποψη για τον Κωνσταντινίδη γιατι εγω ειμαι λίγο μπερδεμένος.Οσο έπαιζε στην ομάδα δε τρελάθηκα αλλα μετα ακουγα μονο εγκωμιαστικά σχόλια. :-\
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 16, 2014, 10:54:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έχει ταχύτητα και γενικά ξέρει μπάλα. Συμμετοχές θέλει και στήριξη από ικανούς συμπαίκτες...

"Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ"

Η σεζόν 2012-13 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί "μαγική" για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Έγραψε 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αλλά η περσινή δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενε...

Σημείωσε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές, ενώ βρέθηκε στο βασικό σχήμα μόλις δύο φορές, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στον Αιγινιακό. Μια κίνηση που αποδείχτηκε ματ, αφού ο ταλαντούχος 20χρονος μπακ έγραψε στην τελική ευθεία της σεζόν 20 συμμετοχές στην Football League και επανήλθε σε φουλ ρυθμούς...

Διαβάστε τα όσα είπε στην εφημερίδα ''Metrosport'':

"Η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενα, αλλά το τέλος ήταν καλό", είπε αρχικά στη "Μ" και συμπλήρωσε: "Εκανα 21 συμμετοχές και έκλεισε με θετικό πρόσημο. Θέλω, πλέον, να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ο νέος προπονητής να είναι δίκαιος και να παίζουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν"

Για τον Γ.Δ. και τις εμπειρίες που αποκόμισε τόσο σε ΠΑΟΚ όσο και σε Αιγινιακό σημείωσε: "Εχω κάνει μία γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έχω και άλλη μία γεμάτη με τον Αιγινιακό και περιμένω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με γνώρισε μέσω του ΠΑΟΚ, την πρώτη μου περίοδο. Είχα κάνει τότε καλή σεζόν, με βοήθησε πάρα πολύ ο κ. Γιώργος Δώνης. Είχαμε προσωπική κουβέντα, μου είχε πει πως με πιστεύει πάρα πολύ και ότι έχω τα στοιχεία που θέλει να διαθέτει ένα μπακ. Επίσης, μέσω των φιλικών μου έδωσε ψυχολογία. Χρωστάω πολλά στον κ. Γιώργος Δώνης. Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ξαναπροσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω έτοιμος από την πρώτη στιγμή".

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη σχολίασε: "Απ' αυτά που έχω δει ο κ. Αναστασιάδης όπου και να δούλεψε ήταν κύριος. Πήγε σαν κύριος και έφυγε σαν κύριος. Πλέον, στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και με καλύτερο υλικό απ ότι στις προηγούμενες θητείες του".

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 14, 2014, 08:36:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Οποιος δε θέλει να φύγει»

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έπειτα από απουσία έξι μηνών. Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον Αιγινιακό και πλέον πραγματοποιεί τη δεύτερη απόπειρά του να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, σε μια σεζόν όπου την πρώτη ευκαιρία έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της. Για τα δεδομένα αυτά αλλά και για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα μίλησε με ζηλευτή ωριμότητα ο ίδιος στο novasports.gr στέλνοντας τα δικά του μηνύματα.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Γύρισα με πολλές εμπειρίες. Νομίζω ότι φέτος είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μένα σε σχέση με την πρώτη μου προετοιμασία στον ΠΑΟΚ επί Δώνη. Τότε είχα πιο πολύ άγχος. Και τότε υπήρχαν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα αλλά ήμουν κι εγώ ακόμη πιο μικρός. Τότε είχα περισσότερο άγχος . Τώρα πιστεύω περισσότερο στις δυνατότητές μου και θέλω να μείνω, να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ».

- Είστε μεγάλη παρέα νεαρών ποδοσφαιριστών. Η δεδομένη πίεση που υπάρχει σ' αυτήν την ομάδα δημιουργεί ανησυχητικές ... σκέψεις;

«Υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες φέτος στην ομάδα, αλλά τελικά έμειναν στην ομάδα μόνο αυτοί που ήθελαν να μείνουν. Οποιος δε θέλει μπορεί να φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα. Είναι πάνω από πρόσωπα. Οποιος αντέξει κι όποιος θέλει να είναι εδώ, αυτός μένει. Είτε είναι πιτσιρικάς, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Αυτοί είμαστε και δουλεύουμε μόνον για το καλό του ΠΑΟΚ. Οποιος αποκτηθεί από εδώ και πέρα θα τον υποδεχτούμε 'ζεστά', όπως κάναμε με τον Γκολάσα και τον Ρατς, που είναι τα νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής».

- Η πληθώρα νεαρών ποδοσφαιριστών παραπέμπει στην προ διετίας ομάδα. Ομοιότητες, διαφορές;

«Εκείνη η ομάδα είχε πολλούς νεαρούς αλλά είχε και παίκτες με τεράστιες εμπειρίες και προσωπικότητα όπως ήταν ο Λίνο, ο Γκαρσία, ο Λάζαρ. Και τώρα έχουμε παίκτες που έχουν εμπειρίες όπως οι Κλάους, Βίτορ, Μαντούρο, Μάρτενς. Τώρα αυτοί είναι που βοηθούν τα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλεία μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος».

- Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πρόσωπα όπως ο Αναστασιάδης, ο Γκαρσία, ο Λαγωνίδης, άνθρωποι που έχουν ζήσει πολλά χρόνια στην ομάδα και τη γνωρίζουν πολυεπίπεδα. Αυτοί προσπαθούν να σας περάσουν μια διαφορετική νοοτροπία; Τι αλλάζει στον ΠΑΟΚ;

«Από το πρώτο φιλικό δε βγαίνουν συμπεράσματα. Ακόμη δουλεύουμε φυσική κατάσταση και τακτική. Αλλά η ομάδα δείχνει να βγάζει περισσότερο πείσμα, αποκτά ταχύτητα και μοιάζει να παλεύει περισσότερο κάθε φάση. Ο κ. Αναστασιάδης μας λέει ότι όποιοι και να είμαστε στον ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψουμε με ότι δυνάμεις έχουμε γι' αυτήν την ομάδα».

- Ποια θα επέλεγες ως κύρια οφέλη του δανεισμού σου;

«Στο Αιγίνιο πήγα παιδί και γύρισα άνδρας. Στα πλέι οφ παίζαμε Τετάρτη - Κυριακή και τα συνεχόμενα ματς μου έμαθαν πολλά. Στη Β' Εθνική τα ματς πηγαίνουν πιο πολύ στη δύναμη κι όχι στην ποιότητα. Πήρα πολλές εμπειρίες κι ευχαριστώ τον προπονητή, τον κ. Νικολαΐδη καθώς έπαιξα σχεδόν σε όλα τα ματς».

- Το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, που είναι πιο έτοιμη ομάδα, σας έδωσε αυτοπεποίθηση παρά την ήττα;

«Η Σταντάρ είναι καλή ομάδα κι έχει πάρει αρκετά πρωταθλήματα στη χώρα της. Ηταν πιο έτοιμη από μας. Είδαμε τι λάθη κάναμε και ξέρουμε ότι πρέπει να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα τώρα».

- Πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μεν αλλά και παλιοί συμπαίκτες από τα τμήματα υποδομής .

«Είναι γεγονός ότι είμαστε πολλοί από τις Ακαδημίες και καταλαβαίνουμε καλύτερα σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Οι περισσότεροι έχουμε περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ.  Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και πολύ δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Από λόγια . 'χορτάσαμε', πρέπει να δώσουμε αποδείξεις μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα φανεί που μπορεί να φτάσει αυτός ΠΑΟΚ με ή χωρίς προσθήκες. Εμείς θα παλέψουμε όπως και να έχει».

- Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν πληροφορήθηκες πως θα δοθείς δανεικός;

«Ηταν  δύσκολο για μένα. Επί Δώνη είχα πάρει είκοσι ματς σε μια σεζόν και μετά είχα ελάχιστες συμμετοχές σε μισή. Η ψυχολογία μου ήταν 'πεσμένη'. Πήγα να πάρω παιχνίδια στον Αιγινιακό και πιστεύω ότι στο τέλος δικαιώθηκα για την επιλογή μου, καθώς επέστρεψα πιο δυνατός».

- Φέτος έφυγαν σπουδαίοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ομάδα και πάλι μπορεί να τα πάει καλά;

«Και για τον Παναθηναϊκό πέρυσι τα ίδια δεν έλεγαν; Κάποιοι στην αρχή της σεζόν τον έχριζαν φαβορί για υποβιβασμό κι είδαμε τί κατάφερε. Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους. Οποιος δεν αντέχει το 'βάρος' της φανέλας, δεν μπορεί να είναι εδώ. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο»

- Παίζοντας δεξιά «φουλ μπακ» στο χτεσινό 3 - 4 - 3  πως σου φάνηκε; Σε βολεύει περισσότερο;

«Είναι μία θέση μπορώ να καλύψω. Με βολεύει πιο πολύ γιατί έχω και την ασφάλεια του παίκτη που βρίσκεται από πίσω και έχω περισσότερη ελευθερία. Ενιωθα μεγαλύτερη σιγουριά με τον Γιάννη (σ.σ.: Σκόνδρα) πίσω μου. Φυσικά παίζω και δεξί μπακ και όπου με χρειάζεται η ομάδα».

- Η ωρίμανσή σου συνεπάγεται κι αυστηρότερη αυτοκριτική;

«Η αυτοκριτική δε σταματάει ποτέ. Αυτή φέρνει και βελτίωση, όπως κι η συμμετοχή στα παιχνίδια. Αν δεν παίζεις δε βελτιώνεσαι. Πιστεύω ότι μας περιμένει μια καλή χρονιά».

- Ο κόσμος περιμένει άμεσα αποτελέσματα, ανεξάρτητα αν η ομάδα θα έχει πολλούς  νεαρούς παίκτες .

«Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα το 'βάρος' της φανέλας. Είναι μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια ξοδεύτηκαν αρκετά εκατομμύρια αλλά οι παίκτες δεν μπόρεσαν ν' ανταποκριθούν απόλυτα στις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Πιστεύω ότι εύκολα θα έχουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή και ακόμη καλύτερα. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε».

- Από πρώην συμπαίκτες σου που έφυγαν ποιός σου λείπει περισσότερο;

«Νομίζω ο Λίνο. Είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και με το χαρακτήρα του. Μιλούσε πάντα στα νέα παιδιά, μας εμψύχωνε και μας έδινε συμβουλές. Ηταν ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο».

-Το παρατσούκλι «Κωνστάντζα» που ακούγεται συχνά πλέον πώς προέκυψε;

«Από όταν ήμουν στο παιδικό του ΠΑΟΚ. Μου το είχε κολλήσει ο Πάρις Ανδριόπουλος όταν πήγε να με φωνάξει και έκανε κάποιο λάθος. Από τότε έμεινε όμως . (χαμόγελα)».

- Οντας μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ από μικρή ηλικία κι έχοντας μια σχέση κάτι περισσότερο από επαγγελματική, σίγουρα παρακολουθούσες αγώνες της πρώτης ομάδας. Ποιος ποδοσφαιριστής συγκέντρωνε το ενδιαφέρον σου, σύμφωνα και με τις θέσεις που αγωνίζεσαι;

«Οταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έπαιζα στο κέντρο. Εκείνος που μου άρεζε ήταν ο Ματίας Βερόν. Είχε ξεχωρίσει πολύ σ' ένα όχι και τόσο ποιοτικό ρόστερ, πριν αναγεννηθεί  η ομάδα. Μου άρεζε πολύ ο τρόπος που έπαιζε και τον είχα σ' αφίσα στο δωμάτιό μου».

-Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πλέον βοηθός προπονητή. Πως σου φαίνεται στον νέο του ρόλο;

«Είναι λίγο αγχωμένος. Είναι νωρίς να τον κρίνουμε, αλλά και μόνο που είναι κοντά μας, μας βοηθάει στην ψυχολογία. Κάποιοι είχαμε την τύχη να παίξουμε και μαζί του συμπαίκτες και ξέρουμε καλύτερα πόσο μπορεί να βοηθήσει».

-Στέφανος Αθανασιάδης. Είναι περισσότερο φίλος ή πρότυπο για σένα;

«Καταρχάς είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Κι αυτός πήγε δανεικός, γύρισε και μετά καθιερώθηκε. Πλέον είναι ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και σίγουρα αποτελεί πρότυπο για κάθε νέο παιδί που βγαίνει από τις Ακαδημίες της ομάδας».

- Λένε ότι οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία. Αυτό είναι κάτι που ενστερνίζεστε και εσείς στον νέο ΠΑΟΚ;

«Από την πρώτη στιγμή που μας συνάντησε ο νέος προπονητής μας είπε ότι αν δεν γίνουμε όλοι μια οικογένεια δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια 'γροθιά'. Μετά . τ' αποτελέσματα θα έρθουν»

- Με την απόφαση του CAS ασχοληθήκατε καθόλου; Πλέον υπάρχει περισσότερος χρόνος μέχρι το πρώτο επίσημο ματς στο Europa League .

«Oντως έχουμε πολύ χρόνο για να ετοιμαστούμε καλύτερα. Με το CAS δεν ασχοληθήκαμε και τόσο γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πλέον θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τα ματς του Europa League στις 21 Αυγούστου».

- Τι δεν πήγε καλά στον περσινό ΠΑΟΚ; Τι δε σου άρεσε;

«Δεν είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Η ομάδα είχε πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν βγάλαμε μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούσαμε. Ούτε στο πρώτο εξάμηνο, ούτε στη συνέχεια που έβλεπα την ομάδα από την τηλεόραση ή την κερκίδα. Ελειπε η . 'σπιρτάδα', η ταχύτητα. Αντιμετωπίζαμε τα ματς πιο νωθρά. Τώρα θέλουμε να παλεύουμε πιο πολύ και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε...», κατέληξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου».

novasports.gr

Εμενα μου αρεσε προχθες δεν ηταν κακος
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 14, 2014, 10:37:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 14, 2014, 12:02:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγω τον θυμαμαι λιγο επιπολαιο αλλα εχει ταχυτητα και καλη τεχνικη.
Θελει δουλεια αλλα δεν είναι για πεταμα ο παικτης, μακαρι να μεινει
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 10, 2014, 09:16:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σε μαγνητική θα υποβληθεί τη Δευτέρα  που σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος.

Κρίμα ειλικρινά ρε γμτ....

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 10, 2014, 09:43:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μην μασας παλικαρε θα γυρισεις πιο δυνατος.
Περαστικα!

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 10, 2014, 08:01:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ατυχη η στιγμη, δυστυχως αλλα ολα μεσα στην ζωη ειναι
Περαστικα μικρε και να γυρισεις συντομα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 11, 2014, 09:40:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Περαστικα παλικαρε, μην μασας απο τετοιες ατυχιες  :paokeisai:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!